Qewa Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 Dne 26.8.2006 v sobotu se bude pořádat menÄí seÄlost v Pardubicích, v mÄstÄ perníku a kořských dostihů. Včichni jste srdeÄnÄ zváni. Akce probÄhne v hospůdce jménem Fantasie, kde se můžete scházet od 18hodin(i dřív mají otevřeno ). Na tomto místÄ toÄí Plzeř, Gambrinus a Äerného kozla Do 1:00 je provoz zajiÄtÄn, a když prý nebudem na suchu, tak se to dá prodloužit. PopřípadÄ je tam "DiscoTrisco".....ty co byli minule už vÄdí Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 aaa, to jsem do 6ti v praci, nez bych se dostal do pardubic, tak uz jste vsichni (krome wolfika) na popel a moc si nepokecame Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeathWing Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 aaa, to jsem do 6ti v praci, nez bych se dostal do pardubic, tak uz jste vsichni (krome wolfika) na popel a moc si nepokecame No ne ze bych chtel rejpat ale wolfik byl minule jako prvni na popel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qewa Posted August 18, 2006 Author Report Share Posted August 18, 2006 aaa, to jsem do 6ti v praci, nez bych se dostal do pardubic, tak uz jste vsichni (krome wolfika) na popel a moc si nepokecame ja snad na popel nebudu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 No vidim to blede, v sobotu spoj do pardubek nic moc, to bych se tam dostal nejdriv tak na desatou. Kdyby to bylo v nedeli... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakashima Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 To Johny: to ty vodky tentokrat se budu radsi venovat svemu oblibenymu pivku Takze Kocoure prijed... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rogi Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 Mno zjistim si kde to je a zkusim taky prijet, ale necekejte odeme zadnou zabavu sem od prirody abstinent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 V Pardubicich by to slo, to nemam z Hradce Kralove tak daleko, takze jestli se ukaze nekdo znamej ... no znami tu sou skoro vsichni, tak nekdo hodne znamej, tak se taky ukazu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
strexi Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 chjo skoda ze 26/8 uz mam jinej sraz Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 Zrejme se taky stavim. ++ mensi sraz+ neni to takova dalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qewa Posted August 18, 2006 Author Report Share Posted August 18, 2006 Po domluvÄ bych mohla nějak pomoct s orientaci po Pardubicích....ICQ: 264-198-229 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wez Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 no super, konecne nejakej srazek pobliz myho bydliste, tam bych se mohl podivat akorat taky doufam ze tam pojedou taky nejaky lidi ktery znam ze hry trochu vic, abych tam nebyl tak sam od kolikati zaciname? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dasn9k Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 kua...zrovna když člověk skonÄí s aktivnim hranim a smaže si postavu (pro neznaly Dijakon - Champion - LW guild ) tak je sraz kousek od myho bydliÄtÄ...sice jeÄtÄ nevim co 28 bude ale snad nikoho neurazim když se tam taky ukážu a trochu zavzpomínám Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeathWing Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 To Johny: to ty vodky tentokrat se budu radsi venovat svemu oblibenymu pivku Takze Kocoure prijed... Njn chlastat s Faklafem je zlo.....ja a fejk to potvrzujem!! Drž se pivka a bude to ok...skoda ze jsem zrovna v Italii ;// Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qewa Posted August 19, 2006 Author Report Share Posted August 19, 2006 kua...zrovna když člověk skončí s aktivnim hranim a smaže si postavu (pro neznaly Dijakon - Champion - LW guild ) tak je sraz kousek od myho bydliště...sice ještě nevim co 28 bude ale snad nikoho neurazim když se tam taky ukážu a trochu zavzpomínám Tak to už si ze mě děláte legraci ne? Jak je možné, že na rebornu hraje tolik východočechů a já se to dovím až po 2letech hraní od kolikati zaciname? No já tam budu mezi 18-19hodinou Jo jinak, došli mi lepítka, takže jmenovky sebou Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dasn9k Posted August 19, 2006 Report Share Posted August 19, 2006 Tak to už si ze mÄ dÄláte legraci ne? Jak je možné, že na rebornu hraje tolik východoÄechů a já se to dovím až po 2letech hraní ty si na mÄ snad nevzpomínáÄ ze srazu v Chrudimi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpinious Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 Tak fajnes konecne sraz v Pardubkach .... z Karloviny to mam daleko ale presto dorazim Btw to je sraz jenom Rebornu nebo aj Czechra ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ashitaka Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 Rekl bych ze to bude klasicky CzechRO sraz + par fanatiku z Rebornu Link to comment Share on other sites More sharing options...
pogy Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 hh ja bydlim 20km od pardubic ale skoda ze o vikendu sem pryc btw Alpiniusy ja chodim na SPSE na Karla IV Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpinious Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 hh ja bydlim 20km od pardubic ale skoda ze o vikendu sem pryc btw Alpiniusy ja chodim na SPSE na Karla IV To ti nezavidim ja uz sem 2 ROKY z ni :) ..... doufam ze mate na neco Zelenou nebo Nobika Link to comment Share on other sites More sharing options...
pogy Posted August 23, 2006 Report Share Posted August 23, 2006 nemame Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qewa Posted August 23, 2006 Author Report Share Posted August 23, 2006 Tak fajnes konecne sraz v Pardubkach .... z Karloviny to mam daleko ale presto dorazim Btw to je sraz jenom Rebornu nebo aj Czechra ?Sraz Rebornu i CzechRa. Rekl bych ze to bude klasicky CzechRO sraz + par fanatiku z Rebornu Ano, akorát těch fanatiků neni až tak málo v poměru ke klasickým hráčům (docela by mě zajímalo do které skupiny patřím já) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qewa Posted August 24, 2006 Author Report Share Posted August 24, 2006 Tak jsem tu s pomůckou na cestu pro nalezení hospůdky.Půjdeteli od nádraží rovnÄ-smÄr centrum, tak na 4.křižovatce (je to dost velka křižovatka-určitě ji neminete) se dáte také rovnÄ a zde můžete spatřit McDonalda. V této ulici musíte zahnou doleva před poÄtou(naproti poÄtÄ je ÄSOB). Po odboÄení hledejte po pravé stranÄ venkovní zahrádku a jste zde. GRATULUJU Přeju mnoho íşspÄchů a ÄÂťastnou cestu. Na brzké shledání a malé hledání Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dasn9k Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 hele quewo....máÄ udÄlanej nějakej seznam lidí reborn/czro kdo se už nahlásil? nechci tam jet a zjistit že je x lidí z czra a 1 člověk z rebornu kterýho zrovna neznam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qewa Posted August 24, 2006 Author Report Share Posted August 24, 2006 hele quewo....máÄ udÄlanej nějakej seznam lidí reborn/czro kdo se už nahlásil? nechci tam jet a zjistit že je x lidí z czra a 1 člověk z rebornu kterýho zrovna neznam ...ehm, tak jsem si myslela, že se tentokrát seznamu vyhnu, ale asi ho budu muset udÄlat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.