Jump to content
Reborn fórum

Homunculus

Silverine

Recommended Posts

• Replies 207
  • Created
  • Last Reply
  Josifek said:

No prave proto me to zajima. Jestli to vubec je mozny zpetne aplikovat na prerozeny homuny, kdyz jsou staty nahodne pridelovany. Resp. jestli mam prestoupit v soucasne chvili nebo pockat az to bude aktualni :D

Klidne prejdi. V novejsi SVN to uz je opraveny. Napsat php skript kterej vam nahodne prida staty v rozmeni pro vaseho smudlu neni problem.

Chci se zeptat, je možné, aby Lif s vyÄÄí­m lvlem zabí­jel i lepÄí­ monstra (jednoduÄe je možné aby vůbec sám zabí­jel?) bez nějakých extrémů v nárustu STR? chci mí­t hezký zví­řátko :D A lifovy boosty jsou nice. Ale vyplatí­ se vůbec udÄlat si Lifa aby mnÄ táhnul dopředu? Nebo se na to mám jednoduÄe vybodnout a vzí­t si pořádnýho DMGera? I Když bude vypadat jak vylitej pudink :air_kiss:

Perthorn said:

Chci se zeptat, je možné, aby Lif s vyÄÄí­m lvlem zabí­jel i lepÄí­ monstra (jednoduÄe je možné aby vůbec sám zabí­jel?) bez nějakých extrémů v nárustu STR? chci mí­t hezký zví­řátko :D A lifovy boosty jsou nice. Ale vyplatí­ se vůbec udÄlat si Lifa aby mnÄ táhnul dopředu? Nebo se na to mám jednoduÄe vybodnout a vzí­t si pořádnýho DMGera? I Když bude vypadat jak vylitej pudink :air_kiss:

Neví­m jestli tady už fungují­ 4. skilly u hobů, ale lifovo 4. skill prohodí­ na určitou dobu MATK s ATK (ten skill dÄlá ví­c vÄcí­, ale tohle je to nejdůležitÄjÄí­). S tí­m to pak celkem ujde

No spí­Ä by mnÄ zají­malo jestli to má cenu a jakou mám vůbec s Lifem Äanci... Zase představa do budoucna na creatora s touhle ví­lou hezky healujici :D ... s prumernou STR 82...

btw by mnÄ zají­malo co znamena treba v techhle vzoreckách :

Min ATK = STR + [sTR / 10] ^ 2 + Dex

Max ATK = STR + [sTR / 10] ^ 2 + Max(STR + Level, DEX)

ten znak ^ ... nějak mi to nejde do hlavy

Perthorn said:

No spí­Ä by mnÄ zají­malo jestli to má cenu a jakou mám vůbec s Lifem Äanci... Zase představa do budoucna na creatora s touhle ví­lou hezky healujici :drool: ... s prumernou STR 82...

btw by mnÄ zají­malo co znamena treba v techhle vzoreckách :

Min ATK = STR + [sTR / 10] ^ 2 + Dex

Max ATK = STR + [sTR / 10] ^ 2 + Max(STR + Level, DEX)

ten znak ^ ... nějak mi to nejde do hlavy

Lif je support hobo, moc dobře se s ní­m neexpí­ v porovnání­ s ostatní­ma, ale stále je to lepÄí­ než nic :D

A expit si s ní­m creatora je...nanic :air_kiss:

Joby ti nenaexpí­ a u creatora potřebujeÄ předevÄí­m joby

^ = na

[120/ 10] ^ 2 = 144

edit: samozřejmÄ že ti žádnej hobo job neexpí­, právÄ proto jsem to psal -aby sis lifa klidnÄ nechal i když to není­ extra zabiják - jinej homun pro creatora beztak nebude mí­t o moc vÄtÄí­ užitek

Mno tak joby ti nenaexpi žádnej homun :D holt dÄlat creatora není­ jen o tom natáÄet si budí­k na 10 minut :drool:

Mno este o tom popremyslim ... klidne se este nekdo vyjadrete :air_kiss: Možná je to blbost, nebo zbyteÄný, ale Lifa skoro nikdo nejede tak by mnÄ to zají­malo.

btw... peknej heal =^.^=

... otázka jde healing hand jen na postavu nebo i na homuna / moba?

Perthorn said:

Mno tak joby ti nenaexpi žádnej homun :D holt dÄlat creatora není­ jen o tom natáÄet si budí­k na 10 minut :air_kiss:

Mno este o tom popremyslim ... klidne se este nekdo vyjadrete :drool: Možná je to blbost, nebo zbyteÄný, ale Lifa skoro nikdo nejede tak by mnÄ to zají­malo.

btw... peknej heal =^.^=

... otázka jde healing hand jen na postavu nebo i na homuna / moba?

nespotrebovava pri tom healu nahodou slim red poty?

ad vyuzitelnost homuna pro creatora:

- homun ti joby nenaexpi: to je sice pravda, ale rozhodne to k jejich ziskani hodne dopomuze

- nevyuzijes jineho homuna... no, osobne preferuji to, ze mi nic ranu neda, nez ze mne neco super healuje :drool:

jinak pokud planujes homuna pro creatora jeste na alchemistovi, je to celkem zbytecne, expeni homuna je otazkou par tydnu - nepotrebuje zdaleka tolik expu co hrac, takze je mozna lepsi vyuzit nejakeho ultra bijce pro vytahnuti alchemisty a pak si udelat novou priserku podle novych pozadavku

Moon said:

No, ale sou situace kdy te neco/nekdo proste trefi vzdy, pak se healek zatracene hodi :air_kiss:

No jako alcha mas moznosti i bez homuna, muzes pit poty, muzes hazet Potion Pitcher na sebe (to dokaze i AI homuna), kdyz potrebujes hodne HP levne na SP a moc na to nespechas, tak volba Summon Flora 5 je docela dobra (tusim ze zaplatis za toho GEO 20SP, healuje te tusim do 3/4 HP mam pocit ze 1000HP/5s a vydrzi minutu, navic pohealuje vsechny v okoli...).

Navic vubec neni slabej (potvory az na par hodne silnych po nem nejdou) takze je to takovej alchemistuv Grimtooth i s naslednym healem :D

jirkan said:

No jako alcha mas moznosti i bez homuna, muzes pit poty, muzes hazet Potion Pitcher na sebe (to dokaze i AI homuna), kdyz potrebujes hodne HP levne na SP a moc na to nespechas, tak volba Summon Flora 5 je docela dobra (tusim ze zaplatis za toho GEO 20SP, healuje te tusim do 3/4 HP mam pocit ze 1000HP/5s a vydrzi minutu, navic pohealuje vsechny v okoli...).

Navic vubec neni slabej (potvory az na par hodne silnych po nem nejdou) takze je to takovej alchemistuv Grimtooth i s naslednym healem :air_kiss:

Kedze vacsina creatorov ide FCP tak ti na summon floru nevyjde. Nicmenej si myslim ze pre AD creatora je lif rovnako nepouzitelna ako pre alchaca. So str 1 a jedinym dmg skillom ktory je ale velmi drahy, je v pvm dobry akorat tak na zavesenie sa na dual. Ale s takym highLvl vanilmirthom alebo filirom ma slusny a lacny dmgoutput aj v pvm. Ja idem aj tak lif. je neuveritelne kawaii :D

mat33gh said:

Kedze vacsina creatorov ide FCP tak ti na summon floru nevyjde. Nicmenej si myslim ze pre AD creatora je lif rovnako nepouzitelna ako pre alchaca. So str 1 a jedinym dmg skillom ktory je ale velmi drahy, je v pvm dobry akorat tak na zavesenie sa na dual. Ale s takym highLvl vanilmirthom alebo filirom ma slusny a lacny dmgoutput aj v pvm. Ja idem aj tak lif. je neuveritelne kawaii :D

To jo ... ří­kal jsem si, ale alespoř pro mnÄ mí­t homuna jen pro jeho vzhled...neni idealni. Ale evolved forma Lif 2 /rice

jirkan said:

Jenze kazda z tehle veci te krome SP neco stoji(flasky, at uz potion nebo plant :P)

Silv said:

btw: LE mas jen jednorazovou investici (kdyz si ji nevyhuntis sam) a je efektivni docela slusne :P

Pro creatora s INT99 uz pak neni co resit, u alchace (zvlast michaciho, takze int40 +-) je to dost s obtizema, ten geo zastane praci mnohem lip

jirkan said:

Pro creatora s INT99 uz pak neni co resit, u alchace (zvlast michaciho, takze int40 +-) je to dost s obtizema, ten geo zastane praci mnohem lip

jelikoz ten michaci alchac z homunem ma SP plnou listu, pacto je k nicemu jinemu nepotrebuje, tak se velmi dobre hodi i jemu - aspon ja jsem ji vyuzila vrchovate a dokonce jsem chvilemi fungovala i jako zalozni healer :P

btw: i full michaci s homunem se vyplati jet INT aspon na 60 a usetrit treba na par bodech lucku - tady vykon vyrazne predci cenu

Moon said:

To by me teda zajimalo co. Krome Embrya, ktery potrebujes jen jednou(a navic ho potrebujes i na ostatni homuny, takze bys ho lovil stejne), na to nemusis huntit nic, pokud vim.

Healing Touch, active.

Heals the player, or another player if specifically targeted. The skill consumes a Condensed Red Potion, but otherwise functions exactly like an Acolyte's Heal.

-- tohle na Rebornu neplati? (nezkouÄela jsem, vychází­m pouze z popisu skillu)

Silv said:

jelikoz ten michaci alchac z homunem ma SP plnou listu, pacto je k nicemu jinemu nepotrebuje, tak se velmi dobre hodi i jemu - aspon ja jsem ji vyuzila vrchovate a dokonce jsem chvilemi fungovala i jako zalozni healer :P

No, jestli ho nechas palit firebolty a cart revo, tak to tak dobre neni :P

btw: i full michaci s homunem se vyplati jet INT aspon na 60 a usetrit treba na par bodech lucku - tady vykon vyrazne predci cenu

Ale jo, souhlas, navic tim zvysis MATK a timpadem i pocet naleechovanych jobexpu. Jen misto LUK bych radsi obetoval DEX (ten mi pro vetsi michani muze nekdo dat Marionetkou, luk clowna/gypsy jsem jeste nevidel)

jirkan said:

No, jestli ho nechas palit firebolty a cart revo, tak to tak dobre neni :P

Ale jo, souhlas, navic tim zvysis MATK a timpadem i pocet naleechovanych jobexpu. Jen misto LUK bych radsi obetoval DEX (ten mi pro vetsi michani muze nekdo dat Marionetkou, luk clowna/gypsy jsem jeste nevidel)

snizis dex -> zpomalis cast -> ses tam kdes byl

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...