Tracy Posted December 15, 2006 Report Share Posted December 15, 2006 To sem presne resil taky,ale jelikoz Keny netusil kdy to bude opraveny,tak sem cekat prestal Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted December 15, 2006 Report Share Posted December 15, 2006 No prave proto me to zajima. Jestli to vubec je mozny zpetne aplikovat na prerozeny homuny, kdyz jsou staty nahodne pridelovany. Resp. jestli mam prestoupit v soucasne chvili nebo pockat az to bude aktualni Klidne prejdi. V novejsi SVN to uz je opraveny. Napsat php skript kterej vam nahodne prida staty v rozmeni pro vaseho smudlu neni problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josifek Posted December 16, 2006 Report Share Posted December 16, 2006 Ok, konecne slovo do pranice Tak ja toho Rosomaka teda pretransformuju Diky... edit: skoda a rovnou 2x... prestoupil jsem a prijde mi, ze Filir2 evoluted je nejakej pomalejsi a flegmatictejsi nez jeho maly predchudce Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted December 16, 2006 Report Share Posted December 16, 2006 Tak beru zpet. Po upgradu serveru se zatim staty po evoluci zvedat nebudou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nesses Posted December 16, 2006 Report Share Posted December 16, 2006 Muzu se zeptak, s kterym AI mate nejlepsi skusenosti, pripadne kde ho sezenu?Diky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tracy Posted December 16, 2006 Report Share Posted December 16, 2006 cafJa pouzivam tohle http://www.mirandablade.altervista.org/index.php?pg=mirai Pokud nechces delat nejaky vylozene svoje upravy,je tohle dost dobry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perthorn Posted December 16, 2006 Report Share Posted December 16, 2006 Chci se zeptat, je možné, aby Lif s vyÄÄím lvlem zabíjel i lepÄí monstra (jednoduÄe je možné aby vůbec sám zabíjel?) bez nějakých extrémů v nárustu STR? chci mít hezký zvířátko A lifovy boosty jsou nice. Ale vyplatí se vůbec udÄlat si Lifa aby mnÄ táhnul dopředu? Nebo se na to mám jednoduÄe vybodnout a vzít si pořádnýho DMGera? I Když bude vypadat jak vylitej pudink Link to comment Share on other sites More sharing options...
jahy Posted December 16, 2006 Report Share Posted December 16, 2006 Chci se zeptat, je možné, aby Lif s vyÄÄím lvlem zabíjel i lepÄí monstra (jednoduÄe je možné aby vůbec sám zabíjel?) bez nějakých extrémů v nárustu STR? chci mít hezký zvířátko A lifovy boosty jsou nice. Ale vyplatí se vůbec udÄlat si Lifa aby mnÄ táhnul dopředu? Nebo se na to mám jednoduÄe vybodnout a vzít si pořádnýho DMGera? I Když bude vypadat jak vylitej pudink Nevím jestli tady už fungují 4. skilly u hobů, ale lifovo 4. skill prohodí na určitou dobu MATK s ATK (ten skill dÄlá víc vÄcí, ale tohle je to nejdůležitÄjÄí). S tím to pak celkem ujde Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perthorn Posted December 16, 2006 Report Share Posted December 16, 2006 No spíÄ by mnÄ zajímalo jestli to má cenu a jakou mám vůbec s Lifem Äanci... Zase představa do budoucna na creatora s touhle vílou hezky healujici ... s prumernou STR 82... btw by mnÄ zajímalo co znamena treba v techhle vzoreckách : Min ATK = STR + [sTR / 10] ^ 2 + Dex Max ATK = STR + [sTR / 10] ^ 2 + Max(STR + Level, DEX) ten znak ^ ... nějak mi to nejde do hlavy Link to comment Share on other sites More sharing options...
jahy Posted December 16, 2006 Report Share Posted December 16, 2006 No spíÄ by mnÄ zajímalo jestli to má cenu a jakou mám vůbec s Lifem Äanci... Zase představa do budoucna na creatora s touhle vílou hezky healujici ... s prumernou STR 82... btw by mnÄ zajímalo co znamena treba v techhle vzoreckách : Min ATK = STR + [sTR / 10] ^ 2 + Dex Max ATK = STR + [sTR / 10] ^ 2 + Max(STR + Level, DEX) ten znak ^ ... nějak mi to nejde do hlavyLif je support hobo, moc dobře se s ním neexpí v porovnání s ostatníma, ale stále je to lepÄí než nic A expit si s ním creatora je...nanic Joby ti nenaexpí a u creatora potřebujeÄ předevÄím joby ^ = na [120/ 10] ^ 2 = 144 edit: samozřejmÄ že ti žádnej hobo job neexpí, právÄ proto jsem to psal -aby sis lifa klidnÄ nechal i když to není extra zabiják - jinej homun pro creatora beztak nebude mít o moc vÄtÄí užitek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perthorn Posted December 16, 2006 Report Share Posted December 16, 2006 Mno tak joby ti nenaexpi žádnej homun holt dÄlat creatora není jen o tom natáÄet si budík na 10 minut Mno este o tom popremyslim ... klidne se este nekdo vyjadrete Možná je to blbost, nebo zbyteÄný, ale Lifa skoro nikdo nejede tak by mnÄ to zajímalo. btw... peknej heal =^.^= ... otázka jde healing hand jen na postavu nebo i na homuna / moba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silverine Posted December 17, 2006 Author Report Share Posted December 17, 2006 Mno tak joby ti nenaexpi žádnej homun holt dÄlat creatora není jen o tom natáÄet si budík na 10 minut Mno este o tom popremyslim ... klidne se este nekdo vyjadrete Možná je to blbost, nebo zbyteÄný, ale Lifa skoro nikdo nejede tak by mnÄ to zajímalo. btw... peknej heal =^.^= ... otázka jde healing hand jen na postavu nebo i na homuna / moba?nespotrebovava pri tom healu nahodou slim red poty? ad vyuzitelnost homuna pro creatora:- homun ti joby nenaexpi: to je sice pravda, ale rozhodne to k jejich ziskani hodne dopomuze- nevyuzijes jineho homuna... no, osobne preferuji to, ze mi nic ranu neda, nez ze mne neco super healuje jinak pokud planujes homuna pro creatora jeste na alchemistovi, je to celkem zbytecne, expeni homuna je otazkou par tydnu - nepotrebuje zdaleka tolik expu co hrac, takze je mozna lepsi vyuzit nejakeho ultra bijce pro vytahnuti alchemisty a pak si udelat novou priserku podle novych pozadavku Link to comment Share on other sites More sharing options...
jahy Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 expeni homuna je otazkou par tydnu - nepotrebuje zdaleka tolik expu co hracjj to je pravda, jemu staÄí pouze 200M expů na 99 zatímco hráči potřebují hrozných 400M (2class) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 nevyuzijes jineho homuna... no, osobne preferuji to, ze mi nic ranu neda, nez ze mne neco super healuje No, ale sou situace kdy te neco/nekdo proste trefi vzdy, pak se healek zatracene hodi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 No, ale sou situace kdy te neco/nekdo proste trefi vzdy, pak se healek zatracene hodi No jako alcha mas moznosti i bez homuna, muzes pit poty, muzes hazet Potion Pitcher na sebe (to dokaze i AI homuna), kdyz potrebujes hodne HP levne na SP a moc na to nespechas, tak volba Summon Flora 5 je docela dobra (tusim ze zaplatis za toho GEO 20SP, healuje te tusim do 3/4 HP mam pocit ze 1000HP/5s a vydrzi minutu, navic pohealuje vsechny v okoli...). Navic vubec neni slabej (potvory az na par hodne silnych po nem nejdou) takze je to takovej alchemistuv Grimtooth i s naslednym healem Link to comment Share on other sites More sharing options...
mat33gh Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 No jako alcha mas moznosti i bez homuna, muzes pit poty, muzes hazet Potion Pitcher na sebe (to dokaze i AI homuna), kdyz potrebujes hodne HP levne na SP a moc na to nespechas, tak volba Summon Flora 5 je docela dobra (tusim ze zaplatis za toho GEO 20SP, healuje te tusim do 3/4 HP mam pocit ze 1000HP/5s a vydrzi minutu, navic pohealuje vsechny v okoli...). Navic vubec neni slabej (potvory az na par hodne silnych po nem nejdou) takze je to takovej alchemistuv Grimtooth i s naslednym healem Kedze vacsina creatorov ide FCP tak ti na summon floru nevyjde. Nicmenej si myslim ze pre AD creatora je lif rovnako nepouzitelna ako pre alchaca. So str 1 a jedinym dmg skillom ktory je ale velmi drahy, je v pvm dobry akorat tak na zavesenie sa na dual. Ale s takym highLvl vanilmirthom alebo filirom ma slusny a lacny dmgoutput aj v pvm. Ja idem aj tak lif. je neuveritelne kawaii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perthorn Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 Kedze vacsina creatorov ide FCP tak ti na summon floru nevyjde. Nicmenej si myslim ze pre AD creatora je lif rovnako nepouzitelna ako pre alchaca. So str 1 a jedinym dmg skillom ktory je ale velmi drahy, je v pvm dobry akorat tak na zavesenie sa na dual. Ale s takym highLvl vanilmirthom alebo filirom ma slusny a lacny dmgoutput aj v pvm. Ja idem aj tak lif. je neuveritelne kawaii To jo ... říkal jsem si, ale alespoř pro mnÄ mít homuna jen pro jeho vzhled...neni idealni. Ale evolved forma Lif 2 /rice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 No jako alcha mas moznosti i bez homuna, muzes pit poty, muzes hazet Potion Pitcher na sebe (to dokaze i AI homuna), kdyz potrebujes hodne HP levne na SP a moc na to nespechas, tak volba Summon Flora 5 je docela dobra (tusim ze zaplatis za toho GEO 20SP, healuje te tusim do 3/4 HP mam pocit ze 1000HP/5s a vydrzi minutu, navic pohealuje vsechny v okoli...).Jenze kazda z tehle veci te krome SP neco stoji(flasky, at uz potion nebo plant ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silverine Posted December 17, 2006 Author Report Share Posted December 17, 2006 Jenze kazda z tehle veci te krome SP neco stoji(flasky, at uz potion nebo plant )to Lifuv heal ale take btw: LE mas jen jednorazovou investici (kdyz si ji nevyhuntis sam) a je efektivni docela slusne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted December 18, 2006 Report Share Posted December 18, 2006 btw: LE mas jen jednorazovou investici (kdyz si ji nevyhuntis sam) a je efektivni docela slusne Pro creatora s INT99 uz pak neni co resit, u alchace (zvlast michaciho, takze int40 +-) je to dost s obtizema, ten geo zastane praci mnohem lip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silverine Posted December 18, 2006 Author Report Share Posted December 18, 2006 Pro creatora s INT99 uz pak neni co resit, u alchace (zvlast michaciho, takze int40 +-) je to dost s obtizema, ten geo zastane praci mnohem lipjelikoz ten michaci alchac z homunem ma SP plnou listu, pacto je k nicemu jinemu nepotrebuje, tak se velmi dobre hodi i jemu - aspon ja jsem ji vyuzila vrchovate a dokonce jsem chvilemi fungovala i jako zalozni healer btw: i full michaci s homunem se vyplati jet INT aspon na 60 a usetrit treba na par bodech lucku - tady vykon vyrazne predci cenu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Posted December 18, 2006 Report Share Posted December 18, 2006 to Lifuv heal ale takeTo by me teda zajimalo co. Krome Embrya, ktery potrebujes jen jednou(a navic ho potrebujes i na ostatni homuny, takze bys ho lovil stejne), na to nemusis huntit nic, pokud vim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silverine Posted December 18, 2006 Author Report Share Posted December 18, 2006 To by me teda zajimalo co. Krome Embrya, ktery potrebujes jen jednou(a navic ho potrebujes i na ostatni homuny, takze bys ho lovil stejne), na to nemusis huntit nic, pokud vim.Healing Touch, active. Heals the player, or another player if specifically targeted. The skill consumes a Condensed Red Potion, but otherwise functions exactly like an Acolyte's Heal. -- tohle na Rebornu neplati? (nezkouÄela jsem, vycházím pouze z popisu skillu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted December 18, 2006 Report Share Posted December 18, 2006 jelikoz ten michaci alchac z homunem ma SP plnou listu, pacto je k nicemu jinemu nepotrebuje, tak se velmi dobre hodi i jemu - aspon ja jsem ji vyuzila vrchovate a dokonce jsem chvilemi fungovala i jako zalozni healer No, jestli ho nechas palit firebolty a cart revo, tak to tak dobre neni btw: i full michaci s homunem se vyplati jet INT aspon na 60 a usetrit treba na par bodech lucku - tady vykon vyrazne predci cenuAle jo, souhlas, navic tim zvysis MATK a timpadem i pocet naleechovanych jobexpu. Jen misto LUK bych radsi obetoval DEX (ten mi pro vetsi michani muze nekdo dat Marionetkou, luk clowna/gypsy jsem jeste nevidel) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silverine Posted December 18, 2006 Author Report Share Posted December 18, 2006 No, jestli ho nechas palit firebolty a cart revo, tak to tak dobre neni Ale jo, souhlas, navic tim zvysis MATK a timpadem i pocet naleechovanych jobexpu. Jen misto LUK bych radsi obetoval DEX (ten mi pro vetsi michani muze nekdo dat Marionetkou, luk clowna/gypsy jsem jeste nevidel)snizis dex -> zpomalis cast -> ses tam kdes byl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.