mat33gh Posted December 18, 2006 Report Share Posted December 18, 2006 Healing Touch, active. Heals the player, or another player if specifically targeted. The skill consumes a Condensed Red Potion, but otherwise functions exactly like an Acolyte's Heal. -- tohle na Rebornu neplati? (nezkouÄela jsem, vycházím pouze z popisu skillu)Samozrejme to na reborne plati. Aj Moon sa moze mylit. Jediny problem vidim v tom, ze healing touch nefunguje ako target skill. Healuje len majitela a to bez zameriavania.(aspon na strej SVN to tak bolo na novej som to este neskusal) Ak to je bug tak by sa na to mohol niekto pozriet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Posted December 18, 2006 Report Share Posted December 18, 2006 Samozrejme to na reborne plati. Aj Moon sa moze mylit. Jediny problem vidim v tom, ze healing touch nefunguje ako target skill. Healuje len majitela a to bez zameriavania.(aspon na strej SVN to tak bolo na novej som to este neskusal) Ak to je bug tak by sa na to mohol niekto pozriet. Samozrejme ze se muzu mylit, Alcha s Lifem sem mel jen na jednom High rate serveru, nevalne povesti(co se presnosti skillu tyce), prave proto sem psal to "pokud vim" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perthorn Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 Tak teda... zkousel sem Lifa na test serveru, a musím na to říct jedno slovo -íşlet když se podíváte na tabůlky rozvoje statů Tak má prakticky na staty rozvoj +- 0,5-2 za 1 lvl, vanilmirth má rozvoj až +3 ale minimálně může dostat do všech statů 0,1, což je dost málo. (ne že by byl mezi 0,5-0,1 velkej rozdíl ) Zkoušel jsem ho v lvlvech 20,40, a 80 ... na lvlu 20 je to dost slabý hom, když nemáte alespoň trochu battle alchu bude větší problém, na lvlu 40 dává pecky za 100 -120 mobům jako jsou savage, kupodivu ho všichni missujou, a když už se strefí, lif utrpí zranění kolem 100HP, na lvlu 80 dává argiope rány za 220-240,argiope se strefí asi jednou za 15 ran za 250 HP (tady jsem to trochu nepochopil...flee 201,182,191 =^.^= -to znamená že má 121,102 a 111 agi ) Buď jsem měl extrémní štěstí a vždycky (asi 5x) jsem vyssumonil homuna s nadprůměrnýma statama, a nebo lif vyexpenej na lvl 40+ už něco umí, a až na potřebu red slim potů je docela drsoň, na 80. lvlu heal za 1,2k S Urgent Escapem jsem chodil snad skoro jako S WS+Cart Boost (i když to bylo možná tím, že se tohle zrovna testuje ) Mental Charge, fungoval trochu divně, asi je buglej ATK byl 423 a MATK 754 ... když jsem nahodil mental měl Lif MATK 1558 + ATK 423 ... a dával šlupky za 2150. Když to shrnu, tak nato, že by to měl být support homunukulus, má slušný flee, docela slušnou def a peknej ATK, jestli jsou výhradně lokace, kde se healing hand pro creatora dost hodí (ani nevim ) , tak je Lif velmi dobrá volba... je to taková směska všech ostatních homunů, jen nemá využitelné battle skilly. A na lokace, které by jste s například Filirovým daným lvlem navštěvovali by jste si museli s Lifem ještě pár lvlů počkat.A GW creator jede nejspíš INT>DEX>VIT, takže heal asi moc nebodne (možná v solo nahánění jobu )... nato jak vypadá Lif2 s aurou si ho stojí rozjet . Edit: chtěl bych se zeptat: na 4. skill homuna musím mít plnou intimacy? nebo stačí, když skill použiju, párkrát ho nakrmím a můžu hopoužít znovu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josifek Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 Jsem sam, komu prijde, ze skill Accelerated Flight u Fillira nefunguje? Opticky se mi sice flee zvysi, ale ve skutecnosti homun dostava kazdou druhou ranu zasah i kdyz by z 95% nemel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perthorn Posted December 27, 2006 Report Share Posted December 27, 2006 Jojo taky jsem se na Filira koukal... že by se ta ASPD nějak zvÄtčila... to teda ani ne :-\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest flex Posted December 27, 2006 Report Share Posted December 27, 2006 Nezda se vam, ze na Homuncula funguje nejak spatne powarpova ochrana? Nekam se portnu nebo projdu warpem, a uz jenom vidim, jak mi nejaka silnejsi potvora uhryzala homuncula aniz bych se pohnul nebo cokoliv udelal. >< Btw na homuncula nefunguji utocne plosnaky (testovano v pvp) jako SG atd... Je to spravne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silverine Posted December 27, 2006 Author Report Share Posted December 27, 2006 Nezda se vam, ze na Homuncula funguje nejak spatne powarpova ochrana? Nekam se portnu nebo projdu warpem, a uz jenom vidim, jak mi nejaka silnejsi potvora uhryzala homuncula aniz bych se pohnul nebo cokoliv udelal. ><ani powarpová, ani pologovací, ale to, že potvory žerou jeho neznamená, že budou žrát tebe, takže toho lze i takticky využívat, jestli je to dobře nebo ÄpatnÄ ale nevím, každopádnÄ to nese klady i záporyBtw na homuncula nefunguji utocne plosnaky (testovano v pvp) jako SG atd... Je to spravne?tohle je jedna z feature homunkulů - má to tak být a je to správnÄ, stejnÄ jako homunovské neredukovatelné flee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted December 30, 2006 Report Share Posted December 30, 2006 Jsem sam, komu prijde, ze skill Accelerated Flight u Fillira nefunguje? Opticky se mi sice flee zvysi, ale ve skutecnosti homun dostava kazdou druhou ranu zasah i kdyz by z 95% nemel Asi jo, ja Accelerated Fight vyuzivam (kdyz to nejedu afk) docela dost a je to nadherne videt na silnejsich mrchach - Hunter fly, ninetaila apod.Rozhodne alespon u me funguje jak ma Taky jsem si vsiml ale jine feature nove SVN: Summon Flora 5 (geo) - drive mlatil kam dosahl a az teprve lecil, takze bylo potreba kolem nej taktizovat. Ted prvne leci, i kdyz se hodi primo na mouchu nebo lisku a teprve kdyz ma alcha dost HP tak kouse potvory Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josifek Posted December 30, 2006 Report Share Posted December 30, 2006 Hm, divny. Ja to testoval na Dullahanech. Dokud sem nemel potrebnou flee 199 a navysoval si ji prave skillem Accelerated Flight, mrchy me kosily. A kdyz jsem presahl hranici 199 v zakladu, trefuji podstatne a znatelne mene Tak nevim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kartr Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 Äau chci se jen zeptat,protože jsem slyÄel od nějakého hráÄe,že byl/je nějaký problém po evoluci homuna.ÂŽe mu prý nepřibudou HP,ani SP a jen zmÄní vzhled a přibude 4.skill.Tak se ptám jestli je to už opravené,protože pak kdyby se nevylepčili jeho schpnosti,tak si říkám,že evoluci asi ani neprovedu(JENÂŽE JA HO STEJNÄ EVOLUJU).A pak hlavnÄ když jsem na test serveru,tak zrovna tohle zapomenu testnout jestli se po evoluci zmení jeho HP a SP.Nevim já osobnÄ si myslím,že mu život a mana přibude,ale jak píÄu..jeden hráÄ mi tím celkem pomotal hlavu.Snad se spletl a po evluci se přece jen homun upgraduje ve smyslu statů..BTW:jestli už jste o tom nÄkdo na foře psal,tak pardon,ale v takovém zápalu expim homuna,že nestíhám Äíst forum thx za pochopení. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silverine Posted January 31, 2007 Author Report Share Posted January 31, 2007 Äau chci se jen zeptat,protože jsem slyÄel od nějakého hráÄe,že byl/je nějaký problém po evoluci homuna.ÂŽe mu prý nepřibudou HP,ani SP a jen zmÄní vzhled a přibude 4.skill.Tak se ptám jestli je to už opravené,protože pak kdyby se nevylepčili jeho schpnosti,tak si říkám,že evoluci asi ani neprovedu(JENÂŽE JA HO STEJNÄ EVOLUJU).A pak hlavnÄ když jsem na test serveru,tak zrovna tohle zapomenu testnout jestli se po evoluci zmení jeho HP a SP.Nevim já osobnÄ si myslím,že mu život a mana přibude,ale jak píÄu..jeden hráÄ mi tím celkem pomotal hlavu.Snad se spletl a po evluci se přece jen homun upgraduje ve smyslu statů..BTW:jestli už jste o tom nÄkdo na foře psal,tak pardon,ale v takovém zápalu expim homuna,že nestíhám Äíst forum thx za pochopení. staty, HP ani SP homunkula se po evoluci NEZMÄNí Link to comment Share on other sites More sharing options...
mat33gh Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 Pisalo sa tu o tom skor. Kenny tu niekde pisal, ze napisat script na zvysenie statov pre skor (v SVN kde sa este chybka s nepridavanim statov po evolucii vyskytuje. Ono sa to mozno neskor zmeni.) evolvovanych homunov nebude ziadny problem. Takze kludne prestup, nebudes o nic ukrateny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 Udelam si malou reklamu: Trivialni pomucku na hledani cesty Labyrintem naleznete zde: http://jirkan.cz/ro/labyrint.zipZadna grafika kolem tam neni (casem se snad dohodnem s Jihradem a sesmolime to do DB), jenom prikazova radka. Binarky pro Win32 a Linux-2.2 a vyse (vc. staticke) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERaY2 Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 neví nÄkdo esli existuje AI v který by Älo nastavit abych například light epsylonkou healoval nÄkoho v partÄ? nebo možná kdyby nÄkdo vyÄet ve zkratce co vÄechno se dá nastavit tak bych byl moc vdÄÄný Link to comment Share on other sites More sharing options...
morgoth Posted February 27, 2007 Report Share Posted February 27, 2007 Homunculus vie pouzivat lubovolny tvoj skill, aj na ine targety ako teba, homuncula. Predpokladam vsak, ze to nie je povolene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jammore Posted March 3, 2007 Report Share Posted March 3, 2007 Homunculus vie pouzivat lubovolny tvoj skill, aj na ine targety ako teba, homuncula. Predpokladam vsak, ze to nie je povolene Ano, až na to, že je umí používat POUZE na jiné cíle než jeho alchemistu. A samozřejmÄ skilly bez targetu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERaY2 Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 když umře homunculus a já taky... dá se pak jeÄtÄ použít ressurection nebo si můžu dÄlat nový embria ?) dík Link to comment Share on other sites More sharing options...
mat33gh Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 když umře homunculus a já taky... dá se pak jeÄtÄ použít ressurection nebo si můžu dÄlat nový embria ?) dík Da. Homuncula sa zbavis len tak, ze ho vyhladujes alebo zmazes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERaY2 Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 netuÄí nÄkdo jak si do MirAI přidám seznam mobů na který ten prÄola nemá íştočit? jedno TXT unattacklist tam je ale tam sou 9 místný čísla O_o Link to comment Share on other sites More sharing options...
kgavel Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 Můžete mi prosim poradit co mam udelat s homem když chci obchodovat "veding" ,aby mi neumrel hlady?dekuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
feech3ck Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 Můžete mi prosim poradit co mam udelat s homem když chci obchodovat "veding" ,aby mi neumrel hlady?dekuji Pouzij skill rest, hom zmizi a nehladovi. Privolas ho zase skillem call homun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kgavel Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 Díky moc ja to nechtÄl zkouset aby mi nezmizel nadobro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 netuÄí nÄkdo jak si do MirAI přidám seznam mobů na který ten prÄola nemá íştočit? jedno TXT unattacklist tam je ale tam sou 9 místný čísla O_oStahni si MirAI control pannel (na stejne strance), tam to nastavis snadno klikoidne Nainstaluj ho do stejneho direktorare kde je MirAI (takze defaultn c:\program files\gravity\ro\ai\user_ai) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 Pro uzivatele MirAI kterym zacalo zlobit: Po stazeni poslednich updatu Sakray to chce znova stahnout MirAI (neco to tam prepise) - nezapomente si zazalohovat Config.lua. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEXIP Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 ok tak ze este raz a pre istotu ...moze tu niekto rozpisat kde pi expil homuncula napr podla lvl ... diks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.