.Jakubicek. Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 Chtel jsem se zeptat,proc dnes jsou GW kdyz vetsina lidi pocitala ze se odlozi kvuli srazu?! Ja uz to fakt nechapu,asi jsem z jiny planety Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanaki Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 Chtel jsem se zeptat,proc dnes jsou GW kdyz vetsina lidi pocitala ze se odlozi kvuli srazu?! Ja uz to fakt nechapu,asi jsem z jiny planety Protože minule, když byl nějaký menÄí sraz, a GW se zrusily, tak spousta lidí křiÄela, že kvůli pár lidem nejsou GW. Pak se tedy řeklo, že se GW kvůli malým srazům ručit nebudou... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 mas recht marusko Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted June 24, 2006 Author Report Share Posted June 24, 2006 Chtel jsem se zeptat,proc dnes jsou GW kdyz vetsina lidi pocitala ze se odlozi kvuli srazu?! Ja uz to fakt nechapu,asi jsem z jiny planety Bys rusil GW kvuli 1 hracovi? Dexo tam jel urcite, Elessi psal ze nejede a Desta rikal, ze pojede jen kdyz tam bude Elessi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Jakubicek. Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 Bys rusil GW kvuli 1 hracovi? Dexo tam jel urcite, Elessi psal ze nejede a Desta rikal, ze pojede jen kdyz tam bude Elessi. Spis jde o to,ze hodne lidi si myslelo ze GW nejsou tak neprisli,osobne i ja si myslel ze nebudou.Mozna by to chtelo rict dopredu zda-li budou ci nebudou at je v tom jasno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 Chtel jsem se zeptat,proc dnes jsou GW kdyz vetsina lidi pocitala ze se odlozi kvuli srazu?! Ja uz to fakt nechapu,asi jsem z jiny planety Dneska jsem se byl podivat i do obou dalsich hradu a zdalo se mi ze Friendu je nejvic, tak nevim ze zrovna ty si stezujes (nebo jel kazdej od vas na trialu ?). Btw. o5 supr GW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ashitaka Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 Dneska jsem se byl podivat i do obou dalsich hradu a zdalo se mi ze Friendu je nejvic, tak nevim ze zrovna ty si stezujes (nebo jel kazdej od vas na trialu ?). Btw. o5 supr GW. Polovina lidi melo aspon dualy...A Frindu nebylo nejvic. Jen byli kori a friends narvany do jedny guildy takze to vypadalo ze je nas plnej pocet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Jakubicek. Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 Dneska jsem se byl podivat i do obou dalsich hradu a zdalo se mi ze Friendu je nejvic, tak nevim ze zrovna ty si stezujes (nebo jel kazdej od vas na trialu ?). Btw. o5 supr GW. Ja si nestezuju ale jde mi o princip,zatim se vzdy zrusily. Navic behem tydne prisla fama ze GW nebudou,protoze je v sobotu sraz,takze kdyz mi lidi od nas rekli ze nevi jak to v sobotu stihnou tak jsem jim rekl ze nemusi byt v kreci pac GW nebudou.Je to moje chyba ze jsem si to neoveril a proto me to zaskocilo.Stejne to uz nema cenu resit tak nepatrej a hlavne neprepinej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elessi Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 ...ono ide aj o to ze bolo povedane ze sa nebudu rusit gw koli malym zrazom, lenze tento zraz bol velky.. dokonca zrusili aj czro gw.. len problem bol ze z rebornu slo malo ludi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ashitaka Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 ono ide aj o to ze bolo povedane ze sa nebudu rusit gw koli malym zrazom, lenze tento zraz bol velky.. dokonca zrusili aj czro gw.. len problem bol ze z rebornu slo malo ludi..No a to vetsinu lidi od nas dost zaskocilo. Kenny rikal ze se budou rusit jen kvuli velkejm srazum. Tenhle velkej byl. Ale uz nikde nebylo receny ze to zalezi i na poctu lidi ktery tam z rebu budou... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 No a to vetsinu lidi od nas dost zaskocilo. Kenny rikal ze se budou rusit jen kvuli velkejm srazum. Tenhle velkej byl. Ale uz nikde nebylo receny ze to zalezi i na poctu lidi ktery tam z rebu budou...Tak to jsem zvedavej na fotky, doufam ze nejaky bodou a ze na nich bude aspon jeden clovek od nas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 tenhle velkej mozna byl ale nebyli tam lidi z rebornu. nikde nikdo nerekl ze se budou rusit GW tak si nestezujte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yenifer Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 tenhle velkej mozna byl ale nebyli tam lidi z rebornu. nikde nikdo nerekl ze se budou rusit GW tak si nestezujte stejne se nikde zadnej hrad nedobil, tak o co jde.... btw u nas - jedny z nejakcnejsich gw za poslednich mesic - dekujeme zejmena Templarum a Assagy... a Fleximu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ashitaka Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 tenhle velkej mozna byl ale nebyli tam lidi z rebornu. nikde nikdo nerekl ze se budou rusit GW tak si nestezujteNo rikalo se ze se budou rusit jen kvuli velkejm srazum. Takze receny to bylo Btw. A nestezuju si me ty GW bavili Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 tohle je kecani o nicem. z rebornu tam byli tri lidi maximalne pet. jestli chce nekdo dalsi rusit gw kvuli srazu kynologickeho spolku muze mi napsat, ale odpoved mu musi bejt jasna uz ted Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Jakubicek. Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 Nech to plavat Link to comment Share on other sites More sharing options...
kozel Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 No flame, ale muzete to priste psat jako na czechru na jejich hlavni stranku, ono to celkove vypada takovy zivejsi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 a co bysme tam meli psat? pochybuju ze by na czechru ulric rusil GW kdyby sla pulka rebornu chlastat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tracy Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 Keny muzes juknout na Magma dungeon?Na czechru co vim byl skoro problem portnout do miste kde me neco nesezere,ted sem tam byl a je problem najit neco na zmlaceni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest fejk Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 Keny muzes juknout na Magma dungeon?Na czechru co vim byl skoro problem portnout do miste kde me neco nesezere,ted sem tam byl a je problem najit neco na zmlaceni tracyku nevim jak to bylo na CZRO ale tady je to dobre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tracy Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 No mozna dobre ale urcite ne spravne Je to lokace kde by ty mensi lvly mohly krasne expit-ted to bohuzel nejde,protoze tech potvor je tam vazne malounko na to jaka je to mapa.Kdyby se tam neco prihodilo maj lidi zase o mistecko vic kde expit Link to comment Share on other sites More sharing options...
trouble Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 No mozna dobre ale urcite ne spravne Je to lokace kde by ty mensi lvly mohly krasne expit-ted to bohuzel nejde,protoze tech potvor je tam vazne malounko na to jaka je to mapa.Kdyby se tam neco prihodilo maj lidi zase o mistecko vic kde expit Nemel jsem tam problem expit. Ony ty potvory sou obcas napytlikovany na jednom mostiku takze to vypada jako by tam nikdo nebyl. Ale ujistuju te ze kdyz tam expi 3 nebo 4 particky tak je velmi vesele kdyz se ti par mobu respawne za zadkem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amper Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 Keny muzes juknout na Magma dungeon?Na czechru co vim byl skoro problem portnout do miste kde me neco nesezere,ted sem tam byl a je problem najit neco na zmlaceni Pocty sedia rovnako ako na czechre. Co viem na czechre sa upravoval magma dung a odvtedy sa tam uz dost malo expi s wizardom (skoro vobec). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perthorn Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 Nevím jestli už se to řečilo, ale nemohl by nÄkdo čikomnej hodit do zebricku hracu na CP, za nick hráÄe guildu (třeba matnÄjÄí barvou) nebo by se to mohlo zobrazovat jen u jednotlivých classů. NÄkdy to dost pomůže... než hledat pak nicky na fóru a hrabání se v signaturách. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest fejk Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 mno ted rano sem zkoumal Scintulku ( puvodme me zajimalo co ma pod sukni... ale o tom az jindy ) a podle popisku je vzorec na health conversion spatne nebo je spatne popisek pise se tam, ze convert bere 10% HP je 1:1 + 10% za skillLV a profesor s 2000 HP a HC na lvl3 si prida 2000*10%=200 SP + 30% = 260 SP. Coz znamena ze profesor s 10k HP si prida na jeden HC 1500 sp a to si u nas nedava ... tak se na to jukni kenny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.