Elessi Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 kedze je gw topic zamknuty a nikto sa k tomu zatial jasne nevyjadril tak sa spytam tu.. budu dnes gw? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest fejk Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 el nemeli by byt, je to na uvazeni GM a Romulus i Iskar je chtej zrusit loony se nejak nevymack a Mith tu neni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
petka Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 Ne, nebudou Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elessi Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 loony psal ve sraz foru ze nejsou... GM dohodav topicu o zraze sa len pytal ci ma zmysel ich rusit ale estie ziaden gm nenapisal ze gw nebudu (teda aspon na fore nie ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yenifer Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 v topicu o zraze sa len pytal ci ma zmysel ich rusit ale estie ziaden gm nenapisal ze gw nebudu (teda aspon na fore nie ) srry loony to psal na IRC... snad to napise i sem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romulus Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 Ja editoval iscaruv posledni post v GW topicku, bylo to vyhlaseno i do eteru ve hre, tak snad uz to budou vedet vsichni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEXIP Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 Cem sa opytat adminov kedy sa zmeni REBORN SERVER s5 ako bol dakedy ked sa tam aj dalo este hrat normalne.Jedna sa mi o to ze ma to dost rozculuje ked sedim cely den v Pronere lebo nedokazem uz expit absolutne nikde / Majo,Jup a najnovsie aj sealy / nerozumieme celkom myslienke preco redukovat nieco co uz aj tak je dost redukovane z hladiska low rate a drop.Tak rad som mal reborn ale toto co sa tu deje uz nie je zdrave.Stazuju sa mi ludia denne ale asi to nechcu takto verejne pisat.Pisal som aj na ICQ ale asi ste boli zaneprazdneny.Vratil som sa na Reborn lebo to tu mam rad tak ma nechajte v tom presvedceni ze je to ten naj low server aky existuje a dajte na poriadok to expenie a nie tak ako sa to ubera lebo ludia pojdu inam tam kde sa mozu hrat a nie len sediet v Pronte a cakat na nejaku party ktora aj tak nie stale pride a z mojich skusenosti som tam minule presedel 2 dni a napisalo mi asi tak 4-5 ludi a to formov ze ak budes mat party napis mi .... DAKUJEM have nice day PiXi / G-Unit / Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tracy Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 PIXI tohle neres-uz se to resilo megamockrat a je to proste takhle.GM se rozhodli ze server povedou touhle cestou a ty se muzes bud prizpusobit nebo odejit.Jinak to asi nepujde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guj1n Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 Ehm...jak jsem se jukal a hledal tak jsem nenasel teda jestli to jde si zmenit email uctu pac jsem si nedavno zmenil meil a chtel bych dostavat meily ohledne serveu atd. jestli by to GM nezprovoznili Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maul Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 Mel bych 2 dotazyPujcil sem equip a dotycny se pri zadosti o vraceni vymlouva ze nema a blabla... Bohuzel se jedna o dlohodobou zalezitost a byl sem de*il, ze sem s tim cekal tak dlouho. Je nejaka mozno, ze se mi equip vrati? Nejde zrusit manzelstvi bez souhlasu manzela? Chtel bych zbavit Kroanu tyrana a nemanzelskyho bastarda, ale bohuzel potrebuju souhlas manzela Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 Chybí ti, že se už nemůžeÄ expit stylem "sedím na kempu, abych mÄl SP na greed?"MůžeÄ si za to sám díky svému povolání a buildu. BS / WS se sluÄnou agi je jedno z dobře expitelných povolání, aÂť už sólo, ve dvojici s priestem nebo ve trojici s dalÄím dmg dealerem, roguem, sinem, alchem .. Jestli máÄ gw-oriented build s 1 agi a 100 vit, musíÄ poÄítat s tím, že sice budeÄ >rulovat< gw, ale expení nebude nejlehÄí. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romulus Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 Mel bych 2 dotazyPujcil sem equip a dotycny se pri zadosti o vraceni vymlouva ze nema a blabla... Bohuzel se jedna o dlohodobou zalezitost a byl sem de*il, ze sem s tim cekal tak dlouho. Je nejaka mozno, ze se mi equip vrati? Nejde zrusit manzelstvi bez souhlasu manzela? Chtel bych zbavit Kroanu tyrana a nemanzelskyho bastarda, ale bohuzel potrebuju souhlas manzela 1) Moznost je, ze ti to vrati on sam, jinak mas smulu a je tvuj problem komu pujcujes nebo davas equip nebo acc. 2) nevim ... V CP nejde ... maximalne prokonzultovat s k3dT. .... Je pekne, ze ses vratil a jeste lepsi, ze uz nemas lagy a nebude problem v niffu, kdyz nekho prejede tvuj vlak. Nicmene spousta zmen prisla s novou svnkou, nektere upravy jsou podle officu nektere upravy jsou podle uvazeni GM. Nevim kdy naposledy si byl v jupe nebo na majo, ale exipt se da porad vsude a velmi slusne. Jde jen o to chtit a kdyz byl nekdo namlsany za tvych dob z majo, ze si sedl na trubku a obcas neco greednul a mel 50% za hodinu 95+ lvl, tak ty casy jsou pryc. Musis se prizpusobit vyvoji servru, hraci si odsouhlasili ze se server bude vyvjiet s novyma svnkama, coz prinese spoustu novych zajimavych veci a zase na druhou stranu se trosku zmeni zazity stereotyp. Dalsi vec, prosedet v prontere na namku umi kazdy, zaloz partu naber do ni lidi z guildy lidi co chtej expit a jsou s tebou na share a vyrazte nekam za dobrodruzstvim. Sezenim v prontere zadny procento neudelas a lepsi 1% za hodinu s dobrou partou, kde si pokecate na VT nebo v chatu nez prosedet znudeny hodiny na namesti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEXIP Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 Chybí ti, že se už nemůžeÄ expit stylem "sedím na kempu, abych mÄl SP na greed?"MůžeÄ si za to sám díky svému povolání a buildu. BS / WS se sluÄnou agi je jedno z dobře expitelných povolání, aÂť už sólo, ve dvojici s priestem nebo ve trojici s dalÄím dmg dealerem, roguem, sinem, alchem .. Jestli máÄ gw-oriented build s 1 agi a 100 vit, musíÄ poÄítat s tím, že sice budeÄ >rulovat< gw, ale expení nebude nejlehÄí. newiem kto si pane Michale ale sp a greed som robil len ako to parta wyzadowala nakolko uz mam DSLko a ping do 20 m/s mozem krasne VLACKOVAT !! tak nechapem preco mi taketo wecy pises.... inac Neriesim to ze sa neda expit lebo o chwylku tu nebude asi nikto kto by to riesil skoda za nie som GM help in game.Pisem K3nnymu na ICQ - bez odpovede pisem Loonymu to iste ... a system nepaci sa ti mozes ist inam je maximalne nepekny ..sak sme ludia preco nemozme robit tak aby sme nieco zveladovali namiesto toho aby sme to ztazovali ci inac to .... Dufam a pevne dufam ze sa to zmeni / have nice day PiXi / G-UNIT / Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iscar Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 PiXi psat muzes kamkoliv ale to co ti Romulus odpovedel je oficialni stanovisko ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted August 9, 2006 Author Report Share Posted August 9, 2006 Ehm...jak jsem se jukal a hledal tak jsem nenasel teda jestli to jde si zmenit email uctu pac jsem si nedavno zmenil meil a chtel bych dostavat meily ohledne serveu atd. jestli by to GM nezprovoznili Jde zmenit email u uctu. To se resi pres ICQ... bude problem me asi chytit protoze jeste minimalne tenhle tyden mam prace nad hlavu. Mel bych 2 dotazyPujcil sem equip a dotycny se pri zadosti o vraceni vymlouva ze nema a blabla... Bohuzel se jedna o dlohodobou zalezitost a byl sem de*il, ze sem s tim cekal tak dlouho. Je nejaka mozno, ze se mi equip vrati? Nejde zrusit manzelstvi bez souhlasu manzela? Chtel bych zbavit Kroanu tyrana a nemanzelskyho bastarda, ale bohuzel potrebuju souhlas manzela Kdyz si neco pujcil tak to je jen tvoje vec. Maximalne kdyz budes jo hodne prosit tak ji dohledam kde skoncila ale nikomu ji brat nebudu. Co se tyka zruseni manzelstvi je mozny jen z duvodu ze partner nehraje a nemate decko. newiem kto si pane Michale ale sp a greed som robil len ako to parta wyzadowala nakolko uz mam DSLko a ping do 20 m/s mozem krasne VLACKOVAT !! tak nechapem preco mi taketo wecy pises.... inac Neriesim to ze sa neda expit lebo o chwylku tu nebude asi nikto kto by to riesil skoda za nie som GM help in game.Pisem K3nnymu na ICQ - bez odpovede pisem Loonymu to iste ... a system nepaci sa ti mozes ist inam je maximalne nepekny ..sak sme ludia preco nemozme robit tak aby sme nieco zveladovali namiesto toho aby sme to ztazovali ci inac to .... Dufam a pevne dufam ze sa to zmeni / have nice day PiXi / G-UNIT / Uz si jen matne vzpominam jakej byl duvod tvyho odchodu ale rozhodne se nic zasadniho menit nebude. Kdyby se neudelalo par zasadnich zmen tak by dnes 90% serveru melo 99/70. Jak jsem psal je problem me ted zastihnout. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 Možno mÄ znáÄ jako Gell, mám to i v sigu. Neřikám, aby si Äel pryÄ, jen tvrdím, že BS/WS s rozumným buildem je dost dobře expitelný povolání a na rozdíl od jiných si nemá moc na co stÄžovat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEXIP Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 Možno mÄ znáÄ jako Gell, mám to i v sigu. Neřikám, aby si Äel pryÄ, jen tvrdím, že BS/WS s rozumným buildem je dost dobře expitelný povolání a na rozdíl od jiných si nemá moc na co stÄžovat.heh ano suhlas BS/WS build AGI sa expi solo krasne ale ja som GW build STR+VIT a AGI takmer NIC ...takze tak .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest fejk Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 lidi co chteji, udelaji advnc. class na 90 a pak jdou do labu... jenze ty to chces asi udelat pohodlne a rychle, to uz dneska jentak nejde Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 heh ano suhlas BS/WS build AGI sa expi solo krasne ale ja som GW build STR+VIT a AGI takmer NIC ...takze tak .......Jestli máÄ gw-oriented build s 1 agi a 100 vit, musíÄ poÄítat s tím, že sice budeÄ >rulovat< gw, ale expení nebude nejlehÄí. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest fejk Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 jo jeste me tak napadlo... opakuju se, ale tiger mask CHCI... kenny sundej si ji z GM postavi a udelejte quest... soc berte to jako joke, ale fakt je to trapny... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Jakubicek. Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 jo jeste me tak napadlo... opakuju se, ale tiger mask CHCI... kenny sundej si ji z GM postavi a udelejte quest... jj mas moji plnou podporu fejkus,jdu do toho s tebou,ja ji chci taky resp ja chci Lion masku ci hat ci jak se to jmenuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moonfighter Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 to mas jako blank eyes...problem je, ze mith chce bejt unikatni a nechce quest na ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 to mas jako blank eyes...problem je, ze mith chce bejt unikatni a nechce quest na ne Ani jedno ani druhe zatim nebude. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted August 10, 2006 Author Report Share Posted August 10, 2006 jo jeste me tak napadlo... opakuju se, ale tiger mask CHCI... kenny sundej si ji z GM postavi a udelejte quest... soc berte to jako joke, ale fakt je to trapny... Neko Mimi != Tiger Mask Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Jakubicek. Posted August 13, 2006 Report Share Posted August 13, 2006 Zruseno nepsane "pravidlo" o zakazu hledani party pres main chat. Samozrejme zadny spamovani Ale ale procpak ? Ze by me vcerejsi prudeni,kdy nejmenovany hrac z nejmenovane guildy porusil "psane" pravidlo kdy bylo zakazano vyhledavani party pres main chanel ? Nebojte ja si opravdu zadny sreeny nedelal,nejsem blazen od toho tu jsou jini Nadruhou stranu jsem rad ze sem tam muzu nejaky to pravidlo porusit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.