Jump to content
Reborn fórum

Dotazy a nápady

k3dT

Recommended Posts

• Replies 3,1k
  • Created
  • Last Reply

Zruseno nepsane "pravidlo" o zakazu hledani party pres main chat. Samozrejme zadny spamovani

Ale ale procpak ? :) Ze by me vcerejsi prudeni,kdy nejmenovany hrac z nejmenovane guildy porusil "psane" pravidlo kdy bylo zakazano vyhledavani party pres main chanel ? Nebojte ja si opravdu zadny sreeny nedelal,nejsem blazen od toho tu jsou jini :) Nadruhou stranu jsem rad ze sem tam muzu nejaky to pravidlo porusit :D

Ubohy :) zruseno po tom co jsem se Mitha a Romula zeptal co si o tomhle zakazu mysli. Chces snad icq logy?

Ja uz bych to nerozebiral,timto se omlouvam GM tymu ze jsem o5 tak trochu prudil,ale slo mi spis o to aby si "nekteri" hraci uvedomili ze ta hra neni jen o screenovani a nechavani nekoho zabanovat a ze pokud budou chtit byt tak spravedlivy a cestny tak se vzdy neco najde co se da pouzit proti nim :D

slo mi spis o to aby si "nekteri" hraci uvedomili ze ta hra neni jen o screenovani a nechavani nekoho zabanovat a ze pokud budou chtit byt tak spravedlivy a cestny tak se vzdy neco najde co se da pouzit proti nim :D

rozmyslal som dlho nad tym ci ten screen poslem alebo nie(cele gw :)) pretoze som cakal ze z toho bude takyto bordel na fore.. a kludne tu poviem ze keby neslo o frienda tak ten screen ani nespravim..

ide mi o to ze friendi uz dlhsi cas hraju pocas gw na hrane s pravidlami a dost casto ju aj prekracuju(a obhajuju to recami o tom ze su evil tak to robit musia) a stale im to len tak prejde a tak si dovoluju viac a viac, pretoze vidia ze sa nemaju coho bat.. ak si konecne uvedomite ze byt "evil" neznamena porusovat pravidla alebo vymyslat taktiky ktore neporusuju pravidla len koli 1 blbej ciarke, tak pochybujem ze sa najde niekto kto bude screenovat

Guest Ashitaka

Uz to nereste. Nereknu kdyby zabanoval aktivniho hrace. Ale zabanoval neaktivniho hrace kterej byl na GW asi po 2 tydnech a jinak vubec nehraje. Ja se tomu jen smeju :D

ví­m že se to už párkrát diskutovalo ale ... to bude pořád assura spamovatelná ?;) jako přecejenom mi to prostě přijdu trochu moc aby tenhle skill moh nÄgdo házet 3x do pÄti sekund...

třeba by se mohl zavýst ten 5 min cool down že by absolutnÄ neÄli doplnit SP ..ničim ale po odlogu by to už Älo ;) aspoř by si to assuráci rozmysleli a ne že vidí­ jenom logo guildy a už asurujou ...

Ikdyz se ode me ceka asi opak, tak ja teda nechci aby sla vetsi aspd nez 190. Pokud jste to nekdo videl v akci, tak jiste vite, ze je to hodne rychly. Ted se empo da rozbit za 10s, chcete aby to bylo za 5? Ja teda ne.

když už sme u řeÄení­ různejch vÄcí­ ve hře... zají­malo by mÄ teda esli nÄgdo "povolanej" může napsat esli se budee přemýÄlet o nějaké zmÄnÄ assury prosí­m ...

a taky by mÄ zají­malo esli se zmÄní­ zpátky sight & ruwach ..

http://iro.ragnarokonline.com/game/jobmagskill.asp

http://img219.imageshack.us/my.php?image=s...eborn143oc4.jpg

http://img187.imageshack.us/my.php?image=s...eborn144kt0.jpg

až půjde test tak kouknu jak to je teda na nejnovÄjÄí­ svn ;)

Pisou tam Sight 7x7 => range 3

10,0,6,4,3,3,3,1,1,yes,0,0,0,magic,0 //MG_SIGHT#Sight#

// 07 splash/effect range (-1 for screen-wide)

Souhlasi. Tak co menit? @_@ Popisky jsou taky spravne.

O asure se jeste mezi GM nemluvilo. Hned to napravim. Ja sam osobne jsem pro nejakou zmenu.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...