Jump to content
Reborn fórum

Dotazy a nápady

k3dT

Recommended Posts

• Replies 3,1k
  • Created
  • Last Reply
Pisou tam Sight 7x7 => range 3

..

omlouvám se moje chyba... sem poslední­ dobou celý dny unavenej a celkově mi je mizerně a je vidět že už ani neumim čí­st... ale i tak .. ruwach má mt 1 sec delay ;)

Nemuzu si to odpustit,ale cooldown na asuru se tu resilo cca 3 mesice z5 ne-li vic,v te dobe meli LW asi 4 asury a vsichni byli zasadne proti a vsem to tak vyhovovalo.Ted mi prijde ze nemate zadnou asuru v ali a tak chcete cooldown,tak to alespon vidim ja.

a o assuře sem pochyboval už když existovali manželský skilly při GW .. pak přišla vlna profesorů a začalo mi to vadit ještě ví­c.. esli sem to neprojevil nahlas tak to porojevil něgdo jinej ve stejnym duchu co mi vadilo ;) a esli myslí­š že je to kvůli tomu že nemáme v ali assuru.."za naší­" ali sem tu teď psal jenom já.. a byl to čistě můj osobní­ názor po pár zahranných GW :) ... mi je to ukradený klidně nám dejte fejka -to vás moc neoslabí­, máte ještě snipa a arga a možná ještě někoho :)- a pak ať se to změní­ ;) ;)

edit.. zas pí­šu hovadiny.. do konce měsí­ce berte všechno co řeknu s rezervou.. sem v permanentim polospánku /swt

a o assuře sem pochyboval už když existovali manželský skilly při GW .. pak přiÄla vlna profesorů a zaÄalo mi to vadit jeÄtÄ ví­c.. esli sem to neprojevil nahlas tak to porojevil nÄgdo jinej ve stejnym duchu co mi vadilo ;) a esli myslí­Ä že je to kvůli tomu že nemáme v ali assuru.."za naÄí­" ali sem tu teÄ psal jenom já.. a byl to čistÄ můj osobní­ názor po pár zahranných GW ;) ... mi je to ukradený klidnÄ nám dejte fejka -to vás moc neoslabí­, máte jeÄtÄ snipa a arga a možná jeÄtÄ nÄkoho :)- a pak aÂť se to zmÄní­ :);)

No nejvic za to loboval Kolecko a ja ho podporoval,pac jsem drive kamkoliv vlezl prask asura a to me deptalo.Dnes si myslim ze situace je jina,mozna jeste u PF+T ale u nas asury chlastaj z vlastni kapsy takze u toho pouzivaj i mozek(pokud zrovna nevidi rude ;) )

Nadruhou stranu vem si jaky by to melo asi pak dopad v expeni,zase by se tu omylalo ze nekdo expil tam a tam a ze ho vyexpila asura atd atd.

No nejvic za to loboval Kolecko a ja ho podporoval,pac jsem drive kamkoliv vlezl prask asura a to me deptalo.Dnes si myslim ze situace je jina,mozna jeste u PF+T ale u nas asury chlastaj z vlastni kapsy takze u toho pouzivaj i mozek(pokud zrovna nevidi rude ;) )

Nadruhou stranu vem si jaky by to melo asi pak dopad v expeni,zase by se tu omylalo ze nekdo expil tam a tam a ze ho vyexpila asura atd atd.

nechci se hádat nebo tak ale na zrovna minulejch GW mi tučim že snip dal asi 3x asuru.. a to kolem byli cca dalÄí­ 3 chary pokaždý... erhm to mi nepřijde jako uvažování­.. jednou mi -nevim esli to nebyli předminulý- dal asuru po divestu..je možný pochopitelnÄ že to byl jinej champ od vás ale i tak to na tom nic nemÄní­..dávat asuru wiznám jenom co se objeví­ na screenu je prostě imo troÄku moc a myslim že by nebyl až takovej problém ten cool down na asuru dát jenom v Äas GW.. a co by mÄ hodnÄ ,,potÄčilo" - vrátit funkÄnost manželských skillů i po Äas GW .. tenkrát se to ručilo práwÄ kvůli asurám ..myslí­m že cool down po Äas GW by řečil oba problémy a moh bych koneÄnÄ runemu dát HP nebo SP v nouzi nejvyÄÄí­ ;))

nechci se hádat nebo tak ale na zrovna minulejch GW mi tučim že snip dal asi 3x asuru.. a to kolem byli cca dalÄí­ 3 chary pokaždý... erhm to mi nepřijde jako uvažování­.. jednou mi -nevim esli to nebyli předminulý- dal asuru po divestu..je možný pochopitelnÄ že to byl jinej champ od vás ale i tak to na tom nic nemÄní­..dávat asuru wiznám jenom co se objeví­ na screenu je prostě imo troÄku moc a myslim že by nebyl až takovej problém ten cool down na asuru dát jenom v Äas GW.. a co by mÄ hodnÄ ,,potÄčilo" - vrátit funkÄnost manželských skillů i po Äas GW .. tenkrát se to ručilo práwÄ kvůli asurám ..myslí­m že cool down po Äas GW by řečil oba problémy a moh bych koneÄnÄ runemu dát HP nebo SP v nouzi nejvyÄÄí­ ;))

No jo Maxi ale ted Ti bude asuru davat kazdej, kdyz si o ni takhle pekne zadas na forku ;)

To max13:Jak uz rekl Kuba....nase wizzny dostavaj asury uz dlouhou dobu, tak proc bys ty mel byt vyjimka...hold ,kdyz bezis kolem ty a asurak ma volno... ses desne nebezpecnej i divestlej ;)

Jinak s tou asurou po cas GW je to celkem peknej napad maxi ,ale zas by mel byt CD urcite mensi nez 5min...myslim ,ze i 2min je dlouha doba. Co se tyce manzelskejch skilu tak ty bych nepovolil i kdyz mam atraktivni manzelku:)

To max13:Jak uz rekl Kuba....nase wizzny dostavaj asury uz dlouhou dobu, tak proc bys ty mel byt vyjimka...hold ,kdyz bezis kolem ty a asurak ma volno... ses desne nebezpecnej i divestlej ;)

Sem myslel ze asuraci maj i jiny skilly krome asury... ;)

Sem myslel ze asuraci maj i jiny skilly krome asury... :)

To maj, ale na serverech, kde je cooldown. Se koukni sem. Jedinej kdo by byl spokojenej by byl rith a fejk, protoze sou kombí­ci ;) Tady je to jen asura, 110+ str, 110+ dex... Ja jsem pro to, aby byl cooldown jen po cas GW. Jinak by to vyvolalo vlnu odporu a laborku byste mohli zavrit, zrusit, vymazat at nezabira pamet. ;)

Logicky jo. V ty poloze kdy maji pest k zemi by se normalni clovek jen ztezi pohyboval.

No joo, ale kdyz prasti asuru, tak nema pest k zemi, ale normalne mu ji vysoli do hlavy a az kdyz poodbehnes tak da ruku k zemi :) Teda nesledoval jsem jak je to kdyz porad stojis na miste. Treba mu ji vysoli a po dvou sekundach da ruku k zemi. Co ja vim :cool: Me je to vlastne uz fuk, Rogi ma 99 takze uz me to netrapi. Nevedel jsem to kdyz jsem psal ten post predtim, takze uz zadny namitky nemam :D

Po Asure se nejde 2 sekundy hybat. Aby sedela animace. Po restartu.

Neví­m, jestli ten delay po asuře má nebo nemá být, ale jestli ne, tak znemožnit monkům zdrhnout do bezpeÄí­ jenom kvůli tomu, aby po íşderu chvilku netrdlovali, mi nepřijde moc užiteÄné řeÄení­.

Neví­m, jestli ten delay po asuře má nebo nemá být, ale jestli ne, tak znemožnit monkům zdrhnout do bezpeÄí­ jenom kvůli tomu, aby po íşderu chvilku netrdlovali, mi nepřijde moc užiteÄné řeÄení­.

Zejo, me to prijde uplne stejne postaveny na hlavu. Me se naopak libi jak to trdluje a vzdycky s tim beham a smeju se tomu :D

Zejo, me to prijde uplne stejne postaveny na hlavu. Me se naopak libi jak to trdluje a vzdycky s tim beham a smeju se tomu :)

:D Asi tak, nÄkdy je to lyžař, nÄkdy gangsta rapper, jindy zase strejda s parkinsonem. Ale teÄ to bude pokaždé jen mrtvola.

Neví­m, jestli ten delay po asuře má nebo nemá být, ale jestli ne, tak znemožnit monkům zdrhnout do bezpečí­ jenom kvůli tomu, aby po íşderu chvilku netrdlovali, mi nepřijde moc užitečné řešení­.

Vubec nejde o animaci .) To je jen zasterka :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...