.Jakubicek. Posted August 15, 2006 Report Share Posted August 15, 2006 Nemuzu si to odpustit,ale cooldown na asuru se tu resilo cca 3 mesice z5 ne-li vic,v te dobe meli LW asi 4 asury a vsichni byli zasadne proti a vsem to tak vyhovovalo.Ted mi prijde ze nemate zadnou asuru v ali a tak chcete cooldown,tak to alespon vidim ja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERay Posted August 15, 2006 Report Share Posted August 15, 2006 Pisou tam Sight 7x7 => range 3.. omlouvám se moje chyba... sem poslední dobou celý dny unavenej a celkově mi je mizerně a je vidět že už ani neumim číst... ale i tak .. ruwach má mt 1 sec delay Nemuzu si to odpustit,ale cooldown na asuru se tu resilo cca 3 mesice z5 ne-li vic,v te dobe meli LW asi 4 asury a vsichni byli zasadne proti a vsem to tak vyhovovalo.Ted mi prijde ze nemate zadnou asuru v ali a tak chcete cooldown,tak to alespon vidim ja. a o assuře sem pochyboval už když existovali manželský skilly při GW .. pak přišla vlna profesorů a začalo mi to vadit ještě víc.. esli sem to neprojevil nahlas tak to porojevil něgdo jinej ve stejnym duchu co mi vadilo a esli myslíš že je to kvůli tomu že nemáme v ali assuru.."za naší" ali sem tu teď psal jenom já.. a byl to čistě můj osobní názor po pár zahranných GW ... mi je to ukradený klidně nám dejte fejka -to vás moc neoslabí, máte ještě snipa a arga a možná ještě někoho - a pak ať se to změní ;) edit.. zas píšu hovadiny.. do konce měsíce berte všechno co řeknu s rezervou.. sem v permanentim polospánku /swt Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Jakubicek. Posted August 15, 2006 Report Share Posted August 15, 2006 a o assuře sem pochyboval už když existovali manželský skilly při GW .. pak přiÄla vlna profesorů a zaÄalo mi to vadit jeÄtÄ víc.. esli sem to neprojevil nahlas tak to porojevil nÄgdo jinej ve stejnym duchu co mi vadilo a esli myslíÄ že je to kvůli tomu že nemáme v ali assuru.."za naÄí" ali sem tu teÄ psal jenom já.. a byl to čistÄ můj osobní názor po pár zahranných GW ... mi je to ukradený klidnÄ nám dejte fejka -to vás moc neoslabí, máte jeÄtÄ snipa a arga a možná jeÄtÄ nÄkoho - a pak aÂť se to zmÄní No nejvic za to loboval Kolecko a ja ho podporoval,pac jsem drive kamkoliv vlezl prask asura a to me deptalo.Dnes si myslim ze situace je jina,mozna jeste u PF+T ale u nas asury chlastaj z vlastni kapsy takze u toho pouzivaj i mozek(pokud zrovna nevidi rude ) Nadruhou stranu vem si jaky by to melo asi pak dopad v expeni,zase by se tu omylalo ze nekdo expil tam a tam a ze ho vyexpila asura atd atd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERay Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 No nejvic za to loboval Kolecko a ja ho podporoval,pac jsem drive kamkoliv vlezl prask asura a to me deptalo.Dnes si myslim ze situace je jina,mozna jeste u PF+T ale u nas asury chlastaj z vlastni kapsy takze u toho pouzivaj i mozek(pokud zrovna nevidi rude ) Nadruhou stranu vem si jaky by to melo asi pak dopad v expeni,zase by se tu omylalo ze nekdo expil tam a tam a ze ho vyexpila asura atd atd. nechci se hádat nebo tak ale na zrovna minulejch GW mi tučim že snip dal asi 3x asuru.. a to kolem byli cca dalÄí 3 chary pokaždý... erhm to mi nepřijde jako uvažování.. jednou mi -nevim esli to nebyli předminulý- dal asuru po divestu..je možný pochopitelnÄ že to byl jinej champ od vás ale i tak to na tom nic nemÄní..dávat asuru wiznám jenom co se objeví na screenu je prostě imo troÄku moc a myslim že by nebyl až takovej problém ten cool down na asuru dát jenom v Äas GW.. a co by mÄ hodnÄ ,,potÄčilo" - vrátit funkÄnost manželských skillů i po Äas GW .. tenkrát se to ručilo práwÄ kvůli asurám ..myslím že cool down po Äas GW by řečil oba problémy a moh bych koneÄnÄ runemu dát HP nebo SP v nouzi nejvyÄÄí ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkLord Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 nechci se hádat nebo tak ale na zrovna minulejch GW mi tučim že snip dal asi 3x asuru.. a to kolem byli cca dalÄí 3 chary pokaždý... erhm to mi nepřijde jako uvažování.. jednou mi -nevim esli to nebyli předminulý- dal asuru po divestu..je možný pochopitelnÄ že to byl jinej champ od vás ale i tak to na tom nic nemÄní..dávat asuru wiznám jenom co se objeví na screenu je prostě imo troÄku moc a myslim že by nebyl až takovej problém ten cool down na asuru dát jenom v Äas GW.. a co by mÄ hodnÄ ,,potÄčilo" - vrátit funkÄnost manželských skillů i po Äas GW .. tenkrát se to ručilo práwÄ kvůli asurám ..myslím že cool down po Äas GW by řečil oba problémy a moh bych koneÄnÄ runemu dát HP nebo SP v nouzi nejvyÄÄí )No jo Maxi ale ted Ti bude asuru davat kazdej, kdyz si o ni takhle pekne zadas na forku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakashima Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 To max13:Jak uz rekl Kuba....nase wizzny dostavaj asury uz dlouhou dobu, tak proc bys ty mel byt vyjimka...hold ,kdyz bezis kolem ty a asurak ma volno... ses desne nebezpecnej i divestlej Jinak s tou asurou po cas GW je to celkem peknej napad maxi ,ale zas by mel byt CD urcite mensi nez 5min...myslim ,ze i 2min je dlouha doba. Co se tyce manzelskejch skilu tak ty bych nepovolil i kdyz mam atraktivni manzelku:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 To max13:Jak uz rekl Kuba....nase wizzny dostavaj asury uz dlouhou dobu, tak proc bys ty mel byt vyjimka...hold ,kdyz bezis kolem ty a asurak ma volno... ses desne nebezpecnej i divestlej Sem myslel ze asuraci maj i jiny skilly krome asury... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 Sem myslel ze asuraci maj i jiny skilly krome asury... To maj, ale na serverech, kde je cooldown. Se koukni sem. Jedinej kdo by byl spokojenej by byl rith a fejk, protoze sou kombíci Tady je to jen asura, 110+ str, 110+ dex... Ja jsem pro to, aby byl cooldown jen po cas GW. Jinak by to vyvolalo vlnu odporu a laborku byste mohli zavrit, zrusit, vymazat at nezabira pamet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakashima Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 To Betr: jj podivej se na nakej offik....tam sou z tohoto duvodu skoro vsichni combo monkove. Teda abych byl presnejsi tak hybridi:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ulric Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 Na žádném ofic serveru o kterém jsem kdy slyÄel, nic jako cooldown asury neexistuje, Äampové ji můžou dávat klidnÄ každou vteřinu, pokud na to seženou sp. edit: s vyjímkou 2s pauzy po snapu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 Po Asure se nejde 2 sekundy hybat. Aby sedela animace.To je nejaka sranda nebo to tak ma bejt? Ty 2 sekundy budou mit zasadni vliv na umrtnost champu v laborce! Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted August 18, 2006 Author Report Share Posted August 18, 2006 Logicky jo. V ty poloze kdy maji pest k zemi by se normalni clovek jen ztezi pohyboval. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 Logicky jo. V ty poloze kdy maji pest k zemi by se normalni clovek jen ztezi pohyboval.No joo, ale kdyz prasti asuru, tak nema pest k zemi, ale normalne mu ji vysoli do hlavy a az kdyz poodbehnes tak da ruku k zemi Teda nesledoval jsem jak je to kdyz porad stojis na miste. Treba mu ji vysoli a po dvou sekundach da ruku k zemi. Co ja vim Me je to vlastne uz fuk, Rogi ma 99 takze uz me to netrapi. Nevedel jsem to kdyz jsem psal ten post predtim, takze uz zadny namitky nemam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quetzal Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 Po Asure se nejde 2 sekundy hybat. Aby sedela animace. Po restartu. Nevím, jestli ten delay po asuře má nebo nemá být, ale jestli ne, tak znemožnit monkům zdrhnout do bezpeÄí jenom kvůli tomu, aby po íşderu chvilku netrdlovali, mi nepřijde moc užiteÄné řeÄení. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 Nevím, jestli ten delay po asuře má nebo nemá být, ale jestli ne, tak znemožnit monkům zdrhnout do bezpeÄí jenom kvůli tomu, aby po íşderu chvilku netrdlovali, mi nepřijde moc užiteÄné řeÄení.Zejo, me to prijde uplne stejne postaveny na hlavu. Me se naopak libi jak to trdluje a vzdycky s tim beham a smeju se tomu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quetzal Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 Zejo, me to prijde uplne stejne postaveny na hlavu. Me se naopak libi jak to trdluje a vzdycky s tim beham a smeju se tomu Asi tak, nÄkdy je to lyžař, nÄkdy gangsta rapper, jindy zase strejda s parkinsonem. Ale teÄ to bude pokaždé jen mrtvola. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted August 18, 2006 Author Report Share Posted August 18, 2006 Co jsem slysel od Ulrica, tak na Aegisu nejakej no-walk delay po asure je. Pry asi 1 sekundu. No dalsi task = instalace a rozbehani Aegisu na domacim PC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 Tak jsem asi jedinej, komu se to líbí Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quetzal Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 No, tak politujme ty, co hrajou na Aegisu, vychvalme jim přednost naÄeho no-delay monka (který jakožto správný shaolin se dokáže vyhýbat i kulkám) a předejme jim vřelou pozvánku na Reborn, ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
murphy Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 No chudak PaiMei. Radsi mu to ani nebudu rikat . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyrex Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 No chudak PaiMei. Radsi mu to ani nebudu rikat . . .Nachas ho to zistit na bossovi Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted August 18, 2006 Author Report Share Posted August 18, 2006 Zatim to zustane jak to je dokud se nevyjadri vsichni GM a dokud nerozbeham EPX.2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyrex Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 To je nejaka sranda nebo to tak ma bejt? Ty 2 sekundy budou mit zasadni vliv na umrtnost champu v laborce!Expenie sa vzdy prisposobilo zmenam ktore boli urobene. V tomto nevidim rozdiel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
murphy Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 Nevím, jestli ten delay po asuře má nebo nemá být, ale jestli ne, tak znemožnit monkům zdrhnout do bezpeÄí jenom kvůli tomu, aby po íşderu chvilku netrdlovali, mi nepřijde moc užiteÄné řeÄení. Amen Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted August 18, 2006 Author Report Share Posted August 18, 2006 Nevím, jestli ten delay po asuře má nebo nemá být, ale jestli ne, tak znemožnit monkům zdrhnout do bezpečí jenom kvůli tomu, aby po íşderu chvilku netrdlovali, mi nepřijde moc užitečné řešení. Vubec nejde o animaci .) To je jen zasterka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.