k3dT Posted August 30, 2006 Author Report Share Posted August 30, 2006 Tak to se nepovedlo. Prohodil jsem dva soubory mezi sebou. Do gw to bude v patchi. edit: uz je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERay Posted August 31, 2006 Report Share Posted August 31, 2006 ,,...Magic Strings is similar to the Priest`s Suffragium skill, but is separate from it..." jde mi o to jak to je u nás nastavený esli se stackuje sufra+stringy či nikoli... takže:a) stackujou se přímo 45%(sufra)+30%(stringy) => 75% redukce cast time ... asi ne..b) nepřímo ..tedy nejdříf jedno, pak druhý => 38,5% redukce cast timec) nestackují se...přepisují se a platí buÄ 45% nebo 30% redukce edit: s high dexou nemáÄ prakticky Äanci to vyzkouÄet a i na low dex mít stopky v ruce není zrovvna 100% spolehlivý..navíc neznám priesta co by mÄl exorcism a dex 1 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sepik Posted August 31, 2006 Report Share Posted August 31, 2006 Vyzkousej to nekde v arene ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jahy Posted August 31, 2006 Report Share Posted August 31, 2006 ,,...Magic Strings is similar to the Priest`s Suffragium skill, but is separate from it..." jde mi o to jak to je u nás nastavený esli se stackuje sufra+stringy či nikoli... takže:a) stackujou se přímo 45%(sufra)+30%(stringy) => 75% redukce cast time ... asi ne..b) nepřímo ..tedy nejdříf jedno, pak druhý => 38,5% redukce cast timec) nestackují se...přepisují se a platí buÄ 45% nebo 30% redukcestringy neredukují cast time o 30%, ale o 30%+10% za music lesson 10+1% za každých 10 dex barda/clowna, tedy ve výsledku redukují o cca 55%. Po téhle redukci se ze zbývajícího cast time odeÄte redukce za suffruCelkem máÄ tedy redukci (150dex stringy, 3suffra) 75,25% Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERay Posted August 31, 2006 Report Share Posted August 31, 2006 stringy neredukují cast time o 30%, ale o 30%+10% za music lesson 10+1% za každých 10 dex barda/clowna, tedy ve výsledku redukují o cca 55%. Po téhle redukci se ze zbývajícího cast time odeÄte redukce za suffruCelkem máÄ tedy redukci (150dex stringy, 3suffra) 75,25% acha jasný.. já to neÄet až tak pořádnÄ mÄ Älo hlavnÄ o princip tý redukce.. dík moc Link to comment Share on other sites More sharing options...
R-e-n Posted September 1, 2006 Report Share Posted September 1, 2006 Musi se ten banker furt dokola ptat na zabezpeceni heslem? :-) je to ponekud otravne, kdyz uz ste ho odmitli 100x Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romulus Posted September 1, 2006 Report Share Posted September 1, 2006 Je lepsi aby se ptal porad, nez aby se jednou nezeptal a tebe nekdo neobral. Maximalne si ho muzes vypnout v nastaveni ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
R-e-n Posted September 1, 2006 Report Share Posted September 1, 2006 Kdyz mi nekdo vybere acc.. penize budou to posledni, co mi bude stvat :-)... ale vsak kdyz si to rozmyslim.. muzu si u bankare najet na moznost zabezpeceni, ale ze mi pri kazdem vkladu a vyberu vyhazuje to okno... pff... a v nastaveni tozmenit nejde Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted September 1, 2006 Author Report Share Posted September 1, 2006 To nebyla schvalnost Po restartu se uz po operaci s penezma ptat na heslo nebude. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERay Posted September 1, 2006 Report Share Posted September 1, 2006 neÄlo by nějak dát do nastavení možnost vypnutí zvuku od tanců a písniÄek? jako normálnÄ zvuky z RO se mi líbÄj jako příÄery skilly apod ale ty tance sou hrozný vÄtčinou a navíc poslouchat to pár minut je íşdÄsný O:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted September 1, 2006 Author Report Share Posted September 1, 2006 http://server.reborn.cz/songy-patch.exe vaz si toho 40 minut prace. Je to univerzalni pro vsecky exe i do budoucna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Posted September 1, 2006 Report Share Posted September 1, 2006 neÄlo by nějak dát do nastavení možnost vypnutí zvuku od tanců a písniÄek? jako normálnÄ zvuky z RO se mi líbÄj jako příÄery skilly apod ale ty tance sou hrozný vÄtčinou a navíc poslouchat to pár minut je íşdÄsný O:-)Nahodou, Classical je uplne super Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERay Posted September 2, 2006 Report Share Posted September 2, 2006 http://server.reborn.cz/songy-patch.exe vaz si toho 40 minut prace. Je to univerzalni pro vsecky exe i do budoucna. tak já se pokusim dostat na nějakej příští sraz kde budeš ty a doufám že piješ budvar nejlíp 16° :) da mjůsic is c00l Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted September 2, 2006 Author Report Share Posted September 2, 2006 da mjůsic is c00l [OT] jen xmko .) http://reborn.cz/k3dt/v2synth/ je o necem jinym ale neni cas predelat patcher [/OT] Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERay Posted September 4, 2006 Report Share Posted September 4, 2006 Alice Doll[1](5137) - .... Inflict the Sleep status on yourself by a low chance .. ~ bonus2 bAddEff2,Eff_Sleep,10 - ta šance se počítá při equipnutí? bo při pohybu? bo jak ? díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted September 4, 2006 Author Report Share Posted September 4, 2006 http://72.36.236.18:8080/svn/ea/trunk/doc/item_bonus.txt tam sice 'bonus2 bAddEff2' neni, ale ze zdrojaku je to sance na status majitele kdyz na nekoho utocis vcetne toho kdyz on utoci na tebe. Taky to plati kdyz si davas dmg sam (treba sacri ritual nebo GC). Link to comment Share on other sites More sharing options...
makkros1 Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 Nekde sem to tady zahlid, ale zaboha to uz nemuzu najit. Mohl by prosim nekdo postnout odkaz na pravdepodobnosti a ceny u "socket enchant questu" ? Dikes moc a sry Link to comment Share on other sites More sharing options...
R-e-n Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 http://ro.doddlercon.com/wiki/index.php?title=Socket_Enchant Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERay Posted September 6, 2006 Report Share Posted September 6, 2006 nejde něgdo prosím na pivo? v praze. značka pohledná mladá... <joke> .. pivo bylo vážný... nudim se na dejvicích tak jako kdyby něgdo šel tak nevadí mi ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
4thEMOTION Posted September 7, 2006 Report Share Posted September 7, 2006 Ahoj, mÄl bych dotaz, snad jsem ve spravnym foru... kdyžtak mÄ omluvte prosim Mám starej a novej account a chtÄl bych si převést vÄci a zeny ze starýho na novej, poradí mi nÄkdo jak na to?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yenifer Posted September 7, 2006 Report Share Posted September 7, 2006 Ahoj, mÄl bych dotaz, snad jsem ve spravnym foru... kdyžtak mÄ omluvte prosim Mám starej a novej account a chtÄl bych si převést vÄci a zeny ze starýho na novej, poradí mi nÄkdo jak na to?? no bud to nahazej ke kamosovi a nebo si pust 2 RO? nevim, ale s timhle otravovat GM je blbost .] Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted September 7, 2006 Author Report Share Posted September 7, 2006 Zkus pustit 2x RO jak rika Yenifer nejlip v okne at se mezi postavama lip prepina. Penize a veci si pak predej pres trade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERay Posted September 8, 2006 Report Share Posted September 8, 2006 http://www.rune-nifelheim.com/status.php sice je to španělsky bo jak ale taky mě to zajímalo nedávno a dá se z toho vyčíst hodně věcí tak abyste neřikali že si všechno schovávám pro sebe btw nedalo by se nějak proházet drop hradů ? některý věci sou krapet nesehnatelný potom.. nevim jak sou přesně udělaný ty proházený dropy tak možná uvedu špatnej příklad..ale třeba muramasa, memory book, iron driver, war axe, pole axe (i když tady to neni tak hrozný), jeweled sword (mimochodem zadejte si v DB "jewel" a najde vám to klenoty ako amethyst apod ).. edit: nedalo by se tak opět povolit přehazování některejch věcí.. například headgear z questu jako angeling hat stejně nemá jméno... třeba Zherltish mask má jméno a přehodit jde (šla?) a tohle jméno nemá a přehoti nejde edit: ta ikona stejná jako, když dostanu pasivní boosty od GuM když stojim v poli 5x5 u ní, když vstoupim do deluge apod je schválně nebo náhoda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
4thEMOTION Posted September 10, 2006 Report Share Posted September 10, 2006 Zkus pustit 2x RO jak rika Yenifer nejlip v okne at se mezi postavama lip prepina. Penize a veci si pak predej pres trade. Diky moc... asi to byla blbost, ale zkousel jsem to a neslo to... tak jsem to zkusil pozdeji a už to Älo Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERay Posted September 10, 2006 Report Share Posted September 10, 2006 díky k3 ty nejspíÄ víÄ za co :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.