Jump to content
Reborn fórum

Dotazy a nápady

k3dT

Recommended Posts

• Replies 3,1k
  • Created
  • Last Reply

,,...Magic Strings is similar to the Priest`s Suffragium skill, but is separate from it..."

jde mi o to jak to je u nás nastavený esli se stackuje sufra+stringy či nikoli... takže:

a) stackujou se pří­mo 45%(sufra)+30%(stringy) => 75% redukce cast time ... asi ne..

b) nepří­mo ..tedy nejdří­f jedno, pak druhý => 38,5% redukce cast time

c) nestackují­ se...přepisují­ se a platí­ buÄ 45% nebo 30% redukce

edit: s high dexou nemáÄ prakticky Äanci to vyzkouÄet a i na low dex mí­t stopky v ruce není­ zrovvna 100% spolehlivý..naví­c neznám priesta co by mÄl exorcism a dex 1 ...

,,...Magic Strings is similar to the Priest`s Suffragium skill, but is separate from it..."

jde mi o to jak to je u nás nastavený esli se stackuje sufra+stringy či nikoli... takže:

a) stackujou se pří­mo 45%(sufra)+30%(stringy) => 75% redukce cast time ... asi ne..

b) nepří­mo ..tedy nejdří­f jedno, pak druhý => 38,5% redukce cast time

c) nestackují­ se...přepisují­ se a platí­ buÄ 45% nebo 30% redukce

stringy neredukují­ cast time o 30%, ale o 30%+10% za music lesson 10+1% za každých 10 dex barda/clowna, tedy ve výsledku redukují­ o cca 55%. Po téhle redukci se ze zbývají­cí­ho cast time odeÄte redukce za suffru

Celkem máÄ tedy redukci (150dex stringy, 3suffra) 75,25%

stringy neredukují­ cast time o 30%, ale o 30%+10% za music lesson 10+1% za každých 10 dex barda/clowna, tedy ve výsledku redukují­ o cca 55%. Po téhle redukci se ze zbývají­cí­ho cast time odeÄte redukce za suffru

Celkem máÄ tedy redukci (150dex stringy, 3suffra) 75,25%

acha jasný.. já to neÄet až tak pořádnÄ mÄ Älo hlavnÄ o princip tý redukce.. dí­k moc

Kdyz mi nekdo vybere acc.. penize budou to posledni, co mi bude stvat :-)... ale vsak kdyz si to rozmyslim.. muzu si u bankare najet na moznost zabezpeceni, ale ze mi pri kazdem vkladu a vyberu vyhazuje to okno... pff... a v nastaveni tozmenit nejde

neÄlo by nějak dát do nastavení­ možnost vypnutí­ zvuku od tanců a pí­sniÄek? jako normálnÄ zvuky z RO se mi lí­bÄj jako pří­Äery skilly apod ale ty tance sou hrozný vÄtčinou a naví­c poslouchat to pár minut je íşdÄsný O:-)

Nahodou, Classical je uplne super :)

Ahoj, mÄl bych dotaz, snad jsem ve spravnym foru... kdyžtak mÄ omluvte prosim :thumsup4:

Mám starej a novej account a chtÄl bych si převést vÄci a zeny ze starýho na novej, poradí­ mi nÄkdo jak na to??

no bud to nahazej ke kamosovi a nebo si pust 2 RO? :listen: nevim, ale s timhle otravovat GM je blbost .]

http://www.rune-nifelheim.com/status.php

sice je to španělsky bo jak ale taky mě to zají­malo nedávno a dá se z toho vyčí­st hodně věcí­ :cool: tak abyste neřikali že si všechno schovávám pro sebe :thumsup4:

btw nedalo by se nějak proházet drop hradů ?:beg: některý věci sou krapet nesehnatelný potom.. nevim jak sou přesně udělaný ty proházený dropy tak možná uvedu špatnej pří­klad..

ale třeba muramasa, memory book, iron driver, war axe, pole axe (i když tady to neni tak hrozný), jeweled sword (mimochodem zadejte si v DB "jewel" a najde vám to klenoty ako amethyst apod :) )..

edit: nedalo by se tak opět povolit přehazování­ některejch věcí­.. napří­klad headgear z questu jako angeling hat :cool: stejně nemá jméno... třeba Zherltish mask má jméno a přehodit jde (šla?) a tohle jméno nemá a přehoti nejde :listen:

edit: ta ikona stejná jako, když dostanu pasivní­ boosty od GuM když stojim v poli 5x5 u ní­, když vstoupim do deluge apod je schválně nebo náhoda?:cool:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...