Jump to content
Reborn fórum

Dotazy a nápady

k3dT

Recommended Posts

Podle posledni upravy to chce 60 steel, 16 ori + Zircon. (4ori to chtelo pred tim) Az pojede svn tracker tak se na to poradne podivam.

5472[/snapback]

A preco sa to zmenilo na 16 ori ( :) ) ? To menila nova SVN ?

Btw. ak sa to zmeni tak by to mozno chcelo napisat do noviniek alebo zmenit popisok lebo hadat kolko presne akych surovin treba na damascus asi nie je to prave.

• Replies 3,1k
  • Created
  • Last Reply

mhm, na kRO strankach se to opravdu zmenilo

다마스커스 ← 오리데오콘 16개 + 강철 60개 + 질콘

Ale taky pocet ori na Gladius klesl na 4

그라디우스 ← 오리데오콘 4개 + 강철 40개 + 사파이어

hm...ale tuhle zmenu fakt nechapu. To z damascusu dela bezkonkurencne nejdrazsi zbran, a jeho sila tomu vubec neodpovida. Takove Fisty s 4 ori, 10 ruby, stejnymi postihy i atk... no doufam ze se jen na kRO preklepli, jejich popisky sedi na situaci na kRO asi tak jako iRO popisky na iRO.

edit: ehm kRO blacklist skill - korejstina doporucena >_<

5469[/snapback]

Hunter ty sipy spotrebovava... A jen tak pro srovnani, maly elementy stali na czro 2-3k. Tady stoji toulec el. sipu 6k, to odpovida 2-3 malym elementum, ktery spotrebuje sage pro endow (40-60min). Ta cena imho za element sipy odpovida. Dostupnost el. sipu bez prodejce je minimalni, jak se muzes sam podivat arrow crafting.

Este si pamatuju, jak se spouste lidi na czro nelibilo, ze DS nezere sipy. Tady zere sipy, ale je tu jejich prodejce, coz se mi zda mnohem lepsi nez, ze DS sipy nezere.

nejdriv si neco precti, pak pouvazuj a nakonec pis :) je skola Bradavice ve ktere jsou 4 koleje - Harry je v Nebelviru. proto sem dal skolu Bradavice jako centralni hrad aby bylo zrejme ze ma mit pomyslnou funkci hlavni budovy

5478[/snapback]

Problem je v tom, ze kazdy prekladatel si tie mena v HP prelozil po svojom, takze kto necital prave cesku verziu, prenho je to len nejaky blabol. :) Inak nie je Bradavice dedina (Hogwarts, Rokfort)?

PS: Yenifer, skilly na SP predsa su uz v non-advanced 2nd classoch - ak neratam Magnificat, tak aspon Aid potion. :)

Problem je v tom, ze kazdy prekladatel si tie mena v HP prelozil po svojom, takze kto necital prave cesku verziu, prenho je to len nejaky blabol. :) Inak nie je Bradavice dedina (Hogwarts, Rokfort)?

PS: Yenifer, skilly na SP predsa su uz v non-advanced 2nd classoch - ak neratam Magnificat, tak aspon Aid potion. :)

5488[/snapback]

jak uz rikal loony,bradavice jsou pokud si pamatuju ta skola,no a zbyle ctyri pronterske hrady nesou jmena jednotlivych koleji ve skole.

Este si pamatuju, jak se spouste lidi na czro nelibilo, ze DS nezere sipy. Tady zere sipy, ale je tu jejich prodejce, coz se mi zda mnohem lepsi nez, ze DS sipy nezere.

5483[/snapback]

No kdyz se ten skill jmenuje double strafe, proc nezere 2 sipy :) ?

A preco sa to zmenilo na 16 ori ( :) ) ? To menila nova SVN ?

Btw. ak sa to zmeni tak by to mozno chcelo napisat do noviniek alebo zmenit popisok lebo hadat kolko presne akych surovin treba na damascus asi nie je to prave.

5479[/snapback]

Chcem sa spytat ako to bude s tym damascusom ? Zostane to na 16 ori a 60 steel alebo sa to bude menit ?

Pro GM. Mapa cmd_fild03. Potvory mÄ vidí­ v hide (Anolian,Rotar Zairo,Pest). ProÄ mÄ najednou v hide vidí­ a vÄera jeÄtÄ ne? V novinkách o tom není­ zmí­nka,tak se ptám.

5535[/snapback]

nebol nahodou medzi nimi mutant dragon alebo toad?

Chcem sa spytat ako to bude s tym damascusom ? Zostane to na 16 ori a 60 steel alebo sa to bude menit ?

5517[/snapback]

Vratim to zpet. Mozna je to jen vystrelek Gravity.

Pro GM. Mapa cmd_fild03. Potvory mě vidí­ v hide (Anolian,Rotar Zairo,Pest). Proč mě najednou v hide vidí­ a včera ještě ne? V novinkách o tom není­ zmí­nka,tak se ptám.

5535[/snapback]

Nevidi te v hide.. jen je ted animace dmg trosku zpozdena.

Vratim to zpet. Mozna je to jen vystrelek Gravity.

Nevidi te v hide.. jen je ted animace dmg trosku zpozdena.

5542[/snapback]

Jo teÄ jsem to zkouÄel. V hide mÄ nevidí­,ale vláÄkování­ potvor je nemožné. Až pří­liž často mÄ zabí­jí­.

jiny char si udela zbran  a ma vystarano

5374[/snapback]

to hovoris ako keby nebol najmensi problem si spravit elementarnu zbran :) ....

sam vies ze hociaky char ziska elementarnu zbran minimalne az po prechode a to este musi zhanat smitha a este mu to nemusi vobec vyjst ...a ak to vyjde tak to neni super vyhra lebo na tie top zbrane nema suroviny, zatial co archer peckuje hned od vtedy ako sa nim stane <_<

aj ked ho to nieco stoji, je to nic v porovnani s tym ze sa vyexpi ovela rychlejsie nez ine char ....vyssi lvl = viac prachov to je jasne ......

ale tak to je jedna zo silnych vyhod archera ktore ho robia takym silnym

bwt ...peace :)

ja by som k element zbraniam povedal len tolko, ze nieje problem zbran ukut to uz dnes dokaze vela smithov a je ich aj pomerne dost ale vacsim problemom su element kamene, z 50 ks element kamenov sa podarilo spravit u smitha s job 41 len 2 velke element kamene :) cize problem je prave s robenim velkych element kamenov

- Dalsi EA bug opraven - Pri teleportovani na vas NEBUDOU potvory utocit.

naschval som zdoraznil to slovicko.. pretoze odvcera sa umiera po teleporte, portnem a objavim sa vylihujuc v trave,piesku, snehu :blink:, tym xem povedat ze sa to neopravilo ale skor zhorsilo

ja by som k element zbraniam povedal len tolko, ze nieje problem zbran ukut to uz dnes dokaze vela smithov a je ich aj pomerne dost ale vacsim problemom su element kamene, z 50 ks element kamenov sa podarilo spravit u smitha s  job 41 len 2 velke element kamene :blink: cize problem je prave s robenim velkych element kamenov

5558[/snapback]

zalezi na tom ze ake kamene... wind je problem, ice.. to mas 2 za 30min a pritom ti este marc padne :o, earth tiez niesu problem pretoze toho pada vela vsade a fire sme mali za 10min v magme2 dva

- Dalsi EA bug opraven - Pri teleportovani na vas NEBUDOU potvory utocit.

naschval som zdoraznil to slovicko.. pretoze odvcera sa umiera po teleporte, portnem a objavim sa vylihujuc v trave,piesku, snehu :blink:, tym xem povedat ze sa to neopravilo ale skor zhorsilo

5572[/snapback]

Ses bohuzel netrefil spravne...ta smrt po teleportu souvisi s tim delayem u dmg (pred tim se dmg odecetl driv nez se objevila animace - ted je to jakz takz synchronizovany) coz je tahle zmena:

- Opraven jeden velky problem eatheny, kdy se damage zapocital jeste pred ukazanim animace

Snazim se to vyresit doma na localu, ale bohuzel zatim neuspesne. I kdyz vim jak na to. Jinak kdyz se ted portujes po mape, tak na tebe potvory neutocej.

aha no pri portovani som si nejak nevsimal ci utocia abo ne :blink:, skor som happy ze som stihol portnut z osemetnej situacie ale namiesto toho sa vidim na zemi :o, radsej by som umieral na mieste.. , ale aspon vidim ze som bol zvyknuty portovat na poslednnu chvilku a teraz sa to nevyplaca :o

sice je pekne ze pri portovani potvory neutocia ale problem je to ze ak ma parta problemi a kazdy odportne tesne pred smrtou tak ho tie potvory dorazia po porte a ak tak odportnu vseci clenovia vacsej party priest ich potom musi zbierat po celej mape... takze je lepsie tak jak to bolo.. vtedy to riesili aspon wingy teraz uz ani tie nepomozu

jen tak mimochodem chci upozornit ty co to nevi, nebo necetli uz predtim, ze jestli nekomu daruji, prodaji nebo pujci ucet a ten clovek bude na mem blacklistu lidi co maji zakazany pristup na servr, tak mazu nejen ten pujceny ucet, ale i ostatni co dotycny bude mit. to ze nekomu nepovolim registraci a nekdo mu pujci ucet beru jako pokus o obchazeni me a dotycny ma permanentne smulu a muze si jit hledat jinej free servr.

pochopitelne jsou zakazany jakekoli ksefty s ucty, stacilo mi na czechru vyrizovani x pripadu kdy nekdo s nekym vymenil ucet, ten pak vykradl ucet nekomu tretimu a pak mi nadaval do mailu ze sem bloknul ucet ktery on zrovna vymenil. bezpecnostni opatreni co tu jsou (registrace na potvrzeni a pod.) maji svuj duvod a kdo to nechape tak ma smulu.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...