Leela Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 Jo správnÄ Ell, ty novicové mi pijou krev jak se snadno expi. PořádnÄ jim ty poringy opepřete. Proberte se lidi vy byjste snad nechali zručit vÄechna monstra a z RO bude chat s novice postaviÄkama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 Hehe ale viete si predstavit tu srandu na GW kym by novic ubil emperko To by ich muselo byt bud tak 30 alebo by GW museli trvat 3 - 4 hodiny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gwaihir Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 Ja bych to udelal jednoduse tak, ze stingove by meli ranged attack, a sealove detect hidden 8573[/snapback]Ja su taky pro, aspon by na stingach mohli expit poradne monkove s pneumou P.S. ale fakt uz takove koniny nereste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quetzal Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 Mám dotaz ke kovářovi: je tu zvýÄená pravdÄpodobnost íşspechu jako na CzechRO nebo je to podle reálu?SamozřejmÄ bych dal přednost nastvení podle ChechRO ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kya Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 Hmm pozrel som source SVN 3081 a tam som nasiel len toto if(pc_search_inventory(sd,989) > 0) make_per+= 1000; // Emperium Anvil: +10 else if(pc_search_inventory(sd,988) > 0) make_per+= 500; // Golden Anvil: +5 else if(pc_search_inventory(sd,987) > 0) make_per+= 300; // Oridecon Anvil: +3 else if(pc_search_inventory(sd,986) > 0) make_per+= 0; // Anvil: +0? Edit: Hmm tu sa to nejak premazalo Okrem tych anvilov su este dalsie bonusy:Weaponry research +1% za kazdy lvl (+10% max)Oridecon research +1% za kazdy lvl (+5% max) pri kovani lvl 3 zbrani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 Hmm pozrel som source SVN 3081 a tam som nasiel len toto if(pc_search_inventory(sd,989) > 0) make_per+= 1000; // Emperium Anvil: +10 else if(pc_search_inventory(sd,988) > 0) make_per+= 500; // Golden Anvil: +5 else if(pc_search_inventory(sd,987) > 0) make_per+= 300; // Oridecon Anvil: +3 else if(pc_search_inventory(sd,986) > 0) make_per+= 0; // Anvil: +0? Edit: Hmm tu sa to nejak premazalo Okrem tych anvilov su este dalsie bonusy:Weaponry research +1% za kazdy lvl (+10% max)Oridecon research +1% za kazdy lvl (+5% max) pri kovani lvl 3 zbrani8860[/snapback]nejaka novota. predtim to bylo po 1 %. ja mam ve zdrojacich tohle. jak sou stary netusim // Corrected rates [DracoRPG] int add_per=0; if(pc_search_inventory(sd,989) > 0) add_per = 400; else if(pc_search_inventory(sd,988) > 0) add_per = 300; else if(pc_search_inventory(sd,987) > 0) add_per = 200; else if(pc_search_inventory(sd,986) > 0) add_per = 100; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kya Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 nejaka novota. predtim to bylo po 1 %. ja mam ve zdrojacich tohle. jak sou stary netusim // Corrected rates [DracoRPG] int add_per=0; if(pc_search_inventory(sd,989) > 0) add_per = 400; else if(pc_search_inventory(sd,988) > 0) add_per = 300; else if(pc_search_inventory(sd,987) > 0) add_per = 200; else if(pc_search_inventory(sd,986) > 0) add_per = 100; 8867[/snapback] Hmm v SVN 3340 je to myslim tak ako som pisal .. a ta by mala byt podla noviniek aj tu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kya Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 Menilo sa nejak nastavenie Stealu alebo sa mi len zda ze mi Rogue skoro prestal kradnut Link to comment Share on other sites More sharing options...
medved Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 Taky se mi ten steal nezdá,můj sin ma problém vůbec okradnout např. nimice. TeÄ ho okradu asi tak na 6 pokus a předtím 1-3 pokusy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted October 2, 2005 Author Report Share Posted October 2, 2005 Menilo sa nejak nastavenie Stealu alebo sa mi len zda ze mi Rogue skoro prestal kradnut 8874[/snapback] viz http://eathena.deltaanime.net/board/index....showtopic=54275 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kya Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 viz http://eathena.deltaanime.net/board/index....showtopic=542758952[/snapback] No super ... Tak chcem uz len odkazat kazdemu kdo si chce spravit steal postavicku na item hunt nech sa rovno zmaze a spravi huntera Lebo minut tretinu sp aby na okradnutie jedneho monstra je ... Edit: Tak snad to opravia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanlee Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 Aka je sanca na upgrade armoru z +4 na +5. Na roznych strankach citam ze by to malo byt 60% s blacksmithom a Weapon Reasearch 70%. Je to tak aj tu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted October 2, 2005 Author Report Share Posted October 2, 2005 Zakladni sance na uspech [%]: Armor - 100,100,100,100, 60, 40, 40, 20, 20, 10 Lv.1 zbrane - 100,100,100,100,100,100,100, 60, 40, 20Lv.2 zbrane - 100,100,100,100,100,100, 60, 40, 20, 20Lv.3 zbrane - 100,100,100,100,100, 60, 50, 20, 20, 20Lv.4 zbrane - stejne sance jako u Armoru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted October 2, 2005 Author Report Share Posted October 2, 2005 Edit: Tak snad to opravia 8962[/snapback] Koukal jsem.. peknej post Uz to opravili... Co nejdriv upgradnu server. (Ut nebo St) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knot Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 Dotaz ohlednÄ skillu Sonic Blow: v popisu skillu je, že dává +30hit. Na Disguise je potřeba na 100%hit 147. Pokud by skuteÄnÄ fungoval bonus +30, tak mám se sonic blow Äanci 97%, že trefím. Míjím ho sonicem ale docela pravidelnÄ. RozhodnÄ víc než 3%. SpíÄ tak 30% Je popisek u skillu ve hře správný nebo +30hit dáva nemá?A jeÄtÄ dotaz na skill Stone curse u Quve. Když jsem expil v niflu jeÄtÄ tak před týdnem, tak v okamžiku kdy ho zaÄne Quve kouzlit jsem od nÄj utíkal (nejde přeručit a hide taky nepomůže) a tohle alespoř pomohlo. TeÄ když ho zaÄne kouzlit a chci se Stone curse vyhnout tak nepomůže ani to, že od nÄj odbÄhnu jak nejdál stihnu. Můžu stát, Äekat a akorát doufat, že se mu Stone curse nepovede. Má to takto opravdu fungovat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted October 2, 2005 Author Report Share Posted October 2, 2005 Pokud je od tebe potvora nebo ty od potvory dal nez 17 policek, tak se utok neprovede (magic ani melee). Jedine to snizit na viditelnost obrazovky (14 policek) coz neni moc prakticky pro wizny a sage. Porad je to lepsi nez originalni nemodifikovana eathena (ASB Aegis 2.0.1 to samy), ktera na vzdalenost mezi utocnikem a cilem nebere zadnej ohled. Podle rychleho prozkumu zdrojaku Sonic Blow zadny bonus do hit nema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knot Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 Potom je teda dost skoda, že na to nepomůže ani hide a nejde to přeručit Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted October 2, 2005 Author Report Share Posted October 2, 2005 Uz jde... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elessi Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 je to sprave ze ak dam hide alebo cloak tak ma potvora moze uderom z hidu vytiahnut ako a czro? nemyslim insect ani demonov ale kazdu potvoru(stava sa to hlavne pri vacsich kopkach) pred upravou dmg-animacia to nerobilo(teda aspon pred [ /omg ]om ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baldicek Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 tak tak dost to stve, a horsie je ze mam unhide skor ako do mna vobec sekne. Takze potom je priebeh asi taky ze jak blazon klikam na hide pricom ma furt unhidenu a potom sa mi nahodou podari dat ten hide ale klikam tak rychlo ze sa zase unhidnem sam a lezim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted October 3, 2005 Author Report Share Posted October 3, 2005 Stacilo by do timeru pridat dalsi podminku jestli je SC_HIDING aktivni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyrian Posted October 3, 2005 Report Share Posted October 3, 2005 Neskusal som to sice na najnovej zone, bola asi tyzden stara, ale v pvp sc + hide fungovali dobre. EDIT: tak som to skusil aj na najnovsej zone a skutocne to tam je posahane... EDIT2: tak to je svn z 17.9., svn verzia neviem presne, aka to bola Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knot Posted October 3, 2005 Report Share Posted October 3, 2005 O stone curse jsem mluvil jen ve spojitosti s Quve a proti jeho SC to nefunguje. SchválnÄ jsem Äekal jak zaÄne kouzlit a jakmile zaÄal, tak jsem dal hide. Stone curse probÄhl, já zustal v hidu zkamenÄlej a nic jsem nemohl dÄlat. Baldicek a Elessi mluvili o obyÄejném zásahu od mobů. Tam je to tak, že se nÄkdy pokusí sin hidnout, je už zlomek sekundy v hidu ale íştok se započítá, že ho jeÄtÄ mob stihl, takže to sina z hidu zase vyhodí. Myslím, že to tak ale bylo vždycky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kya Posted October 3, 2005 Report Share Posted October 3, 2005 Koukal jsem.. peknej post Uz to opravili... Co nejdriv upgradnu server. (Ut nebo St)8984[/snapback] Super. diky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draxlith Posted October 3, 2005 Report Share Posted October 3, 2005 Mam otazku ... i kdyz na ni tusim odpoved tak se stejne zeptam ... Je spravne ze pred GW se v hrade ztraci % ? (docela me to nastvalo kdyz jsem to po 3ti smrti zjistil... 3% na 97 lvlu docela zaboli) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.