Jump to content
Reborn fórum

Dotazy a nápady

k3dT

Recommended Posts

• Replies 3,1k
  • Created
  • Last Reply
Ne..je to Violin[4]

9494[/snapback]

aaa jeste jeden dotaz ohledene violin... je to 2 handed nebo 1 handed ? :thumbdown: comprehensive ukazuje two-handed, jiny zase ji pouzivaj jako one-handed....

---------------------------------------------------------------------------------------------

Ehm nedal by se nejakym pravidlem omezit rozsah podpisu? to co tady nektery lidi maj je fakt des....

aaa jeste jeden dotaz ohledene violin... je to 2 handed nebo 1 handed ? :) comprehensive ukazuje two-handed, jiny zase ji pouzivaj jako one-handed....

---------------------------------------------------------------------------------------------

Ehm nedal by se nejakym pravidlem omezit rozsah podpisu? to co tady nektery lidi maj je fakt des....

9572[/snapback]

Violin je 1 handed

Nebylo by možné přidat do databáse obrázky monster, pří­padnÄ vÄcí­ (ano já ví­m, že to nebude asi snadné) a mapy kde se vyskytují­? Jsou tam často monstra, která nemůžu nikde jinde nají­t, takže ve výsledku neví­m ani jak vypadá (to je to menÄí­ zlo), ale hlavnÄ kde ho nají­t.

Nebylo by možné přidat do databáse obrázky monster, pří­padnÄ vÄcí­ (ano já ví­m, že to nebude asi snadné) a mapy kde se vyskytují­? Jsou tam často monstra, která nemůžu nikde jinde nají­t, takže ve výsledku neví­m ani jak vypadá (to je to menÄí­ zlo), ale hlavnÄ kde ho nají­t.

9680[/snapback]

Leelo musis to kombinovat s rodatabase a roempire a pak vis temer vse :D

Spis ukecej Nebiki at updatuje svoje stranky sweethearts guildy.... nebo at to nejak promixujou s kennym :D

Neslo by spravit prikaz, taka obdoba prikazu /who, ktory by ale vypisal pocet ludi na mape? Ak by islo tak je tu problem s GW. Napriklad kde by si ho obrancovia napisali a zistili ci tam nemaju niekoho v hide. To by sa mohlo vyriesit, ze cez gw by nefungoval.

Neslo by spravit prikaz, taka obdoba prikazu /who, ktory by ale vypisal pocet ludi na mape? Ak by islo tak je tu problem s GW. Napriklad kde by si ho obrancovia napisali a zistili ci tam nemaju niekoho v hide. To by sa mohlo vyriesit, ze cez gw by nefungoval.

9749[/snapback]

maji ho pouze GM

mam jednu otazocku... ako je nastaveny magnetic earth? davnejsie bolo v novinkach tusim nieco take ze ak uz jeden magnet na mape lezi tak ho sage moze postupne posuvat bez toho aby mu to zobralo gem(ak som to spravne pochopil).. mna by zaujimalo ako to je z dlzkou trvania.. ci sa po kazdom posunuti obnovi(co je kusok blbost pretoze udrzat par hodin 1 magnet, deluge atd na 1gem... :) ) alebo posunuty magnet bude mat dlzku toho povodneho(co je logickejsie) a druha vec... ak sa na magnet pouzije skill co jeho cast zrusi(myslim galbaiten.. neviem ci je este nejaky iny skill co to dokaze ) bude mat posunuty magnet tiez dieru alebo sa obnovi cely? a bude stat gem alebo opat zadarmo(co by bolo zas kusok postavene na hlavu kedze wizza stoji ten skill 2 gemy a ma len nejaku % uspesnost)?

samozrejme ze myslim vsetky plosne skilly ale napadol ma hlavne magnet ktory sage vyuziva asi najcastejsie :)

naposledy ked som/sme sa hrali so sage skillmi, cele to bolo nejake rozhasene. Je pravda, ze je mozne pocas celeho gw udrzat ME, deluge, whatever za cenu 1 gemu. Taktiez je tam ale taka haluz, ze ked hodis deluge, pouzijes wb, vsetko funguje ok, ked ale hodis 2. deluge (zadarmo) tak wb ho zozerie cely.

Skor by ma zaujimalo, kedy prestane magnet rusit pasce B)

Hlasoval sem ano :)

*Chcete aby se v budoucnu upgradovala eathena (herni emulator), i za cenu neprijemnych zmen?*

Ale de o to co clovek povazuje za neprijemne zmeny :D

Na czechru se taky nastavovalo vse podle oficialu a docela rapidne se tim treba rozhasili HO.

Zde na servru neco podobneho probehlo s Geografama - nebo jak se ta kytka menuje ...

Nerikam, ze si to nezaslouzila :) Byla mega uber ...

Jestli neprijemny zmeny znamenaj aj to, ze se budou podobna expici mista rusit - tak bych hlasoval NE ...

Protoze expit nebo doexpovat nekde jinde za jinych podminek mi pride nefer vuci ostatnim ...

Hlasoval sem ano :)

*Chcete aby se v budoucnu upgradovala eathena (herni emulator), i za cenu neprijemnych zmen?*

Na czechru se taky nastavovalo vse podle oficialu a docela rapidne se tim treba rozhasili HO.

Zde na servru neco podobneho probehlo s Geografama - nebo jak se ta kytka menuje ...

Jestli neprijemny zmeny znamenaj aj to, ze se budou podobna expici mista rusit - tak bych hlasoval NE ...

Protoze expit nebo doexpovat nekde jinde za jinych podminek mi pride nefer vuci ostatnim ...

10346[/snapback]

Vacsie zmeny sa riesia vacsinou [ /omg ]om. Chces mat low rate server [ /omg ]ovany kazde 2 tyzdne, aby to bolo voci vsetkym fer? Tak trochu mi to pripada, ako ked niekomu vykradnu ucet a aby to bolo fer, tak sa vykona item [ /omg ]e...

Hlasoval sem ano :D

10346[/snapback]

nooo vem si ze tohle neni ofiko placenej servr a jak sem asi cumel kdyz sem si na normalne placenym WoW zapl po ctrnacti dnech hru a Warlock byl komplet predelanej a mel sem mini[ /omg ]e na talenty, knight to samy atd., rogue a priest mel predelany skilly a kdo vi co jeste vyvedli. to je prosim pekne placena sluzba :) nebyl sem sam kdo se nastval a vykaslal se jim na to :D takze bych rekl ze nejaky omezeni kvuli vyvazenosti neni tak hrozny

Vacsie zmeny sa riesia vacsinou [ /omg ]om. Chces mat low rate server [ /omg ]ovany kazde 2 tyzdne, aby to bolo voci vsetkym fer? Tak trochu mi to pripada, ako ked niekomu vykradnu ucet a aby to bolo fer, tak sa vykona item [ /omg ]e...

10347[/snapback]

Co to plácáÄ? Každé dva týdny? Kdes to proboha hrál? :)

10347[/snapback]

Ne ne ne - tak sem to nechtel rict :)

To radsi budu chodit na poringy - [ /omg ] v zadnym pripade :)

Spis sem chtel nejak navrhnout, aby se oficialu nedrzelo zuby nechty :)

Vybrat to co je dobry, a zbytek tak nejak :)

Myslim, ze zatim se to GM vede, tak proc v tom nepokracovat :D

nooo vem si ze tohle neni ofiko placenej servr a jak sem asi cumel kdyz sem si na normalne placenym WoW zapl po ctrnacti dnech hru a Warlock byl komplet predelanej a mel sem mini[ /omg ]e na talenty, knight to samy atd., rogue a priest mel predelany skilly a kdo vi co jeste vyvedli. to je prosim pekne placena sluzba :D nebyl sem sam kdo se nastval a vykaslal se jim na to :D takze bych rekl ze nejaky omezeni kvuli vyvazenosti neni tak hrozny

10354[/snapback]

Zajimavy :D Ze sem zde chtel aj narazit na Magnum Break, ten prosel celkem zajimavymi zmenamy :) Ale protoze hraju prista - tak vubec nemam prehled co predchazelo tem to zmenam :)

A tak bych nerad vedl hovor na tema o kterym vubec netusim ... :)

A co se tyce zmena skilu jako takovyho - myslim, ze to vzdycky akorat tak nejak opepri tu hru - takze tomu bych se taky nebranil :)

I kdyz lidi si budou stezovat porad :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...