Jump to content
Reborn fórum

Dotazy a nápady

k3dT

Recommended Posts

Nad Geffenem přibyly Grand peca. Znovu prosí­m o odpovÄÄ zda by bylo možné připsat do databáze k monstrům mapy jejich výskytu, prosí­í­í­m :P

Edit: Není­ to omezení­ výÄky obrázku v podpisu na 100 moc? NeÄlo by 150? KouknÄte jakou tam mám blechu :P:)

• Replies 3,1k
  • Created
  • Last Reply

Neslo by upravit mail system aby sa medzi jednotlivymi spravami nemuselo cakat 10minut? Ta sprava je dooost obmedzena svojou dlzkou (myslim ze uplne nepostacujucou pre zanechanie dakeho rozumneho odkazu) a cakat 10 minut aby som dokoncil jednu vetu je ... :)

A este neslo by upravit volbu strankovani na fore s nakou medzihodnotou?

Momentalne je: 1,2,3,4.....50

Mohlo by byt: 1,2, ...24,25,26,... 49,50

alebo aspon pridat predposledne stranky: 1,2,3,.....48, 49, 50

ZDravicko lidicky

Mam dotaz - na CZRO existuje ke stazeni databaze dropua vyskytu - neslo by neco takoveho postnout ke stazeni - aby clovek prece jenom moc nehledal ;_) Tim se nezrikam exploringu ale ....

S pozdravem      Plysova Bestie :)

10611[/snapback]

Zatim na to neni cas. Az se budu nudit, urcite neco vytvorim.

Neslo by upravit mail system aby sa medzi jednotlivymi spravami nemuselo cakat 10minut? Ta sprava je dooost obmedzena svojou dlzkou (myslim ze uplne nepostacujucou pre zanechanie dakeho rozumneho odkazu) a cakat 10 minut aby som dokoncil jednu vetu je ...  :D

A este neslo by upravit volbu strankovani na fore s nakou medzihodnotou?

Momentalne je: 1,2,3,4.....50

Mohlo by byt: 1,2, ...24,25,26,... 49,50

alebo aspon pridat predposledne stranky: 1,2,3,.....48, 49, 50

10614[/snapback]

Tech 10 minut by snizit slo. Ale az po upgradu eatheny. K tomu foru... kdo videl zdrojaky IPB fora, tak musi uznat, ze je temer nemozny s tim cokoliv delat.

Guest Pete_Lee

chtel bych se zeptat a zase obtezovat..udelal jsem si obarvovaci quest a opet jsem zjistil ze nejde obarvovat crusovi plast,crusaderce to jde i knechtovi

predem dekuji za opraveni bugu :)

Na hledani lepsich palet nez jsou soucasny nemam cas. Pokud sezenes lepsi pripadne puvodni palety ze stareho reborn.grf, milerad je pridam vsem do patcheru. To ze nejde u crussadera obarvovat plast nemuzes brat jako bug.

No pokial ma pamat (a morgoth) neklame tak svnka vychadzaju nieco ako v packoch, tzn ze si mzoes vybrat co nainstalujes a co nie (priklad je kontroverzne "zvysenie" inteligencie monstier, je zabudovany v jednom z tych minipackov ktore ak nechces nemusis nainstalovat).

Ale ak sa mylim rad sa dozviem ako to naozaj je :clap:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...