Jump to content
Reborn fórum

Dotazy a nápady

k3dT

Recommended Posts

pokial viem eremes je v biolabe.. lhz dung 3F :)

14252[/snapback]

To je este jinej eremes, id 1635 tusim, a ten bazerald nedropuje.

edit: ten z biolabu je ve srovnani s tema dvema uplne neskodnej :)

• Replies 3,1k
  • Created
  • Last Reply
Nejdriv sem se chtel zeptat, estli se neplanuje pridat do dropu Bazerald :) Ale pak sem se kouknul do reborndb a koukam ze on v dropu je. Ovsem ty potvory nam po rebornu nebehaji (akespon v db u nich neni zadna lokace). Takze jinak, kdy nam sem ty 2 kousky vypustite? :) Jedna se o Eremese, id 1641 a 1647. A zdaji se to byt celkem stavnate kousky. :D

14249[/snapback]

Jeden ma byt v 3f. Ale musis mit na nej stesti. Jednou za 2 hodiny se tam objevi nahodnej boss (id 1646 - 1651)

Mám dotaz a na fóru jsem nenasel odpoved na nej. Nici bomby u alchu zbrane? Sance je sice nejaka jednomistna cifra, ale i tak.....v sobotu tam stalo hodne lidi v pastech, na ktere byla hozena bomba a udajne nic. Ani zadny smajlik /omg jako u uspesne zniceneho armoru via acid terror jsem nezaznamenal.

Mám dotaz a na fóru jsem nenasel odpoved na nej. Nici bomby u alchu zbrane? Sance je sice nejaka jednomistna cifra, ale i tak.....v sobotu tam stalo hodne lidi v pastech, na ktere byla hozena bomba a udajne nic. Ani zadny smajlik /omg jako u uspesne zniceneho armoru via acid terror jsem nezaznamenal.

14307[/snapback]

mely by. jedine mace a axe nebo zbrane s kartou nejdou znicit

Mno akurat pozeram na trhu...jeden merch tam predava Boots !!!neslotove!!! za 1 700 000 a dufa ze si to niekto poriadne nepozre ten slot a zarobi taq uplne vinikajuco.....myslim ze za taketo veci by sa malo banovat bo je to jasni podvod a niekomu to moze vazne ublizit

Mno akurat pozeram na trhu...jeden merch tam predava Boots !!!neslotove!!! za 1 700 000 a dufa ze si to niekto poriadne nepozre ten slot a zarobi taq uplne vinikajuco.....myslim ze za taketo veci by sa malo banovat bo je to jasni podvod a niekomu to moze vazne ublizit

14369[/snapback]

Naprosto souhlasim, sice by se mel kazdej podivat co kupuje, nez to koupi, ale to nic nemeni na tom, ze clovek kterej to prodava je proste podvodnik....

Naprosto souhlasim, sice by se mel kazdej podivat co kupuje, nez to koupi, ale to nic nemeni na tom, ze clovek kterej to prodava je proste podvodnik....

14370[/snapback]

A tak to ja zase nesouhlasim...To jestli nekdo nesleduje, co kupuje, je jen a jen jeho blbost...Nehlede na to...Jak podvadi???...Tim, ze si ceni tyhle smejdy za 1,7M??? devil2.gif Kdyby nekomu slibil boty 1 slot a dal mu jen neslot, tak ano, ale takhle??? cool.gif

A tak to ja zase nesouhlasim...To jestli nekdo nesleduje, co kupuje, je jen a jen jeho blbost...Nehlede na to...Jak podvadi???...Tim, ze si ceni tyhle smejdy za 1,7M??? devil2.gif Kdyby nekomu slibil boty 1 slot a dal mu jen neslot, tak ano, ale takhle??? cool.gif

14373[/snapback]

Pokud nekdo prodava neslot boty za 1.7M, tak je bud, mirne receno, mentalne zaostaly(nechci bejt sprostej, ale clovek kterej hraje na Rebornu by mel o RO neco vedet a to "neco" by melo bejt aspon pribliznej prehled v cenach NPC shopu. Pokud se nekdo sekne rekneme o jednu nulu navic, tak to bych jeste pochopil, ale tohle...), nebo se jedna o podvodnika.

Nerikam ze by za to mel dostat ban, ale nejakej trest by za to bejt rozhodne mel. Proste aspon to napsat do pravidel, ze jakykoliv pokus o podvod bude trestan(a oni si pak lidi poradne rozmyslej to zkouset).

A to ze si lidi maj davat pozor co kupujou je samozrejme pravda, ale ani to nedava nekomu pravo zkouset je podvadet, ne?

Pokud...

14378[/snapback]

mnoooooo, nechci se nekoho tady dotknout, ale......co se tyce ty inteligence nekterych hracu...ehm...radeji bych to nerozvadel... :) ...a taky...prohani se tu spousta newbieku, kteri s RO teprve zacinaji a nevedi o nem vubec nic (uz jsem na par narazil)...Puvodni zamer kennyho a spol. byl skvelej...Mel to byt server pro hrace, kteri neco umi...Jenze, bohuzel, admini ne vzdy vedeli, koho sem berou a stacilo jim jen napsat a clovek se sem dostal...Nechci tady nikoho kritizovat (pri totalite by se mi to mohlo zle vymstit, ze jo Scorpio??? :) :) ), ale tak to zkratka je...

jinak...o tom, ze se ti nejedna vylozene o ban jsem nevedel (nejak jsem to tam asi prehlidl... :):P) o to mi slo, ban za takovou vec mi prijde trosicku prehnany ...myslim, ze kennyho reseni je supr, aspon se neco priuci... :):D

btw. nedavno jsem prodaval +7 Shoes(1)...nevedel jsem, kolik si za ne tady rict, tak jsem se poptal a ceny me docela zarazili...nekdo rikal 800k(to me pobavilo) a nekdo 10M...a ted mi rekni...kdo z nich podvadi??? :):D

mno, ale nebudeme to tady zapatlavat, kdyztak muzeme pokecat pres pm at tu nikdo nemusi cist ty nase zvasty... :P

Mam dotazecek... od kdy nechce Roberto (vyroba sipu) Scalelike stem, ale chce Pointed Scale? Vzdy byvaly Scalelike...... zajmavy

14391[/snapback]

Po [ /omg ]u uz nikdy nechtel Tough Scalelike stem, ale jen pointed scale (z worma). Ono je to i logicke - maloktery archer je schopen zabit stem worma na jobu 35, nebo kdy si ten skill muze teoreticky vzit.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...