Shademaster Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 Myslet si, ze 14 denni zkouska eatheny bude stacit, a po uvedeni serveru do ostreho provozu se uz nebude nic menit bylo dost naivni, nemyslis?. 14506[/snapback]V tom pripade jsem tedy naivni, ale myslel jsem to trosku jinak. Vedel jsem ze se budou rozlozeni monster asi menit, popripade skilly, ale spis jsem si pral aby to nebylo jako na czechru, bohuzel to tu je stejne. Spis mi vadi presne co pise Faklaf. Lokace se zmeni az tehdy kdyz uz je na ni pulka serveru naexpena. Kdyby se zmenila behem nekolika dni pote, co ji nekdo objevi a zacne tam chodit pulka serveru je to ok, ale ne pote, co si vsichni udelaj advanced 90+ v jedne lokaci a kdo je krapet pomalejsi to uz nestihne. Nastesti jsem rad za kazdy upgrade ktery prida do hry neco vic, takze to mi zde drzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thorondor Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 sice to sem nepatri, ale me to pobavilo postovane Hawkim na hofylandu. a pak si stezujte na pravidla ))http://web.quick.cz/bglozik/screenCzechRO013.jpg14513[/snapback]Vidis, a me cizi demence spis pobavi nez pohorsuje... Vlastne se to da pochopit jako takova RP panika newbieka co potkal opravdu strasnou obludu, i s tim "aspon heal pls" Jediny co by mi zvedlo tlak je "HOLI" a "PAION" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thorondor Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 Jeste bych rad neco napsal k systemu bonusu za exp v parte. System, ktery je ted na Rebornu se mi hrozne libil, protoze podporuje hru ve velkych teamech a tim padem dostanou sanci i povolani a buildy ktere by jinak jen tezko expily a nejspis by je nikdo nehral. Moc serveru pomohl prave co se tyce diverzity povolani. Bohuzel, ma to tu chybu, ze se vyplati udelat party 12 ti lidi, rozdelit na nekolik teamu a efekt je ten, ze se expi proste 3x rychleji nez by melo byt. Resenim by snad mohlo byt, ze by se exp system nastavil tak jak by mel byt spravne a prisery v novych lokacich byly dost tuhe na to, aby je musela zabijet velka parta, nejlepe slozena z ruznych povolani. Za tyhle potvory dat samozrejme exp tak velkou, aby se parte vyplatilo tam jit. Vyresil by se tim problem s hraci kteri expi vicemene afk, jen jednou za cas hodi SG/stringy/sacri. Druha stranka veci je, ze by se asi skilly/expy za tyhle potvory musely porad upravovat, aby odpovidaly momentalni realite na serveru. Nicmene si myslim, ze by to mohlo pomoct celkove zabavnosti a hratelnosti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 Jeste bych rad neco napsal k systemu bonusu za exp v parte. System, ktery je ted na Rebornu se mi hrozne libil, protoze podporuje hru ve velkych teamech a tim padem dostanou sanci i povolani a buildy ktere by jinak jen tezko expily a nejspis by je nikdo nehral. Moc serveru pomohl prave co se tyce diverzity povolani. Bohuzel, ma to tu chybu, ze se vyplati udelat party 12 ti lidi, rozdelit na nekolik teamu a efekt je ten, ze se expi proste 3x rychleji nez by melo byt. Resenim by snad mohlo byt, ze by se exp system nastavil tak jak by mel byt spravne a prisery v novych lokacich byly dost tuhe na to, aby je musela zabijet velka parta, nejlepe slozena z ruznych povolani. Za tyhle potvory dat samozrejme exp tak velkou, aby se parte vyplatilo tam jit. Vyresil by se tim problem s hraci kteri expi vicemene afk, jen jednou za cas hodi SG/stringy/sacri. Druha stranka veci je, ze by se asi skilly/expy za tyhle potvory musely porad upravovat, aby odpovidaly momentalni realite na serveru. Nicmene si myslim, ze by to mohlo pomoct celkove zabavnosti a hratelnosti.14525[/snapback] Perfektni napad, ale myslim ze se o to k3 snazi celou dobu. Najit to spravne nastaveni tu zlatou cesticku je velmi tezke. Nektere veci se ladi i mnoho let jak vite z realneho zivota. Takze poprosim o trosku trpelivost a mene klacku pod nohy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 Je normalni za MVP dostat 6000 expu? Kdyz je to bos.14614[/snapback]to asi ne ... ale je normalni delat bosse jen s jednou wiznou co hazi sg? viz jakubicek a eddga ty bosse nejak predelam. maj zmrseny ai Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maul Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 to asi ne ... ale je normalni delat bosse jen s jednou wiznou co hazi sg? viz jakubicek a eddga ty bosse nejak predelam. maj zmrseny ai14618[/snapback]Dycky se najde zpusob, jak 1-2 postavy se spravnym equipem dokazou bosse zabit Mozna jim to zabijeni jen o par minut prodlouzis edit: wizna neni dobrej bosskiller Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted December 16, 2005 Author Report Share Posted December 16, 2005 sezeru. kdybys radsi misto toho hledal a cetl noob navody na eathena foru jak si rozbehat Subversion tak to mas hned. Ale na tomhle foru zadna diskuze o emulatorech nebude. Jinak nasi eathenu nesezenes nikde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maul Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 Mno ja si usoluju ted, jak to je, dost bossu:-) jinak i ty MVP expy sou naky divny.Doporucuji si to otestovat...6000exp 46000 exp a podobne...nezda se mi jako adekvatni odmena za MVP i kdyz ted jaky sou je to az moc:-)14633[/snapback]MVP expy sou expy, co dostane nejplatnejsi postava navic. Me prijdou celkem ok, zvlast kdyz to porovnam s MVP dropem.To znamena, ze to oboje stoji za starou belu Ale zas je to neco navic, takze je to lepsi nez dratem do oka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elessi Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 i high rate servery se aktualizuji podle SVN.14508[/snapback]no to ano ale tie co maju zivotnost 2tyzdne sa aktualizovat nestihnu Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandale081 Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 hele chtel bych se regnout ale kvuli tome ze jsem jednomu gm na icq napsal pls tak me uz neregne a ty ostatni GM sou porad offline takze si tuhle hru asi nikdy nezahraju tak mi aspon reknete jak se to od CzechRO lisi a dyztak este jak se uzu nejak registrovat diky a zatim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hidd Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 Chci se zeptat jestli je normalni mit v TaeKwon Mission Fake Angel, to nemam sanci dat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thror Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 Chci se zeptat jestli je normalni mit v TaeKwon Mission Fake Angel, to nemam sanci dat.14659[/snapback] KeÄ si eÄte nedal ani jednu potvoru z toho Äo ti to vybralo, mí´žeÄ TK mission castiÂť stále dokola. Pri každom vycastení je 1% Äanca že sa ti ciež zmení...tak to skíşÄaj kým nedostaneÄ fabre alebo trebárz green herb IMHO by bolo fajn keby sa ciežové príÄery vyberali podža nejakého lvlu, že by proste neboli príÄery ví¤Äčie ako lvl 25 alebo tak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perthorn Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 Chci se zeptat na kterých místech můžu použít dead branch? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted December 17, 2005 Author Report Share Posted December 17, 2005 Vsude kde ti pujdou pouzit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomus Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 Mam otazku ohladne MVP. Loot z bossa moze brat iba clovek ktory mal MVP + parta v ktorej je a nikdo iny? Napr vcera sa mi stalo ze asi 20min si davam solo isteho bosa a ku koncu dosli dvaja champi + priest ani som nevidel ze by nieco spravili, MVP som mal ja a jak boss skapal tak si zobrali cast z lootu. Nejsom proti tomu ze ked sa niekdo prida a namlati viac dmg a ma mvp - tak mi to zobere, ale ked niekdo dojde a nic nespravi, len si zobere loot tak to neni nic ine ako lootsteal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yellow4 Posted December 21, 2005 Report Share Posted December 21, 2005 Pred dvomi dřami sa Loony pýtal na maine, či by pomohla taekwonom NPC, ktorá by hovorila, koÂľko monÄtier mám zabitých pri plnení TM (aspoř zatiaÂľ, kým sa neukazujíş priamo % ). Tak mí´žem s určitosÂťou povedaÂť : POMOHLA. Mne sa stalo,že som dostal za íşlohu zabiÂť 100 goblinov, pustil som sa do nich. Zabijem 100 - niÄ, 200 - niÄ, a nakoÂľko goblinov je 5 druhov a mne neupresnilo, ktorého mám na TK missiu zabiÂť, bijem a bijem, mám ich zabitých asi 500 a stále niÄ. V tomto prípade by určite to NPC pomohlo. EDIT: urobil som to, ale prakticky naslepo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted December 21, 2005 Report Share Posted December 21, 2005 Pred dvomi dřami sa Loony pýtal na maine, či by pomohla taekwonom NPC, ktorá by hovorila, koÂľko monÄtier mám zabitých pri plnení TM (aspoř zatiaÂľ, kým sa neukazujíş priamo % ). Tak mí´žem s určitosÂťou povedaÂť : POMOHLA. Mne sa stalo,že som dostal za íşlohu zabiÂť 100 goblinov, pustil som sa do nich. Zabijem 100 - niÄ, 200 - niÄ, a nakoÂľko goblinov je 5 druhov a mne neupresnilo, ktorého mám na TK missiu zabiÂť, bijem a bijem, mám ich zabitých asi 500 a stále niÄ. V tomto prípade by určite to NPC pomohlo.14911[/snapback]no, taky sem rikal, ze vzhledem k tomu, ze jsou prisery a prisery_g co si summoni boss jako doprovod a ty nepoznas co je co, tak se muze stat ze zrovinka chytnes toho druhyho ok, npc beru jako prioritu, pokusim se ho za chvili splacat Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted December 22, 2005 Author Report Share Posted December 22, 2005 Mám dva dotazy, jestli mů�ua) je hráč na peco peco large nebo medium size?B) jak to tu máte se skillem Back stab, otaceji se prisery a hraci automaticky?15026[/snapback] a) mediumb) fungujici spravne - tzn automaticky otaci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chrasty Posted December 22, 2005 Report Share Posted December 22, 2005 mám dotaz:pořád jsou ty omezené registrace?sry naposled jsem tu byl nÄkdy v létÄ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpio Posted December 22, 2005 Report Share Posted December 22, 2005 omezeny jsou jen tvym pristupem k jejich povoleni, takze neco typu "cus wle, dej mi registracku ..." tak to asi budes mit smolicka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chrasty Posted December 22, 2005 Report Share Posted December 22, 2005 lol už jsem gmku psal v létÄ ale bez íşspÄchu tak se jenom ptám jestli je to třeba volnÄjÄí Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted December 22, 2005 Author Report Share Posted December 22, 2005 Nejsou omezene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max van Dyk Posted December 23, 2005 Report Share Posted December 23, 2005 Dotaz: pokud má assassin dvÄ zbranÄ po 2*4 hydrách...dává pak kařždou zbraní 1,8*základ do demi-human, nebo se to poÄítá obecnÄ, takřže dává 2,6*základ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Posted December 23, 2005 Report Share Posted December 23, 2005 Pravpu rukou dava dmg ako keby tam mal 8 kariet a lavou iba zo 4 kartami dufam ze to pochopis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max van Dyk Posted December 23, 2005 Report Share Posted December 23, 2005 OMG a je nějakej rozumnej důvod proÄ to tak je, abych to pochopil? takřže kdyřž má v pravý ruce 4 hadry a v levý 3, tak v pravý jako kdyby mÄl 7 a v levý 3? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.