Jump to content
Reborn fórum

Dotazy a nápady

k3dT

Recommended Posts

• Replies 3,1k
  • Created
  • Last Reply

Mam otazku: Kdyz mam Endure a KE zaroven, odecitaj se zasahy spolecne nebo nejdriv to jde do KE a pak do endure? Myslim tim: KE vydrzi 10 ran, Endure 7. Kdyz do me busej potvory, tak:

1) po sedmi ranach se zruse endure, po 10 KE

2) po deseti KE a po dalsich 7mi (tedy celkem 17ti) Endure

Ktera odpoved je spravne? Nekdy mam pocit ze 1), tak se radsi ptam...

Nici. Vyzkouseno v pvp. Zbrane i armor.

14316[/snapback]

Demonstration by nemalo nicit armor, nie? Iba acid alebo acid demo.
Mno scem aj ja nieco dodat.....taaakze najpv scem, poprosit aby sa nif nemenil :/ je to jedine mietode ja akozto GC crus mozem expit bez toho aby som 2 hod zhanal partu....

14488[/snapback]

Skusal si GH? :confused1: Chivalry alebo tak...

• 2 weeks later...

Slo by to ale neni to dobry napad.

Ale dobre by bylo udelat nejaky system "hledam partu". Napriklad clovek co schani partu by napsal prikaz napr "@hledampartu", a ostatni by mohli prikazem napr "@hledampartu list" ziskat seznam hracu (jmeno, level, povolani) kteri partu hledaji.

Tak uz mam ten system naprogramovany. Mate se na co tesit :)

Kdyz budete hledat partu, bude staci napsat napr. "@hledampartu do juperosu" a to je vse.

Kazdemu hraci, ktery pak napise "@parta" se zobrazi seznam hracu kteri takto hledaji partu ve formatu " [Job: , Level: ] : "

Az partu najdete, staci napsat samotny prikaz "@hledampartu" a budete ze seznamu vymazani. Tuhle featurku cekejte az po upgradu eatheny na novejsi verzi.

EDIT: jeste drobne vylepseni. Pokud napisete "@parta " zobrazi se pouze hraci kteri s vami maji na share.

Neviem ci uz to niekto spominal,ale nebolo by mudre spravit nieco ako autoloot - automaticke zbieranie lootu.Myslim,ze by to celkom zjednodusilo situaciu a odpadli by aj kradeze loot.A ti co by dane predmety nechceli by si ho jednoducho vypli.Tot vsio

:):):)

Neviem ci uz to niekto spominal,ale nebolo by mudre spravit nieco ako autoloot - automaticke zbieranie lootu.Myslim,ze by to celkom zjednodusilo situaciu a odpadli by aj kradeze loot.A ti co by dane predmety nechceli by si  ho jednoducho vypli.Tot vsio

:)  :)  :)

15597[/snapback]

Bolo to spominane a bolo to okamzite zamietnute.Spomi nas tu ze by sa odpadli kradeze co je blbost skor naopak kradeze by len vznikali.Napr. si v parte s priestom a huntite povedzme nejaku kartu priest nezabija cize nema ziaden loot (prva nevyhoda) padne karta a priest ani netusi ze padla a ten druhy si povie ze mu to nepovie takze priest nic nema.

Neviem ci uz to niekto spominal,ale nebolo by mudre spravit nieco ako autoloot - automaticke zbieranie lootu.Myslim,ze by to celkom zjednodusilo situaciu a odpadli by aj kradeze loot.A ti co by dane predmety nechceli by si  ho jednoducho vypli.Tot vsio

:)  :)  :)

15597[/snapback]

to ses na spatnem servru :)

Tak uz mam ten system naprogramovany. Mate se na co tesit :)

Kdyz budete hledat partu, bude staci napsat napr. "@hledampartu do juperosu" a to je vse.

Kazdemu hraci, ktery pak napise "@parta" se zobrazi seznam hracu kteri takto hledaji partu ve formatu "<jmeno_postavy> [Job: <povolani>, Level: <base_level>] : <zprava_od_autora>"

Az partu najdete, staci napsat samotny prikaz "@hledampartu" a budete ze seznamu vymazani. Tuhle featurku cekejte az po upgradu eatheny na novejsi verzi.

EDIT: jeste drobne vylepseni. Pokud napisete "@parta <vas_level>" zobrazi se pouze hraci kteri s vami maji na share.

15593[/snapback]

Nerad bych byl oznacen za postHuntera ale ja proste musim. :) Super!! :)

Vcera me napadla takova idea. Neslo by udelat, aby se predmety s dropem mensim nez 5% zobrazovaly, kdyz jdou do inventare skillem greed? S tim to skillem totiz nikdo cizi BSko do party neveme. Fungovalo by to podobne jako zlodejsky skill STEAL. Puvodne sem myslel, ze by to melo byt min jak 5%, ale Thorondor me presvedcil, ze staci min jak 1%.

Co vy na to?

Edit: Hmm... tak to snad jen doufat, ze kdyz se zalozi parta s branim predmetu kazdy za sebe, tak to bude fungovat. Nebo udelat fci @greed parta, ktera mi vypise vse, co ukradli BSka v parte :P

No dobre.... ale diskriminace BSek asi bude :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...