busva Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 IMHO je to spravne...neviem preco by sa niektori jedinci mali nechat expit bez namahy, myslim ze o tom tato hra nie je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jahy Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 ze se zrusi share pokud sedi a ma HP i SP plne 18210[/snapback]ta se přetíží a HP/Sp se nedoplní /... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smasher Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 "Share s hracem ktery se vice nez 5 minut nepohybuje se zrusi. Otevreny chat ho prerusi hned." To není dobrý, teÄ už si nÄkdo pure forgera jen tak bez problému nevyexpí, jako by nestačilo, že druhýho klienta server odpojuje sám - i s aplikovaným priority patchem. Pamatuju si jak jsem kohokoliv (známého samozřejmÄ) marnÄ přemlouval pro vyexpení pure forgera a proto jsem si nakonec založil druhý íşÄet a expil si ho sám.18219[/snapback] Stoprocetne souhlasim jak s Raukorasem tak dokonce s Caesarem. A jsem proto aby se tenhle "skvely napad" zrusil... a stejne jako mnoho lidi by me zajimalo kde se ma expit? zkouseli jsme osvedcene i mene zname lokace a nepovedlo se nam najit nic adekvatniho pomer EXP/Hodina. Bud jsou mista zrusena nebo snizeny pocet tak moc ze je to nehratelne nebo ze najdem 5 priser na cele mape. /omg /omg /omg Tak stim neco delejte vubec nejde o muj lvl ja uz neexpim jenom huntim a tak ale je to nefer vuci lidem co uz jsou naexpeni a podivej se na lidi co prijdou kde naexpi zvrhne se to k tomu ze budou dvojice hunt/bard+priest a tam jsme to snad dotahnout nechteli... /omg /omg Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted February 6, 2006 Author Report Share Posted February 6, 2006 Viz novinky co se zmenilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saki Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 Jsem trosicku nastvany to predesilam predem ale pokusim se popsat muj pocit z ninejsiho stavu s co nejchladnejsi hlavou. Kdysi jsem hraval CZ tam ovsem nehrozil dalsi rozvoj postavy.Hraval sem final ktery je bohuzel kapitola sama pro sebe.SlovakRO teprve zacina malo lidi ....Reborn ...... Kdyz se kdysi zrusili majo byl sem nastvany protoze sem to citil jako krivdu na sobe a na hracich co zacali hrat pozdeji.Snizeni expu v jupu je ale opet dost drsne,ptam se jestli nebylo mozne nastavit tyto expy pred tim nez se tam 75% serveru naexpila.V tehle dobe vnikly 2 guildy pokud to aspon 1 mysli vazne byt nima jdu z tohohle serveru pryc protoze podminky pro nas starsi a pro nove hrace sou diamentralne rozdilne dalo by se rict ze novy hraci a stari hrali a hrajou 2 rozdilne servery.Zkouseli jsme jit aspon na anc. mummy,jake bylo vsak nase prekvapeni kdyz misto 20 ktere tam maji byt tam sou snad 4.Ehm chapu duvody omezeni nekterych map ale nesouhlasim se zpusobem reseni.Jakym zpusobem jste vyresili to ze vetsina serveru chodila na majo ?V podstate jste tu mapu zrusili,uz tam neni videt ani noha Juperos- az lidi zjisti ze to tam opravdu nema cenu taky se z jupu stane dalsi v rade mrtvych zon.Na anc. mummy kde jsme sem tam zasli taky nepujdem ... Ptam se jestli az opet najdeme nebo se objevi nejake misto kde se bude dat expit,jestli ho opet "neuzavrete" Nejsem sam na koho to pusobi tak ze jakmile se neco objevi,necha se tam par tydnu expit a pak se to uzavre. To jste opravdu uz po 1 tydnu nevideli ze cely server chodi do Jupu ?A nebo jste to netusili kdyz jste tu zonu sprovoznovali ? Ja se totiz opravdu bojim a myslim ze kazdy uzna ze me obavi jsou na tomto serveru opravnene ze jakmile neco na expeni najdeme ze nas zase omezite,tudiz nevim jestli ma smysl nejake nove lokace hledat ... Nase GM se na tomto serveru naucili rikat jednu univerzalni odpoved ktera kdyz dochazi argumenty vzdy zabira: bezte jinamTato veta samozrejme zabira ale dava najevo vas vztah k hracum. Dekuji s pozdravem Saki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saki Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 omlouvam se za hrubky "ninejsi" atd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shademaster Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 Naprosto souhlasim se Sakim, ale bohuzel musim konstatovat, ze jsem si na toto deni uz zvyknul, coz ani sam nechapu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ladik Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 Znate takovou tu super reklamu /gg :Svet se meni, Ragnarok se meni, server se meni, lidi se meni....a pak to nejak pokracuje: a my s nim /heh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saki Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 Ladiku aspon ze ty jsi porad stejny ... Ale nevim pokud se neco meni k horsimu tak nebudu reagovat reklamou to se na me nezlob. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smasher Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 Znate takovou tu super reklamu /gg :Svet se meni, Ragnarok se meni, server se meni, lidi se meni....a pak to nejak pokracuje: a my s nim /heh18243[/snapback] a meni a meni az se clovek nas*re a lidi pujdou jinam /ic a tim pohadka konci takze by se mohlo neco udelat aby to takhle neskoncilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 a meni a meni az se clovek nas*re a lidi pujdou jinam /ic a tim pohadka konci takze by se mohlo neco udelat aby to takhle neskoncilo18246[/snapback]Promin, ale jestli po nutnym ztizeni pujde vetsina jinam, tak to by byla siroko daleko prvni MMORPG kde by se to stalo. Naopak, vsude je videt to, ze nejvetsi problemy maji herni servery, ktere podobne problemy neresily dokud byl jeste cas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saki Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 oomgg vubec nevic co rikas jak dlouho si proboha na rebornu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 No ja nevim co si mysli ostatni, ale v v niffu se da expit slusne a je vicemene nezmeneny a to dlouho, takze to nebude o tom, ze "kdyz se najde dobra lokace na expeni, tak se snizi expy", ze? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 oomgg vubec nevic co rikas jak dlouho si proboha na rebornu ?18248[/snapback]Na Rebornu mesic. Na UO predtim skoro 5 let, a muzu rict historie se opakuje stejne jako jinde. Rozjede se server, po case se prijde na snadne vydelavani/expeni/cokoli, GM to orezou, vsichni na ne za to krici, vyhrozuji odchodem a za dva mesice se ukaze, ze ta uprava byla jedina rozumna :-) BTW: Na jednom UO shardu zrovna dneska maji podobnou flamewar, hra uplne jina, GM i hraci uplne jini, ale argumenty naprosto stejne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 oomgg vubec nevic co rikas jak dlouho si proboha na rebornu ?18248[/snapback]se az divim ze ses tu ty. jednou sem nekoho soupl do chladku za poruseni pravidel a ty sis hned zacal na namesti v prontere otevirat hubu o tom jak je to tu na nic ze je tu loony atd. pak si vypadl pryc a ja marne doufal ze naporad btw v pruvodci novacku mas taky napsano ze kdyz nebudes porusovat pravidla, tak vse bude ok. nejdriv si vypln signaturu jak je napsano v pravidlech a pak si hraj na mluvciho lidu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 takze nez se to tu rozjede. zmena v jupe byla potreba, netvrdim ze bych to neudelal jinak, ale ja bych hlavne ani ten bonus nedaval na zacatku. stalo se. pokud to nekoho hodne stve, tak je to asi to posledni co s tim muze/me udelat. sou i dalsi mista kde se da expit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smasher Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 No ja nevim co si mysli ostatni, ale v v niffu se da expit slusne a je vicemene nezmeneny a to dlouho, takze to nebude o tom, ze "kdyz se najde dobra lokace na expeni, tak se snizi expy", ze? 18249[/snapback] Mno Moone od tebe porad nevim kdo jsi a jaky mas lvl atd jenom porad ctu tvoje super nazory prosimte napis lvl atd a pak se muzem bavit o expech... A potom by me zajimal nazor GM a rada kde expit atd. dekuji ne to ze Loony napada hrace a vyjadreni nejakeho cloveka co je accolitka a mage lama... Dekuji za vsechny prispevky lidi schopnych se podepsat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draxlith Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 co ja bych za tuhle novinku dal v dobe kdy na Majo sedelo 11 lidi z 20 na trubce a k tomu me ten zbytek komandoval jaka jsem desna lama, ze to sam priest nezvladam. podle me je to zmena k lepsimu pro lidi, kteri chteji expit a hodlaji pro partu neco delat ... 5 minut je dost casu si dojit pro piti nebo na zachod .... kdyz se clovek jde najist je to horsi. jedine komu to uskodi jsou lide, kteri si chteji na dualu v sede vyexpit Forgerera, Endow slave, nebo Priest slave. Zrovinka dneska jsem zacal expit acolitu, jelikoz jsem chtel mi jeho mladi rychle za sebou, udelal jsem si s nim zaroven Archerku aby to slo rychleji z pocatku v to slo v poho, ale kdyz nebyl aco za zadkem potreba a sedel tak jsem se desne divil, jakto ze to tak roste. Pak jsem se kouknul do novinek a zjistil tu zajimavou zmenu takze jsem capnul aco a sel expit solo .... asi pred hodinou slavil 39 job( je pravda ze mel puceny equip, takze jsem udelal daleko vic nez uplny zacatecnik ...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 A potom by me zajimal nazor GM a rada kde expit atd. dekuji ne to ze Loony napada hrace a vyjadreni nejakeho cloveka co je accolitka a mage lama... Dekuji za vsechny prispevky lidi schopnych se podepsat18253[/snapback]Dekuji za nazor. Myslim ze s RO zkusenosti nemam, nicmene se obavam ze mam s praktickym provozem herniho serveru (byt jine hry) asi tak o 4 roky vic zkusenosti nez ty Ale jestli chces, pokud se za pul roku ukaze, ze pravdu mas ty a ne ja, tak se ti verejne omluvim, ze jsem se mylil. omlouvam se za zbytecny post. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saki Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 Loone takze aspon ze reagujes k tematu Kdyz sem to rekl tak sem marne doufal ze ty uz taky nebudes GM(parada loone budeme se tu napadat s tim kdo koho tady jak moc chce) Ja jsem napsal prizpevek kdy jsem se chtel bez emoci normalne pobavit a nikoho sem nenapadal. Loony byli snad od te doby se mnou nejake "problemy" ?Vis co loony zapomen na to tohle nema cenu,zustanme u toho ze mozna casem vypadnu a bude vseobecna pohoda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 Loone takze aspon ze reagujes k tematu Kdyz sem to rekl tak sem marne doufal ze ty uz taky nebudes GM(parada loone budeme se tu napadat s tim kdo koho tady jak moc chce) Ja jsem napsal prizpevek kdy jsem se chtel bez emoci normalne pobavit a nikoho sem nenapadal. Loony byli snad od te doby se mnou nejake "problemy" ?Vis co loony zapomen na to tohle nema cenu,zustanme u toho ze mozna casem vypadnu a bude vseobecna pohoda.18260[/snapback]no bohuzel, porad ty GM prava mam, holt ses na spatnym servru, omlouvam se ja se te nesnazim napadat, jen sem konstatoval ze si nejdriv delal divadylko jak je reborn hroznej ze tu sem a pak si tu hrajes na patriota tahnouciho sedlaky do boje proti anglicanum. co se tyce problemu nevim o zadnych. je fakt ze co si pamatuju nebyly s tebou snad nikdy problemy ani na czechru. btw asi si blbe pochopil muj post, ja nerikam ze mas vypadnout Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 Je tragický, když si jeden nejmenovaný sin lvl 97 založí archera, lítá po námku a řve, kde má koupit equip, luk a Äípy. A dva dny na to se ptá na mainu, kudy se nejkratÄí cestou dostane na marcy :x To samý, když se clown (po naexpení lv 99 stylem majorové, juperos core, sealové pro vyplnÄní Äasu bez party a znova juperos) zeptá, co že je "ta thara".Pak zas jiní, co vidí RO poprvý v životÄ, nikdy ho nikde jinde nehráli, prozkoumávají svÄt, objevujou různý vÄci, uÄí se hru .. blabla .. hrajou pro zábavu, baví je to, nemaj žádný megózní ambice na gw, Äíslo vedle "base level" pro nÄ není nejdůležitÄjÄí vÄc v životÄ.MnÄ by bylo fuk, kdyby tu bÄhaly 99 advanced v puls trojkovým equipu, popřípadÄ v sandálech a cotton shirtu, protože po cestÄ z novice zóny do juperosu nepotkaly žádnýho npc tradera. Jeden normální hráÄ by je vÄecky zkopal do kuličky, a nemyslím tím jen sílu v pvp, ale i znalosti a dovednosti atd blabla.Akorát mÄ Ätve, že je stále tÄžÄí naexpit rychle. Když srovnám to, jak "tÄžce" se teÄ expí a bude expit plnÄ vybavená postava, s tím, jak se nÄkdy v říjnu dal naexpit kdokoli na libovolný lvl na majo, tak to zamrzí. Neříkám, že je souÄasný stav Äpatný, ale předchozí stav byl mnohem lepÄí. edit: 93 creatora mám jen díky majo, niffu, juperosu, (po přestupu) díky chvilce tahání archerem/bardem na porcelliích a na sealech, znovu díky niffu a znovu juperosu, v poslední dobÄ taky mvp. Neumím si představit, že bych to expil na rate 1, nedejbože sólo bez bonusu v partÄ. I pvm alchymista je solidní lemra, o int/vit creatorovi nemluvÄ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted February 6, 2006 Author Report Share Posted February 6, 2006 Tak fajn... kdyz uz to chcete vedet. Nemenily se zadny expy potvoram v Juperosu ale snizil se bonus expu v parte. Bonus je porad vetsi nez ma spravne byt. 100% lidi co mi psali se me ptali na to samy: "Ty si snizil pocet expu potvoram v jupe?". Obrazek si udelejte sami. Hraci neznaj nic jinyho nez snadno expitelny mista, jak uz bylo receno co se tyce znalosti jsou nekteri na urovni noobu. A Juperos je porad snadno expitelny misto. Podle spravnych dat tam ma byt jen 1/3 mobu co je ted. zdar Ladikove signature Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted February 6, 2006 Author Report Share Posted February 6, 2006 Rovnou muzeme povolit botovani, protoze vy jste jako boti. Kazdej den delate to samy. Expite celej den na jednom miste, na jedny mape jediny co je na tom je hezky ze berete do party jakykoliv povolani bez rozdilu. Prece vas takovy hrani nemuze bavit...je to jeden velkej stereotyp. Nejlepsi by asi bylo vyorvnat rozdily v exp/hod vsech map na stejnou uroven. A byl by klid. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raukoras Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 VÄak mÄ už to taky po pár dnech a lvl tam získaných přestalo bavit, ale když jsem chtÄl dát ten lvl 99 tak mÄ nic jinýho nezbývalo. Tak jsem posledních 10 dní radÄji huntil, ale třeba na koboldech jsem dal za dopoledne 2, slovy dvÄ, procenta do lvl 96 /gg . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.