Thorondor Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 zajimavy, v nasi GM guilde sem o tomhle nic nenasel. zkusim se podivat do guidy esli sme tu guildu nevytvorili nejak spatne /gg /ho /hmm19244[/snapback]Mate to zlameny, breakguild Link to comment Share on other sites More sharing options...
R-e-n Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 omg guide nevim na co sem myslela :-) spis mi prsty uz pisou automaticky :-)) se omlouvam za preklep :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yenifer Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 Ehm, co se vam nelibi na wand of hermod? Link to comment Share on other sites More sharing options...
casper Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 Delam si ted Pala a rad bych se zeptal jak funguje Gospel.Nasel jsem k tomu tohle, ovsem to "nas" gospel nepripomina ani z rychliku. Navic sem slysel ze nejde normalne tak rychle zapinat/vypinat jak je to k videni u nas na GW - vlastne by to podle popisu v tom foru ani nemelo smysl delat.19115[/snapback] Forde ak chces vazne ist Gospel a mas zaujem vediet akoto tu presne funguje rad ti to vsetko dopodrobna napisem.Rozhodovat sa ci heal alebo gospel? v podstate mozes ist obe naraz vide ti to.V dalsom prispevku sipisal ci neist radsej viac shildov.Jedna z vlastnosti gospelu je ze ta pripravy o vsetky boosty dotoho sa rataju aj aury a shildy ktore si hadzes sam. Cize ak ta to zaujima vazne rad ti stim pomozem, aksi to zacal pisat len preto aby vznikol Flame aky vznikol je to smutne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R-e-n Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 Snad uz ten muj nacvicenej monolog rikam naposledy :-) Wand of hermod - skill, ktery ma slouzit jako ochrana vuci veskere magii (neco jako magnetic + ochrana i proti magii na jeden cil), funguje jen v okoli warpu a puvodni myslenka mela byt, ze slouzi jako prorazeni precastu na warpech pri utoku. Za to, ze ste imunni vuci magii, prijdete o vsechny boosty (maji o to prijit jen friendly units.. - ne nepratele). Max lvl je 5, ale ani se nemusi maxovat, protoze tam uz vyse lvl ovlivnuje jen dobu.. a da se stale za sebou nahazovat.-> takhle by to melo podle mne.. a vetsiny zdroju fachat..a u nas to facha takhle... o boosty to pripravi i nepratele, nejen guildu a ali.. ale i protivniky, coz nema, takze z utocneho skillu se stava preboostly obranny skill, ktery zbavi vsech boostu viditelnych na ikonkach v prave strane celou skupinku utocniku nez obranci reknou, bacha uz jdou... je to hromadny.. warpem musi projit kazdy.. staci na to jeden job lvl.. a zbavis veskerych vyhod utocnika.. a ze boosty delaji v precastu hodne. Takhle si jedna uboha gypsynka bo clown jen stoupne k warpu a diky tomu, ze investoval/a jeden bodik.. znevyhodni celou utocici skupinu. Zbavuje i boostu, ktere normalne nejdou ani dispelnout.. Temer se tim vytraci smysl skillu Dispel (5job na 100%, target jen 1, spotreba gemu, jedina vyhoda, co tomuto skillu zbyva je, ze jde pouzit i mimo gw a mimo warp) - zaver.. neco je tu spatne.. a z utocneho skillu je preboostly obranny.. a koukam ze nejen mne se v teto podobe nelibi :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
casper Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 Podle me se jich ptat je nadbytecne,podle me oni vedi jen jak to funguje ze hry nevedi ale ovsem jak by to melo spravne fungovat..To znamena ze to muze byt bugle....19196[/snapback] Faklaf... Chapu ze vy se nas nepotrebujete pitat na to jak ma neco fungovat.Iste nejsem tak scitany,tak vychitany ako v tejto hre ako vy.Ale su tu ludia co sa tiez snazia.Ja somsi vybral ze pojdem Gospel. Vyskusal som si to na viacerich high rate servroch, dokonca aj na vlastnom.Prechadzal fora aby som otom skile zistil co najviac.Pital sa nasich GM o jeho funkcnosti na tomto servru.A iked som zistil ze je to cisto WOE build a nikto iny to tu ist nechce dokonca ma odneho odhovarali, predsa ho idem.Mozem ti povedat ze zmeny onom sledujem stale minule po novom SVN bol bugli a hned som to hlasil,iked som cakal trosku dlhsie GM to opravili zaco im dakujem. Ale TY mas iste pravdu pitat sa inych krom vas je NADBYTECNE Link to comment Share on other sites More sharing options...
casper Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 Ja otom nevim kde sem ted psal ze to ma zabranovat chlastani?Chalstat teda pouzivat zadne itemi nemuzuo jen cleny party nepratele to dostavaji jak status. To znamena ze je ista sance ze to dostanes.Doba trvani je od 60 do 180 sekund to znamena ze si to mohol mat 3 minuty.Rad tu podrobne rozpisem upne vsetko ale staci sa slusne spitat a nerobit flame. A btw mne se zda ze som pisal ze som si otom hladal a stale hladam vsetko a pital se roznych ludi vratane GM. Tak si si toasi nevsimol ked pises ze mam len dojmi z hry. nevadi prepaceno :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 Dotaz: NÄkde v popisku skillů barda jsem zahlídnul, že "two different overlapping bard songs", popřípadÄ 2 různé překrývající se taneÄky dancky, vytvoří na Ätch spoleÄných políÄkách místo požadovaného efektu jen unchained serenade, respektive hip shaker (myslím). Asi to je jen blábol, nebo to tak fakt má bejt?Dotaz 2: Spamování vícero bard/dancer supportů je správnÄ? Jako mnÄ na tom nic nevadí, ale jak tu už nÄkdo psal, když existuje skill Amp, možná nebylo zamejÄlený nahodit song/dance, přepnout na dýku, zpÄt na nástroj, nahodit dalÄí a bÄhem pár vteřin nabuffovat vÄechno možný. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yenifer Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 Dotaz: NÄkde v popisku skillů barda jsem zahlídnul, že "two different overlapping bard songs", popřípadÄ 2 různé překrývající se taneÄky dancky, vytvoří na Ätch spoleÄných políÄkách místo požadovaného efektu jen unchained serenade, respektive hip shaker (myslím). Asi to je jen blábol, nebo to tak fakt má bejt?Dotaz 2: Spamování vícero bard/dancer supportů je správnÄ? Jako mnÄ na tom nic nevadí, ale jak tu už nÄkdo psal, když existuje skill Amp, možná nebylo zamejÄlený nahodit song/dance, přepnout na dýku, zpÄt na nástroj, nahodit dalÄí a bÄhem pár vteřin nabuffovat vÄechno možný.19275[/snapback] add 2 - ono kdyz zrusis stringy tak stejne jeste fungujou 20s, takze muzes v klidu nahodit dalsi tanecek, takze to myslim neni to co by se nejak vymykalo vuci prehozeni na nuz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpio Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 add 2 - no a tohle by mohl byt taky bug ja bych to vsechno opravil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yenifer Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 19269[/snapback]All friendly units in this skill will have all their buffs (except Berserk) removed, and they will become invulnerable to magic. Notes: Going out of this skill will cancel out the effect. In this skill, other than the user of this skill, no skill can be used. Caster of this skill is not affected, and those that are not in your guild or your party. It can only be used in Siege Mode (WoE). 5 SP every 5 seconds. Myslim ze byt imunni vuci magii a nemoct pouzit zadnej skill neni moc utocny kouzlo.... + prijit o boosty. Jestli teda ovsem nemyslej, ze user of skill jsou vsichni co jsou v parta/guilde... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thorondor Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 Ja to resim hlavne proto jak to funguje tady a jestli to tak bude fungovat nadale - jak to ma fungovat spravne sem si zjistil a jsou tam dost podstatne odlisnosti... Timto dekuju za prispevky, myslim ze neni duvod se zbytecne hadat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thorondor Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 Myslim ze byt imunni vuci magii a nemoct pouzit zadnej skill neni moc utocny kouzlo.... + prijit o boosty.19289[/snapback]Jop, ale ono to shazuje boosty i nepratelum (dokonce i protecty!!!), coz by nemelo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yenifer Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 Jop, ale ono to shazuje boosty i nepratelum (dokonce i protecty!!!), coz by nemelo.19291[/snapback]Caster of this skill is not affected, and those that are not in your guild or your party. mno to by nemelo Nicmene, to ze caster neni imunni je to vlastne jen o to nekam vlezt a vzapeti chcipnout/byt napaden - cimz se zrusi ten skill, takze je vlastne uplne na nic.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
casper Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 Ja to resim hlavne proto jak to funguje tady a jestli to tak bude fungovat nadale - jak to ma fungovat spravne sem si zjistil a jsou tam dost podstatne odlisnosti... Timto dekuju za prispevky, myslim ze neni duvod se zbytecne hadat 19290[/snapback] Forde ak bol toto post premna mohol by si mi prosim napisat tie veci co si zistil rad si ich precitam tiez mi ide oto aby to bolo spravne.Ale iste chapes ze sa aj trosku branim ak si sa rozhodoval ci pojdes gospel vies co obnasa nato urobeny build.A ak by ten skil rapidne zmenili moja postava nema zmysel.Budem teda rad ked mi to posles kludne PM aby sme to tu zbytocne neplnili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 add 2 - ono kdyz zrusis stringy tak stejne jeste fungujou 20s, takze muzes v klidu nahodit dalsi tanecek, takze to myslim neni to co by se nejak vymykalo vuci prehozeni na nuz...19285[/snapback]No Amp nejde hned po použití songu, ale přepínáním na dýku by bard nahodil magic strings, song of lutie, impressive rift, dále něco na flee+perfect dodge, pak má jeÄtÄ nějakou elementální ochranu .. takovej rychlej megabuff před vstupem do warpu, kterej by pomohl právÄ jen tÄch prvních 20 vteřin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R-e-n Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 Yen: ten skill je sice na tom normalnim nastaveni temer "nanic!.. ale pri tomhle je az "namoc"...Je vytvorenej na preplneny kempy na oficialech, proto tu nejspis moc nenajde uplatneni... ale to neznamena, ze z nej musime mit totalni odboostovadlo i normalne neodboostitelnejch veci.. a vyradit tim temer jiny skill.. ktery je mnohem narocnejsi, nez si stoupnout pekne blizko warpu a kliknout kdyz zmizi modry kostky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shademaster Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 2Kenny: Neslo by udelat script, ze by se dal pouzit urcitej lv mental strengh? Ono je potom vetsinou nevyhoda mit vyssi lv tohoto lv nez mit ho na jedna. Jelikoz se prodluzuje doba trvani a nicim se to neda stopnout (tedy za monka/champa). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yenifer Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 Yen: ten skill je sice na tom normalnim nastaveni temer "nanic!.. ale pri tomhle je az "namoc"...Je vytvorenej na preplneny kempy na oficialech, proto tu nejspis moc nenajde uplatneni... ale to neznamena, ze z nej musime mit totalni odboostovadlo i normalne neodboostitelnejch veci.. a vyradit tim temer jiny skill.. ktery je mnohem narocnejsi, nez si stoupnout pekne blizko warpu a kliknout kdyz zmizi modry kostky19304[/snapback] Tak to me mrzi ze sem si ho po tvym prikladu taky udelal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 Jen se chci vyjadrit k tomu ukoncovani songu/tanecku zmenou zbrane. Bug to neni, protoze sundani/zniceni zbrane(Divest/Meltdown/SwordBreaker/etc.) ti tanecek/song normalne ukonci, takze pokud bys tomu chtel zabranit, tak bys musel nejak zakazat prepinat zbrane, kdyz probiha tance/song. Btw, na oficiale to funguje presne jak u nas..... No Amp nejde hned po použití songu, ale přepínáním na dýku by bard nahodil magic strings, song of lutie, impressive rift, dále něco na flee+perfect dodge, pak má jeÄtÄ nějakou elementální ochranu .. takovej rychlej megabuff před vstupem do warpu, kterej by pomohl právÄ jen tÄch prvních 20 vteřin.19296[/snapback] Vis jak rychle by ten dotycny bard prisel o SP? Pri 60 INT muzes takhle stridat maximalne dva songy, abys to aspon chvili vydrzel(clown/gypsy muze stridat 3 - vic sp) + sem tam nejaky MS/SA, takze nechapu jak chces stihat stridat 5 songu (nehlede na to ze vetsina bardu ani nema 60 INT) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yenifer Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 Jen se chci vyjadrit k tomu ukoncovani songu/tanecku zmenou zbrane. Bug to neni, protoze sundani/zniceni zbrane(Divest/Meltdown/SwordBreaker/etc.) ti tanecek/song normalne ukonci, takze pokud bys tomu chtel zabranit, tak bys musel nejak zakazat prepinat zbrane, kdyz probiha tance/song. Btw, na oficiale to funguje presne jak u nas.....Vis jak rychle by ten dotycny bard prisel o SP? Pri 60 INT muzes takhle stridat maximalne dva songy, abys to aspon chvili vydrzel(clown/gypsy muze stridat 3 - vic sp) + sem tam nejaky MS/SA, takze nechapu jak chces stihat stridat 5 songu (nehlede na to ze vetsina bardu ani nema 60 INT) 19349[/snapback] gel slo o to, ze si mysli, ze naboostujes vsechny tanecky co umis a oni vlezou do warpu a tam jim to vydrzi... na to ti sp bohate staci i nekolikrat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 Me slo zase o to ze song ma urcitou plochu na kterou se ti urcite nevejde guilda+ali, takze musis dat jeden song, ukoncit, druhej, ukoncit.....patej, ukoncit, pak tam lidi co ty boosty maj vlezou, ty nahodis prvni a des boostovat zbytek(rekneme ali), coz znamena dve veci(ses bez sp, pokud nemas BP) a utoci vas jen jedna cast, zatimco druha ceka na boosty, coz neni nikdy dobra vec.Nebo muze prvni polovina pockat, nez nahodis boosty zbytku, ale to ji zas boosty skonci sotva se objevi na druhy strane warpu Samozrejme muzes nechat ostatni lidi jen "prochazet" pres songy(protoze stat na sobe nemuzou), ale to zas nedostanou vsechny boosty(protoze je stridas rychle).Leda by utocila samotna guilda bez ali(a to nepocitam spoustu lidi co k vam nepatrej, ktery si do songu stopro vlezou, jen co ho zapnes, aby meli ten boost ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thorondor Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 Vis jak rychle by ten dotycny bard prisel o SP? Pri 60 INT muzes takhle stridat maximalne dva songy, abys to aspon chvili vydrzel(clown/gypsy muze stridat 3 - vic sp) + sem tam nejaky MS/SA, takze nechapu jak chces stihat stridat 5 songu (nehlede na to ze vetsina bardu ani nema 60 INT) 19349[/snapback]Tenhle argument v dnesni dobe profesoru neobstoji /gg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yenifer Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 Me slo zase o to ze song ma urcitou plochu na kterou se ti urcite nevejde guilda+ali19357[/snapback]pole je 9x9 tzn 81-ty, takze 80 lidi to naboostuje(kdyz nechaj tahaci kocarku kocarky mimo). Nicmene si myslim, ze nahazovat x tanecku je nesmysl, protoze normalni gw bard ma tanecky, ktery boostujou 3(a to je jeden z nich tak na lvl 3 max 5) z cehoz ten treti pouzitelnej(jablicka - ja treba za clowna z duvodu jinech, uzitecnejsich skillu uz ho stejne nemam) se prerusi ihned po te co spadne(aspon tak si vzpominam, ze to bylo), tak to nevidim jako nejakej problem. Jediny co je pouzitelny pro pomoc za warpem jsou stejne stringy, takze je to uplne jedno cim se ukoncej... treba se na to ale divam spatne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted February 16, 2006 Author Report Share Posted February 16, 2006 2Kenny: Neslo by udelat script, ze by se dal pouzit urcitej lv mental strengh? Ono je potom vetsinou nevyhoda mit vyssi lv tohoto lv nez mit ho na jedna. Jelikoz se prodluzuje doba trvani a nicim se to neda stopnout (tedy za monka/champa).19340[/snapback] Kazdy skill se da udelat level-selectable. Az budu tvorit dalsi patch pro patcher a vzpomenu si, tak to pridam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.