Moon Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 pole je 9x9 tzn 81-ty, takze 80 lidi to naboostuje(kdyz nechaj tahaci kocarku kocarky mimo). Nicmene si myslim, ze nahazovat x tanecku je nesmysl, protoze normalni gw bard ma tanecky, ktery boostujou 3(a to je jeden z nich tak na lvl 3 max 5) z cehoz ten treti pouzitelnej(jablicka - ja treba za clowna z duvodu jinech, uzitecnejsich skillu uz ho stejne nemam) se prerusi ihned po te co spadne(aspon tak si vzpominam, ze to bylo), tak to nevidim jako nejakej problem. Jediny co je pouzitelny pro pomoc za warpem jsou stejne stringy, takze je to uplne jedno cim se ukoncej... treba se na to ale divam spatne.19368[/snapback]9x9 jsou jen Duety, solo songy/tanecky jsou 7x7, takze 49 lidi, boostujes 48(47 pokud mas vedle jeste dancku/barda na duet), coz je tak akorat na guildu+ali(regulerni), nepocitam spojence. A kdyz vam tam vleze jeste par obrancu kteri cekaj pred hradem, tak mas plno.Ale jinak souhlasim s tebou ze se to stejne prilis nevyplai.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yenifer Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 9x9 jsou jen Duety, solo songy/tanecky jsou 7x7, takze 49 lidi, boostujes 48(47 pokud mas vedle jeste dancku/barda na duet), coz je tak akorat na guildu+ali(regulerni), nepocitam spojence. A kdyz vam tam vleze jeste par obrancu kteri cekaj pred hradem, tak mas plno.Ale jinak souhlasim s tebou ze se to stejne prilis nevyplai....19379[/snapback] Magic strings - Create an area within 9*9 cellsImpresive riffs - Increases attack speed of characters within 9*9 cells Song of Lutie - Increases the maximum HP of all party members who are within 9*9 tak nevim proc by mely bejt 7x7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jahy Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 Beztak můžou stát lidi na sobě, takže se jich tam vejde prakticky libovolnej poÄet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 proste je to svinarna a musi se tomu ucinit pritrz >:-( Link to comment Share on other sites More sharing options...
murphy Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 drobny dotaz. v guidlovnim okne (Alt +g) jsem i jako radovy clen mohl videt platny skill tree, neboli i skilly ktere jeste nemaji prideleny zadny bod.ted tam vidim jenom ty, ktere nejaky bod maji. to je zamer nebo chybka? mohlo by se to zase zapnout, aby sme mohli kecat do toho, kam s bodikama? dekuju Link to comment Share on other sites More sharing options...
casper Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 Pride mi ze riesite vec ktora sa tu itak neroby.Ja osobne som este nevidel guildu ktora sa pred utokom cela boosti vsetkimi moznymi taneckami i ked je to mozne.Sily jednotlivych guild popripade ali sa zacinaju pomali vyrovnavat.Este ked si zoberieme vcerajsiu zmenu GW rozhodovat bude moment prekvapenia {netyka sa vsetkych aby som niekoho neurazil}, a nebude cas cakat navsetkych pockat kim sa postavia do urceneho srvorca ci je to 9*9 alebo 7*7 naboostit ich a potom utocit do plne pripravenej obrany ktora sa dosial stihla 10 krat vratit viz warp priamo pred hrad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpio Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 Dotaz: na www.sweetheartsguild.com sem nasel, ze se condenzaky vyrabi z herbu + test tube + neco k tomu , tady je to z potu. Kde je to spatne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maul Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 Dotaz: na www.sweetheartsguild.com sem nasel, ze se condenzaky vyrabi z herbu + test tube + neco k tomu , tady je to z potu. Kde je to spatne? 19407[/snapback]Spatne to je na www.sweetheartsguild.com. Co se tyka udajneho "bugu", kdy zmenou zbrane jde okamzite ukoncit pisnicka/tanec a zacit nova. Bug to neni, je to podobna situace jako s power trustem (myslim, ze tak se jmenuje BS skill co rozbiji zbrane, ale jisty si nejsem ). Diky tomu sou mace a axe class zbrane nastaveny jako indestructible. Proste to v gravity nedomysleli do konce nebo se na to vykaslali.Amp neslouzi pouze k ukonceni pisnicky, ale k jejimu zapamatovani a opetovnemu pouziti pomoci Encore, kdy zere mene sp.edit: nebo to tak udelali umyslne Link to comment Share on other sites More sharing options...
busva Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 Amp neslouzi pouze k ukonceni pisnicky, ale k jejimu zapamatovani a opetovnemu pouziti pomoci Encore, kdy zere mene sp. To nie je celkom pravda, encore iba zopakuje poslednu skladbu-nepotrebuje k tomu aby bola ukoncena Ampom...moze sa skoncit ci uz prehodenim zbrane,nejakym statusom(napr stunnutim) alebo prirodzene(po uplynuti duration) a aj tak ide znovu vyvolat pomocou encore aj s tou cenovou vyhodou...Neviem kde si na to dosiel,ze to k tomu sluzi EDIT: preklep Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted February 16, 2006 Author Report Share Posted February 16, 2006 Pri spravne kooperaci to jde.A neberte to tak extreme staci dva boosty na prvni warp.Pokud je to bug tak opravit(jestli to jde).Pokud ne, nechaat, kazdy at dela to co umi.19402[/snapback] Je to zrejme jeden z bugu co Gravity prohlasili za feature. Je to popsany na Gamefaqs i Ragnainfo. Navic to tak funguje i na CzechRO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 Magic strings - Create an area within 9*9 cellsImpresive riffs - Increases attack speed of characters within 9*9 cells Song of Lutie - Increases the maximum HP of all party members who are within 9*9 tak nevim proc by mely bejt 7x719383[/snapback]Protoze v popisku maj napsano: "Area: 7x7" Btw, nemas nejaky jiny popisky? Ja to beru primo ze hry......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yenifer Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 Protoze v popisku maj napsano: "Area: 7x7" Â Btw, nemas nejaky jiny popisky? Ja to beru primo ze hry.........19432[/snapback] ja to beru z official stranek jako je iro atp... nikdy sem to nepocital Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted February 16, 2006 Author Report Share Posted February 16, 2006 http://guide.ragnarok.co.kr/jobdanskill.asp Normalni songy 7x7, dua 9x9. eathena je kro emulator Tak ragnainfo nemusi mit vzdy pravdu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yenifer Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 http://guide.ragnarok.co.kr/jobdanskill.asp Normalni songy 7x7, dua 9x9. eathena je kro emulator Tak ragnainfo nemusi mit vzdy pravdu.19452[/snapback]ok ok, zkousel sem ve hre a je to tak...stejne je to blbost s tim boostovanim vice songu stringy se davaj, ale u tech je jedno jak se ukoncej.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted February 16, 2006 Author Report Share Posted February 16, 2006 Tak i na iRO maj normalni tance dosah 7x7 - http://www.ragnainfo.net/forums/viewtopic....t=51467&start=0 WHILE YOU PERFORM A SOLO SONG/DANCE - The skill effect is 7x7. WHILE YOU PERFORM AN ENSEMBLE - The skill effect is 9x9. A SONG/DANCE/DUET WILL STOP IF - The player casts Amp, but only after the first five seconds of the skill. This is the typical way to stop singing/dancing. - The player receives a single damage of more than 1/4 his/her max HP. - The player gets frozen, stunned or stoned. - The player runs out of SP, or HP (aka dies). - A Sage Dispels you. - The player equips a dagger, a bow, or simply unequips the instrument/whip. This is the basis of the dagger-stopping tactic. uz to nereste... Link to comment Share on other sites More sharing options...
oggi Posted February 17, 2006 Report Share Posted February 17, 2006 Methred: no kdyby to mam dojem fakalo muzeme to na GW zabalit by vsechno sin vykosil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted February 17, 2006 Report Share Posted February 17, 2006 Mam takovou blbou otazku Proc nefunguje enchant deadly poison na meteor assault? Meteor assault, pokud se nepletu, se pocita z ATK stejne jako sonic blow ale EDP na nej nefunguje. Tak se chci zeptat jestli je to tak primo od Gravity nebo jestli je to jen tady na Rebornu?Hlavne me tu nekamenujte a nesmejte se mi pokud se to nepocita z ATK Edit: Me je celkem jasny ze je to od Gravity ale jestli se to oboje pocita od ATK tak je to dost zajimavy 19468[/snapback]treba je to bug, tak ho prohlasime za feature Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted February 17, 2006 Author Report Share Posted February 17, 2006 * Updated Enchant Deadly Poison: Increases Sonic Blow's damage by 4x and affects all skills except Breaker/Meteor Assault [skotlex] Takze to bug zrejme neni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted February 17, 2006 Author Report Share Posted February 17, 2006 Vysvetleni to neni. Jen je to dukaz ze to udelali schvalne. Ale jestli je to dobre nevim. Kdyz se na to podivam logicky tak bych to taky tak udelal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darek4 Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 Caute, neni to o tom ,ze nemam co cist (skoro) ,ale chtel bych se zeptat ,kdy ze to ma vyjit to nase nove score s programy na Ro a plakatem ? /gg Nechci vas samozrejme do niceho nutit, ale uz sem si pro ten plakat udelal na nastence misto takzeee... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solarimps Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 Potřeboval bych poradit!! NutnÄ jsem se musel odpit v dobÄ aukce. Nyní jsem v aukÄní síní a nevím jak se dostat ven. Může mi nÄkdo pomoct?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coud Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 Potřeboval bych poradit!! NutnÄ jsem se musel odpit v dobÄ aukce. Nyní jsem v aukÄní síní a nevím jak se dostat ven. Může mi nÄkdo pomoct?? 19654[/snapback]V control panelu byl restart pozice postavy, tak jestli to tam furt je, tak to zkus. Jen myslím pak budeÄ muset pozbírat pár houbiÄek. Edit: zkus tohle http://ucty.reborn.cz/reset_postavy.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perthorn Posted February 20, 2006 Report Share Posted February 20, 2006 Je to jen taková maliÄkost ale přece se zeptám-Rad bych se dozvedel kdy bude z rune midgardu odstranÄna vánoÄní výzdoba.Ne že by se mi nelíbila ale vánoce jsou dávno za námi a už tu máme íşnor.HlavnÄ se ptám kvůli hudby (když mrknu do složky rebornu a dam BGM složku jsou tam melodie z mÄst který už jsem skoro zapomnÄl.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted February 20, 2006 Report Share Posted February 20, 2006 Je to jen taková maliÄkost ale přece se zeptám-Rad bych se dozvedel kdy bude z rune midgardu odstranÄna vánoÄní výzdoba.Ne že by se mi nelíbila ale vánoce jsou dávno za námi a už tu máme íşnor.HlavnÄ se ptám kvůli hudby (když mrknu do složky rebornu a dam BGM složku jsou tam melodie z mÄst který už jsem skoro zapomnÄl.)19805[/snapback]az si zase opatchujes klienta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perthorn Posted February 20, 2006 Report Share Posted February 20, 2006 Opps ted mi to doslo mam s patcherem mensi problemy =)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.