Koca Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 Opraveno opravovani predmetu Repairem na dalku.Tak jsme to dnes zkouseli a na dalku to nefungovalo. Musel jsem to BSkovi dát, on opravit a zas mi to vrátit.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted February 28, 2006 Author Report Share Posted February 28, 2006 Zahada.. udelal jsem to presne tak jak to bylo v minuly verzi kdy to slo. Tak budete muset pockat az to opravi vyvojari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 Kdyztak to nekdo jeste otestujte a napiste jestli vam to slo, ale ja musim rict ze nam to vcera neslo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kumas Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 mohl by se u sage upravit quest skill elemental convertor, v soucasnem stavu je naprosto nepouzitelny, hunteni tech veci trva moc dlouho a navic to ani nema 100% uspech pri vyrobe, tak by se ty potrebne veci mohli dat nekde koupit nebo vyrazne snizit pocet na vyrobu jednoho kousku Link to comment Share on other sites More sharing options...
frostsilenec Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 Oficialni nastaveni je: Melee: 100% dmg (bez omezeni).Long ranged: 60% dmg.Magic: 50% dmg.Zbytek: 60% dmg. Doted to tak nastaveny bylo, krome melee - to je na 90% a nemam duvod to menit.2235[/snapback] Je to tak porad? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hondzik Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 Kdyztak to nekdo jeste otestujte a napiste jestli vam to slo, ale ja musim rict ze nam to vcera neslo...20972[/snapback] taky mi to neslo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 Jo aha, zahada vyresena. Ve meste to musime BSkovi dat, ale v hradu to funguje na dalku. Takze sry za zakladani paniky Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted March 2, 2006 Author Report Share Posted March 2, 2006 hmm se divim ze nikdo nechtel povolit weapon repair ve mestech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PET Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 hmm se divim ze nikdo nechtel povolit weapon repair ve mestech.21066[/snapback]Zakazat ve meste podle ma cenu tak lamani mrtvych klacku ...Nenapada me zadny jiny skill, ktery by nejak omezoval otravoval ohrozoval ci neco podobneho ostatni ... Snad az na skili barda a dancerky - mrazeni a stun Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 Zakazat ve meste podle ma cenu tak lamani mrtvych klacku ...Nenapada me zadny jiny skill, ktery by nejak omezoval otravoval ohrozoval ci neco podobneho ostatni ... Snad az na skili barda a dancerky - mrazeni a stun 21068[/snapback]a sg, lov, ms atd ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tracy Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 Kdyz sme u toho povolovani skillu,povolte i "Twohand Quicken" Moje zluta image bez toho pokulhava Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted March 2, 2006 Author Report Share Posted March 2, 2006 2HQ povolim po restartu ale s tim Repairem to nechapu.. Ten uz povolenej je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted March 2, 2006 Author Report Share Posted March 2, 2006 Je to tak porad? 21025[/snapback] Ted ja to takhle: // Melee damage adjustments (non skills) for WoE battles (Guild Vs Guild) (Note 2)gvg_short_attack_damage_rate: 100 // Ranged damage adjustments (non skills) for WoE battles (Guild Vs Guild) (Note 2)gvg_long_attack_damage_rate: 75 // Weapon skills damage adjustments for WoE battles (Guild Vs Guild) (Note 2)gvg_weapon_attack_damage_rate: 60 // Magic skills damage adjustments for WoE battles (Guild Vs Guild) (Note 2)gvg_magic_attack_damage_rate: 50 // Misc skills damage adjustments for WoE battles (Guild Vs Guild) (Note 2)gvg_misc_attack_damage_rate: 60 A menit se to uz nebude. Odolni jste uz dost .) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 ...gvg_weapon_attack_damage_rate: 60 Z toho jsem pochopil, ze treba bash ma stejnou redukci jako Double Strafe, neni to trochu nespravedlivy? Ted se mi budou blbe zabijet wizny Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted March 2, 2006 Author Report Share Posted March 2, 2006 No kdyby mel vetsi tak by treba BS/WS byly jeste vetsi killeri nez ted. Tohle je puvodni eathenacky nastaveni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 Co patří mezi "misc skills" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted March 2, 2006 Author Report Share Posted March 2, 2006 Tyhle: utocny pasti, blitz beat, stone fling, pressure, falcon assault a acid demo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adones Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 ...chcem pochvalit ten napad s tymi pravidlami...som si to hned vsimol...je to fajn...dufajme ze to bude mat uz teraz kazdy dokladne nastudovane, ak este nahodou nema EDIT : pardon ak som narusil Vasu debatu chcel som to napisat len nikde sa mi to nehodilo...uz som ticho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iscar Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 Jen tak mimochodem k predchozi debate ohledne povolenych skillu ve meste : neovlivni to duely? Samozrejme to neni jedna z prioritnich veci v RO ale napr two ..... ) je urcita vyhoda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tracy Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 No ja nevim,ale trebas Improve Concentration taky funguje,Marionetka pred duelem taky sila a cert vi co jeste funguje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iscar Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 Vcelku dobre pripominky, ja sam bych byl rad kdyby se ve mestech skilly povolili, samozrejme nedokazu momentalne domyslet dusledky, ale jak se mi to momentalne jevi tak by nemel byt problem povolit skilly v mestech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
safik Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 Tyhle: utocny pasti, blitz beat, stone fling, pressure, falcon assault a acid demo.21091[/snapback]mno presure by mela bejt bez redukci i na gw ]ragnainfo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 obcasne nahodne chvilkove PvP ve mestech by taky nebylo spatny nakonec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adones Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 Vcelku dobre pripominky, ja sam bych byl rad kdyby se ve mestech skilly povolili, samozrejme nedokazu momentalne domyslet dusledky, ale jak se mi to momentalne jevi tak by nemel byt problem povolit skilly v mestech.21183[/snapback] ...no a neda sa spravit den alebo co len cast dna kedy by sa to zaplo a sledoval by sa vysledok ? nakoniec to je snad jediny sposob zistit co sa bude diat ked sa to zapne...ak nepocitame pesimisticke predstavy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myjka Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 ...no a neda sa spravit den alebo co len cast dna kedy by sa to zaplo a sledoval by sa vysledok ? nakoniec to je snad jediny sposob zistit co sa bude diat ked sa to zapne...ak nepocitame pesimisticke predstavy 21193[/snapback]ja to vidim tak ze za prve dva tri dni by sa ludia vyblbli a potom by to bolo v pohodicke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.