Jump to content
Reborn fórum

Dotazy a nápady

k3dT

Recommended Posts

• Replies 3,1k
  • Created
  • Last Reply

mohl by se u sage upravit quest skill elemental convertor, v soucasnem stavu je naprosto nepouzitelny, hunteni tech veci trva moc dlouho a navic to ani nema 100% uspech pri vyrobe, tak by se ty potrebne veci mohli dat nekde koupit nebo vyrazne snizit pocet na vyrobu jednoho kousku

hmm :) se divim ze nikdo nechtel povolit weapon repair ve mestech.

21066[/snapback]

Zakazat ve meste podle ma cenu tak lamani mrtvych klacku ...

Nenapada me zadny jiny skill, ktery by nejak omezoval otravoval ohrozoval ci neco podobneho ostatni ... :)

Snad az na skili barda a dancerky - mrazeni a stun :)

Zakazat ve meste podle ma cenu tak lamani mrtvych klacku ...

Nenapada me zadny jiny skill, ktery by nejak omezoval otravoval ohrozoval ci neco podobneho ostatni ... :)

Snad az na skili barda a dancerky - mrazeni a stun :)

21068[/snapback]

a sg, lov, ms atd ...

Je to tak porad?  :)

21025[/snapback]

Ted ja to takhle:

// Melee damage adjustments (non skills) for WoE battles (Guild Vs Guild) (Note 2)

gvg_short_attack_damage_rate: 100

// Ranged damage adjustments (non skills) for WoE battles (Guild Vs Guild) (Note 2)

gvg_long_attack_damage_rate: 75

// Weapon skills damage adjustments for WoE battles (Guild Vs Guild) (Note 2)

gvg_weapon_attack_damage_rate: 60

// Magic skills damage adjustments for WoE battles (Guild Vs Guild) (Note 2)

gvg_magic_attack_damage_rate: 50

// Misc skills damage adjustments for WoE battles (Guild Vs Guild) (Note 2)

gvg_misc_attack_damage_rate: 60

A menit se to uz nebude. Odolni jste uz dost .)

...chcem pochvalit ten napad s tymi pravidlami...som si to hned vsimol...je to fajn...dufajme :) ze to bude mat uz teraz kazdy dokladne nastudovane, ak este nahodou nema :)

EDIT : pardon ak som narusil Vasu debatu :) chcel som to napisat len nikde sa mi to nehodilo...uz som ticho :)

Vcelku dobre pripominky, ja sam bych byl rad kdyby se ve mestech skilly povolili, samozrejme nedokazu momentalne domyslet dusledky, ale jak se mi to momentalne jevi tak by nemel byt problem povolit skilly v mestech.

Vcelku dobre pripominky, ja sam bych byl rad kdyby se ve mestech skilly povolili, samozrejme nedokazu momentalne domyslet dusledky, ale jak se mi to momentalne jevi tak by nemel byt problem povolit skilly v mestech.

21183[/snapback]

...no a neda sa spravit den alebo co len cast dna kedy by sa to zaplo a sledoval by sa vysledok ? nakoniec to je snad jediny sposob zistit co sa bude diat ked sa to zapne...ak nepocitame pesimisticke predstavy :)

...no a neda sa spravit den alebo co len cast dna kedy by sa to zaplo a sledoval by sa vysledok ? nakoniec to je snad jediny sposob zistit co sa bude diat ked sa to zapne...ak nepocitame pesimisticke predstavy :)

21193[/snapback]

ja to vidim tak ze za prve dva tri dni by sa ludia vyblbli a potom by to bolo v pohodicke :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...