Jump to content
Reborn fórum

Dotazy a nápady

k3dT

Recommended Posts

Bych se chtel zeptat estli by se nedali nejak upravit efekty.

Proste aby nebylo videt snezeni a vybuchy,litajici andeliÄci a ja nevim co vsecko,ale byla videt pneuma,magnet-proste to co je potreba videt aby bylo videt,co je na okrasu by slo vypnout.

Doufam ze to je k pochopeni :)

• Replies 3,1k
  • Created
  • Last Reply
Bych se chtel zeptat estli by se nedali nejak upravit efekty.

Proste aby nebylo videt snezeni a vybuchy,litajici andeliÄci a ja nevim co vsecko,ale byla videt pneuma,magnet-proste to co je potreba videt aby bylo videt,co je na okrasu by slo vypnout.

Doufam ze to je k pochopeni  :)

21231[/snapback]

upraveny SG existuje, MS a LoV bych musel upravit. zbytek predelavat mi prijde zbytecny

To upravený SG, popří­padÄ dalÄí­ ploÄřáky, jsou / budou nÄkde k dispozici? :)

21240[/snapback]

to sg ma kenny uz nejaky cas. jediny co sem koukal ze ma jako vedlejsi ucinek je to, ze zmizel mrak kdyz se casti lighting bolt. MS a LoV bych musel udelat

to sg ma kenny uz nejaky cas. jediny co sem koukal ze ma jako vedlejsi ucinek je to, ze zmizel mrak kdyz se casti lighting bolt. MS a LoV bych musel udelat

21241[/snapback]

Myslel jsem, jestli se k tomu dostanou i normální­ hráči, nebo je to jen íşprava pro GM.

Ja bych byl taky pro naky osizeny a ma to este tu vyhodu ze se to nebude tolik sekat uz tak se to na gw seka a to mam 3m/s

21267[/snapback]

no nr, to je snad historicky prvni rozvita veta ve ktery si nenasekal zadny hrubky :)

ok, prednostne teda zkusim upravit LoV a MS

Mam takovy maly dotaz. Kdyz se zrusilo doplnovani sp v hospode kvuli nam monkum, tak proc si kazdy monk muze s sebou poridit doplnovace sp opacneho pohlavi, ktereho si veme? On to muze udelat kazdy, ale vetsina charu nema po jednom skillu na 5 minut utrum s doplnovanim sp.

IMHO to nema s 2-2 nic spolecnyho, ale hlasoval bych pro to, ze kdyz muzu mit na dualu doplnovace sp zadara, tak ja bych za par set radsi hospodu, ktera by mi dala sp. Klidne at nedava hp :), ale to je samozrejme jenom lobbisticky pozadavek monka /gg .

Edit: behem GW by hospoda samozrejme fungovala jen lidem, jako ted.

IMHO to nema s 2-2 nic spolecnyho, ale hlasoval bych pro to, ze kdyz muzu mit na dualu doplnovace sp zadara, tak ja bych za par set radsi hospodu, ktera by mi dala sp. Klidne at nedava hp :), ale to je samozrejme jenom lobbisticky pozadavek monka  /gg .

Edit: behem GW by hospoda samozrejme fungovala jen lidem, jako ted.

21302[/snapback]

si nepochopil myslenku :)

Vyte co mne napadlo kazdej si snad neco pucil a nekdo mu to nevratil tak aby se nepucovaly zeny popripade veci na pekny slovo tak ze by se udelaly dluhopisy ze by u bankere se nechaval udelat dalsi polozka dluhopis a ze by si clovek ho udelal vyplnil by jmena obou a cenu predmnetu popipade castku myslim si ze by se to dostst siklo co vy na to :)

mno a ted si vem ze adoptujou malyho parchanta, ten jim da skill aby neztraceli expy a bosse muzou rovnou delat levely 70 :-( ja to furt rikam ze vyvazenost sla do haje s 2-2 :)

21283[/snapback]

...ale netreba v tom pokracovat :)

Vyte co mne napadlo kazdej si snad neco pucil a nekdo mu to nevratil tak aby se nepucovaly zeny popripade veci na pekny slovo tak ze by se udelaly dluhopisy ze by u bankere se nechaval udelat dalsi polozka dluhopis a ze by si clovek ho udelal vyplnil by jmena obou a cenu predmnetu popipade castku myslim si ze by se to dostst siklo co vy na to  :)

21319[/snapback]

/? Ok, pisu si dluhopis... "Hrubka69 si ode me pujcil +10 compo se 4 hydrama... cena 20M".

ad1) Pokud to neni pravda, co s tim udelas?

ad2) Pokud to je pravda, co s tim udelam ja? :)

Vyte co mne napadlo kazdej si snad neco pucil a nekdo mu to nevratil tak aby se nepucovaly zeny popripade veci na pekny slovo tak ze by se udelaly dluhopisy ze by u bankere se nechaval udelat dalsi polozka dluhopis a ze by si clovek ho udelal vyplnil by jmena obou a cenu predmnetu popipade castku myslim si ze by se to dostst siklo co vy na to  :)

21319[/snapback]

vsem co to kritizujou:

spatny napad to neni proveditelne to je ...

to Hrubka:

asi to neslysis poprve ale napsat "VYTE" to je na me dost nerikam ze pisu spisovne ale napsat tohle tak musim byt hodne pod vlivem ... zkus to po sobe cist a vyvarovat se chyb...

Ok, pisu si dluhopis... "Hrubka69 si ode me pujcil +10 compo se 4 hydrama... cena 20M".

ad1) Pokud to neni pravda, co s tim udelas?

ad2) Pokud to je pravda, co s tim udelam ja?

jednoduse oboustranne potvrzeni zajisti regulernost :) da se to osefovat aj ze strany gm ktere uvidi kdo co komu pujcil ;)

21319[/snapback]

imho blbost. nekdo si neco pujci, nekomu to streli za neco vymenou za equip nebo penize na czro a papa, GM to pak budou tejden resit. a nainstaluj si word, ten ma automatickou opravu chyb

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...