Jump to content
Reborn fórum

Dotazy a nápady

k3dT

Recommended Posts

• Replies 3,1k
  • Created
  • Last Reply
Ok, keny, chce to ikonku. ZeroX ji namaluje, je to sikula a Iru nebude umirat a peri se nebude valet kolem ni (peri jako peri toho peca ne jako peri jeji peri, mysleno jako myslenka, kua ... no comment) /kis

21951[/snapback]

a kdo preprogramuje klienta aby tu ikonku umel zobrazit? /hmm

Ok, keny, chce to ikonku. ZeroX ji namaluje, je to sikula a Iru nebude umirat a peri se nebude valet kolem ni (peri jako peri toho peca ne jako peri jeji peri, mysleno jako myslenka, kua ... no comment) /kis

21951[/snapback]

Hele hele, ze mam vkus a ze umim pracovat s grafickyma programama neznamena, ze umim neco namalovat :D

No takové duelování­ je také feature, ne? A když nÄkdo nÄkoho vyzve na duel, tak se mu tam napí­Äe "ten a ten vás vyzývá na duel"... Takže jsem myslela, zda by neÄla udÄlat podmí­nka, že když nahodí­m BC, napí­Äe se "Zahájen Battle chant" a když skonÄí­, napí­Äe se "Ballte chant skončil". Ve scriptech se nevyznám, ale myslí­m, že tak nároÄné to není­... O nějakou ikonu nebojuji, to je zbyteÄnÄ složité...

bez bonusu je expeni v parte zabity, nektery chary nemaji duvod tvorit party, tak by naky maly bonus 10-20% byt mohl :D

21980[/snapback]

On porad bonus v parte je. 15% za clena. To je polovicni co byval.

Kdysi jsem nÄkde Äet, že asumptio nemá fungovat na gw. Asi tí­m stylem, že by v hradech neÄlo použí­t vůbec a při vstupu do hradu by spadlo, kdyby už bylo předem. Funguje to tak nÄkde na oficiálu, nebo to je íşplná blbost?

Mimo WoE je to obrana 50% a na WoE je to jen 1/3 cili nejakych 33% ochrany.

Jinak taky sem to videl, ze to fungovat nema, ale v tom pripade by mohli zrusit rovnou i ampli u wizen, protoze to assumptio redukuje, alespon z meho pohledu je to tak spravne, jak to je tedka tady.

Kdysi jsem někde čet, že asumptio nemá fungovat na gw. Asi tí­m stylem, že by v hradech nešlo použí­t vůbec a při vstupu do hradu by spadlo, kdyby už bylo předem. Funguje to tak někde na oficiálu, nebo to je íşplná blbost?

22247[/snapback]

Absolutni pravda. Ma fungovat jen pred hradem. V hradu nema jit zakouzlit.

A když se asumptio sešle před hradem, zůstane i uvnitř, nebo se hned zruší­?

(jde mi o info, nechci lobovat za změnu, aby zas někdo neřval)

22299[/snapback]

NA oficialu funguje Assumtio mimo hrady normalne. V hrade nejde. Pokud si ho hodis pred hradem a vlezes do hradu tak nezmizi. To jak je to nastaveny tu je jedna z featur Rebornu. Menit to nebudu

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...