Guest Maul Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 Vemte HP jeste assumptio a muzete je klidne odepsat... staci ze jim vzali basilicu na GW... viva la resistance22325[/snapback]Co to meles, HP nikdo basiliku nevzal, ten skill nikdy na gw byt nemel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkLord Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 Ahoj mam problem s prihlasenim se do control panelu pres Firefox, v exploreru to jde normalne. Nevite jak to vyresit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeroX Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 Povolit cookies? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkLord Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 Povolit cookies? 22350[/snapback]Ty mam povolene a stejne kdyz se chci dostat na :http://ucty.reborn.cz/login.phptak mi to napise jenom nejaky klikyhaky Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted March 10, 2006 Author Report Share Posted March 10, 2006 Protoze tvuj Firefox nepodporuje zahadne gzip kompresi dat, i kdyz to ma umet. Zkus si nainstalovat nejnovejsi verzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acri Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 Zajímavé je, že CP nefunguje ani ve Firefoxu 1.5.0.1 (nejÄerstvÄjÄí) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 V Mozille 1.7.12 funguje Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeroX Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 Zajímavé je, že CP nefunguje ani ve Firefoxu 1.5.0.1 (nejÄerstvÄjÄí) 22386[/snapback]Me teda funguje v pohode. Musis si pohrat s nastavenim ^-^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josifek Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 Chtel bych se optat ohledne vareni s alchou po 200 kusech. Stalo se mi uz 2x, ze jsem udelal varku potu, ale protoze jsem ji zrejme neunesl (jinak si to totiz nevysvetluji), poty i herby byly v tahu Resp. po 200 white herbech zustal na zemi lezet jen 1 white potion a nikoli ocekavanych 190+ Takze jestli by to neslo nejak osetrit, aby v pripade pretizeni na zem padnul plny pocet. Diky... Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted March 15, 2006 Author Report Share Posted March 15, 2006 Chybku jsem nasel opravil a poslal vyvojarum .) Bude to po restartu opravene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thror Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 Tak Äo s tým oznámením: "Zahájen Battle chant" a "Battle chant skončil"? Nielen Iru by ten príkaz dosÂť pomohol (ste zase zmenili tému a sa na to zabudlo... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted March 15, 2006 Author Report Share Posted March 15, 2006 No jestli prijdu na tohle, tak prijdu i jak pridat efekt postavam co prosli magic stringama. Pokusim se na tom ted zapracovat (zadny napady na questy ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 Když už v tom budeÄ, tak prosím koukni i na oznámení u improve concentration Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeroX Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 Nemohl by se rozsirit storage? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpio Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 To bych taky uvital Treba pro supportery zvysit kapacitu na 1000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted March 15, 2006 Author Report Share Posted March 15, 2006 Nemohl by se rozsirit storage?23038[/snapback] Ne nemohl. Jen hezky zbytecnosti prodavejte. Staci ze databaze inventare + kafry ma pres 200 tisic zaznamu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted March 15, 2006 Author Report Share Posted March 15, 2006 No tak uz mam funkcni zmenu barvy postavy podle toho jestli je na postave aktivni nejakej tanecek Jeste ikonku k gospelu a hura upload na server. Snad to stihnu do GW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elessi Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 zaujimalo by ma ci je spravne nastavenie ze sa scitavaju rychlosti pohybu z agi up, bloody axe... atd.. ci by to spravne nemalo fungovat tak ako na czro kde sa da dosiahnut maximalna rychlost peco+agi up(bloody axe uz nema efekt).. a ak by to tak malo byt da sa to opravit(popripade bude sa to opravovat)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted March 15, 2006 Author Report Share Posted March 15, 2006 zaujimalo by ma ci je spravne nastavenie ze sa scitavaju rychlosti pohybu z agi up, bloody axe... atd.. ci by to spravne nemalo fungovat tak ako na czro kde sa da dosiahnut maximalna rychlost peco+agi up(bloody axe uz nema efekt).. a ak by to tak malo byt da sa to opravit(popripade bude sa to opravovat)?23096[/snapback] Pokud vim tak Bloody axe (stejne jako moonlight card) se chova jako Agi up, tudiz se s Increase AGI nescita. Pecopeco+sekera+agi by melo davat rychlost jen dvou veci. S boxem nevim jak to je, ale vypada to ze zdvojnasobuje soucasnou rychlost na 20 vterin. Jak je to s Wind Walkem a Cart Boostem tezko rict. To se uvidi az na CzechRO budou fungovat adv. classy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 Zajímavé je, že CP nefunguje ani ve Firefoxu 1.5.0.1 (nejÄerstvÄjÄí) 22386[/snapback]Jedes pres proxy (byt transparentni)? Podobny problem nastane, kdyz nejaka proxy neprenese jednu HTTP hlavicku (tusim ze Accept-Encoding: gzip) i kdyz pak by ti to melo dat bez gzipu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tracy Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 Vim ze uz sem recma o efektech ve hre trapnej,ale stejne .)To jaks zmaknul (k3dT) zcervenani postavycek v tanecku nema chybu-a je i hezky ze to funguje i pri vypnutejch efektech.Nedalo by se teda nejak nakecat hre aby i pri vypnutejch efektech zobrazovala trebas pneumu? Kdyz to zmakne zobrazovat cerveny panacky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 Teprv teÄ mi doÄlo, co mi v RO chybí ally chat Šlo by (teoreticky) nějak udÄlat, že by se podobným příkazem jako do mainu dalo psát celé alianci? Text by se pak zobrazil třeba taky zelenÄ s nějakou znaÄkou na zaÄátku před jménem .. např "[ally] GellanaMirrorshade: cau lidi" Jde mi o to, jestli by bylo realizovatelné, aby se to ukázalo jak ve vlastní guildÄ, tak i u spojenců Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted March 16, 2006 Author Report Share Posted March 16, 2006 Vim ze uz sem recma o efektech ve hre trapnej,ale stejne .)To jaks zmaknul (k3dT) zcervenani postavycek v tanecku nema chybu-a je i hezky ze to funguje i pri vypnutejch efektech.Nedalo by se teda nejak nakecat hre aby i pri vypnutejch efektech zobrazovala trebas pneumu? Kdyz to zmakne zobrazovat cerveny panacky 23245[/snapback] Nejde.... Teprv teÄ mi došlo, co mi v RO chybí ally chat Šlo by (teoreticky) nějak udělat, že by se podobným příkazem jako do mainu dalo psát celé alianci? Text by se pak zobrazil třeba taky zeleně s nějakou značkou na začátku před jménem .. např "[ally] GellanaMirrorshade: cau lidi" Jde mi o to, jestli by bylo realizovatelné, aby se to ukázalo jak ve vlastní guildě, tak i u spojenců 23261[/snapback] Hodne slozity na provedeni, otazka je kdo by to vyuzival. Lepsi je asi kdyz je na Ventrilu s vama GM aliance. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elessi Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 Pokud vim tak Bloody axe (stejne jako moonlight card) se chova jako Agi up, tudiz se s Increase AGI nescita. Pecopeco+sekera+agi by melo davat rychlost jen dvou veci. S boxem nevim jak to je, ale vypada to ze zdvojnasobuje soucasnou rychlost na 20 vterin. Jak je to s Wind Walkem a Cart Boostem tezko rict. To se uvidi az na CzechRO budou fungovat adv. classy.23106[/snapback]vyskusal som si to v hre a bloody axe sa s agi up scitava, lightning box neviem ten som nemal moznost vyskusat.. bude sa(da sa? ) to opravavat?ak nie tak mam jeden navrh.. co takto zapnut vlajky v hrade? ak je to problem tak aspon tu co ma byt v emproome aby sa obrana po dobiti dostala od empa aspon ku kafre rychlejsie ako utociaci knechti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpio Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 Pokud vim tak Bloody axe (stejne jako moonlight card) se chova jako Agi up, tudiz se s Increase AGI nescita. Pecopeco+sekera+agi by melo davat rychlost jen dvou veci. S boxem nevim jak to je, ale vypada to ze zdvojnasobuje soucasnou rychlost na 20 vterin. Jak je to s Wind Walkem a Cart Boostem tezko rict. To se uvidi az na CzechRO budou fungovat adv. classy.23106[/snapback] Co jsem videl lidi behat s pecem+agi tak kdyz meli jeset bloody axe, tak behali o poznani rychleji, vlastne mega rychle .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.