Jump to content
Reborn fórum

Dotazy a nápady

k3dT

Recommended Posts

Horn karta kuprikladu je na vsechny ranged i magii. :) lepsi jak thara ;)

25832[/snapback]

Zase ti neredukuje melee utoky ;)

Takze pro me je jasna jednicka stale thara ;)

edit: Ale to uz sme lehce OT ;)

• Replies 3,1k
  • Created
  • Last Reply

Ok, redukce sme si vyrikali, takze tu mam jeden dotaz(napsal bych to do bugu ale nevim jestli to je bug :) ): na RagnaInfo jsem cetl ze Pressure nejde prerusit nicim, jen za pomoci Hidu(bylo to v sekci pro Paladiny, protoze tam diskutovali kolik si maj dat DEX aby stihli nekoho trefit nez Hidne, proto si to pamatuju). Jenze dneska v PvP na me Jackal dal Pressure, ja Hide a ono nic, normalne me to prastilo(lepsi vyraz je spis rozmazlo ;) ).

Takze..... je to spravne ? ;)

kdyz uz jste to tema nakousli .. mam otazku jak se zredukuje napriklad Firebolt, kdyz

mimo GW davam lvlem 10 tak 4K dmg

1,GW redukce (75% a pak 50% ?)

2,Equip:

Thara frog v Novice buckleru(30% od demi human + 20% od elemntu)

Jakk karta (dalsich 30% na fire)

Poopoo hat

+ 20 mdef z 2x Rosary a Crystal pumps

Tohle me uz dost dlouho hryze....

Nejsem si jisty, estli se ranged redukce vztahuje na magii /hmm (bych musel najit a se mi nechce :) )

Jinak vyslednou dmg si spocitas 4k - x% za gw redukce - y% za zakladni mdef - od kazde rany odectes pasivni mdef - na konec odectes zbyle redukce.

Tak to "diky za odpoved" rusim,pac jsem zadnou nedostal.Mozna kdyz tu napisu neco o bananech a opicich tak se nekdo chytne :)

25720[/snapback]

nejak sem tu nebyl a nemohl vcas odpovedet. problem je ze v ty lokaci maji prisery drop jako ze nemaji, neni tam boss a nemame overene rozlozeni monster

Nejsem si jisty, estli se ranged redukce vztahuje na magii /hmm (bych musel najit a se mi nechce ;) )

Jinak vyslednou dmg si spocitas 4k - x% za gw redukce - y% za zakladni mdef - od kazde rany odectes pasivni mdef - na konec odectes zbyle redukce.

25839[/snapback]

Hmm zkusim to spocitat :) jinak myslim ze ranged se vztahuje na Bolty, JT a mozna jeste neco, ale ruku do ohne za to nedam ;).

Edit:

Hmm tak mi to vyslo na +- 150 dmg lvl 10 fire bolt na novice GW.

Dekuji Sakuro.

Protoze magic je jen 50% a existuje na to asi 50000 redukci, vcetne rezistu a podobnych veci. Co kdyby se to upravilo a magic daval 75%. Jelikoz jen jeden rezist dava 25% myslim, ze je to prijatelny. Kdo ho mit nebude, bude ho to bolet o neco vic.

25818[/snapback]

A co kdyby misc skilly dávaly 100% a acid demonstration nebylo redukovaný asumptiem.

No a proc by mel ranged utok davat 75% a magic jen 50% s tim, ze kdyz si sikovnej, tak ti dava ta 5%, kdyz mas na to veci.

Jen si vem proti SGcku, vezmes jeden rezist a uz ti to 20 minut dava jen 25%. Mas na sobe chlup mdef vybavy a uz ti to dava jen 15%. Oproti tomu ranged utok dava 75%. Mas brutal def vybavu a budes dostavat 60% dmg.

Btw. alespon to zatraktivni vic wizny :)

25822[/snapback]

No brutál def výbava je (podle mÄ) ve status oknÄ Äí­slo 60 a ví­c. Takže by ranged íştok dal 0,75*0,4 = 0,3 tj ~ 30%.

nejak sem tu nebyl a nemohl vcas odpovedet. problem je ze v ty lokaci maji prisery drop jako ze nemaji, neni tam boss a nemame overene rozlozeni monster

25842[/snapback]

Oki ja jsem psal i SZ Kennymu,ale Sakura vas tu zastoupila takze timto budu psat uz jen ji :)

Jeste bych se chtel zeptat Amblem of the Sun God je zahrnuty do nekteryho dropu(truhly,OPB) ?

A planujete po odchodu HR zavest Godlike Equip ?

Diky predem(Sakure) za odpoved ;)

Mam dotaz:

Dneska mne casto nesli na gw hazet guildovni skilly (Battle Orders a Regeneration). Presneji nesli hodit ve meste a casto ani v hradu.

Vypadalo to jako by v hradu musel bejt nekdo jinej nez jen lidi z guildy (a ali), abych mohl ten skill pouzit.

Nedaji se ty skilly nejak dostat do BM? Jako alt+g, hledat skill, klik, use, alt+g - je docela vopruz, jeste kdyz mi to sebere takovej kus obrazovky.

(jestli to tu uz bylo, tak sry)

btw nedavno sem se s nekym bavil (tusim ze k3nny) o tom jak se vlastne pocita def podle upgrd atd ... no a kdyz vemu ze by status okno ukazovalo spravny udaje tak to vychazi tak ze se secte zaklad def veci.. potom se sectou vsechny + a teprf vsechny + se vynasobi 0,7 ... a samozrejme zaokrouhleni dolu ...

takze je to tak bo ne ? :)) esli ma negdo duveryhodnej zdroj ;))

nebo status okno nemam brat vazne ?

jakubicek: lol :-), no na godlike equip zapomen i bez hr :-)

co se tyce emblemu a sun of god hatky, padaji jen z hradu jako drop (zadne obb, ovb - podle exe databaze rebornu), jeden z levo dolniho payon (emblem) a druhy z levo horniho alde (cepka), prob je ale s tim nasim rozmistenim hradu, kenny rikal, ze jeden otevreny hrad by mel mit drop celeho mesta... ale opravdu nevim, jestli to tak je, protoze za celou dobu alde investu nepadlo nic, co by v tom hrade nemelo byt presne... podle mne je dost mozne.. ze se na to proste zapomnelo :-) takze pokud ano.. neni zpusob, jak to ziskat :-)

25894[/snapback]

O5 diky za odpoved :)

Ale co se tyce toho Godlike equipu ja bych se toho nebal,alespon to donuti guildy drzet a investovat si hrad(a taky se potrebuju zbavit tech Goldu co mam ;) )

Ja vim ze ten emblem i capka padaji z jineho hradu,proto se ptam jestli nahodou nebyl ten drop presunut a jeste je tu jedna moznost Treasure Box

Co je zaÄ ten treasure box? To se dá použí­t stejnÄ jako OBB? A co z toho padá?

25921[/snapback]

To je nazev truhel v hradu (invest).

edit: aha, tak to nic :)

ten dropujici treasure box bych spis videla na neco jako obdobu obb/ovb/oca - ze si to proste otevres v invu :-) a nemam predstavu, co by moh dropovat.. mozna muff/shoes/buck O_o :-)) jeste jsem ho nevidela dropnout.. draci sou lakomi :-)

jakubicek: myslis to s tim godlike equipem? :-) mne to nako zacalo zajimat, tak sem si o tom vic zjistila... ten quest by byl hooodne tezkej :-) a jestli by se do toho GMkam chtelo, potrebovalo by to upravy... ale i s tema upravama by asi jen tak prvni godlike equip nevznikl :-) ale mohlo by to tu i trochu ozivit, ten quest mi osobne prijde hodne zajimavej a promakanej :-)

Co sem zjistila a jestli sem to vubec dobre pochopila :-), tak je treba otevrit 4 pecete 4mi questy (ktere jsou celkem.. obsahle :-)) a musi se jet postupne.. zacina se u sleipnir sealu.. jsou tam nejake podminky, a kdyz quest udela 100 lidi (na rebornu by se to cislo muselo upravit O_o), povoli vam to odpecetit dalsi... a tak to de dal a dal :-). Za kazdou jednu cast je i naka odmena (kazda pecet ma jinou) - zajimava je hlavne odmena za posledni odpeceteni jsou tam podle classu uzasny zbranicky (jediny zpusob, jak se dostat k electric guitar bo rapture rose :-) ), bo moznost nahodne lvl 4 zbrane.

Kdyz je vse odemceno, ma se objevit napis jakoby od GM, ze ten quest byl splnen a je moznost si jit udelat godlike equip - to muze jen gum guildy.. ktera vlastni hrad, protoze npc "nakyho trpaslika" se ma objevit v guild dungu :-), muze to udelat jen jeden clovek (na ofikach sou o to asi zavody O_o) a po vytvoreni equipu se cely quest zresetuje a zacina se od zacatku :-)

Zalezi vsak na GM, jestli se odvazi dat do hry godlike, ale urco by se tu do mesice neprodavali uber godlike, o to se bat nemusi :-). Pocet lidi, co musi odemknout jednotlivou pecet by se sice asi musel trochu upravit (100 je aktivnich lidi na rebornu :-)) ) a dalsi uprava nutna proto, aby se dal godlike vubec delat je jiz slibovane slouceni dropu z celeho mesta do jednoho hradu, coz se sice rikalo, ze se udela.. a melo byt udelano.. ale nejak se od toho upustilo :-) a opravdu dropuje jen to, co ma dropovat v prislusnem hradu. Dalo by se taky udelat.. ze by nedropovalo vsechno z celeho mesta v jednom hradu najednou.. ale cisla hradu by se stridali po mesici (coz by taky prodlouzilo o dost dobu vytvoreni prvniho godliku). Navic jak uz zminil jakubicek, mozna by to primnelo guildy, aby se snazili vic drzet a investovat hrady.. ne se jen mlatit a protacet investy :-) tot vse

O_o koukam, ze puvodne to pisu jakubickovi.. a pak jakoby vsem.. no to je fuk :-)

To jsem Äetl taky. Zaujalo mÄ, že pro vytvoření­ té finální­ vÄci je daný Äasový limit, myslí­m že půl hodiny, který se zapoÄne s poslední­m stým člověkem, který odemkne Ätvrtou peÄeÂť, v tu chví­li se ukáže zpráva v global broadcastu, v guild dungu se objeví­ nějakej pařák a guild master (vlastní­cí­ hra) má právÄ jen ten Äasový limit od oznámení­, aby sebral matroÄ a Äel item vytvořit. Vzhledem k tomu, že hradů a jejich majitelů je hodnÄ, stejnÄ jako lidí­, kteří­ dÄlají­ poslední­ seal, je ten equip asi hodnÄ vzácnej, nebo přinejmenÄí­m extrémnÄ tÄžce sehnatelnej.

no u nas by byl prob i s tim casovym limitem :-))) uz to vidim, veci budou horko tezko sehnany v jedny guilde, ve 4 rano odemnke posledni clovek pecet a nikdo to ani neudela... takova skoda.. :-) mne by zajimalo, jestli to jedna postava muze delat vickrat (odemykat pecete)

VždyÂť tak jsem to myslel, na oficiálu je limit, aby to mÄli jen ti nejlepÄí­, tady by to s limitem nemÄl asi nikdo. Imo to je dobře, ten quest se pro tenhle poÄet hráÄů nehodí­ ani upravenej (nejen nároÄností­, ale i odmÄnou).

26020[/snapback]

Diky Sakurko za tvuj cas a namahu,proc uz nejsi v GM tymu ?! :(

Kazdopadne jsem chtel znat odpoved od nektereho z GM jinak to budou vzdy jen velke otazniky.

Predevsim me nejvic zajimal Amblem of the Sun God ,zda-li bude nekdy na rebornu.

Sakurko zeptej se za me prosim,pac me GMka ignorujou a jak na to koukam tak odpovidaj jen zenskym a urcitym clenum guild /hmm

Amblem of the Sun God dropuje v Payonu4. Tzn dokud nebude otevren tento hrad, nebo nebude drop z celeho mesta, Hat of the Sun God neslozis.

Co se tyce godlike equipu, Kenny myslim na to uz jednou odpovidal, ze nebude. A za me si myslim, ze pri soucasnem poctu aktivnich hracu to je jen dobre. Ten quest je super, a proto ze je super bych ani nijak neupravoval do podminek rebornu.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...