Mitheress Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 Vzhledem k tomu, ze se neplanuje zprovoznit godlike equip quest, se kterym souvisi i seal quest... na jehoz konci se da dostat k temto zbranim: Knight - Hellfire Crusader - Immaterial SwordWizard - Bazerald Sage - Book of Apocalypse Blacksmith - Slaughter Alchemist - Azoth Assassin - Ice PickRogue - Weeder KnifePriest - Slash Monk - Kaiser Knuckle Hunter - Ballista Dancer - Rapture Rose Bard - Electric Guitar nedalo by se neco udelat s temi nedostupnymi? Dat jim drop z bossa (jako je to u nekterych jinych - bazerald, book of apocalypse.. atd) bo na ne udelat tuhy quest? Je skoda, ze se ted k nekterym temto lvl 4 zbranim neda nijak dostat O_o27581[/snapback] Mas nejake specialni prani ? At to nedelame zbytecne vsechno /heh (joke) Mno mrknu co to umi poradim se s k3 a treba neco bude /no1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
R-e-n Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 vsak rikam.. jen ty, ke kterym se neda jinak dostat, nez pres ten quest :-))) - tamto byl jen vypis.. takze Immaterial SwordSlaughterWeeder KnifeRapture RoseElectric Guitar to je vse... :-) i kdyz takovej slasher 2% mvp high priest z lhz O_o omg :-)))) no ale da se k nemu nako dostat.. takze neresim :-) jen tamty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 ...27584[/snapback] Weeder Knifebonus bIgnoreDefRace,RC_Plant; bonus2 bAddRace,RC_Plant,15; bonus2 bSubRace,RC_Plant,15;Slaughterbonus bIgnoreDefRace,RC_Brute; bonus2 bWeaponComaRace,RC_Brute,40; bonus bAtkEle,Ele_Earth;Immaterial Swordbonus bAtkEle,Ele_Ghost; bonus2 bSPDrainRate,1,30; bonus bSPDrainValue,-1; bonus bUnbreakableWeapon,0;Rapture Rosebonus bAtkEle,Ele_Poison; bonus2 bAddEff,Eff_Poison,5000;Electric Guitarskill 84,1; bonus3 bAutoSpell,84,1,100; bonus bAtkEle,Ele_Wind; bonus bInt,2; bonus bAgi,1; Az na kytaru je to vcelku v poho takze myslim, ze nebude problem je zaradit do nejakeho questu Otazka casu... a jestli budete hodni Link to comment Share on other sites More sharing options...
R-e-n Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 co je na ni tak hroznyho? O_o lvl 1 jupitel.. a windovej element.. staty taky nijak preboostly.. s bard/clownovou int to nebude tak zabijacky :-) spis for fun Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maul Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 takovej slasher 2% mvp high priest z lhz O_o omg :-)))) no ale da se k nemu nako dostat.. takze neresim :-) jen tamty27584[/snapback]Neda, slash dropuje z High Priest Margaretha. WS, LK a sina ti sem mozna schopny za urcitych podminek zabit, ale takovyhle hovadko, co ma este heal za 10k ani nahodou Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 co je na ni tak hroznyho? O_o lvl 1 jupitel.. a windovej element.. staty taky nijak preboostly.. s bard/clownovou int to nebude tak zabijacky :-) spis for fun27587[/snapback] Myslel jsem tim,ze je to jedine tak nejak pouzitelne ... ne ze je to uber equip ktere se musime obavat Link to comment Share on other sites More sharing options...
R-e-n Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 hh maule.. ja nerikam, ze je realny to zabit a cirou nahodou z toho vytriskat i tu zbran :-)) jen aspon oproti jmenovanym tu naky ten "drop" je :-)) btw: nemusi to byt questy.. staci maly dropy z bossu.. jako je tomu u vetsiny ostatnich :-) questy mi prijdou trochu snazsi nez unavne casovani a vrazdeni jednoho bosse doufajic, ze to dropne.. ale to asi jak pro koho :-) udelejte to jak uznate za vhodne.. a doufam, ze to i uznate za vhodne :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 No bard s buildem speciálnÄ na elektrickou kytaru, s instant castem a 96 int .. možná i víc .. Druhá použitelná vÄc je imatroÄ, ideální do geffenu 3 pro kohokoli melee. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpio Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 Neda, slash dropuje z High Priest Margaretha. WS, LK a sina ti sem mozna schopny za urcitych podminek zabit, ale takovyhle hovadko, co ma este heal za 10k ani nahodou 27588[/snapback] Mauliku, pokud pujdes na tuhle mrchu, tak ti milerad pomuzu, dluzim ji spustu ran svou rodkou Jinak to ze si haze pneumu nevadi, staci k ni hodit SW a svym AD ji ubijes. Nebo se v pohode da natahnout na pasticku, ta priestka je podle me jedna z mala, kterou se da zabit Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERay Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 erhm myslim ze kdyz by mohli bejt questy na nektery zbrane tak at sou rovnou na vsechny v tom seznamu ne ? ) nechci nekomu pridelavat praci ale kdyz uz tak at je aspon sranda .. zadna z tech zbrani neni az tolik uber jak by se mohlo na prvni pohled zdat ) vemu treba bazerald - sice 5int ale dik tomu ze ma jenom 10% na matk tak je slabsi jak evil bone wand s 4int takze asi tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted April 24, 2006 Author Report Share Posted April 24, 2006 Mauliku, pokud pujdes na tuhle mrchu, tak ti milerad pomuzu, dluzim ji spustu ran svou rodkou Jinak to ze si haze pneumu nevadi, staci k ni hodit SW a svym AD ji ubijes. Nebo se v pohode da natahnout na pasticku, ta priestka je podle me jedna z mala, kterou se da zabit 27598[/snapback] A co ta "skupinka" mobu kolem ni? Rekl bych ze jich ma kolem sebe tolik jako Thanatos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maul Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 Mauliku, pokud pujdes na tuhle mrchu, tak ti milerad pomuzu, dluzim ji spustu ran svou rodkou Jinak to ze si haze pneumu nevadi, staci k ni hodit SW a svym AD ji ubijes. Nebo se v pohode da natahnout na pasticku, ta priestka je podle me jedna z mala, kterou se da zabit 27598[/snapback]Bavime se o bossoj, toho neutankujes Nvm jak s tema pastma, Fisch tam vcera chytnul sina, a nez se rozkoukal sin byl venku a Fisch lezel /heh Pokud ho jit zabijet, tak v co nejmensim slozeni, cim vic lidi, tim vic smrti /swt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tracy Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 Trebas Jakubicek vcera lehnul na jednu dobre mirenou ranu od Magalety - dost zabijacka rodka Takze mlatit bose v oblezeni tehlech srandystu by asi stalo za to - mozna pochytat je vsecky do pasti nebo je vsechny zkamenet aby nevotravovali edit:Co presne je " NPC_POWERUP " nejak v cislech Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 edit:Co presne je " NPC_POWERUP " nejak v cislech27605[/snapback]to je Fury Link to comment Share on other sites More sharing options...
R-e-n Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 Lol gelle.. kazdej bard si bude podrizovat kvuli tomu build.. s koro mizivym defenzivnim statem :-)))) ale ok.. pro zajimavost bard na lvlu 99/50 s 99+17 int, 94+56 dex (bless pro insta s dobrou dex vybavou) - dalo by se s tim eq vic pohrat.. ale to je jen tak na rychlo... na garma.. lvl 4 water (i kdyz ma slusnou mdef) udela dmg prumerne 1038(346 x 3hit)... coz mne nijak nevytrhne...na seala min prumernej 1647(549 x 3hit), coz uz de, ale i tak O_o no a na zmrzlyho playera by to davalo dmg tak za 2k za idealnich podminek (nemel by mdef :-))) ) takze mne vazne takovy build a clown s kytaarou nevytrhne :-) max: mno jako bazerald je zas dost uber pro pure int creatora ;-) na acid Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tracy Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 No prave ze nekde tu keny myslim rikal ze to fury neni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maul Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 edit:Co presne je " NPC_POWERUP " nejak v cislech27605[/snapback]To je to , jak se kolem nich objevi takova ta cervena aura /heh Potom ti davaj WS pres assu mammem 12k dmg, sniperi 10k dmg atd /heh Imho jim to prida priblizne all stats +20 az +25. Odzkouseno podle pridavku vit a vysledneho dmg z AD edit: ale mozna to pridava jen tolik vit a u ostatnich statu to pridava jinak nebo jim to este pridava atk a matk Co to dela presne vi kenny, ale ten si to asi necha pro sebe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tracy Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 ja vim co to je a jak to vypada - ale zajimalo me co to dela doopravdy -- v cislech,co se o kolik zmeni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpio Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 A co ta "skupinka" mobu kolem ni? Rekl bych ze jich ma kolem sebe tolik jako Thanatos.27603[/snapback] Ja doufam, ze maj na summon_slave nejakej delay ... alespon 5 minut Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted April 24, 2006 Author Report Share Posted April 24, 2006 Trebas Jakubicek vcera lehnul na jednu dobre mirenou ranu od Magalety - dost zabijacka rodka Takze mlatit bose v oblezeni tehlech srandystu by asi stalo za to - mozna pochytat je vsecky do pasti nebo je vsechny zkamenet aby nevotravovali edit:Co presne je " NPC_POWERUP " nejak v cislech27605[/snapback] NPC_POWERUP neni fury, jen ma podobnej efekt. Ten skill zveda utok toho kdo ho pouzil o 40% za kazdy level (bez zaruky) a taky vsecky staty o skilllvl*5. Vetsina potvor co ho ma ma ten skill lvl 5. Ja doufam, ze maj na summon_slave nejakej delay ... alespon 5 minut 27615[/snapback] Nemel jsem jeste tu cest je otestovat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpio Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 Mohlo by byt testovani v PvP arene testu? na zkousku, jak moc silna je Margaretka High Priest a jestli se da tankovat?Treba dneska v 16:00 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tracy Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 Ja bych chtel pozadat o vymenu quest skillu u priesta - redemptio za POWERUP Ono posledni dobou se pri valkach cim dal vic priestu mlati mezi sebou hulkama,tak at to taky za neco stoji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maul Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 NPC_POWERUP neni fury, jen ma podobnej efekt. Ten skill zveda utok toho kdo ho pouzil o 40% za kazdy level (bez zaruky)27619[/snapback]Tohle funguje, rozhodne min nez o 200% vetsi atk zadna potvora v PU nema Ty slupky sou desny. Pokud se bude testovat, tak bych radeji pozdeji, klidne i po gw. Rad bych si to vyzkousel. Ikdyz v pvp nejde port, takze to bude hukot Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted April 24, 2006 Author Report Share Posted April 24, 2006 V test pvp je High Priest Margaretha myslim ze tam zustane dlouho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 Ren jsem to vyresil zbrane pridany do dropu mapicek pokladu /kis konkretne: Immaterial SwordSlaughterWeeder KnifeRapture RoseElectric Guitar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.