Jump to content
Reborn fórum

Dotazy a nápady

k3dT

Recommended Posts

Myslí­m, že statusy závislé od vit nepřipadají­ moc v íşvahu; jedinÄ sleep, který je snad podle int (pure ensemblista s 100 vit / 100 int? :)). Jinak já bych mÄl bejt teoreticky schopnej CP shodit, ale při VŠECH pokusech o to jsem nÄkde na cestÄ mezi warpem, spoustou pastí­ a okrajem CP chytil asuru :D

NÄkdy zkusí­m to sacri a řeknu .. doufám, že to shodit půjde, jinak :D

kdyz probehnou naky urcity chary.. taky muzou prerusit cp.. ale to se mi jaksi nechce rikat jaky a cim:-)

Třeba jeÄtÄ prof?

• Replies 3,1k
  • Created
  • Last Reply

technická :D proÄ neni standartnÄ zapnuto /wi - přichytávání­ oken ?:D a esli by Älo udÄlat něco jako je teÄ osobní­ nastavení­ u kafry tak ho rozÄí­řit aby si každej moh definovat pří­kazy co se provedou po přihláÄení­ ?:) abych třeba mÄl rovnou nahozeno /bm /nc /q2 apod :) dí­ky :)

Prikazy @ jsou prikazy serveru a daji se nastavit, aby se automaticky zaply pri loginu, kdezto prikazy /, jsou prikazy klienta a tam se to musi hexnout :D Je to docela fuska...teda aspon kenny mi to tak kdysi rikal :D

Sakurko je to smutny, ale diky CP a pastim neni bitva o strategii, ale o potech a vit...

A preto sa mozno spravilo to, ze pasce maju chytat aj vlastnych. To si hunter uz 2x rozmysli kam tie pasce bude davat. To vsak neplati na tomto servery.

A preto sa mozno spravilo to, ze pasce maju chytat aj vlastnych. To si hunter uz 2x rozmysli kam tie pasce bude davat. To vsak neplati na tomto servery.

naprosto souhlasim - ted je to takovy jakoze dost rusky - nas mnogo a kdyz nas ne mnogo tak zemrem v pastech

Nechci nejak mrmlat ale s tim jak ted tady fungujou prej na czechro nefungujou a tady je to pry spatne - proc?

ještě jedna blbá otázka .. nešlo by zkrátit @sendmail třeba na @sm abych moh poslat delší­ zprávu ?:) u některejch lidí­ napí­šu tohle a nick a vejdou se mi tam tak 3 slova :thumsup4:

dobrej napad :) Nic slozityho. Staci udelat klon.

naprosto souhlasim - ted je to takovy jakoze dost rusky - nas mnogo a kdyz nas ne mnogo tak zemrem v pastech

Nechci nejak mrmlat ale s tim jak ted tady fungujou prej na czechro nefungujou a tady je to pry spatne - proc?

Na CzechRO fungujou skilly spravne, protoze Aegis = oficial. Tady pasti huntera ani guildu/alianci nechytaji a je to tak schvalne.

Guest Maul

Uprava lokaci se tykala i moc_pryd05?

Konkretne me zajima, estli tu neubyli veriti, zda se mi, ze jich tu je nejak malo.

Na CzechRO fungujou skilly spravne,

tak to by som sa hadal :) na czro by mali fungovat skilly spravne ale su tam chybky, momentalne ma napadnu len pasce ktore nechytaju systemom 1pasca-1hrac ale 1 clovek je schopny rozslapat kludne aj 16 pasci naraz

co sa tyka nastavenia tych pasci.. na czro su gw o niecom inom.. s tymi lagmi/position lagmi co tam su.. zastavia utocnikov aj 3 wizzny lepsie ako u nas pasce, ale nevadilo by mi skusit czro verziu :).. ak je dobry hunter dokaze pasce polozit tak aby to zbrzdilo utok celkom slusne.. ale tam to chce zas aj inteligentnych spoluhracov ktory sa tym pasciam vyhybaju(na czro sa to poniektory nenaucili doteraz :))

ale zkusebne na tyden bych to klidne dal, treba to bude hratelnejsi.

/rejp

kym dobijete alde ze? :thumsup4::P

rejp/

Guest Ashitaka

/rejp

kym dobijete alde ze? :thumsup4::)

rejp/

Presne tak pak pasti pekne zpatky a aspon tak 5 zmen ktery chtej jen Friendi....

Jak zruÄí­Ä CP, když bude každý z dua na jiném sacri a ti budou mí­t hodnÄ potů? :D Jde shodit song jednou ránou za 50% (nebo kolik), i když bard nebo dancka tu dmg fakticky nedostanou, protože se přesune na cruse?
na to preruseni by sacri snad nemel mit vliv. nicmene by melo fungovat veci jako zbran se ctyrma savage (pri stunu jednoho z tanecniku se ma CP prerusit) a podobne veci. este to ale nemam vyzkousene, je to jen teorie :D

No tak jsem to teÄ zkouÄel, gipsy byla na sacri, dostala jednu ránu (sérii íşderů od AD) za 10,7, což je ví­c, než kolik má max hp. Crus zůstal naživu, zbylo mu jeÄtÄ dost na to, aby sacri nespadlo. Tanec normálnÄ pokraÄoval dál :D

Takže proti CP asi jedinÄ sleep nebo vycucnutí­ sp :D

na to preruseni by sacri snad nemel mit vliv. nicmene by melo fungovat veci jako zbran se ctyrma savage (pri stunu jednoho z tanecniku se ma CP prerusit) a podobne veci. este to ale nemam vyzkousene, je to jen teorie :D

No tak jsem to teÄ zkouÄel, gipsy byla na sacri, dostala jednu ránu (sérii íşderů od AD) za 10,7, což je ví­c, než kolik má max hp. Crus zůstal naživu, zbylo mu jeÄtÄ dost na to, aby sacri nespadlo. Tanec normálnÄ pokraÄoval dál :D

a napada te cim ty sp vycucnes? :D

Guest Maul

na to preruseni by sacri snad nemel mit vliv. nicmene by melo fungovat veci jako zbran se ctyrma savage (pri stunu jednoho z tanecniku se ma CP prerusit) a podobne veci. este to ale nemam vyzkousene, je to jen teorie :P

Nebo vymlatis HP z cruse pres sacri a pak este sejmes gypsynu :D

Pokud ti nekdo pred warpem hodi stringy a knechti/crusove ti vyslapou pasti, aby si se dostal rychle za CP, nemel by to byt problem :P

edit: hh tak to je smula :D

Ja tak spatny zkusenosti s asurou nemam :)

A ja...A jaaa

ja bych rad boticky s greedem{myslim se botky logicky nabizeji,pokud ano}

At sou klidne na qest..at sou klidne nonupgrade a non armor a berou manu,jen at sbiraji.

Vazne mne vytaci :D ,kdyz moba zabiju za par vterin..a pak zrovna tak dlouho lotim-dik pingu 500+ napriklad.Zatimco utok uz probiha kontinuelne,u sberu nelze klikat jako o zivot..spis se to zpomali nez urychli,pokud je blbej net{nebo slabej komp?}

Rady tak to nesbirej neberu...co najdu to si okradu zabiji a lotnu :D

Loter typu yoyo je taky nanic...kdyz je fakt zle vyhazuju yoyo na 3x,abych ty veci polotil..takze je to jen nosic nadmernych nakladu. :D

A ja...A jaaa

ja bych rad boticky s greedem{myslim se botky logicky nabizeji,pokud ano}

At sou klidne na qest..at sou klidne nonupgrade a non armor a berou manu,jen at sbiraji.

Vazne mne vytaci :D ,kdyz moba zabiju za par vterin..a pak zrovna tak dlouho lotim-dik pingu 500+ napriklad.Zatimco utok uz probiha kontinuelne,u sberu nelze klikat jako o zivot..spis se to zpomali nez urychli,pokud je blbej net{nebo slabej komp?}

Rady tak to nesbirej neberu...co najdu to si okradu zabiji a lotnu :D

Loter typu yoyo je taky nanic...kdyz je fakt zle vyhazuju yoyo na 3x,abych ty veci polotil..takze je to jen nosic nadmernych nakladu. :D

nemel tenhle post patrit spis do vtipku nebo blbin na netu? :D

nemel tenhle post patrit spis do vtipku nebo blbin na netu? :D

Proc? Nedavno tu byl navrh aby se Alchum dal taky Greed a to jako quest skill a nikdo to za blbinu nepovazoval..... Tohle je skoro stejny, jen by to byl item, kterej by moh mit mnohem mensi drop nez tech par vecicek potrebnejch na splneni questu na greed.

Ale na druhou stranu by vam pak urcite pribila spousta stiznosti na lootovani cizich itemu greedem, takze si myslim ze to neni zrovna dobrej napad, ale jako uplna "blbina" mi to nepripada.....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...