Jump to content
Reborn fórum

Dotazy a nápady

k3dT

Recommended Posts

• Replies 3,1k
  • Created
  • Last Reply

Sice by to byla asi dobra vec pro povolani, ktera jsou v parte nepotrebna (proto v laborce lognu knechta na dual a hraju za sacri, to lidi ocenej vic), ale to by se toho nesmelo zneuzivat. S omezenim, ze to nelootne vec, ktera nepadla v ramci party, by uz se o tom dalo "mozna" uvazovat. Vyuziti pro jedince s vysokym pingem to podle me nema, protoze s takovym pingem hrat nejakou onlineovku typu RO nema vubec smysl. A kdyz padne neco cennyho v parte, tak se po tom vsichni sesypou a neni potreba takovych botek. Viz laborka: "Z monstra bleble padl cenny predmet Tights! [drop strasne nizky]" -> nasleduje 5 sebevrazednych skoku mezi 4 moby na misto kde lezi tights :D

Jediny misto kde by to naslo vyuziti by byl Juperos, zhruba pred 3mi mesici.

A nechces treba ress do hulky? Nebo DSko do weapon ? nebo CT do cepice ? omg premyslime u toho jo? :D
A vis jak by se me hodila nejaka karta do accessory, ktera by mi umoznila hazet pneumu? :D nic proti AD, ten damage neni tak strasnej, ale to rozbijeni veci...uz nejednou se mi stalo ze jedno AD mi znicilo armor i zbran.

Guest Maul

Bystro:Sou skilly, ktery do itemu proste nepatrej, greed parti mezi ne :P

Koca:HH, zase sem si vzpomel, jak ti AD nikdy nedelalo problemy :D Skoda, ze si nikdy nezustal na mape tak dlouho, aby si mi to rekl ;)

Jinak teda k veci :D Pneuma blokuje dmg AD, ale efekt rozbiti zbrane zustava :D

edit: i armoru samozrejme :P

edit2: zase neprehanej :) (myslim tech 10 lidi :D ) Ale to melo taky svuj ucel, aby si to nevypotoval ;)

Koca:HH, zase sem si vzpomel, jak ti AD nikdy nedelalo problemy :D Skoda, ze si nikdy nezustal na mape tak dlouho, aby si mi to rekl :P

Jinak teda k veci :D Pneuma blokuje dmg AD, ale efekt rozbiti zbrane zustava :D

Tam nebyl problem v tom ze bys byl jedinej kdo mi dela nejakej DMG :D Tvoje AD mi sebralo tak tretinu HP...problem byl v dalsich 10ti lidech co do me sli, coz byl ovsem ucel, zamestnant co nejvice lidi vcetne tebe. Lepsi kdyz to hazis po me nez kdybys tim zabijel nase priesty :)

k veci: ahh, to jsi me nepotesil. Asi zustanu u clipu se smokie a horongem.

No jo furt...Jak mam vedet ze to nepude dokud se nezeptam?He?

Ze mi s netem/vybavenim nik nepomuze je jasny moja vec.

Ovsem prave dik tomu jsem zvolil agi char,kde se moc nemusi pouzivat skily jako takovy{k boji}.

Si myslite{aspon nekeri},ze sem spadl ucenej z nebe?Kdyz nevim tak ze voptam.Co pro nekoho denni chleba jest,jiny jako ambrosii uzdibuje.

A cim vic se budu ptat tim vic,aspon teoreticky,se dovim.

Takze-proc ne? :confused1:

...

A vis jak by se me hodila nejaka karta do accessory, ktera by mi umoznila hazet pneumu? :confused1: nic proti AD, ten damage neni tak strasnej, ale to rozbijeni veci...uz nejednou se mi stalo ze jedno AD mi znicilo armor i zbran.

Errende Ebecee Card

Add a 5% chance of auto casting Level 1 Pneuma on the user when receiving Physical Damage.

Class : Card

Compound on : Accessory

Weight : 1

sice to neni jisty ze to bude, ale ... ^^

Nemůžu si pomoct, ale vůbec mi nefunguje hledání­ uživatelů v member listu. Když chci nÄkoho nají­t podle jména a hledám v "all members", dostanu výsledky jen ze skupin newbies, zabanovaní­ a hráÄů s velmi málo posty. Když dám list vÄech hráÄů od daného pí­smene, stejnÄ tam nÄkteří­ chybí­. BuÄ je to divný, nebo sem neschopnej.

Už jsem na to přiÄel, vono to je case-sensitive :) Proto jsem nemohl nikoho nají­t :D

A když dám nahoře vÄechny hráÄe od jednoho pí­smene, najde to jenom ty, kteří­ mají­ na zaÄátku malé, ostatní­ to vynechá. :D

Guest fejk

Zavaznej dotaz po kterym bude levnejsi chleba.....

Da se udelat ted na rebornu Tiger mask ? nikde sem to nenasel a vim, ze pred w.i.p.e.m s tim litali. Pukud ano, kde se dela a co je potreba...

Da se udelat ted na rebornu Tiger mask ? nikde sem to nenasel a vim, ze pred w.i.p.e.m s tim litali. Pukud ano, kde se dela a co je potreba...

Pokud si dobre pamatuju, tak tu masku dostala parta lidi, ktera vyhrala Unicornuv event (asi nejlepsi co sem zazil) a udelat se afaik neda.

Neda se sehnat, je to rezervovana cena pro nejaky event.

Guest Fisch

Neda se sehnat, je to rezervovana cena pro nejaky event.

no chtelo by to nejaky pořadny event o pořadne ceny /ok

no mne by stacil aj jenom event třeba morocke pvp to bych bys moc stastnej

No zetony uz neplati :D Pokud jeste nejaky mate tak se daj vymenit v Geffenu za zeny nebo obb.

A u koho se dají­ vyměnit? Tu informaci jsem zaregistroval, ale její­ pokračování­, kdo je bude měnit, už mi nějak uniklo..

Edit: dí­ky ti

Mam 3 dotazy :)

Za 1. je v poradku,kdyz na GW me stunuje dancerka/gypsy i kdyz ji vubec nevidim a nemala by stunovat i vlastni lidi ?

Za 2. nevim jaky je spravny nastaveni vahy,ale kdyz uz byla(asi po te co si to nekdo vybrecel) snizena vaha rybi polevky,mohla by se teda snizit i vaha ostatnich jidel ? Treba +8 INT je pri vaze 100 na me fakt moc.

Za 3. neslo by zrusit resisty ? Prijde mi ze wizny uz na GW k nicemu nejsou,protoze je hodne zpusobu jak se proti magii branit a zabijej tak akorat lumiky :D

Jestli-ze jsou vsechny tri otazky stupidni tak se omlouvam a tento post ignorujte :D

Mam 3 dotazy :)

Za 1. je v poradku,kdyz na GW me stunuje dancerka/gypsy i kdyz ji vubec nevidim a nemala by stunovat i vlastni lidi ?

Za 2. nevim jaky je spravny nastaveni vahy,ale kdyz uz byla(asi po te co si to nekdo vybrecel) snizena vaha rybi polevky,mohla by se teda snizit i vaha ostatnich jidel ? Treba +8 INT je pri vaze 100 na me fakt moc.

Za 3. neslo by zrusit resisty ? Prijde mi ze wizny uz na GW k nicemu nejsou,protoze je hodne zpusobu jak se proti magii branit a zabijej tak akorat lumiky :D

Jestli-ze jsou vsechny tri otazky stupidni tak se omlouvam a tento post ignorujte :D

1) jo / ne

2) nehrozi, jidla co davaji staty jsou nastaveny jak maji byt, v rybi kucharce byl preklep.

3) neslo. Jsou nastaveny jak maji byt.

Ale jen na 1%
Ja si nemyslim. Podle hlasek typu "stuns party members by an even chance" by to melo bejt stejny jako frost joke. Jsem pro to aby skilly frost joke a dazzler na tom byly stejne, to znamena aby bud pusobily i na cleny party nebo nepusobil ani jeden ze skillu.

obavam se ze na ragnainfu maj chybu pac se mi povedlo s Xantou zmrazit lidi pred GW mapou, kde PVP urcite nebylo. nicmene dosah dazzleru se uz resil a tady bych jen mohl rict, ze bysme se meli ridit selskym rozumem a ne tim, co maj nekde na oficialu kde je 100x vic lidi a ma takovej skill uplne jinej efekt nez tady, jenze ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...