safik Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 cast time - ten zelenej radek co se ti objevi nad hlavou, redukovanej dexafter cast delay - doba po pouziti skillu kdy nemuzes nic delat, jde snizit jen stringama od barda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raukoras Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 Uvažuju o LK s aspd 190 a mám dvÄ možnosti: 1) vysoká agi + 2h quicken + muramasa + berserk pot dají cca aspd 185 (vit 54+11) 2) minimální agi + 2h quicken + muramasa + berserk pot + berserk skill dají aspd 190 (vit 89+11) Otázka zní, která varianta je lepÄí a v případÄ varianty druhé jestli je možnost expit jen s berserkem (koleÄko berserk - mlátím moby - doplřuju) DÄkuji za odpovÄÄ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tracy Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 No ja mam v planu mit s LK ASPD 190 porad - agi 99,barsek pot,muramasa,agi equip + agijidlo malyho lvlu /gg Ale realne na GW se to asi moc nehodi,tak max na empo,ale s tam malou vit bude zazrak kdyz se k nemu dostanes.Ono s muramasou stejne nikoho nezabijes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 65 vit není až tak málo, kdyby se to trochu upravilo tak na 70-74-80 vit a "vysoká agi - 99?" snížila na něco kolem 80, může z toho bejt dobrej hybrid (samozřejmÄ s kopím, ne s 2h meÄem) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raukoras Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 Když kopí mÄ nějak nejedou OhlednÄ té druhé varianty, která se na gw hodí, myslíte, že se teda dá expit neustále v berserkeru? Equip: Helm s grand peco, fin helm, iron cain, full plate s peco peco, manteau s whisperem, greaves s matyrem, 2x ring s mantisama, muramasa. Varianta 1 --- Varianta 2 str 97+23 --- 97+23agi 68+9 --- 2+9vit 54+11 --- 89+11int 11+2 --- 3+2dex 41+9 --- 39+9luk 7+3 --- 24+3 hp 19743 --- 23932sp 432 --- 402hit 149 --- 147flee 196 --- 130crit 34 --- 39aspd základní 167 --- 154(185 bez berserkeru) --- (179 bez berserkeru) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 Jelikož nemám skoro co dÄlat ^^, tak jsem si trochu hrál a vyplodil tohle: knight:str 93+27agi 67+15vit 60+10int 8+10dex 34+16luk 6+41 stat point left-over, 14918 hp, 170 aspd s kopím LK:str 86+34 (imo při 130 str se víc ztratí než získá)agi 71+21vit 72+8int 12+12dex 31+19luk 7+31 stat point left-over , 19740 hp, aspd 172 equip u obou: uči +1 str, 2x ring s mantisem +8 str, matyr +1 agi SpíÄ než nějakej mastodont, kterej ustojí asuru od kohokoli, by to byl dmg dealer. Skilly klasicky pro spear a nebo jako omnimastery knight s 2hq, popřípadÄ i bowling bash nebo parry. edit: S full adrenaline rush aspd s kopím 175+, s dýkou/meÄem a 1h quicken asi 183 s knightem, 185 s LK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raukoras Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 Co máÄ přesnÄ za equip, že máÄ tak vysoké bonusy? Já mám mnohem menÄí, viz výÄe. Edit: aha, tak to jo, já to poÄítám vždy bez toho, protože priest není vždy k dispozici. Co říkáÄ na ty dva buildy výÄe uvedené? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 Co máÄ přesnÄ za equip, že máÄ tak vysoké bonusy? Já mám mnohem menÄí, viz výÄe.29446[/snapback]agi up a bless jinek jen to, co jsem psal, tedy evil/angel wing ears/deviruchi v brejlích/whatever, 2x ring s mantisem, matyr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanaki Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 greaves s matyrem29442[/snapback]HodnÄ ÄtÄsti při porážení Thanatose a Lord Knighta Seyrena Jinak ten equip je na GW ? Jestli, tak si nejsem jistý tím Whisperem, Flee je jak známo redukované, a hlavnÄ - pokud tÄ nÄkdo bude chtít trefit, udÄlá to... Taky bych možná přidal nějaky MDEF, to se vždycky hodí... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raukoras Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 njn :-) Alternativní výbava jsou boots a chainmail, na gw samozřejmÄ marc a raydric. SpíÄ si ten build připravuju dopředu, až zase povolám knechta z důchodu Použití jako tank při huntÄní i na gw. Jen se nemůžu rozhodnout mezi tÄma variantama. JedniÄka je samostatná při expení, má solidní flee a lecÄemu se vyhne, má vysoké aspd i bez berserkeru, ovÄem na gw je to slabÄí díky vit. Dvojka přesnÄ naopak a na berserkeru je přímo závislá. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 Co říkáš na ty dva buildy výše uvedené?29446[/snapback]Co na to Jí říkám? Já jsem lama, na mě nesmíš dát Ale jestli to fakt chceš vědět, tak ten první se lehce blíží tomu, co jsem psal já. Možná stačí míň dex, já jsem bral v íşvahu concentrate (spear dynamo) s +50 hit, ve výsledku teda 199 hit, 219 piercem, 249 bashem. Bash trefí na GW prakticky cokoli, pierce missne maximálně jednou ze čtyř ran. Int 11+2 upravit na 24 s blessem, 12 bez blessu nebo tak nějak podobně, nejspíš přidat vit, 65 je imo na hranici. No a u druhýho buildu se mi vůbec nelíbí 100 vit Já vim, že se opakuju, psal jsem to už u priesta, cruse a kdo ví kde ještě, ale fakt bych nedával nad 90, ideálně nějakou z hodnot 76-80-84. Z toho druhýho by teda byl nějakej SVD (třeba s:87+33, v: 82+8, d:71+19, i:12+12 nebo s: 97+33, v: 72+8, d:71+19, i:6+12), u kterýho nemá smysl brát do ruky meč (jedině v berserku), protože kopí vyjde na dmg/sp a dmg/čas líp. Expení knighta je celkem pohoda, silnější large potvory po jedný piercem, hejna slabších stáhnout dohromady a brandish. S dobrou výbavou, redukčním štítem a kartovanou / element zbraní si to dáváš nádherně, když sedíš, jedině na sp, protože dojdou dřív než hp. Expení s mečem je trochu něco jinýho, žádný knight nemá flee na to, aby ho potvory trefily jen občas, takže dmg budeš dostávat často a bez štítu to bude bolet, navíc mlácení bez aktivního skillu dává málo a když bashuješ, dojdou ti sp velmi rychle. Vláčkovat na bowling bash snad ani nemá moc smysl, nejspíš by tě větší vláček ukousal.No a závěrem expení v berserku: Z toho, co sem pochopil od mitara, stačí "jen" mít zbraň, která při zabití rasy přidá sp. Nahodíš quicken, berserk, dostaneš full hp, mlátíš, když máš málo hp, relogneš, tím se shodí berserk, díky vysátým sp bys měl mít dost na nahození dalšího, čímž si opět doplníš hp na max a jedeš dál. edit: uteklo mi jedno číslíčko - 97+33 str, ne 97+3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
safik Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 No a závěrem expení v berserku: Z toho, co sem pochopil od mitara, stačí "jen" mít zbraň, která při zabití rasy přidá sp. Nahodíš quicken, berserk, dostaneš full hp, mlátíš, když máš málo hp, relogneš, tím se shodí berserk, díky vysátým sp bys měl mít dost na nahození dalšího, čímž si opět doplníš hp na max a jedeš dál. nebo jeste earth deletera, pak muzes mit jakoukoliv zbran + endow a to je uz potom solidni dmg jinak u nekteryho buildu bylo 31 dex, to je moooooc malo, rozhodne vic. Concentration snizuje def, takze to imo neni fajn mit na sobe porad. edit:sky -> earth, sem se vcera blbe dival xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERay Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 sem se chtěl zeptat esli u l.knechta (se specializací na 1/2hq a meče celkově...co nejvíc bez použití spearu) má smysl crit 18 .. vim že je to málo ale už je to aspoň něco.. a když náhodou člověk třeba zrovna bude na kempu a dostane glo tak už je to crit 27 a to jde a taky esli trauma blow (300% atk, 50% šance na bleed) je dobrej či ne - jako bleed je prej docela dobrej a nedá se schodit ničim (?) a jako třeba spamm ze stringů je docela pěkný přivítání hned na warpu.. a jestli se vyplatí dávat do int _víc_ jak např. 6+12 nebo je regen oprafdu mizernej a je to fuk.. mno a zatim poslední otázka esli s aspd 178 se vyplatí spam bashem (SP hrajou 10% "váhy" hodnocení) nebo jinym skillem (non spear type prosim ) ?vim že beru idéální případy apod ale neřešte jenom odpovězte prosím ...esli se vám chce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midorikawa Posted December 24, 2006 Report Share Posted December 24, 2006 Mno trosku sem si hral s kalkulackou a vyletlo ze me asi tohle. 96+34 str64+21 agi61+19 dex11+13 int42+8 vit1+3 luk S evil druidem/marcem to ma 16,5k hipiikuuu,184 aspd s THS.AD naklada pres assu bez gw redukci cca 7k coz se da prezit.Melo by to fungovat na bashovani a bowling bashovani.Expi se to pekne treba na HO..(204 flee s whisperem). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Posted December 24, 2006 Report Share Posted December 24, 2006 ....Sel bych na 140 STR(+7 jidlo s The Sign, Tarou+Cramp, Angel/Devil wing ears, Firelock), 70 VIT(rozhodne bych nesel pod 60 VIT, pak si te poda kazdy WS), snizil AGI a DEX bych asi nechal. Ubral bych INT na minimum, pokud to planujes jako GW build - STR na poty mas hafo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavlik Posted March 2, 2007 Report Share Posted March 2, 2007 De nejak dosahnout s SVD LKcka 130 str a 100 vit bez firelocka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted March 2, 2007 Report Share Posted March 2, 2007 De nejak dosahnout s SVD LKcka 130 str a 100 vit bez firelocka? jasan, bud budes mit vysokou base str a pak to pujde bez jidla, a nebo s jidlem a muzes mit min base str a treba vic dex... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erasto Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 De nejak dosahnout s SVD LKcka 130 str a 100 vit bez firelocka? no pokud chces byt blazen jako ja tak jde z te potvurky vytahnout i 150str 99base + 15job bonus +10 bless +10str jidlo +10str = kombo {+1str alice doll(cramp card) +4str ring(mantis card)+3str ring(tarou card)}+ 2 str skeleton manteau +2str boots(firelock) +1str evil wing earsy +1str valkiria armor(marc card nebo evil druid card) == a tohle vsechno ti da dohromady 99+51 str:D....doufam ze sem se nekde nesek docela mi to dalo zabrat:)) akurat je tam ten firelock no bez toho to nepujde:(( ale jinak se da pekne huntit takze neni problem:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest RODIX Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 no pokud chces byt blazen jako ja tak jde z te potvurky vytahnout i 150str +10str = kombo {+1str alice doll(cramp card) +4str ring(mantis card)+3str ring(tarou card)}to mas 11 a ne 10...4+3 za ringy +3 za crampa +1 z alicky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavlik Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 Co je lepsi na SVD lord knightovi96+34 str (bez volnyho accesory)41+19 dexnebo 90+30 str (volne accesory)51+19 dex Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arek Daemonheart Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 troÄku jsem si pohrál s kalkulaÄkou a vypadl mi build který bych chtÄl jet po přestupu STR 96+24AGI 5+9VIT 82+8INT 1+2DEX 61+9LUK 2+3 poÄítáno s equipem bez boostů Helm s nÄÄím [jeÄtÄ jsem se nerozhodl] / na GW redukÄní ÄapkaAngel/Evil wing earsIron CainFull plate s Peco Peco /na GW silka s marcem popř. EDManteau s RaydricemBoots s Matyrem2x Ring s Mantiskou refine rate podle nálady +10 triple bloody booned pike + cranial mirror shield na GWsada elementárních lance na expeníkatana s 4x desert wolfem na empbreaka možná jednou bloody pole axe a SkillyH. Sword 50 job 10 Bash10 HP recovery10 provoke1 Sword mastery10 2h sword mastery8 endure Lord Knight 5 2h quicken6 peco+mastery10 spear mastery10 pierce5 spear stab5 spear boomerang5 spiral pierce10 brandish spear1 berserk5 concentration7 parrying uvažoval jsem že ořežu concentration a dotáhnu na max parry vzhledem k tomu že bude vysoká dex tak že bych sluÄnÄ trefoval i bez concentration tak jsem snad na nic nezapomÄl a teÄ mÄ ztrhejte ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERay Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 z agi a luk bych to přesunul do int, s blessem 18 int (aspoň něco) 4x desert wolf je tak trochu april když už tak 4x orc skel .. ale ani to ne..normálně klasicky 3+1pakliže počítáš s tim že budeš empo mlátit pokaždý s 2h tak to parry je dobrej nápad proti assuře atd okorát s nynějším nastavením ten čas bude znát o hodně víc (menší dmg od concentration) ... možná bych ubral z 2h mastery a dal do endure ale ono je to docela jedno .. ale ten parry když už tak rozhodně 10 a concentration taky na max protože v berserku máš stejně 0 def a udělal bych to takto: bowling bash 10 na dmg (gw i expení vláčkováním).. brandish 1-3 na statusy na warpu .. všechno co sem řikal na max bych na max měl .. plus prereq a relax..až si seženeš bapho kartu tak vemeš jednu do zbraně a bude se ti hodit 2hq lvl 10 endure i 2h mastery 10 ... i když nepočítám že to takto asi pojedeš taky možnost vynechat parry a měl bych i spiral ale místo spiralu "mám" BB takže potom otázka na BB nemusíš mít pole axe což docela usnaďnuje použití ale nejsem si teď jistej kolik co dává dmg . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arek Daemonheart Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 s tou int je to fakt, to jsem si neuvědomilprávě že bych tam chtěl mít spiral i brandish na max...no, a pokud tak, tak by mě zajímalo kde bych ty tři body navíc vzal bez ořezání concentration, 2hq se mi už snižovat nechce prottože i tak trvá zatraceně krátkoempo asi u mě nemá cenu mlátit jinak než s berserkrem + potem + 2hq, s tím počítam...jo a ten spiral, i bez pole axe by se imho dal využít, třeba s fire lance na někoho ve stone cursu (a že takových lidí bývá dost ) tak by to hádám mohlo docela bolet Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERay Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 no to nevim kde ty body sebrat ale kdybys chtÄl na max takhle tak bych asi vynechal to parry a mÄl bych jak řikám BB i spiral a brandish jenom na staty na warpu a ten fire lance do SC ... neni lepÄí mít endow s pole axe ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 brandish 1-3 na statusy na warpuLvl 3 brandish na statusy je blbost, protože rozsah brandish spearu se zvyÄuje s jeho lvlem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.