Arek Daemonheart Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 tak jsem se rozmyslel že to nechám jak to je a budu se aspoř chlácholit tím že mám o pár % vÄtÄí Äanci na block jak guard jinak nějaký nápad na kartu do helmy? za předpokladu že nechci cramp+tarou combo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arek Daemonheart Posted May 26, 2007 Report Share Posted May 26, 2007 zajímalo by mÄ, jak je to vlastnÄ se Äancí na blok u parryje to 5*SkillLv jak uvádí zdejÄí databáze, nebo 20+3*SkillLv jak uvádí kalkulátor? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted May 27, 2007 Report Share Posted May 27, 2007 zajímalo by mě, jak je to vlastně se šancí na blok u parryje to 5*SkillLv jak uvádí zdejší databáze, nebo 20+3*SkillLv jak uvádí kalkulátor?zdrojaky ea tvrdia, ze 20 + SkillLv*3 edit: este pridam, ze popisky su vacsinou menej doveryhodne, ako kalkulatory:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nocturne Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 Zdravim příznivci LKÄek.. chci se zeptat na jednu pikantnost=) zajímá mÄ jestli u SVD LK hodnÄ rozhoduje dex, když pominu casting time spiralu, mám na mysli co se týÄe hitu.. nvm jak je moc použitelnej skill concentration, ale k takovýmu hitu co vznikne z 20dex si myslim po použití skiillu přidá dostateÄné Äíslo do hitu aby nemissoval (aspoř na gw aby trefil siny) .. ale právÄ je to jen domÄnka (íşvaha) tak jestli se k tomu může nÄkdo kdo má s tim praxi vyjádřit.. díky =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 Zdravim příznivci LKÄek.. chci se zeptat na jednu pikantnost=) zajímá mÄ jestli u SVD LK hodnÄ rozhoduje dex, když pominu casting time spiralu, mám na mysli co se týÄe hitu.. nvm jak je moc použitelnej skill concentration, ale k takovýmu hitu co vznikne z 20dex si myslim po použití skiillu přidá dostateÄné Äíslo do hitu aby nemissoval (aspoř na gw aby trefil siny) .. ale právÄ je to jen domÄnka (íşvaha) tak jestli se k tomu může nÄkdo kdo má s tim praxi vyjádřit.. díky =)SinX s GW equipem nemá flee víc než 240, po GW redukci 192, na 100% hit potřebujeÄ 212. Bash má +50 hit, pierce +20, spiral pierce nevím, magnum break ti dá na příÄtích deset vteřin +20% atk s fire elementem a autohitem, takže asi tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nocturne Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 jasný.. 212hit se ale asi jen tak z 20dex neudÄlá, tak jsem se ptal na ten concentration... nÄkde píÄou +50% hit , nÄkde +50hit.. ale zajímalo by mÄ jak to funguje s tím skillem na gw.. a nebo tys myslel ty bonusy ke skillum ty čísla jako po spuÄtÄní koncentrace? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Premek Prkenapodlaha Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 No ja sem mel se svym LKckem 50+20 dex s pole axkou a blessem, na ten cast spiralu mi to bohate stacilo, ale obcas sem nejaky high agi chary missoval a musel sem na ne nahodit concentracy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nocturne Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 No ja sem mel se svym LKckem 50+20 dex s pole axkou a blessem, na ten cast spiralu mi to bohate stacilo, ale obcas sem nejaky high agi chary missoval a musel sem na ne nahodit concentracy ok, navážu na tvůj post, a zeptám se takhle.. když si hodim koncentraci, nebudu mít problémy trefit high agi chary na gw při 20base dex? =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Premek Prkenapodlaha Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 Tak me hlavne nedochazi na co jenom 20 dex, ty body stejne nejsou moc kam jinam davat..To fakt netusim jestly high agi char trefis s koncentraci, bashem sanci mas ale spiralem asi ee.A navic tech 20 dex, to budes tahat spiral az z paty takze asi tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erasto Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 je fakt ze s 20 dex nejspis budes mit problem trefit i s koncentraci high agi chary spiralem ale u takovych charu ti staci dat par bashu = stun ---> spiral ---> umrel ....jinak tohle uz davno neplati ..aspon u tech lepsich guild momentalne preferuju spise statusove piky nez pole axe ... ta uz je u me jen do pvp nebo na(expeni) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bruky Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 Ja osobne doporucuju pouzivat curse piku v kombinaci s brandishem, sleep piku v kombinaci se spear boomerangem prevazne na dalku na utikajici pastice (clovek nez pozna, ze ma sleep tak to trva trosku dyl, nez treba stone curse) eventuelne i sinxe/champy a stun piku prevazne na wizny pres boomerang, ale da se pouzit i na kempu s brandishem (samozrejme nepratelskem kempu). Do obrany se hodi asi nejvic curse s brandishem, ale tady je i moznost pouzivat spiral s pole axe na nejaky ten additional dmg v precastu. Samozrejme taky zalezi na situaci, kdyz kolem neni zadny dmg maker, tak se i ta pole axe hodi. A nerikam, ze tohle je nejlepsi reseni, jak hrat LK, jen bych ho takhle hral ja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erasto Posted September 25, 2007 Report Share Posted September 25, 2007 a ja rikam ze pole axe je na gw uz zbytecna:P protoze ten kdo ma poty ten to upotuje a jedine jak muzes zabit je s kombinaci se stunem nebo ze na ne vlitnes ze stringu a i tak budes mit problem (jako asi vazne zalezi i na te situaci ale v tom to vidim vazne moc blede:))ale ty casy kdy slo davat jeste high wizny ty uz sou pryc a ted se hodi tak na expeni nebo na lidi co vazne nemaji equip a kdyz si vezmes v potaz to ze ti co uz maji nejaky hrad tak sou vic nez solidne naequipovani takze asi tak:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiweril Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 ChtÄl jsem se zeptat, co si ostatní myslí o mém buildu na 2H-sword Lord Knighta. Str: 140 = 99 + 15 +16 (equip) + 10 (bless) [+ 10? (jídlo?) = 150] Agi: 50 = 42+8Vit: 50 = 42+8 Int: 3 = 1+2 Dex: 80 = 71+9Luk: 25 = 22+3 < Pro zábavnÄjÄí hru, a nějaké ty resisty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arek Daemonheart Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 zajímalo by mne jak hodláÄ poskládat +16 z equipu Link to comment Share on other sites More sharing options...
jahy Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 zajímalo by mne jak hodláÄ poskládat +16 z equipu třeba: krysí kombo v alicedollu a ringu (+7), ring s mantisem(+4), valky armor(+1), aliot(+2), +9 flock(+2) = +16 EDIT: nebo místo aliota vzít vagabond wolfa a ewil/angel wing ears :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arek Daemonheart Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 jo, a nebo vzít skeleton manÂťák místo aliota a valkyria armor nahradit buÄ ouÄkama nebo pickym, což mi přijde sehnatelnÄjÄí...každopádnÄ bych řekl že 130 str je podle mÄ akorát a dex bych nechal 61+19 a uÄetřený body dal buÄ agi nebo vit(nebo oboje)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiweril Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 zajímalo by mne jak hodláÄ poskládat +16 z equipu Helm Of Darkness (Cramp Card)Ring (Tarou Card)Ring (Mantis)Greaves (Firelock) <<<SpíÄe boots kvůli upgraduSkeleton Manteu / Manteau (Aliot Card) SpíÄe ale ten Manteau s Aliot Card... Jinak Tedy neco ohlednÄ toho buildu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knot Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 Jinak Tedy neco ohlednÄ toho buildu? Pokud s tím nechceš chodit na GW (vit), tak je to dobrej build:o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
safik Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 Chtěl jsem se zeptat, co si ostatní myslí o mém buildu na 2H-sword Lord Knighta. Str: 140 = 99 + 15 +16 (equip) + 10 (bless) [+ 10? (jídlo?) = 150] Agi: 50 = 42+8Vit: 50 = 42+8 Int: 3 = 1+2 Dex: 80 = 71+9Luk: 25 = 22+3 < Pro zábavnější hru, a nějaké ty resisty zahod luk...7 crit te fakt nevytrhne...raci to dej do vit jestli chces crit, tak si vem crit ringy(2x5), slunecnice(6), mura(30) a dej si glorii(9), coz je jestli dobre pocitam 55 crit imo az az ;p a nvm proc pocitas s blessem jen do str a nemas tam zapocitany agi. Zvlast kdyz to ma byt 2h LK...A chtelo by to nejak vyladit ASPD, kterou nemas zaokrouhlenou s zadnou zbrani co sem se dival o:) Helm of darkness bych vymenil za alici, earsy a fousy -> vetsi dmg, mensi vaha, vic potu Link to comment Share on other sites More sharing options...
jahy Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 spíÄ: jestli chceš crit, tak si vezmi morrigane's kombo (19 CRIT a 13 LUK), navíc +ATK a spousty PD.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 S lehce přehnaným equipem se dá dát str 140 s +5 str jídlem a signem a zůstane raydr:) ZbyteÄnost stavÄt build na 150 str s +10 jídlem. Pokud to LK bude na GW tak bych osobnÄ dal 70-80 vit a i tak zbude dost na dex a agi s full str. Alespoř poÄítám že íşloha tohoto LK má být jiná než klasických SVD LK s pole/status-klackem v ruce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiweril Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 zahod luk...7 crit te fakt nevytrhne...raci to dej do vit jestli chces crit, tak si vem crit ringy(2x5), slunecnice(6), mura(30) a dej si glorii(9), coz je jestli dobre pocitam 55 crit imo az az ;p a nvm proc pocitas s blessem jen do str a nemas tam zapocitany agi. Zvlast kdyz to ma byt 2h LK...A chtelo by to nejak vyladit ASPD, kterou nemas zaokrouhlenou s zadnou zbrani co sem se dival o:) Helm of darkness bych vymenil za alici, earsy a fousy -> vetsi dmg, mensi vaha, vic potu Abych se přiznal, tak vůbec neznám funkce ASPD s různými druhy zbraní.. Nikde jsem se to zatím nedoÄetl.. pouÄíte mÄ? sim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 http://rode.doddlercon.com/db/newcalc/ Šikovný kalkulátor:) Jediné co potřebujeÄ vědět je, že aspd ovlivřuje agi a dex. NahoÄ si serk pot, 2H quicken, do tlapky nějaký 2H sword a pak to "nějak" dolaÄ na použitelnou aspd:) 1H swordy mají stejnou aspd jako kudly, 2H swordy jsou pomalejÄí... To co jsi postnul výÄe bude mít bez blessu agi a equipu 180,2 aspd s 2H quickenem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiweril Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 http://rode.doddlercon.com/db/newcalc/ Šikovný kalkulátor:) Jediné co potřebujeÄ vědět je, že aspd ovlivřuje agi a dex. NahoÄ si serk pot, 2H quicken, do tlapky nějaký 2H sword a pak to "nějak" dolaÄ na použitelnou aspd:) 1H swordy mají stejnou aspd jako kudly, 2H swordy jsou pomalejÄí... To co jsi postnul výÄe bude mít bez blessu agi a equipu 180,2 aspd s 2H quickenem Dík moc. PřesnÄ to jsem potřeboval akorát mi nejak nejede jak by mel.. nanaskakují mi bonusy ani výsledná ASPD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiweril Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 Tak jsem ten build troÄku pozmÄnil. Snad už bude OK. str 99+31agi 52+8vit 52+8int 1+2dex 61+9luk 7+3 (nejvÄtÄí problém asi bude Aliot Card, která je celkem nutná... Skeleton ManÂťákem bych ztratil hodnÄ bodů, což si myslím že je u Advanced class celkem velká Äkoda ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.