Guest Maul Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 Tak sem piste postrehy kde se vam dobre expi, s jakou partou a taky pripiste build. Preci jen je rozdil treba mezi vit a agi buildem Uvazujte situaci po [ /omg ]u, ted se da chodit skoro vsude, protoze to naklady na poty vetsinou zaplati.Jako str/vit build:Na malym lvlu solo houbicky v geff 1, dobre se to vlackuje a to co pada se bude hodit Pak zenorci, tady se da taky solovat, ale je to uz narocnejsi na equip. 75+-HO v baranu - dobra je sestava priest+bs+alch. 85+-Geff 3 - Hunt+alch. Tady zalezi hodne na huntoj. Alch je jen na lootovani a udrzovani hladiny hp a sp. Po [ /omg ]u to nebude nejspis moc vydelecne. Stingy - Hunt+alch. Opet zalezi na huntoj, alch je jen support a na lootovani. Po [ /omg ]u mozna lehce prodelecne. Celkem vzato se alch vyrovna v supportovani priestoj. Jen to stoji prachy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathman Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 To moje je asi battle bulid co No ja rozmyslam ze po [ /omg ]e by som isiel zozaciatku expit do payonu (do lvl 20 to je docela v pohode tam ) Ale taky sem my zda super to uzemy pri yune (dole , dole , a vlastne vsade) sou tam ti mechanicky poringove a tak pekny docela expy a nic moc agresivniho V tom geffenu mel sem tam na urovni 25 co se ohanet abych prezil kdiz se na mne vrhly 4 houbicky najednou a i kdiz je tam ta hunter fly iba jedna akurat sa spawnula vedle mne Link to comment Share on other sites More sharing options...
itaru Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 Chtel bych se zeptat, kam muze jit expit alch s wiznou oba kolem 60 lvl.Diky za odpoved Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bystro Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 Kde kdo uz vi,ze alch se nejlip expi s oddanym pritelem-at dual nebo kolega ve hre.Sou ruzne strategie,at je to s BS,priest,tankem..a podobne.Popisu historii sveho alchymisty.Dnes bych vsak uz nektere veci delal jinak-povetsinou diky tomu,ze mi jsou znamy dalsi skutecnosti oproti dobe kdy sel vzhuru.Sunflower vznikl pro jediny ucel-ziskat cepicku od Slunecnice v Hugelu.Merch s 70+ baze luck byl hotovej behem vikendu,tchif tankoval s vybavou na lucky/flee mantisy a soily,merch zabijel s fire axe+krit vybava{tenkrat jsem o necem jako cart revo ani nevedel }Cepka byla..ale co s buildem s 20 STR, 10 AGI, 75 LUCK.10 DEX,1 VIT,1 INT?Vyborne udelame si michaciho alchymistu.S pomoci rad sem dosplhal pres qestiky az na alchymistu,zjistil ze existuje cart revo{a dalsi}.Kolem 65-70 lvl jiz zabijeni soilu po 1 bylo silne neefektivni,takze s assem natahl 4-6 a nakej mantis k nejblizzsi zdi,stromu,skale,konci mapy,sikovne si stoupl a utloukl cart revo.V te dobe jeste nemel LE{Light Epsilon-sekera umoznujici heal 3 lvl},takze tchifa nutne pitchoval-docela drahy.Neprijemne bylo i to,ze soilstvo se sem tam spavlo na tom kopci s klukem..a pokud nas tam takle pobihalo vic kolem pulnoci sehnat 5 soilu bylo umeni{teda,s trpelivosti slo pouzivat teleport clip a jednou se tam clovek musel trefit}.Asi kolem 75-80 LvL uz to lezlo prilis prilis pomalu.Dik par vypravam s dobrodinci do niffu se povedlo cca 85lvl- s assem jako tahacem na duale mimo partu a alch v parte.Zhruba v te dobe{75-85 lvl} prisla zmena SVN a vlackovani se stalo tezzsi,plosna kouzla a shower byla pozmenena,a uchytnout se v nejake expici parte byl vylozene luck-a vyssi umrtnost.Nekdy v dobe kolem 85 lvl sem ze dozvedel,ze na michani potu ma vliv i INT-nekde na foru z michaci kalkulacky tusim,ve skilu prepare potion bud v te dobe nebyl,nebo sem ho ostudne prehledl{nebyla to ale jedina vec co je v popisech spatne ci neni}.A ted pritomnost.Jak sem se prehoupl na 89,uz nebyl velikej problem s assem zabijet a defakto tak alcha v parte expit,prevazne sleepery,s fajn vybavou i goaty a samo sealy.LvL 95-Max LUCK,vysoka DEX,prumerna INT.Zjistil jsem,ze cart revo prenasi statusy ze zbrane,to same magnum break LvL 3 z Marine sphere karty v clipu-a nemisnou.Podarilo se mi ziskat Sky Deleter kartu{+100 HP za zabiti v melee ataku,kam se pocita i cart revo}.jak bych to resil dnes?Uz jako mercha bych mu daval int a dex kolem 50,pokud by byl bojovej,tak STR a mene dex/int.V ruce by mel fireblend+stit,Sohee,wise,sampion,gargament bud whisper nebo redukce na prislusne mrsky.Cart revo je dostupne od cca 35? lvl.Trebas nalakat na sebe par mantisu neni problem,jak cart revo,tak magnum break maji sanci spustit firebolt{s int 40 to uz nakou stovku ubere}.Pokud bych navlekl brneni se Sky Deleterem,defakto se lecim zdarma.Zkousel jsem to v orc dungu,i Sun jako michaci chcipacek s 4k HP a 100 flee slusne preziva,hromadne zabiji,pokud je zranenej vic doleci LE..Na 95 to rozhodne nejsou buh vi jake expy sotva 2-3% za hodku,ale zase ma nake mapky pobije WH a mochomurky.Pro bojovyho alcha by mozna staly za uvahu sandmani-nebo s ice falchionem mozna i goati-mel by na ne mit dost vit{stun} i flee,navic goati jsou jen asistenti,po boku BS/WS je Ach slusny ranar Jinak je samozrejme nejlepsi si takovouto postavu pestovat zaroven se svou hlavni{ci gildovni},pak je ale omezen pocet lokaci kde lze bez vetsiho rizika expit.Vsechno je to hlavne o tom,jakou vlastne mate vybavu.A jedna rada-nezkousejte jet pure{tj vyrobni BS/Alch} solo.Budete bez penez,bez nervu a buh vi ceho jeste Pokud jste blazni do RO,s chuti do toho. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarevok Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 V Louyangu se k tomu klukovi dá dostat i bez portu, když máÄ splnÄný quest... bývalo to dřív ideální místo na sezení a doplřování SP, ale tehdy se tam nespawnovaly potvory... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clavet Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 S homunem v Prontera Maze.Široký výbÄr mobů, malé mapy a rychlý respawn. Nevíte nÄkdo o dalÄích místech pro Alchu (brewer build) s homunem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eaglin Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 S homunem v Prontera Maze.Široký výbÄr mobů, malé mapy a rychlý respawn. Nevíte nÄkdo o dalÄích místech pro Alchu (brewer build) s homunem? Jo připojuji se také k Prt_maze. /no1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trouble Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 S homunem v Prontera Maze.Široký výbÄr mobů, malé mapy a rychlý respawn. Nevíte nÄkdo o dalÄích místech pro Alchu (brewer build) s homunem? Najdi si vhodna mista podle db rebornu - potrebujes lokalni respawn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clavet Posted October 6, 2008 Report Share Posted October 6, 2008 DalÄí skvÄlá lokace na expení pomocí homuna Moscovia dung F1, kde díky Mir AI si vyfiltrujete pouze monstrum "Lesavka".Můžu doporučit i pro homuny "Amistr" od +- 35lvl (level homuna) Díky dvÄma místům respawnům o velmi malé rozloze (cca 10*10 políÄek) o poÄtu 2* Lesavka (s témÄr okamžitým respawnem)je zde expení témÄř dokonalé. (Akorát bacha na nová GMka, rádi tyta místa kontrolují tak při expení nechoÄte na obÄd ) Tak doufám stranÄ hráÄů pomohl a stranÄ GM aspoř trochu pomohl s hodinovýmiAFK alchů Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar.Ulric Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 Pomohl, nepomohl...asi spíÄ nepomohl, protože to 99% alchemů a 100% GM ví Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clavet Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 Pomohl, nepomohl...asi spíÄ nepomohl, protože to 99% alchemů a 100% GM ví Tak aspoř jsem teda uvedl tu lokaci KaždopádnÄ v Prt Maze je hodnÄ "spících" alchů /meh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeny Posted July 13, 2009 Report Share Posted July 13, 2009 Tak aspoř jsem teda uvedl tu lokaci KaždopádnÄ v Prt Maze je hodnÄ "spících" alchů /meh Já nespim, jen si Ätu na Reborn foru hodnÄ, takže se může stát, že nejsem momentálnÄ duÄevnÄ přítomen ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sabrin Posted October 30, 2009 Report Share Posted October 30, 2009 Prosim vas poradte mi kde bych mohl solo expit alcha 58 a homuna 32 (vanila) sedim ted na wolfech ale uz to tam moc neleze a houbicky to uz taky neni tolik zábavne tak bych prosil nejakou radu dekuju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dweep Posted October 30, 2009 Report Share Posted October 30, 2009 Prosim vas poradte mi kde bych mohl solo expit alcha 58 a homuna 32 (vanila) sedim ted na wolfech ale uz to tam moc neleze a houbicky to uz taky neni tolik zábavne tak bych prosil nejakou radu dekujuSavage v prt maze, Argiope tamtez Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sabrin Posted October 30, 2009 Report Share Posted October 30, 2009 Jo to jo to tak nejak vim ale ja myslim jako samotnym alchem jako treba cart revem atd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liero Posted October 30, 2009 Report Share Posted October 30, 2009 Jo to jo to tak nejak vim ale ja myslim jako samotnym alchem jako treba cart revem atdja sveho str/agi/vit alcha expil HO a lesavky, popripade pokud mas IP tak se daji slusne sleeperi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sabrin Posted October 30, 2009 Report Share Posted October 30, 2009 ja sveho str/agi/vit alcha expil HO a lesavky, popripade pokud mas IP tak se daji slusne sleeperia este doufam posledni otazka jak se dostanu na Lesavky?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sabrin Posted October 30, 2009 Report Share Posted October 30, 2009 a HO asi tezko se svim 60lvl dam kdys nemam ani penizky:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dweep Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 a este doufam posledni otazka jak se dostanu na Lesavky??Je na to quest:http://ragnarok-guide.com/ragnarok-finding...g-island-quest/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.