--FOX-- Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 Tohlr je takovy GW obrany build: str 1agi 85vit 11int 31luk 1Edit: jsem ot ale lama Dex 99 Vetčina hunteru (beze me preferuje build ve kterem je vice vit (asi tak 48) a to na ukor intu a hlavne agi - tato kombinace je ale na dobyvabi empa mnohem horsi nez prvni proto preferuji muj GW obrany build). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 takze chtel bych se poradit ze zkusenyma huntrama na tomhlegw buildu....je to pocitano bez equipu s improve conc.. str:4+4agi:75+15dex:99+34vit:48+2int:26+4luck:1+4chci to jet po [ /omg ]e takze si na equip chvilku pockam asi predem dekuji za vsechny nazory a rady.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mojr Posted July 25, 2005 Report Share Posted July 25, 2005 Tohlr je takovy GW obrany build: str 1agi 85vit 11int 31luk 1 Vetčina hunteru (beze me preferuje build ve kterem je vice vit (asi tak 48) a to na ukor intu a hlavne agi - tato kombinace je ale na dobyvabi empa mnohem horsi nez prvni proto preferuji muj GW obrany build).1384[/snapback] Ehm, stun ta ownuje. 1 dancerka a nespravis absolutne nic. Ked chces dobyvat empo tak chod 99 agi a menej dex a mozno naky luk (alebo sa na empo vykasli a nechaj ho sinom / knightom ...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 26, 2005 Report Share Posted July 26, 2005 Tohlr je takovy GW obrany build: str 1agi 85vit 11int 31luk 1Edit: jsem ot ale lama Dex 99 Vetčina hunteru (beze me preferuje build ve kterem je vice vit (asi tak 48) a to na ukor intu a hlavne agi - tato kombinace je ale na dobyvabi empa mnohem horsi nez prvni proto preferuji muj GW obrany build). B) jak uz bylo recenoi predtim ..dex bych nechal 99 si muzes dovolit pokud budes expit.agi je na me trochu moc s bonusama a IQ bude urcite pred 100 ne li vic dal bych ho niz a na ukor vit protoze s timhle vitem toho na gw moc nevydrzis ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReloadAO Posted July 26, 2005 Report Share Posted July 26, 2005 ok....pridam tu moj build pvm falconera aj s equipom...je nenarocny a velmi lahky na expenie(by som povedal ze lahsi nez DS-kar)....nevyhoda nemoze ist na stingy a mala dmg voci ghostom...ale da sa to prezit hlavne koli HIGH DEF priseram)....samozrejme ak mate priesta za zadkom tak na rydrikoch ste majster zabijak staty su s gloriou+bless+agi:str:2+14agi:99+36vit:1+2int:26+14dex:65+45luck:61+39hit:219 flee:254 crit:31% atk falcona:1010 sanca na vyletenie:30% aspd:182.1 bez bles agi a glorie:hit:209 flee:242 crit:22% atk falcona:950 sanca na vyletenie:21% aspd:179.1 velmi schopny build....vhodny do zaciatku servra(malokto vas trafi,malo VS zbrani a slabsi equip)Edit: skilly necham na kazdeho rozhodnuti ...zalezi ci s nim nakuknete aj do radov GW alebo nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 26, 2005 Report Share Posted July 26, 2005 ok....pridam tu moj build pvm falconera aj s equipom...je nenarocny a velmi lahky na expenie(by som povedal ze lahsi nez DS-kar)....nevyhoda nemoze ist na stingy a mala dmg voci ghostom...ale da sa to prezit hlavne koli HIGH DEF priseram)....samozrejme ak mate priesta za zadkom tak na rydrikoch ste majster zabijak staty su s gloriou+bless+agi:str:2+14agi:99+36vit:1+2int:26+14dex:65+45luck:61+39hit:219 flee:254 crit:31% atk falcona:1010 sanca na vyletenie:30% aspd:182.1 bez bles agi a glorie:hit:209 flee:242 crit:22% atk falcona:950 sanca na vyletenie:21% aspd:179.1 velmi schopny build....vhodny do zaciatku servra(malokto vas trafi,malo VS zbrani a slabsi equip)Edit: skilly necham na kazdeho rozhodnuti ...zalezi ci s nim nakuknete aj do radov GW alebo nie velice zajimave tenhle falconer build.... mozna si to zkusim dokud tu sou tyhle rate a nez bude [ /omg ]e pak ti reknu cerstve poznatky Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaDre Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 no akoze na falcon build mas prilis mali int no moj build je str- 60Agi- 50dex- 50int- 11vit- 11luk- 11na sp mame predsa Bluepotion aby bol stastny cooper Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 no akoze na falcon build mas prilis mali int no moj build je str- 1Agi- 99dex- 99int- 10 vit- 15luk- 1na sp mame predsa Bluepotion mno takze pokud se nemylim takze zadnych 10 int ani 15 vit pokud mas 2 staty na 99 tak vic ani tuk tohle sou hunter buildy ne sniper... kdyz uz pure build dex/agi tak 9 int B) nic vic k tomu intu u reloadova buildu je to auto cast blitz beat build(rychle strili a lita mu falco ktery dava rany okolo 1,5k+-) ne build kterym by nicil v pvp nebo pri expenitim ze by daval blitz beat jako skill to je u huntra na nic si myslim az u snipera kdyz je falconer assault to je neco jineho... B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaDre Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 No takto vypada moj build hadam to ide :D Moj char No pekne co urob si aj ty tvojho ale je to stara databaza takze neni tam vsetko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinarra Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 Mno moj build na Huntera je takyto je to PvM buildSTR 1AGI 82VIT 1INT 50DEX 99LUK 1 Equip: CoM ,Tights + roda frog, Sohee do bot, Whispera do Muflera, 2xBow thimblealebo AoA , Tights + roda frog, Sohee do bot, Whispera do Muflera 1xBow thimble a jedna rukavica so zeromom.Na zvysenie dmg sa da pouzit aj Tights + Picky. Build na Snipera PvM buildSTR 1AGI 93VIT 1INT 40DEX 99LUK 1 Equip ten isty Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaDre Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 Equip: CoM ,Tights + roda frog, Sohee do bot, Whispera do Muflera, 2xBow thimblealebo AoA , Tights + roda frog, Sohee do bot, Whispera do Muflera 1xBow thimble a jedna rukavica so zeromom.Na zvysenie dmg sa da pouzit aj Tights + Picky.z tou shoee vela hp neziskas a vela ides na int to nema zmisel falcon vela krat ajtak nezautoci ked ides DS a manu mas predsa BP radsej 40vit a do bot Verita si daj da SP aj HP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kya Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 z tou shoee vela hp neziskas a vela ides na int to nema zmisel falcon vela krat ajtak nezautoci ked ides DS a manu mas predsa BP radsej 40vit a do bot Verita si daj da SP aj HP2093[/snapback]Ehm ... PvM build ... Int ide pre Dskovanie nie pre falcona a Vit 40 pre Pvm nema zmysel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinarra Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 asi tak A PvP vie tiez nieco spravit ak zmenim trochu equip Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaDre Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 To je uplne jedno co ides ci Pvm MVp pvp char je to jedno 40int ziadni snip alebo hunt si neda naco????? Mas predsa BP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinarra Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 Ty si asi nehral na rate 1 ze?A naco mi bude HP ja som ho vobec nepotrebovala.A este k int zvysuje mnostvo sp kolko dava BP.A len tak mimochodom ja nepotujem moc zda sa mi to ako podvod Bp som pouzivala na czechro iba na MvP a ked som dorazala 99 (Bola som uz zufala ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaDre Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 No vobec hraval som Czechero Final Ro LegacyRo FoxRO a tak dalej ale ziadni hrac co to vie hrat si neda int 40 na ziadnom serveri som take nevidel to nema zmisel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinarra Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 Hadat sa s tebou nebudem to tiez nema zmysel No mas pravdu hrat to neviem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaDre Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 Hadat sa s tebou nebudem to tiez nema zmysel 2101[/snapback]Tak nejak ale mne je jedno rob ako chces Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kya Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 No vobec hraval som Czechero Final Ro LegacyRo FoxRO a tak dalej ale ziadni hrac co to vie hrat si neda int 40 na ziadnom serveri som take nevidel to nema zmisel.2100[/snapback]Zaujimave ze na Reloadovho falconera si napisal ze ma malo INT (mal 40) a teraz pises ze 40 int si ziadny hunter neda ... mam taky pocit ze v tom mas nejaky zmetok 40 int pre PvM Dskara je velmi uzitocne. Zmisel to mozno nema ale Zmysel to urcite ma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 no akoze na falcon build mas prilis mali int no moj build je str- 1Agi- 99dex- 99int- 10 vit- 15luk- 1na sp mame predsa Bluepotion omg v calcu mas agi 97 a napsal si agi 99a navic tam mas pri agi 97 int a vit 10 takze se nehadej priste ...s tim intem mas fakt zmatek ...pvp gw hunt ci sniper si 40 int neda protoze dava vit radsi kdezto PvM ds build dava int aby mohl dat co nejvic DSpoty stoji penize...kterych na low rate nikdy nebude dost... B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 Mno moj build na Huntera je takyto je to PvM buildSTR 1AGI 82VIT 1INT 50DEX 99LUK 1 Equip: CoM ,Tights + roda frog, Sohee do bot, Whispera do Muflera, 2xBow thimblealebo AoA , Tights + roda frog, Sohee do bot, Whispera do Muflera 1xBow thimble a jedna rukavica so zeromom.Na zvysenie dmg sa da pouzit aj Tights + Picky. Build na Snipera PvM buildSTR 1AGI 93VIT 1INT 40DEX 99LUK 1 Equip ten isty moje odpoved k buildu od PaDre je na minule strane Sinarra:je to bych rekl idelani PvM build nemam zadne vyhrady B) diky vysokemu int se rychle regeneruje sp a je ji dost rekl bych tak700+-s equipem (kdyby vic ci min tak me prosim oprav ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinarra Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 SP je u hunta s equipom a bez blesu presne 902 a sp regen je presne akurat pre tento equip (CoM sohee roda frog) a pri int 50 19 per tick.Ono som zabudla este k equipu na sunglasses + willow ale tento build s tim nepocital inak by stacilo 48 int pri sp regene 19 alebo 52 int pri sp regene 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 SP je u hunta s equipom a bez blesu presne 902 a sp regen je presne akurat pre tento equip (CoM sohee roda frog) a pri int 50 19 per tick.Ono som zabudla este k equipu na sunglasses + willow ale tento build s tim nepocital inak by stacilo 48 int pri sp regene 19 alebo 52 int pri sp regene 20 na CoM sem zapomnel ale 900sp+ to uz je sila B) sp regen 19 bohate staci ten rozdil 4 int na 1up v regenu je zanedbatelnya za ty 4 int to podle mne nestojijinak no1 v PvM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Terezka Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 S inteligencí 48 souhlasím, sama ji u svého SHF mám. Jinka poÄítat se sunglasses + willow, to je docela zajímavý sník .)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinarra Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 preto mam int 50 a nie 48 lebo som nerata ze by som mala volakedy tie okuliare , ale snivat moze kazdy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.