R-e-n Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 Opet chlubici se topic, ale co :-) Reknete nam, co lepsiho ci uzitecneho vam padlo pri zabijeni potvurek z Hunt questu - samozrejme, ze se to netyka odmen, ale dropu popritom :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanlee Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 Padlo toho celkom dost ale z tych zaujimavejsich veci, halo, hydra card, emperium a par drobnosti. Jo a este slotovy ring ako odmena z obb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommii Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 No me sice nepadlo nic co by bylo ke chlubeni, ale kdyz mi padla LUTE a 2x Guitar,tak jsem si rekl, ze si asi zalozim kapelu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Khamul Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 Zatim jenom skeleton karta, ale lepsi nez dratem do oka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tulak zabijak Posted May 27, 2007 Report Share Posted May 27, 2007 no me padl Earth Petite Card Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elfinka Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 (edited) mne padla z pupa huntu karta... bolo to hodne akcne, kedze chudak archerka pizli pupy nozikom vzdy celkom dlho, zakliknem a pozeram inde... ked som pozrela spat, bola hlaska o drope prekryta tym cervenym "pupa: xx z yy zabitych" a az po piatoch dalsich som si vsimla ze padla aj nejaka kartavsetko zachranil okoloiduci poring, ktory ju zlootil a potom z neho ta karta zase vypadla este z orc zombie huntu karta a z elder willow huntu rovno dve Edited June 16, 2007 by Elfinka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frozt Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 Mno tag mÄ padla celkem vÄciÄka na docela zajmavym mistÄ V novice zónÄ mi sem při huntÄní fabre náhodou zabil jednu roda frog a padla mi z ní karta Sice trochu out ale tag co FOR FUN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blazej Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 (edited) No, par veci popadalo. Asi nejvic potesil marc card,. Sice to bylo dost stresujici, protoze jsem odportl a koukam, ze byl drop karty. A nepostrehl jsem , ze bych ji zvedal... . Tak jsem potom zbesile hledal, kde to bylo...ponadaval, ze jsem o ni prisel... a pak ji nasel mezi vecma Nejspis ze zvyku jsem pozvedal veci a mezi nima i kartu... Jinak jeste padla dryad card. No a behem hunteni masteringu jsem cestou v bludisti zabil eclipse a voila, karta z neho... A ted jen doufam , ze nez doddelam zipper beary, mohlo by neco padnout Edit : Tak zipper nikde , ale behem dalsiho huntu (grizzly) padla z mobu kolem Li Me Mang Ryang card. PS: Na zaver bych rad podekoval svemu homunovi za dobre odvedenou praci Edited June 26, 2007 by Blazej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lemon party Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 Nooo, mojej maliÄkej acolitke pri Megalodon Hunte padla OBB a z nej vytiahla Full Plate Mail /1/.A to poteÄí. None Hope, Blacksmith Link to comment Share on other sites More sharing options...
feech3ck Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 Me za hydra hunt padly 3 hydra karty. Pri raydric huntu 1 raydric karta, ktera diky portovaci strategii (s..t se s kazdym abysem zdrzuje:)) zmizela v nenavratnu (...no nepotesi) a 1 ray archer karta. A taky jedna orc skeleton z prvniho vlaku pri drainliar huntu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 Me za hydra hunt padly 3 hydra karty. Pri raydric huntu 1 raydric karta, ktera diky portovaci strategii (s..t se s kazdym abysem zdrzuje:)) zmizela v nenavratnu (...no nepotesi) a 1 ray archer karta. A taky jedna orc skeleton z prvniho vlaku pri drainliar huntu.ray taky padl a stihl jsem ho /meh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lemon party Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 Okey pokracujem vo vycte toho co mi padlo.Vela toho niejePri Bongun Hunte, s ktorym sa moja mala Aco prave trapi mi zatial padla iba jedna Munak Hat a uz tretie Apple of Archer Zatial žiadna karta, ak nepocitam tie tri guardy z pup.Niekdo ma stastie na ciapky a niekdo na karty.Skoro som zabudla na tu Poring Hat, ktora mi padla, ked som horko tazko dokoncila prvy Cookie hunt.Moja Aco je proste este prilis mala, aby si na Cookie trufla None Hope, Blacksmith Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skywalker Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 pri desert wolf hunty mi padnuly 2 desert wolf karticky Link to comment Share on other sites More sharing options...
pal4din Posted July 23, 2007 Report Share Posted July 23, 2007 cookie karta a rybi kucharka 2.dil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lemon party Posted July 23, 2007 Report Share Posted July 23, 2007 Tá moja maliÄká ma akési ÄÂťastie na tie čiapoÄky, ale karta ani jedna...No, možno Äasom...Takže pri SW hunte mi padla Safety Helm Síce málo cenená, ale poteÄí. None Hope, BS Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANNED Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 Ja uz to rikala na mainu, ale mam malo postu tak pridam i sem. V jednom dni pri huntu Skeleton Worker po padnuti treti karty, jsem si v duchu rekla, no tak by mohla padnou i ctvrta. Kdyz padla radeji jsem na nic nemyslela a odesla, bo jsem nejak citila v zadech, ze by padla i pata a pri tolika lidech, co se tam snazilo huntit by mne to bylo uz i trapne.Za tu dobu co hraji na Rebornu mne moc karet nepadlo, takze si mne proste stesti naslo a ja timto dekuji:o)Hezky zbytek dne vsem Link to comment Share on other sites More sharing options...
pal4din Posted July 27, 2007 Report Share Posted July 27, 2007 pri marc hunte marc karta uz sa patrilo po 7k moboch co nic nepadlo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sh4d0w Posted September 17, 2007 Report Share Posted September 17, 2007 (edited) pri marc hunte marc karta uz sa patrilo po 7k moboch co nic nepadlo VidíÄ a když si ji huntil se mnou tak padla po pár minutách.Jinak mÄ při cookie huntu padla cookie karta, a z tÄch opbÄek samý voloviny až na Crown Edited September 17, 2007 by Sh4d0w Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny16 Posted September 17, 2007 Report Share Posted September 17, 2007 Pri gild huntu Bigfoot mi padla jedna Bigfoot karta. a pak dve smokie karty v jeden den. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trouble Posted September 17, 2007 Report Share Posted September 17, 2007 Pri marc guild huntu mi behem jedny hodiny padla marc c. a hydra c. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Khamul Posted September 17, 2007 Report Share Posted September 17, 2007 Dneska u Familier hunty hned 2 Familier karty, neni moc ale potesi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kirke Posted September 19, 2007 Report Share Posted September 19, 2007 (edited) Tak nejlepÄí byly asi Spiky z OBB za Alligatory ^__^ Potom Savage babe c., Orc Skeleton... *loví a doluje v pamÄti* Familliar c.... xD což je hroooznÄ užiteÄné, že , Geo c... už mÄ nic nenapadá a jsem si skoro jistá že jsem na něco zapomnÄla, ale asi by to byla jen nějaká zbyteÄnost xD Edit: Tak jsem si vzpomnÄla xDDD JeÄtÄ mi padl Zerom pri Requiem huntu xDD Edited September 20, 2007 by Kirke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myjka Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 (edited) Zerom Card, Enchanted Peach Tree Card Edited September 26, 2007 by Myjka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freesia Posted October 26, 2007 Report Share Posted October 26, 2007 no mne jak jinak pri huntech nic moc nepadlo....jen 2 familiar karty, nine tail, dragon tail a thara karta. jinak nic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cocman Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 (edited) 2x po sobe zerom, thara, mink coat, skeleton worker... kdyz to tak vemu...co hunt to karta /kis /?? Edited November 12, 2007 by Cocman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts