Mitheress Posted July 21, 2007 Report Share Posted July 21, 2007 (edited) Z duvodu, maleho zajmu se sraz u vody rusi!!! Na hlavnim nadrazi tram c. 12 smer Namesti Miru, na Ceske prestoupit na x13, kterou se dostanete ke kolejim i do hospody (zastavka Klusackova - hospoda, zastavka Cervinkova - koleje). Vsichni si povinne koupi listek za 13KC !!!! Nebo dopadnete jako ja, kdyz jsem se vracel z ubytovaciho Snad to vysvetli mapka. Prestup na ceskeHospoda Koleje Cesta vecer z A2 na kolej Purk ;]vecer nejezdi tramvaje takze musite jet busem. bus c. 93 ( hlavne nevlezte do 99!! ) prvni jede v 0:00 z Klusackove potom 1:07 a pak kazdou celou hodinu az do 5:07 pak uz jede zase tramvaj ;] Program:patek 27.7ubytovani na kolejichhospodasobota 28.7koupani (Pasohlavky, nebo jina koupaliste (Dobrak, Kravi hora) a nebo jeste prirodni je tu jeden lom kousek od Brna ;])vecer hospoda, potom akce na koleji :>29.7odubytovani hospoda na rozloucenou ;] Hospoda na patek je A2,Tady - pivo - Budvar polotucne 19kc, plnotucne 24kc?(nevim jiste)- nealko - tocena Kofola- fotbalek- hudba - pokud bude pekne muzete sedet i venku- vodarna by nemela byt problem- zavira se v 2h (stejne musite byt druhej den ready ;] )Kdo mi udela ostudu toho zabiju vlastnorucne !!!! Kdyby byl problem tak mi zavolejte na mobil 776220587 Zatim prihlaseni:Mitheress, Baalberith, Dunt, Johny , rodix, mitar, Busva, Lotrando, Vaclav ;], Kuzmicz, rulezz,Dr Yueh, NessaAshitaka, Myjka, Zusska, Frost, Viperr, DarkLord , Glorfindel, Saqata, WeeX, Leontinka, Jiraya, Erasto, Ysaka Edited July 26, 2007 by Mitheress Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted July 22, 2007 Report Share Posted July 22, 2007 Jen pro informaci - sobotni GW nebudou. Jedte kdo muzete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myjka Posted July 23, 2007 Report Share Posted July 23, 2007 uuu vyzera to lakavo ja by som constiku skusila tu kravi horu. Dostaneme sa tam aj peso ak niekomu nevadi chvilka do kopca a kam pojdeme pit? rezervneme si nieco? aby sme nezostali s holymi zadkami a mali si kam sadnut Link to comment Share on other sites More sharing options...
tulpik Posted July 23, 2007 Report Share Posted July 23, 2007 (edited) Tak už asi kvůli klukům jako je Viperr a DarkLord se tam určitě ukážu!Jáká by byla škoda prošvihnout něco takovýho jako vidět tyto 2, navíc 15 minut MHD z domu. Takže já se ukážu #$%^&*( Edited July 23, 2007 by tulpik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zusska Posted July 23, 2007 Report Share Posted July 23, 2007 wuaaaawww ako kukam tak sa ten zoznam rozrasta asi sa preto nik nehlasil lebo nemali stan .. ..len tak dalej Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuzmicz Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 (edited) Omg omg to bude zase oziracka neudelame vecer bramborakovou party? Ze prej s Ashim, dyt tu bude prvni rok ten maslak Edited July 24, 2007 by kuzmicz Link to comment Share on other sites More sharing options...
tulpik Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 Mithe připiÄ mÄ na seznam, dojdu v převleÄení s teroristou Kaplanem(pokud toho chudáka do té doby nÄkde najdu).Ubytování nepotřebuju snad jen pokud by mÄ matka vyhodila z domu do té doby, což na 99% nehrozí A připrav se, že toho musíme spolu hodnÄ probrat, co se týká naÄeho vztahu, zdá se mi že mi zahýbaÄ ty, ty, ty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted July 25, 2007 Author Report Share Posted July 25, 2007 Mithe připiÄ mÄ na seznam, dojdu v převleÄení s teroristou Kaplanem(pokud toho chudáka do té doby nÄkde najdu).Ubytování nepotřebuju snad jen pokud by mÄ matka vyhodila z domu do té doby, což na 99% nehrozí A připrav se, že toho musíme spolu hodnÄ probrat, co se týká naÄeho vztahu, zdá se mi že mi zahýbaÄ ty, ty, ty. Ja si nejsem jistej jestli te tam nekdo chce Link to comment Share on other sites More sharing options...
tulpik Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 Ja si nejsem jistej jestli te tam nekdo chce Fajn, tím líp Mithe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivik30 Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 No to vypada ze se tam jeste pokousete Link to comment Share on other sites More sharing options...
itmakememad Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 AAA ja uz se tesiim ** Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted July 26, 2007 Author Report Share Posted July 26, 2007 Update prvniho postu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perthorn Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 @me Slintá závistí ... /sob Link to comment Share on other sites More sharing options...
frostsilenec Posted July 27, 2007 Report Share Posted July 27, 2007 a ja na "truc" do 99 pudu . jinak jak se to vidi s tou sobotou cca, pude se nekam na kupko? nebo to se domluvi v hospe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kvakik Posted July 27, 2007 Report Share Posted July 27, 2007 Ja si nejsem jistej jestli te tam nekdo chce v tom pripade nevim, proc si rusily GW, tohle pak neni sraz rebornu..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frostsilenec Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 (edited) v tom pripade nevim, proc si rusily GW, tohle pak neni sraz rebornu..... je to sraz rebornu ale neni nas problem ze tam neni zadny PF/temp.. //Jinak vcera mooc krute , dobre sem se bavil, a jeste vic nad nami strizlivy baalberith s elfinkou.. a dneska to bude ete lepci pokud se dostanu na to kupko Edited July 28, 2007 by frostsilenec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myjka Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 To je akciaaaaa cakam kym sa chlapska cast vrati z obchodu pojdem sa dat do normalneho stavu a vyrazame na dobrak pocitam ze okolo 11tej by sme tam uz mohli byt +- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Worgaz Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 (edited) je to sraz rebornu ale neni nas problem ze tam neni zadny PF/temp.. Lol mrkni se nejdrive na co Elric reagoval... Vysvetleni:Proc se rusi GW, ktere jsou pro vsechny, kdyz tam nejsou vsichni vitani... P.S:Ale bylo velice tezke odolat tomu lakadlu v podobe vasich osob a neprijet Edited July 28, 2007 by Worgaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kvakik Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 (edited) Lol mrkni se nejdrive na co Elric reagoval... Vysvetleni:Proc se rusi GW, ktere jsou pro vsechny, kdyz tam nejsou vsichni vitani... P.S:Ale bylo velice tezke odolat tomu lakadlu v podobe vasich osob a neprijet worgaz ma pravdu, kdyz neumis porozumet psanemu textu tak, jak rika keldorn, nereagujspecial pro tebe bude napriste komiks v paintbrushi chtel proste rict/napsat, ze nazvat to srazem rebornu a zrusit kvuli tomu GW, obzvlast kdyz nekdo napise tulpikovi takovou UBOHOST jako "nejsi vitan" + ten inkriminovany smajlik, je mirne podivne p.s. sam nevim jestli dnes vecer budu doma, tak jsou mi GW ukradeny, me jde spis o princip Edited July 28, 2007 by Kvakik Link to comment Share on other sites More sharing options...
halikarnas Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 (edited) je to sraz rebornu ale neni nas problem ze tam neni zadny PF/temp.. //Jinak vcera mooc krute , dobre sem se bavil, a jeste vic nad nami strizlivy baalberith s elfinkou.. a dneska to bude ete lepci pokud se dostanu na to kupko My meli taky jeden Reborn sraz (13.7 - 15.7), kuli nam se GW nerusili (neze by me na tom zalezelo, spis mi to vyhovuje), PF i Templ tam jsou a dokonce ve vetsi ucasti nez po "velkem opicim flamu"(doufam ze se nebude konat konvertace tak jak je to zvykem) kdy jsme tam byli jenom ja a Worg. A abych nezustal jenom u slov co se tyce onoho reborn srazu tak tady je reprezentacni skupinove foto, (All Included): Edited July 28, 2007 by halikarnas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ashitaka Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 (edited) ...Jestli vas to tak stve tak si ho pozvete na svuj sraz udelejte z nej prominentniho hosta a kupte mu treba celou zoo kdyz jste z toho tak hotovi Edit: Vase principy jsou odjakziva zvlastni ...Ale ze vas tam bylo. Skoro jste se nevesli na fotku. Brecte si tu, jdu na pivo Edited July 28, 2007 by Ashitaka Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Jakubicek. Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 My meli taky jeden Reborn sraz (13.7 - 15.7), kuli nam se GW nerusili Docela hustej mejdan Verim ze az budete delat sraz a bude vas vic jak 10 lidi,tak se GW zrusi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Worgaz Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 No na forum se hodi rypacka na opice a potrefena zvirena se ozve Jen jsme chteli poukazat na to, ze i kdyz se Tulpik svymi prispevky ztrapnuje, Mith se mu posledni dobou vyrovna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myjka Posted July 29, 2007 Report Share Posted July 29, 2007 Myslim ze zrazik maximalne vydareny fotecky dodam ked mi ich kuzma posle constiku diky Link to comment Share on other sites More sharing options...
frostsilenec Posted July 29, 2007 Report Share Posted July 29, 2007 jj velmi vydarene, kupko suprove, a ja sem si nepripadal jako zavislak kdyz sraz byl jako s normalnima lidima a ne "jen" o ROcku.. pro zasvecene .. - Moje ....... delaa .. . Doufam ze dalsi sraz bude naka zase zajimava akce nez jen ciste hospoda & RO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts