Jump to content
Reborn fórum

GW 17.9.2007


tyrex

Recommended Posts

Video pÄkné, hudba pÄkná, ale skill za dancerku fakt mizivej. Ke konci to už bylo o něco lepÄí­, ale ze zaÄátku to bylo fakt hodnÄ chabý, až jsem se divil, že to zveřejřujeÄ. Aspoř že na konci byl ten slow grace v kempu rnr a už ne tak straÄné pushování­ dopředu za každou cenu pod nepřátelské AD s namaÄkaným dazzlerem.

 

Za použití­ vulcan na jakousi wiznu je taky veliké mí­nus, protože je to nanic. Lepči by byl nějaký slinging arrow na přeruÄení­ castu wiznÄ s tí­m, že žádný delay, můžeÄ chodit a vůbec. A vulcan se hodí­ jen vyjí­meÄnÄ jako podpůrný dmg.

 

Tarotky zřejmÄ ta gypsy nemá, což by se taky semtam hodilo ví­c, než stunovat pouze knighty a priesty, kteří­ byly zrovna na obrazvce jako jediní­. Ale tak jasnÄ, pokud nemá tarotky, tak to není­ zas až tak marné mí­t nakliknutý dazzler dopředu, páÄ tam může byt kdejaký sinx v cloaku nebo ti na obrazovku může zrovna nÄkdo vbÄhnout, takže to je relativnÄ OK.

 

A naprosto nejvÄtÄí­ bota byla, že jsi byl v partÄ s low vit charama a použí­val dazzler. To je prostě tak straÄnej kix jako když třeba hraje bard string nepřátelům nebo paladin hraje gospel a nikoho nemá v partÄ. Ve videu bylo tak straÄnÄ moc vystunovaných vlastní­ch wizen, champů, a vůbec charů s vit 70 a menÄí­, až se na to nedalo koukat.

 

KaždopádnÄ pokraÄuj v hraní­ gypsy dál a snad tÄ tí­mhle trknu správným smÄrem :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...