Gwaihir Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 PříspÄvek napsal Yamian 22.7 2005, 17:11 Prakticky identicky s normalnim priestem: Spiky band, na GW PoopooSaint robe of Ares, na GW Unfrozen silk, pripadne menit za pasana/dokebi/swordfishQuad vital rodBuckler proti raseImmune muffler, pripadne menit za marse/dustiness/jakk.Firelock soldier shoes2x safety ring, pripadne (na bosse) phen. EDIT: Mozna neni nejlepsi, ale ja sem s nim spokojenej ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiddo Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 Head: Poo Poo Hat / Erudite Biretta, Diver Googles ,Body: +4 Hard Scalpulare / +4 Saint Robe of Disguise(;P),R Hand: +4 Evil Bone Wand / +4 Triple Dexterous Rod,L Hand: High Orc Guard (/ Guard(1)(zhářam) + Megalodon Card),Shoes: +4 Shackles,Acessory: Clever Clip / Clip Under the Cast,Acessory_2: Clever Glove / Bloody Butterfly Clip...nemám "ustálený" equip, ja to stále mením... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanaki Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 L Hand: High Orc Shield (/ shield(1)(zhářam) + Megalodon Card)1247[/snapback]Priesti muzou nosit Shield ? Vždycky jsem je vidÄl jen s Bucklerem.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yamian Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 Muzou maximalne Buckler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiddo Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 Priesti muzou nosit Shield ? Vždycky jsem je vidÄl jen s Bucklerem....1264[/snapback]Muzou maximalne Buckler.1267[/snapback] Sorry, sekol som sa je to Guard[1] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanaki Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 Sorry, sekol som sa je to Guard[1]1277[/snapback]Jen Guard ? To je málo, sežen si Buckler [1] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 zkousel uz nekdo kritikal priesta? ten bez equipu neda ani prd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yenifer Posted July 25, 2005 Report Share Posted July 25, 2005 zkousel uz nekdo kritikal priesta? ten bez equipu neda ani prd 1289[/snapback] critical je marnej... flee str rulez btw tenhle topic je na nic... zadnej priest vam nepovi co ma na sobe... leda sem napise klasickou vybavu... ja z tech veci co tam ma nemam ani jednu ") Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yamian Posted July 25, 2005 Report Share Posted July 25, 2005 critical je marnej... flee str rulez btw tenhle topic je na nic... zadnej priest vam nepovi co ma na sobe... leda sem napise klasickou vybavu... ja z tech veci co tam ma nemam ani jednu ")1554[/snapback] Uz jsem to napsal sem a nejak mi to prislo zbytecny to psat 2x.... Mozna by stalo za to zrusit topicy o equipu advanced 2nd classu. Stejne v 99% potrebujou to samy co 2nd, takze mi to pripada dost zbytecny. Stejne tak kde expit priesta a high priesta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gwaihir Posted July 26, 2005 Author Report Share Posted July 26, 2005 Uz jsem to napsal sem a nejak mi to prislo zbytecny to psat 2x.... Mozna by stalo za to zrusit topicy o equipu advanced 2nd classu. Stejne v 99% potrebujou to samy co 2nd, takze mi to pripada dost zbytecny. Stejne tak kde expit priesta a high priesta.1557[/snapback]Uz sem to udelal, je to fakt lepsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rekki Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 FS priestPoo Poo / droping catBuckler - thara frogRod - 4* fabresaint roba - peco pecoshoes - veritacessory - phen+smokie (GW 2*safety ring)muffler- harpy/raidric gangster mask (do vit 80+-)Sunglasses - elder willow mozna se nekde pletu uz dlouho sem to nehral Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezjmena Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 ja mam(neco jeste stale nemam)na gw poopoo hat/jinak +4 spiky band/pripadne kocku:)opera masktriple vital staf+6 muffler s marsem/raydrickem2x safely ringy+6 Shoes s veritem+6 buckler s tharou+6 saintku s pecopeco/silku s marcem samozrejme muzete jet i na +7 taky to neni uplny max:) muzete mit treba jeste sunglassky aj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted January 21, 2006 Report Share Posted January 21, 2006 Pokud nejedete vit a int na 99 a nepotřebujete co nejvíc dalÄích +statů do jednoho atributu, je asi lepÄí místo rod se 4 kartama (+4 body) vzít třeba staffku +2 int a dalÄí +3 od karet nebo arc wandu +3 int a +2 ve slotech. Doufám, že to neni íşplná blbost a snad sem to napsal srozumitelnÄ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hwi Nori Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 Pokud nejedete vit a int na 99 a nepotřebujete co ...16913[/snapback] no nevím ja tam pouzívám fabre abych dohnal HP ono je to poznat, a int koncim nekde mezi 75-85 ted nevim přesnÄ kde je pro jigh priesta vyhodne kuli healu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeathWing Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 no nevím ja tam pouzívám fabre abych dohnal HP ono je to poznat, a int koncim nekde mezi 75-85 ted nevim přesnÄ kde je pro jigh priesta vyhodne kuli healu19337[/snapback] Heh delas si srnadu s int 75-85? Idealni int je maximalni int!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draxlith Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 Heh delas si srnadu s int 75-85? Idealni int je maximalni int!! 21029[/snapback]S tim bych si dovolil nesouhlasit kdybych nekdy jel znovu HP tak bych si dal int 86(+-podle equipu), a nalozil bych vic do Dex a Str Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 Já bych dal asi takhle:int 93+24 - poslední heal breakpoint na lvl 99 za (117+99)/8, přiÄemž bych mÄl tu staffku s 3 fabrevit 80+10luk 8+2zbytek dex, myslím kolem 85 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draxlith Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 Já bych dal asi takhle:int 93+24 - poslední heal breakpoint na lvl 99 za (117+99)/8, přiÄemž bych mÄl tu staffku s 3 fabrevit 80+10luk 8+2zbytek dex, myslím kolem 8521032[/snapback]A heleme se to je celej Draxlith (teda kdyby byl 99/70 ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacky Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 Povim vam jakej jsem mel kdysi Equip jeste nez jsem smazal sveho "milacka" <CoM><Dark Blinker> (Jednu dobu dokonce Angel Wings Ears )<Romantic Flower><Saint's Robe (Peco Peco card)><Buckler (Thara Frog card)><Rod (4x Fabre) .. a samozrejmne moooc dalsich jinych veci do ruky ><Shoes (Verit,Sohee)><2x Slot Rosary (vlastne ani nevim proc )A ted udelam vsechno poroto abych mel stejnej Equip (a nezajima me jestli se nakomu libi nebo ne .. )Staty vam nereknu.. aby se tam jednou neobjevil stejnej Priest jako jsem byl kdysi ja .. /kis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raduz Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 GW :head : poopoo/drooping catmiddle/low : wing ears,opera maskgarment : ragamufinarmor : deadly/unfrozen silk robeshoes : crystal pumpsshield : cranial buckleraccessories : rosary, four leaf clover rosary, safety ringweapon : long mace, spike int u hpriesta 79 s bonusmi do 101 na break max, 9x je overkill Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpio Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 GW :head : poopoo/drooping catmiddle/low : wing ears,opera maskgarment : ragamufinarmor : deadly/unfrozen silk robeshoes : crystal pumpsshield : cranial buckleraccessories : rosary, four leaf clover rosary, safety ringweapon : long mace, spike int u hpriesta 79 s bonusmi do 101 na break max, 9x je overkill26226[/snapback] head: drooping catmiddle/low: opera maskgarmet: proc ragamufin? proc ne marse/raydrick?armor: deadly bych neriskoval unfrozen je lepsishoes: proc ne verita/matyra/ancient soldier skeleton (jestli je to ono)shield: cranial je jasna volbaacc: SR, SRweapon: wand of survival s fabrem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raduz Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 garment:ragamufin = universal, marse mi nepomoze proti amplifajnutemu chainovanemu meteor stormu, raydric ? asuru aj tak neprezijem a kazdy normalny dmg maker jazdi s elementomhead : poopoo je niekedy viac ako mackaarmor :deadly ked stretnes saga,profa a nepotrebujes prave sc ked castis sanctuary a nechces provoke oplati sa o5...inak marcshoes:pri hp koeficiente priestov ? mdef rox, luk rox accessory:sr zvysuje def ktoru mam boostnutu z overupgradov, OI/Icepick potom bolia, rosary zvysuje mdef tak potrebnu proti precastomweapon : ja mam uzavrety stat build bez eq = nepotrebujem taku wandu = uprednostnim redukciu ucinku OI/Icepick alebo ranged atakov Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpio Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 No, kdyz dostavam AD a sonika s EDP, tak ten raydrick je celkem dobrej. Jeste je lepsi jet mdef uplne s def 0 nebo jet tak nejak vyrovnane mdef a def 35+-Jinak tech Ice piku tady moc neni. Max 2. A jeste, koukal sem crystalky vazi 100, long mace 800. Pokud nejdes str priesta, tak to je na prd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raduz Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 No, kdyz dostavam AD a sonika s EDP, tak ten raydrick je celkem dobrej. Jeste je lepsi jet mdef uplne s def 0 nebo jet tak nejak vyrovnane mdef a def 35+-Jinak tech Ice piku tady moc neni. Max 2. A jeste, koukal sem crystalky vazi 100, long mace 800. Pokud nejdes str priesta, tak to je na prd 26245[/snapback]long mace podla emperka vazi 80, str idem aj ked malicko ked sa rozsiria icepicks tak spoznas stredovek =] na ad afaik funguje pneuma, sonika s edp ? neelementarneho ?som myslel ze enchant poison funguje aj pri sonicu ] tak ti pekne obijde raydra a nazdar. ked chces redukciu neutralu tak GR. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpio Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 Tak mas pravdu, ja koukal na sweethearts a maj tam asi chybu. Vazi 80. enchant poison funguje pri soniku, ale nekteri si to nedavaj a hazou si aspersio na ty, co maj deadly silku Asi preorganizuju svuj equip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.