TheERay Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 fd / sc ? co se vyuzije vic ? , porad se nemuzu rozhodnout 11889[/snapback] mno za high wize muzes dat oboje takze no problem ale SC se obcas hodi na zastaveni cloveka s marcem ale sance jenom 65 nebo 60 ted nevim :X Link to comment Share on other sites More sharing options...
safik Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 mno davat si oboji je imo plytvani bodusanci na uspech maj jak FD tak SCimo je SC mnohem lepsi nez FD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grogy Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 FD je na nic, beztak má každej marce, a kdo ne, je zamraženej SG1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ondr4s Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 co treba takhle ? mage skilly -FB 10FW 10fire ball 5napalm beat 1sight 1cold bolt5FD 1SC 10lightening bolt 4thunders storm 1sp rec 1 wizz-sg 5ms 5jt 10quag 5water ball 5 ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERay Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 co treba takhle ? mage skilly -... wizz-sg 5ms 5jt 10quag 5water ball 5 ???11972[/snapback]mno tak SG5 a MS 5 nema moc cenu asi .. jako s dobrou dex ten rozdil oproti 10 neni tak velkej a hlavne na 5 to fak podle me nema cenu ... jinak je fak ze ten FD se mozna nevyplati na GW ale na expeni solo se vyplati ... edit: a btw na kazdej ma marca a ne kazdej ma SG1 rychly natolik aby ho stih nez mu utece ten negdo ... a na expeni je blbost plejtvat gemy za SC ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ondr4s Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 j sry sg ma byt 10, upsal jsem se Link to comment Share on other sites More sharing options...
safik Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 btw na kazdej ma marca a ne kazdej ma SG1 rychly natolik aby ho stih nez mu utece ten negdo ... a na expeni je blbost plejtvat gemy za SC )11984[/snapback] mno ti garantuju, ze zrovna clovek kteryho se budes chtit zbavit, toho marce bude mit )jo a btw od wizen se vetsinou neutika ) ty se prave snazi vetsina co nejrychlejs zabit )na expeni ti staci FW FB, takze FD je v mych ocich stale plytvani bodu ( stejne malo kterej high wiz to bude expit solo bez pomoci guildy ) ondr4s: ty 3 zbyvajici body bych asi dal do heavens drive ( s tim ze to sg a ms jsou na 10 ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERay Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 mno ti garantuju, ze zrovna clovek kteryho se budes chtit zbavit, toho marce bude mit )jo a btw od ... ondr4s: ty 3 zbyvajici body bych asi dal do heavens drive ( s tim ze to sg a ms jsou na 10 )11990[/snapback]hele high wize hraju a jasny ze se guilda snazi expit spolu ale porad expis nebo huntim sam .. a na co ti bude FW na priseru kera bude fire ? treba HO .... hm ? ty gw: divil by ses kolikrat lidi co nejrycheljs dobihaj k empu .. tj proste .. jako urcite kdyz ten clovek nema guildu a chce expit obcas sam a huntit tak ten FD potrebuje .. pochybuju ze negdo pude huntit se stone cursem :X ... i kdyz je fak ze na hunteni je lepsi mit huntera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Retro Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 hele high wize hraju a jasny ze se guilda snazi expit spolu ale porad expis nebo huntim sam .. a na co ti bude FW na priseru kera bude fire ? treba HO .... hm ? ty gw: divil by ses kolikrat lidi co nejrycheljs dobihaj k empu .. tj proste .. jako urcite kdyz ten clovek nema guildu a chce expit obcas sam a huntit tak ten FD potrebuje .. pochybuju ze negdo pude huntit se stone cursem :X ... i kdyz je fak ze na hunteni je lepsi mit huntera 12045[/snapback] Wiz kterej expi sam je lama a proto s nim nikdo expit nechce.A u toho hunteni s FW :marc - water, marse - water, thara - water - na ty ti staci JTbeetle king - earth (staci FB), creamy - wind (tak malo HP ze to umlatis i s rod)munak - undead (FB), sohee - water (JT), bigfoot - earth, raydric - shadow,verit - undead, sting - earthTakze jediny co asi budes huntit a je fire bude drops ( ) a zerom ( ) coz myslim zvladnes i takZ toho plyne ze pokud to trochu umis tak si vystacis s FW naprosto bezproblemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERay Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 dotaz co se zapocitava jako prvni a jak to pak je dal na redukci cast timu..asi prvni se pocita dex ne ? takze treba dejme tomu zbyde 50% cast time z puvodniho..pak mam veci na cast time (a jelikoz nejsem moc optimista) a ty asi pocitaj treba -5% cast time az z tech 50% takze tj potom jenom 2,5 ? mno a treba sufra a stringy ? se zapocitaj asi az po tehle vecech ne ? dik za odpoved .. a pIs piste jenom kdyz budete vedet ... nebo kdyz to mate odzkouseny.. nazor je mi v tomhle pripade na nic kdyz si to jenom myslite .. diik Link to comment Share on other sites More sharing options...
safik Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 ... a pIs piste ...12232[/snapback]omfg tak tohle je troska moc... mno kdyz vyjdeme z toho ze redukce se pocitaji z aktualniho cast time (tzn po zapocitani predeslych redukci ) a ne puvodniho ( ten co je napsanej v popisku skillu) tak je v celku jedno v jakym poradi se ktera zapocitava vyjde to totiz furt stejne ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stilgar Posted December 11, 2005 Report Share Posted December 11, 2005 tak co treba: fire bolt 10fire ball 5fire wall 10sight 1cold bolt 5frost driver 10lightning bolt 4thunderstorm 1stone curse 2napalm beat 1 storm gust 10meteor storm 10/lov 10jupiter thunder 10waterball 5sight thrasher 2earth spike 5heavens drive 1quagmire 5sense 1 mozna uplne blba otazka... ale co vlastne je battle mode a jak to funguje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
oggi Posted December 12, 2005 Report Share Posted December 12, 2005 Stilgar: /bm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quargi Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 Funguje zde gangbatein nebo jak se to jmenuje a je to použitelné? Link to comment Share on other sites More sharing options...
oggi Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 Quargi: funguje a pouziva se to pri GW celkem hodne Link to comment Share on other sites More sharing options...
jahy Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 Podle mnÄ se hodi v pvp a na gw když vám zaÄne dávat sodu nějaky Hunt(teda když nema marce, inak mužu akorat stát a potovat, bez endure se k nÄmu nedostanu na SC tak newim no. /gg 17311[/snapback]quagmire nemáÄ? /no1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thror Posted January 30, 2006 Author Report Share Posted January 30, 2006 Tak juknite na build, ktorý hodlám ísÂť...(bez boostov)Str 2+3Agi 1+8Vit 25+5Int 99+17Dex 99+25Luk 1+3 Mage skilly:Fire Bolt 10Fire Ball 5Fire Wall 10Stone Curse 10Lightning Bolt 4Thunder Storm 1Cold Bolt 5Frost Diver 2Napalm Beat 1Sight 1(total 49) High Wizard skilly:Sight Rasher 2Meteor Storm 10Jupiter Thunder 10Lord of Vermillion 10Waterball 5StormGust 10Amplify magic power 10Earth Spike 3Heavens Drive 1Quagmire 5Sense 1Ganbantein 1Ice Wall 1(total 69)Nevýhoda je, že tam nemám žiadny skill "do poÄtu" takže so sebou budem spokojný až na 70 job leveli... /hmm Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERay Posted February 5, 2006 Report Share Posted February 5, 2006 az na 2 male vyjimky mas totoznej build, co ja. i staty i skilly. nikdy sem si nestezoval ma to vse, co bych mohl chtit a vyhovovalo mi to jak na gw, tak na expeni 18141[/snapback] kdysi sem slysel od 1 cloveka ze ADV jet na 99/99 je blbost ... neplati to vzdy ale u wizny docela jo .. podle me je treba bud dex build (bez insta castu - gospelu - nema cenu ani moc) nebo int build (130/135/140 int) ... kdyz date treba dex 99 tak oproti 93 dex to nepoznate skoro ale vit se vam zvedne na 43+5 z tech 25+5 coz je hodne znat uz ... takze podle me proste 99/99 u wizny je spis na expeni .. na GW porad stun a malo vydrzi u skillz síşz se ten stat build nemusi tolik projevit. .. SG jede kazdej MS/LOV taky takze tam uz je to jedno ale na druhou stranu lidi co rikaj bud jenom FD nebo jenom SC je taky blbost asi kor kdyz dojdou red gemy .. a ze jich wizna pobere jeste s potama ... (i s linkem od SL musi precejenom neco brat takze ja jednoznacne FD+SC) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pogy Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 ja hodlam taky mit u H wize staty 99/99 a vyhodu to ma v tom, ze si udelam jak dex equip tak int a nebudu omezen jen na jedno a muzu to tak stridat jinak skilly uz u H wize ma vetsina lidi stejnych ja mam totez co Thror jen u mage sem se rozhodl mit SW misto FW takze sem kvuli tomu musel prizpusobit uz cely mage build Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERay Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 ja hodlam taky mit u H wize staty 99/99 a vyhodu to ma v tom, ze si udelam jak dex ..18259[/snapback] to me taky napadlo ale mas o dost min vit a to uz sem myslim psal .. statusy maj na tebe vetsi sanci .. poty ti davaj min .. mas i min hp (ne tolik ale min ) .. mno a to stridani .. te chci teda videt ale muj nazor je ze kdyz neudelas za h wiznu insta nebo aspon sg pod 0,2 sek (sufra i stringy) tak je to naprd a dex se nevyplati rvat 99 .. a radsi jet int 99 dex 90-95 a zbytek vit ... ten nejmensi zbytek potom STR na poty gemy urcite to casem zjistis Link to comment Share on other sites More sharing options...
trouble Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 Napruzenej tak trochu jsem,dnes jsem toho moc nenaspal,ale spis me nastvalo ze misto toho aby Max nebo Tulpik napsali jestli se da jit i vic tak tu hledaji zatim uplne neco jinyho. Ale dobre reknu ti jak to vidim realne ja:Tiara(1) nebo Crown(1) + elder willow +3Glasses(1) + elder willow +2Valkyrie's Armor(1) + evil druid +2Wizardry Staff +6Muffler(1) + aliot +22x earring nebo Vesper core 01 +4 INT + 70 job +116jidlo +10BC +20Bless +10Battle orders ci jak se to jmenuje +5 CELKEM 180 No tomu rikam hodnotny prispevek. Z mrmlacu si nic nedelej, kdo nema co rict mrmla. Slotovy brejle, Valkyrie a jidlo se tezko schanej ale kdyz uz jsme u te teoreticke Nevis je tu nejakej HW co pouziva fire pillar? Zkouseli jste to? Nejak to nechapu - redukuje se z nej pri GW DMG nebo ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERay Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 fire pillar sem zkouÄel a pořád nad ním uvažuju do buildu s dalÄí wiznou ... má zajímavej stunlock ale hroznÄ malá dmg... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERay Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 Ja jsem nerekl ze je na tom neco divnyho,jen me zajimalo jestli nekdo nezkousel nebo neprocitaval treba jeste vic INT.To byl jen namet na pokec tak to potom jo no já beru momentálnÄ za "realnejch" (~dostupnejch 80% poÄas GW) 150 / 160 pokud bereÄ gospell bez jídla... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Jakubicek. Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 No pro me je v soucasne dobe HC slot.bryle,diky OPB(ktery je ted uplne na nic)je sance je ziskat dost scifi.Jinak nedokazu ti odpovedet na tvoji otazku,bohuzel jsem nikdy tento skill ani nezkousel a ani o nikom nevim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurtz Posted November 28, 2006 Report Share Posted November 28, 2006 proc by mel byt zrovna aliot scifi? ja ho teda nehuntil ale myslim ze by to nemel byt problem..v kielu se i slusne expi EDIT: My tam byli h priest, h wiz a sacri paladinka a slo to jak pomasle..veci padali, expi lezli...byl bych tam casteji ale bohuzel priesti maji i jinou praci nez litat se mnou Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.