Miko2609 Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 (edited) tak po dlhsiom case som bol pozriet na gw, a aj to tak dopadlo sama smrt video ma skoro 27min a zabera okolo 600mb a ako vzdy sa nasla chybicka v datume : zlyyy ROK!! http://jirkan.cz/ro/mirror/miko/gw2142008.avi Edited April 22, 2008 by Miko2609 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny16 Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 Nemohl by jsi prosim to video delat jakom koca? Lepsi a horsi kvalita?Preci jenom tahat cely den jedno video ( se stestim dobre ryhlosti) me moc neba:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 Tak tahej celou noc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miko2609 Posted April 22, 2008 Author Report Share Posted April 22, 2008 Nemohl by jsi prosim to video delat jakom koca? Lepsi a horsi kvalita?Preci jenom tahat cely den jedno video ( se stestim dobre ryhlosti) me moc neba:( ani toto neje moc dobra kvalita ) .... a na 2 videa fakt nemam cas sry..bo vies 2,5hodiny mi to konvertuje a 3,5hodiny uploaduje. Som sa s tym videom hral do 3rano Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 RýchlosÂť je teda hrozná, za chvíÂľku to hodím niekam na sluÄný hosting Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miko2609 Posted April 22, 2008 Author Report Share Posted April 22, 2008 RýchlosÂť je teda hrozná, za chvíÂľku to hodím niekam na sluÄný hosting ak budes taky dobry tak mozes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 Tak snáÄ nie som sám, komu to ide 150kB/s a nebaví ho to ÂťahaÂť. Odkaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frozt Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 Videjko je pÄkné a ukazuje asi podle mÄ nejsilnÄjÄí stránku nových GW a tou je nepřetržitá akce a žádné warpy (krom prvého, ktery je na zaÄátku) Doufam že příÄtÄ udÄláÄ znova paÄ je supa se na to koukat jak se to tam mlatí Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miko2609 Posted April 22, 2008 Author Report Share Posted April 22, 2008 Videjko je pÄkné a ukazuje asi podle mÄ nejsilnÄjÄí stránku nových GW a tou je nepřetržitá akce a žádné warpy (krom prvého, ktery je na zaÄátku) Doufam že příÄtÄ udÄláÄ znova paÄ je supa se na to koukat jak se to tam mlatí Ak nebudem u mladej tak urco bude Link to comment Share on other sites More sharing options...
makkros1 Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 Tak snáÄ nie som sám, komu to ide 150kB/s a nebaví ho to ÂťahaÂť. Odkaz Dik Baalbe. 700kb/s je parada. Ja takovehle videa sosal cely den v kuse nebo radeji vubec. Ted za 15 minut, neverim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 JežiÄ miri, to jsi tak zvyklý na malé pecky od dema do nízké vit, že nehážeÄ pneumu ani když do tebe sype sniper? Ale videjko pÄkné, Äkoda, že jsem se neukázal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miko2609 Posted April 22, 2008 Author Report Share Posted April 22, 2008 JežiÄ miri, to jsi tak zvyklý na malé pecky od dema do nízké vit, že nehážeÄ pneumu ani když do tebe sype sniper? Ale videjko pÄkné, Äkoda, že jsem se neukázal prednasku o pneume som uz jednu dostal, nie si prvy kto mi to dava na oci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 Dik Baalbe. 700kb/s je parada. Ja takovehle videa sosal cely den v kuse nebo radeji vubec. Ted za 15 minut, neverim Dik Baalbe 2,5MB/s ... stazeno za 4 minuty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir De Bill Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 Co to bylo na zaÄátku? Porcelko? Mrznout bez divestu a s nezničitelným armorem je docela trapné :-PMno je vidÄt že by se ti hodila i nějaká vit navíc příÄtÄ vemem stringy a víc gypsyn :-PHidovat pod sightem/ruwahem spojeneckého profesora/HP-champa vypadá cool, ale využití tam moc nevidim...KoneÄnÄ je vidÄt, že i cloak má využití, ale nic se nesmí přehánÄt, když nikde nikdo není a ty tam v jedné chvíli ÄaÄkujeÄ víc jak minutu jak máÄ chodit abys v cloaku byl celou dobu (což se i tak nepovede), tak mi to přijde přinejmenÄím zbyteÄnéJe vtipný jak se hodí magnet a ne že se posune dopředu, ale včichni nabÄhnou pod cizí SG :-P ideálnÄ když je tam i quag :-)Snažit se cokoli předvést na profovi kterého evidentnÄ neskoÄíÄ je zbyteÄné, chce to nahodit Evil druida, blue pot sfery a rychle pryÄ... Btw jak rozeznáÄ situace kdy potřebujeÄ otevřít inventář a dát si berry mezi situací po asuře kdy dáÄ jen BP a případnÄ 1-2 WP? Jsem asi trochu mimo, ale zvláÄÂť když nemám berry nabindované, tak potuju dokud to jde a pak teprve to nějak zkusim nahodit... A na závÄr menÄí upozornÄní - kvantita není kvalita, témÄt 27 minut GW videa s tím, že prvních cca 20 minut chybí a místy je to trochu zrychlené... to ti tam chybí tak 10 minut a to můžou být tak chvíle strávené ve mÄstÄ. Opravdu nÄkteré cloakovací akce se dají vypustit, hraní si s profama pokud nevedou k nějakému íşspÄchu klidnÄ taky. Koukat jak seÄ minutu v SC a kdesi v rohu obrazovky je pár lidí co tam něco dÄlají je taky celkem nuda, akce snap snap stun asura se dá taky vypustit... Zase je tam pÄkných pár akcí jak přijdete s Kuzmou nebo kým a vyskáÄete nás tam jak malé dÄti :-) takových akcí víc místo tÄch popsaných výÄ a bude to hned o kus lepÄí :-) Neber to tak, že tÄ chci ve výrobÄ GW videí odradit, spíÄ to troÄku sestříhat :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leontinka Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 (edited) prednasku o pneume som uz jednu dostal, nie si prvy kto mi to dava na oci já to nemyslel ve zlém abych nebyl offtopic, tak videjko se mi líbilo, místy sice nuda, ale místy sem se docela nasmál , proste cajk, i tu kvalitku bych odpustil Edited April 22, 2008 by Leontinka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miko2609 Posted April 22, 2008 Author Report Share Posted April 22, 2008 Co to bylo na zaÄátku? Porcelko? Mrznout bez divestu a s nezničitelným armorem je docela trapné :-PMno je vidÄt že by se ti hodila i nějaká vit navíc příÄtÄ vemem stringy a víc gypsyn :-PHidovat pod sightem/ruwahem spojeneckého profesora/HP-champa vypadá cool, ale využití tam moc nevidim...KoneÄnÄ je vidÄt, že i cloak má využití, ale nic se nesmí přehánÄt, když nikde nikdo není a ty tam v jedné chvíli ÄaÄkujeÄ víc jak minutu jak máÄ chodit abys v cloaku byl celou dobu (což se i tak nepovede), tak mi to přijde přinejmenÄím zbyteÄnéJe vtipný jak se hodí magnet a ne že se posune dopředu, ale včichni nabÄhnou pod cizí SG :-P ideálnÄ když je tam i quag :-)Snažit se cokoli předvést na profovi kterého evidentnÄ neskoÄíÄ je zbyteÄné, chce to nahodit Evil druida, blue pot sfery a rychle pryÄ... Btw jak rozeznáÄ situace kdy potřebujeÄ otevřít inventář a dát si berry mezi situací po asuře kdy dáÄ jen BP a případnÄ 1-2 WP? Jsem asi trochu mimo, ale zvláÄÂť když nemám berry nabindované, tak potuju dokud to jde a pak teprve to nějak zkusim nahodit... A na závÄr menÄí upozornÄní - kvantita není kvalita, témÄt 27 minut GW videa s tím, že prvních cca 20 minut chybí a místy je to trochu zrychlené... to ti tam chybí tak 10 minut a to můžou být tak chvíle strávené ve mÄstÄ. Opravdu nÄkteré cloakovací akce se dají vypustit, hraní si s profama pokud nevedou k nějakému íşspÄchu klidnÄ taky. Koukat jak seÄ minutu v SC a kdesi v rohu obrazovky je pár lidí co tam něco dÄlají je taky celkem nuda, akce snap snap stun asura se dá taky vypustit...Zase je tam pÄkných pár akcí jak přijdete s Kuzmou nebo kým a vyskáÄete nás tam jak malé dÄti :-) takových akcí víc místo tÄch popsaných výÄ a bude to hned o kus lepÄí :-)Neber to tak, že tÄ chci ve výrobÄ GW videí odradit, spíÄ to troÄku sestříhat :-) som na gw nestihal a zobral som si zly armor no co uz no s tym hiddovanim ...je to moj zlozvyk co viac povedat s tymi berrynkami to je podla chuti , ked chut mam tak si dam noo ja som sa o tych gw dozvedel v pondelok... a navyse som nemal ani stiahnute ani nainstalovane programy na vytvaranie videa, tak mi to trocha uslo. ale uz by to malo byt lepsie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 ZaÄátek .. jako pochopím, že je nÄkdo línej si nosit panaceu, ale nehodit si na cuse sám bless?!16:15 a důvod, proÄ si nabindovat pneumu19:40 humor takový přípravy a nic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts