Jump to content


Novy klient 2014-01-15

klient renewal

  • Please log in to reply
41 replies to this topic

#1 Guest_Baalberith_*

Guest_Baalberith_*
  • Guests

Posted 13 February 2014 - 09:32 PM

Zdravim,

kedze nas klient je uz trosku starsi (April 2012) a nezvlada novsie veci, prejdeme na noveho klienta (Januar 2014) v priebehu najblizsich tyzdnov.

 

Pozor, bude nutne stiahnut celu instalaciu znova (~2GB), dostanete nejaky cas na stiahnutie a nainstalovanie a nasledne dojde k samotnemu prechodu, kedy sa uz so starym klientom nepripojite.

 

Link sa bude nachadzat tu: http://b.itech.sk/public/RO/

Torrent: http://b.itech.sk/pu...4-01-15.torrent

Datum nasadenia: 16.2. v noci

 

Testovaci klient s ktorym sa zatial pripojite len na test server:

Link sa bude nachadzat tu: http://b.itech.sk/public/RO/

Torrent: http://b.itech.sk/pu...4-01-15.torrent

Datum nasadenia: uz funguje:)

 

Upozornujem, ze klient je nutne nainstalovat do samostatneho adresara a spustat samostatne od stareho klientu (ked spustite obidva naraz, tak sa pobiju a nepojde ani jeden). Zatial sa s nim pripojite len na test server a po nasadeni na ostry server sa sam aktualizuje a bude fungovat dalej.

...Prosim o testnutie a hlasenie vsetkeho, co vas napadne:)

 

Zatial vam popisem, co noveho vas caka:

 

  1. Nove instancieBakonawa Lake (http://irowiki.org/w...a_Extermination), Bangungot Hospital (http://irowiki.org/w..._in_Port_Malaya), Buwaya Cave (iRO asi este nema), Octopus Cave (http://irowiki.org/wiki/Octopus_Cave), Malangdo Culvert (http://irowiki.org/w...alangdo_Culvert), Old Glast Heim (iRO asi este nema)
     
  2.  Bankovy system priamo v UI: screenRebornBankRebellion.jpg
     
  3. Rebellion class (viz. predchadzajuci obrazok) - bude zo zaciatku vypnuty, kym sa dotiahnu nefunkcne skilly atd... ale na teste sa s nim pohrat pomocou @job budete moct hned
     
  4. Podpora pre levely az do 175/60 vratane novych skillov - zatial vypnute
  5. Priame pripojenie sa do BG/GW z hocijakej mapy (vratane nasich custom BG/GW) - Nemusi byt uplne funkcne zo zaciatku: screenRebornOctopusBGJoin.jpg
     
  6. Cash shop pre supporterov, kde najdu drobnosti, ktore ich nebudu zvyhodnovat:
    screenRebornCashShopSupp.jpg

  • 0

#2 Guest_Baalberith_*

Guest_Baalberith_*
  • Guests

Posted 14 February 2014 - 08:10 PM

Este par drobnosti:

 - klient pride s funkcnou mirAI pre homunov,

 - klient budete mat moznost testovat pred nasadenim na testovacom servri

 - plna sada skinov ku klientovi priamo pri instalacii


  • 0

#3 Guest_Baalberith_*

Guest_Baalberith_*
  • Guests

Posted 15 February 2014 - 01:04 AM

Pridany odkaz na testovacieho klienta - tahajte, skusajte, hlaste, cim viac veci odchytime pred ostrym nasadenim, tym lepsie...


  • 0

#4 Guest_herer_*

Guest_herer_*
  • Guests

Posted 16 February 2014 - 10:21 AM

Neslo by prosim pridat do option ROExt docela by se to hodilo

 

nektery Skiny budou schazovat hru


Edited by herer, 16 February 2014 - 10:36 AM.

  • 0

#5 Guest_Baalberith_*

Guest_Baalberith_*
  • Guests

Posted 16 February 2014 - 10:41 AM

Neslo by prosim pridat do option ROExt docela by se to hodilo

 

nektery Skiny budou schazovat hru

 

Bohuzial stary setup.exe nefunguje s novym klientom a tento originalny setup ROExt nepodporuje ... mozes ale spravit to, ze si prekopirujes dinput.dll a dinput.ini zo stareho klienta

Ktore skiny budu zhadzovat hru? Vyskusal som dobru polovicu a vsetko v pohode:)


  • 0

#6 Guest_herer_*

Guest_herer_*
  • Guests

Posted 16 February 2014 - 10:44 AM

 

Bohuzial stary setup.exe nefunguje s novym klientom a tento originalny setup ROExt nepodporuje ... mozes ale spravit to, ze si prekopirujes dinput.dll a dinput.ini zo stareho klienta

Ktore skiny budu zhadzovat hru? Vyskusal som dobru polovicu a vsetko v pohode:)

 

pohoda jestli to takhle jde. ty skiny projdu a jeste ti to dopisu

 

No minimalne to schazuje On the cloud dark


Edited by herer, 16 February 2014 - 10:57 AM.

  • 0

#7 Guest_Lordikin_*

Guest_Lordikin_*
  • Guests

Posted 16 February 2014 - 12:53 PM

Ahoj, od kdy přestane fungovat starý klient?


  • 0

#8 Guest_Baalberith_*

Guest_Baalberith_*
  • Guests

Posted 16 February 2014 - 01:27 PM

Priblizne okolo polnoci. V pripade, ze sa tak stane to spoznas tak, ze sa so starym klientom uz nepripojis.


  • 0

#9 visiotor

visiotor

    Poring

  • Newbies
  • Pip
  • 5 posts

Posted 16 February 2014 - 06:44 PM

Ahoj, mám problém s instalací nového klienta (windows 8.1). Hází mi to tuto hlášku:  Unable to execute file: D:\Reborn\vcredist_x86.exe      CreateProcess failed; code 267.    Název adresáře je neplatný.

Nevíte co s tím?


  • 0

#10 Guest_Baalberith_*

Guest_Baalberith_*
  • Guests

Posted 16 February 2014 - 07:23 PM

Ahoj, mám problém s instalací nového klienta (windows 8.1). Hází mi to tuto hlášku:  Unable to execute file: D:\Reborn\vcredist_x86.exe      CreateProcess failed; code 267.    Název adresáře je neplatný.

Nevíte co s tím?

Mozes to ignorovat, z nejakeho dovodu to na niektorych OS robi...


  • 0

#11 visiotor

visiotor

    Poring

  • Newbies
  • Pip
  • 5 posts

Posted 16 February 2014 - 09:19 PM

Bohužel mi nejde takto nainstalovaná hra spustit, opatchuje se v pořádku, potom při spuštění mi to otevře setup. Po nastavení rozlišení atd mi to při potvrzneí vyhodí hlášku: http://gyazo.com/718...b3dd884470eb9f8

a po kliknutí na cokoliv to znova spustí setup a nezlze se toho zbavit (kromě restartu).
Pomůžeš mi prosím ještě jednou?


  • 0

#12 Guest_Baalberith_*

Guest_Baalberith_*
  • Guests

Posted 16 February 2014 - 09:43 PM

Bohužel mi nejde takto nainstalovaná hra spustit, opatchuje se v pořádku, potom při spuštění mi to otevře setup. Po nastavení rozlišení atd mi to při potvrzneí vyhodí hlášku: http://gyazo.com/718...b3dd884470eb9f8

a po kliknutí na cokoliv to znova spustí setup a nezlze se toho zbavit (kromě restartu).
Pomůžeš mi prosím ještě jednou?

Spusti setup.exe rucne ako administrator a nastav to tak


  • 0

#13 visiotor

visiotor

    Poring

  • Newbies
  • Pip
  • 5 posts

Posted 16 February 2014 - 11:08 PM

Spusti setup.exe rucne ako administrator a nastav to tak

Nejde o to, že si to nezapamatuje nastavení, (když jsem spustil setup jako správce, tak to šlo nastavit a dokončit v pořádku bez chybové hlášky). Ale když spustím reborn.exe, opatchuju a potom dám spustit hru, tak to spustí setup, a pak mi to začne házet tu chybovou hlášku :/ (spuštět jako správce jsem zkoušel, a nepomohlo).


  • 0

#14 Guest_Baalberith_*

Guest_Baalberith_*
  • Guests

Posted 16 February 2014 - 11:13 PM

Nejde o to, že si to nezapamatuje nastavení, (když jsem spustil setup jako správce, tak to šlo nastavit a dokončit v pořádku bez chybové hlášky). Ale když spustím reborn.exe, opatchuju a potom dám spustit hru, tak to spustí setup, a pak mi to začne házet tu chybovou hlášku :/ (spuštět jako správce jsem zkoušel, a nepomohlo).

To nie je chybova hlaska, to sa len pyta, ci chces ulozit nastavenie, este opravim dufam:)


  • 0

#15 visiotor

visiotor

    Poring

  • Newbies
  • Pip
  • 5 posts

Posted 16 February 2014 - 11:49 PM

Mám pocit, že jsme se úplně nepochopili, jde o to, že mi to poté nespustí hru, ale znovu setup (a spouští ho to stále dokola a dokola a dokola).


  • 0

#16 Guest_Baalberith_*

Guest_Baalberith_*
  • Guests

Posted 17 February 2014 - 12:51 AM

Mám pocit, že jsme se úplně nepochopili, jde o to, že mi to poté nespustí hru, ale znovu setup (a spouští ho to stále dokola a dokola a dokola).

Skus nainstalovat Reborn mimo Program Files - vo win 7+ s tym byvaju problemy.


  • 0

#17 visiotor

visiotor

    Poring

  • Newbies
  • Pip
  • 5 posts

Posted 17 February 2014 - 02:24 AM

Mám ho nainstalovaný mimo program files (konkrétně v C:\reborn), zkoušel jsem i reinstal a redownload.


  • 0

#18 Alulim

Alulim

    Deviling

  • Supporters
  • 212 posts
  • Location:Brno

Posted 17 February 2014 - 08:35 AM

Bale  nema to palety Oboro (ani ten reborn grf) chybi paleta 109... takze to spadne hned po prihlaseni na uctu s Oboro, oprava pada to vsude...diky paletam (taky paleta 555) Na Dancerce s enormalne prihlasim a vse jede...divne

 

Chyby palety 109 a 555 ...


Edited by Alulim, 17 February 2014 - 08:54 AM.

  • 0
Moje nejoblibenejsi postavicky:
 


sshot1pf.pngGuildMaster ukazemblem.pngExmember ukazemblem1php.pngExmember ukazemblem2php.pngExmember

b0fm.png1q2c.png
Triela, Western Kid HsjA, Tenten chan, Exorciser ,R i n
+supporty,deticky a dalsich XY expanderek ve vyvoji a nejake pri "normalni chary"
Videa,animace: Gunsliger Girls:I,II, RO animacexD,Ninjove..Užitečné:Build karkulka, Skill simulator,Charakter sim.,Zajmavosti:Mýty aneb v cem je zaklad sveta Ro,Googl pro idioty

#19 Guest_Baalberith_*

Guest_Baalberith_*
  • Guests

Posted 17 February 2014 - 09:06 AM

Bale  nema to palety Oboro (ani ten reborn grf) chybi paleta 109... takze to spadne hned po prihlaseni na uctu s Oboro, oprava pada to vsude...diky paletam (taky paleta 555) Na Dancerce s enormalne prihlasim a vse jede...divne
 
Chyby palety 109 a 555 ...

Skús zatiaľ reset vzhledu postavy z CP. Palety sú skopírované z minulého klienta. Mrknem na to večer.
  • 0

#20 Seli

Seli

    Poring

  • Newbies
  • Pip
  • 2 posts

Posted 17 February 2014 - 11:43 AM

Nevím jestli je to jen u mě nebo i u jiných, ale někdy mi nejde pustit další účet. Kliknu na spustit hru a nic. Někdy se to nahodí až napotřetí nebo napopáté.


  • 0





Also tagged with one or more of these keywords: klient, renewal

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users