Jump to content
Reborn fórum

Perthorn

Hráči
  • Posts

    661
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by Perthorn

  1. Tak zmÄna místa vzhledem k obsazení klasických hospůdek.

    Sraz bude v Kahla Pub kousek od zastávky Malinovského NámÄstí (jedna zastávka od Hlavního Nádraží). Vchod je na rohu ulic Sukova a Dvořákova (nejde minout).

    https://maps.google.cz/maps?q=Kahla+Pub+Sukova+553%2F2%2C+Brno&hl=en&sll=49.19734%2C16.612401&sspn=0.006001%2C0.014827&oq=Kahla+&t=h&brcurrent=5%2C0%2C0&hq=Kahla+Pub&hnear=Sukova+553%2F2%2C+602+00+Brno&z=15

  2. Nazdárek závisláci a RO důchodci. Vzhledem k tomu, že letní sraz tak nějak bez povšimnutí odpadl, tak jsme se s pár známými z okolí Brna rozhodli sejít alespoř ještÄ před Vánoci. Z diskuze tak nějak vyplynul ideální termín pátek 21.12. (případnÄ kdyby se to více lidem nehodilo tak ještÄ sobota 15.12.).

     

    S nejvÄtší pravdÄpodobností skonÄíme klasicky v A2.

     

    Kdyby byl zájem tak můžeme před cestou do A2 zajít na nějaký lomcovák na VánoÄních trzích na SvoboÄáku.

     

    Potvrzujte úÄast, kdyby nás zázrakem bylo nějakých 15+ tak už by to chtÄlo rezervaci.

     

    seznam zoufalců:

    (10) Perth, Ensik, Auri, Gilga, Fisch (?), Nessa, (50)cent (?), Crazy Horse, Dark Warrior (?), Aussie,

    (12) Crowley (?), Const (?),

  3. Vubec mi nemluv, nevim ktereho !"/):?%´ napadl ten uzasny napad objednat 15 zelenych a davat si to jako green potiky na divinu, malo me to rozsekalo.

    Kdo si to tam stěžoval, že s ním nikdo nepije? :D

  4. -cancel v char selectu vyhazuje ze hry úplně - zavírá klienta (nejde tak přepínat účty bez vypnutí hry).

    -při zadání špatného hesla při loginu vyhodí hlášku "Nespravne heslo.(1)" a vypne klienta, to samé s hláškami "Server te odmitl.(3)" a "Chyba pripojeni k serveru.".

    -Mounter dal mému Gunslingerovi jako mounta Peco Peco :)

    -přehozeny účesy typu 4 a 5

     

    ... vyreseno Na testu si proste na F12 nabindujte prikaz "@lista"

    Pěkné, jakožto rekreační hráč bych se horko těžko přeučoval na BM, když jsem dosud neměl potřebu se s ním seznámit... ale nešlo by to bez toho refreshe? :dry:

    BTW kde se něco binduje na F12?

  5. Tak jsem tam taky něco sepsal. Ale nechápu proč někdo zaklikával donation systém :D .

    Momentálně vidím reborn v žebříčku na 165. místě (mít více hodnocení tak se posune ještě mnohem výš).

     

    Mimochodem, když už jste v té propagaci... co někde vložit bannery třeba formou výměny? (http://www.reborn.cz/bannery) . A ve vyhledavačích si web rebornu taky nevede zrovna nejlépe. :dry:

     

    edit od k3dt: mezi low rate serverama to ukazuje 24. misto...

  6. Loni se nakonec, pro témÄř nulový zájem o ubytko, nic nezařizovalo. KaždopádnÄ přesto, že koleje bývají­ přes léto poloprázdné tak je potřeba se tam nahlásit s dostateÄným předstihem (alespoř 2-3 týdny) - což bývá organizaÄnÄ pro vÄtÄí­ skupinu lidí­ nároÄné.

    Takže by bylo asi nejlepÄí­ aby se zájemci o ubytko domluvili mezi sebou po dvojicí­ch (nebo Ätveřicí­ch) na pokoj a zajistili si ho sami -> imho rychlé a spolehlivé řeÄení­. Nebo by to nÄkdo mohl zaří­dit kompletnÄ, nejlépe nÄkdo kdo má/mÄl s tÄma kolejema něco spoleÄného. :)

  7. čikula ensiku :)

    No moje finanÄní­ maliÄkost na tom není­ nejlépe, takže to budu muset fakt hodnÄ zvážit. KaždopádnÄ bych vÄechny zas rád vidÄl a je mi vcelku jedno kdy ;) . Kdyby to nevyÄlo tak od září­ se stávám taky souÄástí­ Brna, takže vám to vynahradí­m jindy.

     

    Tak a teÄ tenhle topic půjdu klasicky zpropagovat :devil2:

  8. Dneska mi zničehonic přestalo jít RO (úplně) prvně to vyhazovalo windowsácký error, po znovuinstalaci nového klienta, resetu patchů, resetu registrů, několika restartech a teď ještě po zkopírování všech souborů, na které tu jirkan dal odkaz do složky s RO se mi po spuštění (ro se ani nerozjede) se windows začne nějak cukat , vyhodí mi to nové okno setupu a když cokoliv zmáčknu tak se ten setup znovu objeví, zase zavřu, zase se objeví... a takhle se zacyklí dokud reexe neukončím přes správce úloh.

    Spouštění přes patchery "OpatchovatR*" vyhodí hlášku o absenci aossdk.dll v PC.

     

    Člověk by řekl že po reinstalu z nové instalačky a opatchování by to problém dělat nemělo. :(

    Černou magii bohužel neprovozuju, vše ostatní už jsem zkoušel. :)

  9. Bylo by mozne zrusit to zakerne aoutomaticke otvirani okna "navrat na ulozenou pozici/navrat do hry" pri umrti? Automaticke otevreni je jizdenka do mesta, i kdyz clovek nechce :D

    Chce to potvrzení (po odkliknutí (byť nechtěném) se to ještě ptá "Chces se opravdu vratit na save point") ... takže si myslím, že je to zbytečné

     

    edit: souhlasim

     

    Z jiného soudku; Když se chci lognout na účet, který je momentálně online (třeba na vending), tak to napíše: "Na serveru je stale registrovano tvoje minule pripojeni..." a hra spadne do oken.

     

    edit: bude opraveno s novym exe.

    A další: Při spuštění klienta přes reexe vidím vždycky v shortcut settings (alt+m) předem dané zkratky (%21.gif,/?,/ho...) Při spuštění přes patcher jsou tam mnou uložené zkratky. Sranda je, že přes to reexe když tam napíšu něco jiného tak se to tam, neuloží.

     

    edit: zajimavy, me to nedela.

     

    Dále: Nefunguje (jen některým lidem) nastavení party ani přátel (ikonka lupy v alt+z nebo alt+h). Zvláštní je, že share těmto lidem nejde měnit ani příkazem @partyoption.

     

    edit: to neumim posoudit, me to s dualama funguje ok. Urcite davejte bacha jestli nepouzivate custom grf.

     

    A: Tuxedo a Wedding Dress shazujou klienta s errorem o nenalezení sprite. Údajně to shazuje hru i kolemjdoucím.

     

    edit: testovano s novym klientem, uz nepada

     

    Všechny tyhle věci testnuli nejméně dva lidi na různých PC. Přičemž já mám úplně nového klienta.

  10. Renewal a 3rd jsem zkouÄel, tehdy mi to přiÄlo zvláÄtní­ a docela i nevyvážené ale zkusit se má vÄechno a jestli by se mÄl opravdu pořádnÄ testovat a objektivnÄ rozhodovat, než by doÄlo na ostrý provoz tak jsem pro. (A klidnÄ se hlásí­m jako pomoc při testu). Reborn je sice stará Äkola ale vždy k nÄmu novinky tak nějak doplachtily (pamatuju si na anketu před pár lety, kde se masivnÄ odhlasovalo postupné přidávání­ novinek a nezakysnutí­ na jednom mí­stÄ) - takhle bych Reborn chtÄl vidÄt stále.

  11. to uz se tu resilo..

     

    perth: no offense: v sobotu kdy chodi nejmene lidi dva hrady, good joke

     

    No právÄ proto mi pří­jde blbost o ten hrad přijí­t v sobotu, když je na GW nejménÄ lidí­ - proto jiné hrady. PoÄet už je tak jedno, když ty lidi naženeÄ do jednoho hradu a oni v nÄm být nechcou tak bude výsledek stejný. Ale pro mnÄ za mnÄ... byl bych třeba i pro zruÄení­ jednoho GW dne. Přizpůsobí­m se.

  12. Koukám, že moje "oblí­benost" na serveru je stále stejná...

     

    taky nechapu jak mohla byt v ocenÄných ta perthormova sraÄka ty ostatni 2 jsou dobre

    Já se osobnÄ taky trochu divil, ale na druhou stranu ta "sraÄka" byla vcelku originálnem... a narozdí­l od nÄkterých dÄl nakreslena z hlavy...

    coincidence.th.jpg

    ... naví­c jsem ji kreslil pro íşÄel soutÄže (nevyhrabal jsem to po X letech z Äuplí­ku) , nakreslil jsem kamaráda (opravdového), napsal tam jeho jméno, přidal svůj pseudonym.

     

    Co jsem tak sledoval tak Kaila mÄla bohužel taky problémy s pravidly soutÄže a GM se rozhodli to řečit takto. OsobnÄ o žádné hádky a intriky nestojí­m ale o dalÄí­ soutÄž také ne a přeberte si to jak chcete ale svou adresu opravdu zveřejřovat nebudu.

     

     

    Jelikož je původní­ topic, kam jsem následují­cí­ řádky chtÄl sepsat, už locknutý... tak to hodí­m sem.

    NeÄekal jsem že se dostanu k nějakému hodnocení­... každopádnÄ jsem rád, že se Äábelský výplod mé fantazie nÄkomu lí­bil. DÄkuju za pÄknou soutÄž a přeju celému rebornu pÄkné svátky. :sorcerer:

×
×
  • Create New...