Jump to content
Reborn fórum

Marcop

Hráči
  • Posts

    61
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Marcop

  1. tohle byla až druhá Äást myslí­m, mÄ to přiÄlo zábavné docela , to ze ste byly lamy a umí­raly na každém kroku je váÄ problém :-) od nás nikdo nenadával a taky jsme umí­raly ale ne tak často , jsem byl dokonce mvp z toho kiela :-P , ale zábavnÄjÄí­ byl ten íştok majo na té mapÄ vlevo od alberty myslí­m

     

    Jak lamky? :shifty: V partÄ s Äervem a já sám jsem mÄl 9k HP a pÄtkovej Mental Strength. Ale jo, byl jsem troÄku lame, to já vlastnÄ jsem jeÄtÄ pořád i po tÄch letech. A Äkoda, že jsem ty Majo nějak propásnul.

  2. me se strasne moc libi ten event jak utocili ty moby na albertu ale to uz je strasne davno

     

    Jestli myslí­Ä to samé co já, tak teda neví­m, to byl nejhorÄí­ event, který jsem zažil. :shifty: A tenkrát na nÄj nadával celý Reborn. I když s odstupem Äasu na to hezky vzpomí­nám. (ress - 1krok - dead - ress - 3kroky - dead - ress - teleport - dead)

     

    vzzz.jpg

    bzzzz.jpg

  3. Upload na rajce prave probiha... bohuzel tam ty fotky lezou cim dal pomaleji. Uz jsem nemel nervy delat popisky, tak se omlouvam. Jinak kazdy by tam mel mit aspon jednou napsany nad fotkou svuj nick.

  4. A dej to jeste na 24.5. nebo +- tyden kolem Vanoc. To sou jedine 2 terminy, kdy sem v Cesku :)

     

    Mno 24.5. je docela brzo po předeÄlém sraze, ale klidnÄ bych přijel. Problém je to tak rychle zorganizovat. A na Vanoce? To už je zas trochu moc dopředu.

     

     

    no jestli to je v ostrave tak to neni problem jelikoz sem z orlove:))

     

    Zoorganizovat by to musel nějaký vůdÄí­ typ. (viz. výÄe). Já bych se toho chopil, ale jsem z Prahy a v OstravÄ neznám jedinný podnik a naposledy jsem tam byl před osmi lety. :)

  5. Ostrava? hmmm :)

    To bych se aj kouknul)) To by urco prisla aj nejaka vetsina vladcu:)

     

    Ono se to nezdá, ale Ostrava a okolí­ skrývá netuÄené množství­ ROÄkařů. Jinak aj Auri by možná dorazila, ta to má taky blí­zko. :)

  6. Jen velká škoda, že moje fotka s Odolem (ve hře Durgen) na stojáka je rozmazaná... A já jsem si na vás připravila tak krásně rafinovaný kostým i s ouškama... /sob

     

     

    hmh? Mě to nepřijde rozmazaný http://picasaweb.google.cz/sexynka/RebornS...922688557600546

     

    :)

     

    edit: Taky jsem to fotil s durazem na to, aby to bylo ostry.

     

     

     

    JeÄtÄ jedna vÄc? Jaká by byla potenciální­ íşÄast na srazu v OstravÄ? Myslim, že bych tam dostal tyhle lidi: Dani Filth, Voldemort, Acriko, Freecoolin, Dita von Teese, Ramosek, Minie, Ceris, 1Arwen1 a mozna aj Zussku. (to jsou 4 slecny a myslim ze kdyby prisel aj zbytek me gildy, tak by jich bylo 10). ^^

  7. po cca 40minutách cesty (tj odhadem ty 3 km) nás zastavili policajti

     

    Haha, to by bylo, keby vas odvezli, okradli, znasilnili a vyhodili nekde u Liberce :whistling:

     

    :thumbdown:

     

    btw. jsem si myslel ze falesna policie je spise vyhradou Ruska a ze u nas se nevede :yay:

  8. Ahoj, fotky ze srazu. Ulricovi (ty uz jste videli) a Acriho. Vlevo kdyz otevrete album je moznost ke stazeni v puvodnim rozliseni. Enjoy. ZDE JSOU FOTKY :thumbdown:

     

     

    edit: vsiml jsem si ze ke stazeni potrebujete ten samy program co na upload. nebojte se ho. mista to na disku moc nezabere a pak to muzete smazat mozna. A jestli nechcete stahovat pres picasa, tak muzete stahovat po jedne, ale 177 fotek chvili zabere.

  9. Crowley, budes me muset nekde nabrat. Hadam na IP Pavlova. (a pudem pesky kolem divadla atp.) :whistling: Mam to trosku z ruky, ale teda nestezuju si. P.S.: Tolik lidi a znam jen Crowleyho, , flexe a Areka :'(

  10. Sorry, já jsem nějak nepoznal zatim, kdy se ty HP odÄí­taj. <_< Před animací­? Jestli ano, tak to se mi zdá jako blbost, i když jsem předtí­m psal že ne. MÄli by se odÄí­tat zároveř s animací­ a nebo 0,1 vteřiny po animaci. Ale lehnout dří­v, než vidí­Ä, že se něco dÄje mi pří­de troÄku uhozený. :)

  11. Já neví­m, co se tady včichni hádáte, jestli odeÄí­st damage před animací­ nebo po animaci. :) Já bych to odeÄetl zároveř s animací­, bylo by to podle mÄ nejreálnÄjÄí­ a kennymu by odpadla práce s Äasování­m. :) Ví­m, že nemám Äanci nic ovlivnit, ale je to podle mÄ divný, když lehnete dří­v než vidí­te damage a nebo dostanete damage a jeÄtÄ si pár vteřin v pohodÄ bÄháte. Proto jsem hlasoval pro vypnutí­. Ale vypnutí­ přece neznamená, že ten damage dostanete jeÄtÄ dří­v než uvidí­te animaci (to mi připadá jako zrychlení­ damage nebo tak nějak), ne? /?

  12. MÄ tenhle vir zaviroval komp bez toho abych něco spouštěl či stahoval. A taky se mu povedlo mi ten link poslat z ICQ který jsem mÄsí­c nemÄl zaplý. Předpokládám, že si stim virem hrál můj bráÄka. :umnik: Lamka jedna. NaÄtÄstí­ jsem to vÄechon smazal. Dí­ky Kenny za návod.

×
×
  • Create New...