Jump to content
Reborn fórum

Thorgrin

Supporters
  • Posts

    138
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Thorgrin

  1. I v online hrani se projevuje naprostá zparchantělost dnešní doby. Každej se řídí tím že co není zakázáno je povoleno a je třeba urvat co nejvíc. Se stačí podívat jak probíhaj soudy... 10 let se řeší že někdo vytuneloval a rozkradl firmu a když už se schyluje k rozsudku, napadne obhájce kvalifikaci soudního znalce. Takže 10 let jeho práce se prostě zahodí do koše, vybere se někdo jinej a de se na to úplně znova - lumpové jsou nepositiženi, platí to všichni občané. A tohle se opakuje v mnoha podobách a odstínech. Rozhodně jsem za to, aby to na Rebornu fungovalo ne přesně podle pravidel do poslední litery, ale aby se zapojoval taky common sense. A to z toho prostého důvodu, že tady si to můžeme všichni dovolit. Ve chvíli kdy známe fakta, není třeba se tu zabývat soudci, porotci, znalci. Částečně to zabíhá do otázky etiky, ale myslím že každý člověk (modulo různé psychické nemoci) se rodí se zabudovaných svědomím. A každej tu umíme posoudit, kdy někdo porušil pravidla omylem, z neznalosti, omluvil se, vrátil věc, etc... a je vyřešeno, nebo kdy je to kontroverzní podnikatel s cílem se zvýhodnit na úkor druhých nebo v rozporu s pravidly. Takže ve výsledku jsem rád, když přijde GM a řekne "Hej ty, o tebe tu nikdo nestojí, jsi kontroverzní podnikatel, hrej si jinde." Huhg.
  2. Mumble je docela cool, jednou nastavim a pak uz si jen preklikavam mezi kanalama. Ma to hezkej minimalistickej vzhled, nemam potrebu zacinat pouzivat nic jinyho. Kazdej kdo TS ma, ho stejne vyuziva na jinym serveru, tak nemyslim ze je potreba ho poustet jeste na rebornu a pridavat tim k roztristenosti sluzeb.
  3. Thorgrin

    Renewal klient

    Njn, to je tak kdyz ctu posty po delsi dobe a pak odpovidam na co narazim aniz si zkontroluju, ze to neni 10 let stary;-)
  4. Thorgrin

    Renewal klient

    Pockej, to je dulezita informace, v setupu to funguje, ve hre ne-e? Takze reseni je nastavit v setupu default a ve hre si to pak menit jen docasne. Vyhovuje ;-)
  5. Thorgrin

    Renewal klient

    /sh Baalovi se to uklada. Vyreseno. It's not a bug, it's a feature.
  6. Pripojim se k chvale eventu. Klikani docela nudne, ale dualovost Rebornu to krasne resi ;-) Navic mi to Jozka nezlomil, takze to moc nebolelo. Mlaceni slo s Homunem jako po masle, jediny problem byly moby na ktere se musi se shiftem. Jsou ty veci jako Pivo, Vino a tvrdej chlast k necemu? Ja to jeste nezkousel ;-)
  7. Thorgrin

    Renewal klient

    RCX tam bylo funkcni k minule verzi exe. Ted se preslo na novou, ktera resi problemy s pohybem a par dalsich veci, pouziva jinak strukturovane packety pro komunikaci se serverem, takze se RCX tak moc nechyta (jestli placam moc velky kraviny, reknete). Taaaakze bych na to ted proste nespolihal, dokud nekdo neudela novou verzi.
  8. Mas bod. Zatim mi cestina prisla dobra pro custom itemy, proste proto, ze bylo videt, ze to je custom ;-) Zprzenych prekladu se bojim jak cert krize. Navic, necesky mluvici hraci si na rebornu neskrtnou, ale ne kvuli tomuto, ale kvuli ceskoslovenskym NPC. Tyhle popisky jsou v grf a neni problem mit moznost strcit treba do patcheru vyber jazyka (a osobne si myslim, ze to vlastne neni tak spatny napad), nicmene ty NPC maj texty primo ve skriptu a muselo by se to rucne projit a vypodminkovat pro nastavovani jazyka nekde v kafre, coz nikdo IMHO delat nebude.
  9. Jeste jsi mohl rict, ze tohle funguje jen pro https.
  10. Thorgrin

    Renewal klient

    Vidis a ja mel pocit, ze kdyz to mas ve slozce pro 32bit aplikace (Program Files (x86)), tak ze to tam sice nezapise, ale da ty data do tvyho profilu a tvari se, jako by tam zapisovat mohl. U 64bit aplikaci (Program Files) predpoklada plnou kompatibilitu a tam to nedela, coz muze byt presne ten problem co rikas.
  11. Thorgrin

    Renewal klient

    Spis ze mu nabehne ten setup.exe, kterej nemuze nijak odkliknout. To mi delalo vcera, ze jsem ho nemohl cancelnout, musel sem potvrdit. Umim si predstavit ze kdybych nemel prava a zkousel zapisovat s tim setupem neco co nemuzu, tak by se to takhle chovalo.
  12. Thorgrin

    Renewal klient

    A co jeste klasika Win7, user prava?
  13. Thorgrin

    Battlegrounds

    Pozorujes v 19:00 nejaky narust lidi oproti predchozi hodine?
  14. Thorgrin

    Renewal klient

    U me v pohode. Ale docela me pobavilo, jak si muzu snadno menit job High Priest -> Poring. Staci nasednout na lamu. Pak jsem poring a mam doexpeny job level.
  15. Thorgrin

    Battlegrounds

    To te tak zere, ze do druhe mistnosti se nejsou schopny postavit srovnatelny chary? V tomhle poctu to neni holt jen o taktice na poli, ale taky o taktice ve volbe postav. Jeden profa, jeden clown, jedna HW... vzdycky to velice zmeni rozlozeni sil. Je potreba aby to balancovali sami hraci, balancer to imo nezvladne. Jiste, muze davat HW a stringy do ruznych tymu, kazdej si pak hrozne moc zahraje.
  16. Thorgrin

    Battlegrounds

    Dem na bg 2, lognem neco co se k sobe hodi a dem spolu. Je to tak moc ujete? Urazi vas to? Je to problem? Udelejte balancera pro vsechny... nahodne rozhozeni do tymu pro kazdeho. Predejde se takhle stupidnim diskuzim.
  17. Thorgrin

    Battlegrounds

    Sám to říkáš.
  18. Thorgrin

    Battlegrounds

    1) Úplně zbytečný 2) INTERPUNKCE!
  19. Thorgrin

    Battlegrounds

    Jojo a naprogramovat nejaky AI clowny, protoze je jich malo a nikdo je nechce hrat.
  20. Thorgrin

    Battlegrounds

    No tak to proste nehraj ;-)
  21. Thorgrin

    Battlegrounds

    Mozna ani tak nejde o restock vseho co ma postava u sebe, jako treba aby v tom menu slo naklikat vic veci. Co treba to menu udelat dynamicky, aby nabizelo itemy co ma clovek zrovna u sebe? Z nich pak vyberu, co chci restocknout... stejne to jednou nastavim a prilis nemenim. A taky se restockuji hlavne ty nejvic spotrebni veci, WP, BP, awaky, speed poty, agi badge, atd...
  22. Thorgrin

    Battlegrounds

    ++ Restock BG veci je opravdu parada, diky! Jeste mozna veci od tool dealera bych mozna pridal jako moznost na restock.
  23. No tak mozne reseni na ty draky je nasnade: vic mobu (kratsi respawn), min expu tak, aby exp/time zustalo zachovano, pripadne zvyseno jen rozumne. Tim se da zajistit tohle: 1) Na jednu partu bude tolik mobu, ze je vsecky nevybije, expy budou zhruba stejne, protoze pro vic expu by musela natahnout mnohem vic mobu 2) 2 party porad budou mit co tahat, lip nez v jedne parte se zuzitkuji expy na mape. 3) Vic mobu -> vetsi drop, tohle mozna neni uplne zadouci s ohledem na mapy, tam by se mozna musel uzpusobit drop.
  24. Ja teda netusim jak se menilo rybareni, ale na wiki byly vzdycky kombinace navnad a posedu dobre popsane. Nikdy jsem nemel jproblem se v tom vyznat. Btw, opravdu je nutne mit dole na reborn.cz reklamu na Asian beauties? (a jine?)
×
×
  • Create New...