Jump to content
Reborn fórum

Tote

Hráči
  • Posts

    311
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Tote last won the day on April 26 2014

Tote had the most liked content!

About Tote

  • Birthday 6.5.1916

Profile Information

  • Gender
    Male

Tote's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Reputation

  1. Tote

    Excessive trading

    Když jsem se ráno rozhodoval, zda si do vloček dám a nebo nedám skořici, tak mě ani nenapadlo co všechno za hrůzy se na tom našem božím světě děje. S takovým člověkem se nesmíte mazlit! Aneb největší kauza serveru za poslední 3 roky. Ostrá závorka vlevo ostrá závorka vpravo inky z nudy z obou stran?
  2. Všichni jsou mrtví, Dejve.
  3. Tote

    Renewal klient

    Já to měl do dnes/včera vždy v pořádku.
  4. Tote

    Renewal klient

    Připojuji se k blbnutí snapu. Když ani vypnutí a zapnutí v setupu nepomohlo, tak jsem ztracen
  5. Tote

    Renewal klient

    Hmm, do ted vsechno v poradku a od dnesniho patche mi RO spadne hned u prihlasovaciho okna. Ani nemusim sahat na klavesnici a sup hlaska program reexe.exe prestal pracovat a nasledne, ze mam ukoncit program a vsemocny windows mi rekne, kde byla chyba. Pote se uz nic nestane. EDIT: zajimave, ze bez RCX to jede EDIT 2: my bad; nevsiml jsem si
  6. Tote

    Brnosrazek

    No, asi jsem byl rozmazleny >>timto srazem<<. Nicmene to nebylo vubec spatny az na slamenneho kloboucnika Tak zase za 3 roky
  7. Tote

    Brnosrazek

    Kde že to bude?
  8. 2) Zkameneli lidi (ti co maj stone curse) pujdou lexnout (nyni nejdou) - nesouhlas 9) Soul Link se zrusi pri odlogu - nesouhlas EDIT: Nelibi se mi ani jedna planovana uvedena zmena svn, ke ktere se mame vyjadrovat (body 1. -9.), nebot tak, jak jsou nastavene jednotlive veci nyni, tak hlavni naplni tehle zmen mi prijde jen informace, ze se neco deje a zadny hlubsi vyznam proc to menit nevidim. Muj nazor. Ne, ani nekonecna marioneta se mi nelibi, ikdyz je to zmena k pohodli hracu. Kazdopadne kazda uvedena zmena mne nevadi a ani k nim nemam jine vyhrady- krome dvou uvedenych. add 2) Lexnout protivnika ve stone curse - jsme zvykli na to, ze jak stone curse, tak i frozen meni element naseho armoru a paralizuji nas. Pokud v tomhle stavu dostaneme lexu (vim, ze se jedna pouze o SC, ale frozen k nemu ma blizko, tak to zobecnim), tak to znamena rychlou smrt temer na cokoliv. Sila tehle lexy by byla nesrovnatelna s jinou lexou(ne, ani s lexou ve stunu). Pokud ma hrac SC/ frozen a utocnici ho presto nezabiji bez lexy, tak si ten frag nezaslouzi. Jak uz jsem psal: "jsme zvykli". Kdyby tahle moznost lexy byla vzdy, tak by mi to divne nejspis neprislo. add 9) Ruseni soulinku relogem -ruseni relogem kaahi a kaizel chapu, nebot to pro nekoho muze byt neprijemne, ale soulink? Bylo by to zbytecne znepohodlneni hry. Duvody zmeny, jak uz jsem psal, zadne nevidim. Neni/ nemuzu si vybavit jedinou negativni vlastnost linky, kterou by jsme relogem chteli zrusit. Mozna zmena barvy obrazu... Naopak nezruseni relogem (jak to je nyni) prinasi radu vyhod- relog pri GW; nalinknuty char, ktery si lognu jen za ucelem schopnosti, ktery mu da prave soulink (soulink na soulinkera) a take nebudou trestani lide, kteri behem sve cinosti mimo mesto, pri ktere potrebujiu na svem charu soulink a prostredi je pro ne nebezpecne, musi "pauznout" hru do char selectu.
  9. Komu, Äemu? MnÄ, mi. Mkay.
  10. Tote

    Testovací­ server

    Ja si take zkousel char a to dukladne. Dopredu jsem si navrhl mozne buildy a equip. Vyhledal jsem si ID itemu co pouziju jako equip/ spotrebni material/ whatever..., vyuzil jsem kalkulator (i PVP kalkulator). Dohledal/vedel jsem parametry utoku a jejich zavislost na statech/equipu. S takovou pripravou uz byl test server pouze prevedeni teorie do praxe a na test serveru jsem stravil neco pres 30 minut. Spise bych spousteni test serveru omezil. Doba behu je vyhovujici. EDIT: par drobnych chyb.
  11. Pocita to efektivni status recovery nebo vsechny?
  12. Tote

    Testovací­ server

    Bude i 5 minutova pauza mezi duely? Na test serveru by nemusela byt.. jen by to otravovalo a zdrzovalo.
×
×
  • Create New...