Jump to content
Reborn fórum

Tote

Hráči
  • Posts

    311
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by Tote

  1. Tote

    Excessive trading

    Když jsem se ráno rozhodoval, zda si do vloček dám a nebo nedám skořici, tak mě ani nenapadlo co všechno za hrůzy se na tom našem božím světě děje. S takovým člověkem se nesmíte mazlit! Aneb největší kauza serveru za poslední 3 roky. Ostrá závorka vlevo ostrá závorka vpravo inky z nudy z obou stran?
  2. Všichni jsou mrtví, Dejve.
  3. Tote

    Renewal klient

    Já to měl do dnes/včera vždy v pořádku.
  4. Tote

    Renewal klient

    Připojuji se k blbnutí snapu. Když ani vypnutí a zapnutí v setupu nepomohlo, tak jsem ztracen
  5. Tote

    Renewal klient

    Hmm, do ted vsechno v poradku a od dnesniho patche mi RO spadne hned u prihlasovaciho okna. Ani nemusim sahat na klavesnici a sup hlaska program reexe.exe prestal pracovat a nasledne, ze mam ukoncit program a vsemocny windows mi rekne, kde byla chyba. Pote se uz nic nestane. EDIT: zajimave, ze bez RCX to jede EDIT 2: my bad; nevsiml jsem si
  6. Tote

    Brnosrazek

    No, asi jsem byl rozmazleny >>timto srazem<<. Nicmene to nebylo vubec spatny az na slamenneho kloboucnika Tak zase za 3 roky
  7. Tote

    Brnosrazek

    Kde že to bude?
  8. 2) Zkameneli lidi (ti co maj stone curse) pujdou lexnout (nyni nejdou) - nesouhlas 9) Soul Link se zrusi pri odlogu - nesouhlas EDIT: Nelibi se mi ani jedna planovana uvedena zmena svn, ke ktere se mame vyjadrovat (body 1. -9.), nebot tak, jak jsou nastavene jednotlive veci nyni, tak hlavni naplni tehle zmen mi prijde jen informace, ze se neco deje a zadny hlubsi vyznam proc to menit nevidim. Muj nazor. Ne, ani nekonecna marioneta se mi nelibi, ikdyz je to zmena k pohodli hracu. Kazdopadne kazda uvedena zmena mne nevadi a ani k nim nemam jine vyhrady- krome dvou uvedenych. add 2) Lexnout protivnika ve stone curse - jsme zvykli na to, ze jak stone curse, tak i frozen meni element naseho armoru a paralizuji nas. Pokud v tomhle stavu dostaneme lexu (vim, ze se jedna pouze o SC, ale frozen k nemu ma blizko, tak to zobecnim), tak to znamena rychlou smrt temer na cokoliv. Sila tehle lexy by byla nesrovnatelna s jinou lexou(ne, ani s lexou ve stunu). Pokud ma hrac SC/ frozen a utocnici ho presto nezabiji bez lexy, tak si ten frag nezaslouzi. Jak uz jsem psal: "jsme zvykli". Kdyby tahle moznost lexy byla vzdy, tak by mi to divne nejspis neprislo. add 9) Ruseni soulinku relogem -ruseni relogem kaahi a kaizel chapu, nebot to pro nekoho muze byt neprijemne, ale soulink? Bylo by to zbytecne znepohodlneni hry. Duvody zmeny, jak uz jsem psal, zadne nevidim. Neni/ nemuzu si vybavit jedinou negativni vlastnost linky, kterou by jsme relogem chteli zrusit. Mozna zmena barvy obrazu... Naopak nezruseni relogem (jak to je nyni) prinasi radu vyhod- relog pri GW; nalinknuty char, ktery si lognu jen za ucelem schopnosti, ktery mu da prave soulink (soulink na soulinkera) a take nebudou trestani lide, kteri behem sve cinosti mimo mesto, pri ktere potrebujiu na svem charu soulink a prostredi je pro ne nebezpecne, musi "pauznout" hru do char selectu.
  9. Komu, Äemu? MnÄ, mi. Mkay.
  10. Tote

    Testovací­ server

    Ja si take zkousel char a to dukladne. Dopredu jsem si navrhl mozne buildy a equip. Vyhledal jsem si ID itemu co pouziju jako equip/ spotrebni material/ whatever..., vyuzil jsem kalkulator (i PVP kalkulator). Dohledal/vedel jsem parametry utoku a jejich zavislost na statech/equipu. S takovou pripravou uz byl test server pouze prevedeni teorie do praxe a na test serveru jsem stravil neco pres 30 minut. Spise bych spousteni test serveru omezil. Doba behu je vyhovujici. EDIT: par drobnych chyb.
  11. Pocita to efektivni status recovery nebo vsechny?
  12. Tote

    Testovací­ server

    Bude i 5 minutova pauza mezi duely? Na test serveru by nemusela byt.. jen by to otravovalo a zdrzovalo.
  13. Me taky nejde @trade, jde jen @t. Rano to kdyztoc zkusim s vice postavama a editnu. EDIT: na zadnem charu ze signatury mi nejede @trade off a ani @trade text. Pres prikaz @t je to v poradku. next EDIT: yop, uz to jede.
  14. Skvele. Nesedi me jen tohle: Az probehne restart, tak nastane masivni vypnuti trade chatu u kafry a tim se vyuziti tohohle chatu dost zhorsi. Nyni po lognuti je chat defaultne zapnuty a muzu ho vypnout pres @t off, ale jakmile to bude defaultne vypnute (navic na vsech postavach), tak moc sanci na @t on nevidim. Resenim by byl log trade chatu (dalsi bod). Bude log trade chatu? Urcite by byl fajn pro ty, co si ho vypnout aby je to neotravovalo v dobe kdy chteji hrat. A take ti, co ho maji stale vypnuty u kafry si muzu projet denni davku k/p/v. Dal padaly navrhy na casove omezeni psani do trade chatu. Omezeni by mela byt doba takova, aby byla dostatecne dlouha na to, aby nespamovala hrace a zaroven dostatecne kratka na to, aby prodavajici/nakupujici nelognul jiny ucet. (pul hodinky ?)
  15. Tote

    Testovací­ server

    Test server bude fajn. Navic bude soucasti rebornu a hraci co hraji na tomhle serveru nebudou muset chodit nikam jinam- urcite velke plus pro server. Co vsechno to obnasi a co vsechno budou muset resit GM je uz vec druha a velmi dulezita, aby to nakonec nedopadlo tak, ze vsechna prace a snaha prijde nazmar po nekolika incidentech ze strany hracu. Pripadne aby se GM team zbytecne vic nezatizil resenim problemu na testu (faktor hracu). Pokud se test zavede, tak jsem tez pro otevreni na nekolik hodin. Nezapomenout tam dat neprehlednutelnou cedulku, pripadne nejake informace do textu po lognuti o prikazech, ktere bude mozno pouzit (bez potreby napsat /h). Aby clovek nestravil hodinku prosenim ostatnich hracu "jak zmeni povolani a jak si udela level". Ja test k nicemu nikdy nepotreboval, krome zablbnuti si. Vsechny buildy/equip jsem tvoril v kalku a informace cerpal z fora, zkusenosti a zkusenych hracu a stacilo to. Ale neni to jen o tom, coz jsem si uvedomil pozdej a ukvapene jsem dal treti moznost. Jsem pro prvni.
  16. Moje predstava "PVP turnaju" by byla: - kazdy char muze mit pouze jedno zastoupeni v teamu a v nominaci - volne slozeni party (slozeni bych nevazal nijak na guildu) - clenove teamu nemusi byt vsichni v parte - 6 vs. 6; pocet na to, aby se do party dalo to, co je potreba a zaroven kapacita je takova, aby se tam neveslo vsechno. - nominovani 9 charu a budou dopredu zverejneny (GM se nahlasi primo povolani a nick charu, ale zverejnit pouze povolani); prostor pro pripravu na den "D" a zaroven vyssi moznost sestaveni sesticlenneho teamu. - mod prostredi: skilly odhazuji, zpusobeny DMG nejde videt, (i GW redukce? tezko rict) (nevim jestli takove prostredi existuje, pripadne narocnost jeho vytvoreni. Pokud by to neslo, tak jsem pro PVP prostredi) - zadne omezeni v "uzitkovych" vecech (poty, jidla, svitky... ) - miniboss a mvp karty zakazat - skilly: resurrection, warp portal, teleport a ice wall zakazat - zakazan homunkul - dat to jako celodenni event pod dohledem GM v presne stanovenem harmonogramu. Podle narocnosti organizace a ohlasu od samotnych hracu opakovat v pravidelnem intervalu (ctvrtletne? na czro to maji jednou rocne, ale tam maji zivy GW, Tady to chceme jako "nahradu" za slabe GW (aspon tak jsem puvodni myslenku pochopil)) - mapy na kterych by se to melo odehravat dopredu uverejnit. - odmena.. neprehnana; spise financni (tim se predejde vetsine kritiky) Pozn.: nemam poneti, jestli se turnaje zucastnim, takze NE, nenavrhuju si turnaj na miru. Jsou to vlastne mirne prepracovane czro podminky turnaju (kterych jsem fanouskem ).
  17. Tote

    Your music

    heeej to je dobryy
  18. Tote

    Novy capky

    no to si prave nemyslim, proto pisu svoje prani verejne
  19. Tote

    Novy capky

    ale zrusit vsechny funkce
  20. No.. po pul roce vyjde lip nez vsechny patche dohromady stahnout celyho klienta... Klienta aktualizovaneho k 1. unoru najdes >>tady<< (po stazeni samozdrejme dopatchovat vse co je potreba)
  21. Kaslete na skupiny... porazte toho jednotlivce ==>
  22. Tote

    Tadha!

    Tady jen lidi nejsou zvykli na nejaky dej na foru ...
×
×
  • Create New...