Jump to content
Reborn fórum

Taibur

Supporters
  • Posts

    126
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Taibur

  1. Tak, tento sraz nemá problém s místem, ale s lidmi. Sraz už probíhá skoro hodinu, a zatím všem účastníkům stačí jedna židle. Za půl hodiny by se měla obsadit druhá. Na tohle jsme rezervaci nepotřebovali Průběžná aktualizace: v sedm přišel druhý člověk. Povedené
  2. Pokud se neurazíte, tak taky zvedám ruku. Jenom mě ještě někdo včas kopněte - Crowley, dostaneš to na starost, tak si dej záležet, ať nezapomenu.
  3. Taibur

    Prazsky mini-sraz

    Sakra.. Měl to být minisraz a nakonec to vypadá, že budou potřeba jmenovky..
  4. Taibur

    Prazsky mini-sraz

    Pokud dorazíme, tak trefíme. Přece jenom jsem tam už kdysi párkrát byl. Takže si s námi nemusíš dělat starosti.
  5. Tak sup, kde a v kolik mam byt?
  6. Jen pojÄ a neboj se nás. My nekouÄeme. Teda občas ano, ale nikdy ne ve zlém. Máme rádi nové lidi, kteří­ mají­ rádi nás.
  7. Hlásí­m že v tuhle dobu je mi jedno kdy to bude (Äí­m dří­v tí­m lí­p) a kam se půjde A taky hlásí­m že přijdeme ve dvou
  8. Pokud se jeÄtÄ najde nÄkdo, kdo by mÄ rád vidÄl, tak se staví­m taky.
  9. Tak my si dame neco k jidlu a zatim tu par mist je
  10. Mimochodem, kdo pojedete z Prahy, dejte mi vědět, aÂť nejedeme sami. A nejlépe samozřejmÄ nÄkdo, kdo se vyzná i po BrnÄ a rovnou nás odvede na mí­sto konání­ (až se dohodnete kde to vlastnÄ bude ).
  11. Taibur s Lamirelou se také rádi dostaví­
  12. Taibur

    Sraz

    Jsem rád, že jsem vás vidÄl. Sice jsem byl jenom na sobotní­ veÄer s odjezdem krátce po půlnoci, a možná je to dobře, že jsem vád vidÄl jeÄtÄ při smyslech. Alespoř vÄtčinu. Dí­ky, Elli, aspoř za tu chvilku, dí­ky Kennymu a Muffce za spoleÄnost při cest, Whisperovi za připomenutí­ starých Äasů a dí­ky i ostatní­m a třeba zase nÄkdy pří­ÄtÄ. (A co jsme nejmenoval, nezlobte se a neberte si to osobnÄ )
  13. Bugle to (soudÄ podle oficální­ch zdrojů) nevypadá MÄla by tam být Äance 3/5. Kolikrát ses o to pokouÄel? Nejspí­Ä máÄ jenom smůlu.
  14. Snad bych mÄl být schopný to vysvÄtlit: eAthena umožřuje dva způsoby zí­skání­ expů od NPC: jeden klasický, který vyvolá událost ohlaÄují­cí­ zí­skání­ poÄtu expů, a je ovlivnÄn aktuální­m ratem. Druhý způsob nastavuje pří­mo hodnotu, a událost netriggeruje. A není­ ovlivnÄn raty serveru. Předpokládám, že to je důvod, proÄ se pro nové hunty použil tenhle způsob.
  15. Jsem si jistý, že se nám to lí­bit bude ZřejmÄ si ji moc neužiju, ví­kendy u poÄí­taÄe moc netráví­m, ale i tak dÄkuju. Budeme si hrát
  16. ZaÄaly se dí­t zvláÄtní­ vÄci. Tajuplná zjevení­, tajuplná zmizení­, zvláÄtní­ íşkazy. Grurgův avatar sestoupil na zem. Grurgovo bratrstvo svolalo posily ze vÄech koutů svÄta, aby ho nalezli a ujali se ho. Consortium, Durunovi přivrženci, také. A tehdy nastal boj. DvÄ skupiny, pevnÄ odhodlány bí­t se za svého boha, vyrazily po stopách zázraků, aby nalezli Avatara a svedli o nÄj krvavou bitvu. ------ Moc dÄkuji vÄem, co se zůÄastnili s námi. A dÄkuji tÄm, kteří­ to ří­dili a vymysleli. (Autorství­ a hlavní­ Äást organizace byla v režiji představených Bratrstva. [A Consortia, samozřejmÄ]).
  17. To je ta .exe Mouse Freedom? To musí­Ä spustit před spuÄtÄní­m klienta.
  18. sisimene, Nerosane, vÄak nikdo neří­ká, že se přechází­ na Renewall. Jenom že si Kenny hraje s novým klientem a upravuje ho tak, aby bÄžel s Rebornem.
  19. Taibur

    Novy capky

    To možná. Ale uvÄdom si, že když se _přidá_ možnost, že něco padne, rozhodnÄ to neznamená, že se omezí­ drop karet. Tyhle dvÄ situace (drop Äepice a drop karty) spolu nikterak nesouvisí­. Dokonce se může stát, že padnou obÄ najednou. To, že padne něco jiného než to, co si nepřejeÄ, neznamená, že kdyby Äepice nebyla, že by nezbytnÄ musela padnout karta.
  20. NÄkdo si půjÄoval můj foÂťák: http://galerie.tasartir.cz/09-01-17-sraz/
  21. VÄechno je jenom o jednání­, mluva je důsledek jednání­. Vůbec se mi termí­n "RP mluva", zejména když je použitej takhle samostatnÄ, nelí­bí­. (A radči toho necháme, nepatří­ to sem, a omlouvám se, ale poprvé jsem se nedokázal ovládnout a musel zareagovat.)
  22. TeÄ jsem se docela naÄtval. RP přeci není­ o mluvÄ.
  23. Moje tajnĂĄ lĂĄska :)

×
×
  • Create New...