Jump to content
Reborn fórum

Taibur

Supporters
  • Posts

    126
  • Joined

  • Last visited

About Taibur

  • Birthday 6.9.1987

Profile Information

  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Jabber
    tasartir@tasartir.cz

Taibur's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. Tak, tento sraz nemá problém s místem, ale s lidmi. Sraz už probíhá skoro hodinu, a zatím všem účastníkům stačí jedna židle. Za půl hodiny by se měla obsadit druhá. Na tohle jsme rezervaci nepotřebovali Průběžná aktualizace: v sedm přišel druhý člověk. Povedené
  2. Pokud se neurazíte, tak taky zvedám ruku. Jenom mě ještě někdo včas kopněte - Crowley, dostaneš to na starost, tak si dej záležet, ať nezapomenu.
  3. Taibur

    Prazsky mini-sraz

    Sakra.. Měl to být minisraz a nakonec to vypadá, že budou potřeba jmenovky..
  4. Taibur

    Prazsky mini-sraz

    Pokud dorazíme, tak trefíme. Přece jenom jsem tam už kdysi párkrát byl. Takže si s námi nemusíš dělat starosti.
  5. Tak sup, kde a v kolik mam byt?
  6. Jen pojÄ a neboj se nás. My nekouÄeme. Teda občas ano, ale nikdy ne ve zlém. Máme rádi nové lidi, kteří­ mají­ rádi nás.
  7. Hlásí­m že v tuhle dobu je mi jedno kdy to bude (Äí­m dří­v tí­m lí­p) a kam se půjde A taky hlásí­m že přijdeme ve dvou
  8. Pokud se jeÄtÄ najde nÄkdo, kdo by mÄ rád vidÄl, tak se staví­m taky.
  9. Tak my si dame neco k jidlu a zatim tu par mist je
  10. Mimochodem, kdo pojedete z Prahy, dejte mi vědět, aÂť nejedeme sami. A nejlépe samozřejmÄ nÄkdo, kdo se vyzná i po BrnÄ a rovnou nás odvede na mí­sto konání­ (až se dohodnete kde to vlastnÄ bude ).
  11. Taibur s Lamirelou se také rádi dostaví­
  12. DobrĂ˝ den, pane Taibure, jak se VĂĄm poĹĂĄd daĹĂ­? =)

  13. Taibur

    Sraz

    Jsem rád, že jsem vás vidÄl. Sice jsem byl jenom na sobotní­ veÄer s odjezdem krátce po půlnoci, a možná je to dobře, že jsem vád vidÄl jeÄtÄ při smyslech. Alespoř vÄtčinu. Dí­ky, Elli, aspoř za tu chvilku, dí­ky Kennymu a Muffce za spoleÄnost při cest, Whisperovi za připomenutí­ starých Äasů a dí­ky i ostatní­m a třeba zase nÄkdy pří­ÄtÄ. (A co jsme nejmenoval, nezlobte se a neberte si to osobnÄ )
  14. Bugle to (soudÄ podle oficální­ch zdrojů) nevypadá MÄla by tam být Äance 3/5. Kolikrát ses o to pokouÄel? Nejspí­Ä máÄ jenom smůlu.
  15. Snad bych mÄl být schopný to vysvÄtlit: eAthena umožřuje dva způsoby zí­skání­ expů od NPC: jeden klasický, který vyvolá událost ohlaÄují­cí­ zí­skání­ poÄtu expů, a je ovlivnÄn aktuální­m ratem. Druhý způsob nastavuje pří­mo hodnotu, a událost netriggeruje. A není­ ovlivnÄn raty serveru. Předpokládám, že to je důvod, proÄ se pro nové hunty použil tenhle způsob.
×
×
  • Create New...