Jump to content
Reborn fórum

Taibur

Supporters
  • Posts

    126
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Taibur

  1. Tak, tento sraz nemá problém s místem, ale s lidmi. Sraz už probíhá skoro hodinu, a zatím všem účastníkům stačí jedna židle. Za půl hodiny by se měla obsadit druhá. Na tohle jsme rezervaci nepotřebovali :)

     

    Průběžná aktualizace: v sedm přišel druhý člověk. Povedené :)

  2. Jen taková malá otázka...

    Jak moc jste vstří­cní­ k neznámým hráÄům, kteří­ nechtÄjí­ sedÄt doma na zadku? :D

    Jen pojÄ a neboj se nás. My nekouÄeme. Teda občas ano, ale nikdy ne ve zlém. Máme rádi nové lidi, kteří­ mají­ rádi nás. :)

  3. Jsem rád, že jsem vás vidÄl.

    Sice jsem byl jenom na sobotní­ veÄer s odjezdem krátce po půlnoci, a možná je to dobře, že jsem vád vidÄl jeÄtÄ při smyslech. Alespoř vÄtčinu. :megalol:

    Dí­ky, Elli, aspoř za tu chvilku, dí­ky Kennymu a Muffce za spoleÄnost při cest, Whisperovi za připomenutí­ starých Äasů a dí­ky i ostatní­m a třeba zase nÄkdy pří­ÄtÄ. (A co jsme nejmenoval, nezlobte se a neberte si to osobnÄ :D )

  4. Otazecka de skutecne vyrobit Improved Arm Guard[1] ? zatim jsem na tohle mel smulu... a v db to neni (ikdz npc tvrdi ze to vyrobi ikdz to muze byt bugle)

    Bugle to (soudÄ podle oficální­ch zdrojů) nevypadá :D MÄla by tam být Äance 3/5. Kolikrát ses o to pokouÄel? Nejspí­Ä máÄ jenom smůlu. :D

    • Upvote 1
  5. Snad bych mÄl být schopný to vysvÄtlit: eAthena umožřuje dva způsoby zí­skání­ expů od NPC: jeden klasický, který vyvolá událost ohlaÄují­cí­ zí­skání­ poÄtu expů, a je ovlivnÄn aktuální­m ratem. Druhý způsob nastavuje pří­mo hodnotu, a událost netriggeruje. A není­ ovlivnÄn raty serveru. Předpokládám, že to je důvod, proÄ se pro nové hunty použil tenhle způsob.

  6. (Äerpáno z KóÄova postu o nových Äepicí­ch, proÄel jsem popisky a scripty)

     

    5363 - Helm of abyss -> Popisek 10%; script 3%

    5367 - Hyegun hat -> Popisek 10%; script 5%

    5420 - Mask of Ifrit -> Popisek 10% rezist na fire a water, autocasty, sight; scritp jenom 5% na fire, bez water a skillů.

    5385 - Yoyo hat -> Popisek lvl1 hiding; script Pick stone a Throw stone

    5473 - Nipper Crab Hairpin -> Popisek Autocast coldboltu a drop Crystal blue. Script - umožřuje lvl3 cold bolt.

    5518 - Large Baphomet Horns -> Popisek 12%, script 6%

     

    Použil jsem webovou databázi, žádnou z tÄhle vÄcí­ nemám, nemůžu porovnat s popisky v klientu, ale v původní­m KóÄovÄ postu jsou popisky správnÄ..

     

    Edit Aslay ve hre je:

    5363 10%

    5367 10%

    5420 lvl 3 Meteor, lvl 3 Fire Bolt, redukce water a fire 10%

    5385 lvl 1 hiding

    5473 lvl 1 Cold Bolt

    5518 12%

  7. Jeste k tem upravam, prijde mi lepsi aby u postav zmizel odkaz Quest skilly a ty se presunuli pod Schopnosti s tim ze by se za to pripsalo ze se jedna o questovy skill.

    Souhlasí­m s betrovým návrhem na zmÄnu Äablony pro quest skilly. betre, můžeÄ nám udÄlat vzor, kterého se chytí­me a upraví­me to jednotnÄ? :)

  8. Taibur - champion - témata pří­mo se týkají­cí­ monků a championů upraveny nÄkdy před třemi týdny, vÄetnÄ doplnÄní­ "nových" ingame pojmenování­ a z velké Äásti i revize popisků na wiki. jestli je to tí­mhle způsobem vyhovují­cí­, tak si to snad můžeÄ odÄkrtnout taky. Jenom poznámku: kdyby se nÄkomu chtÄlo aktualizovat gw equipy nebo buildy, tak do toho, tohle pro mÄ moc není­.

  9. ZaÄaly se dí­t zvláÄtní­ vÄci. Tajuplná zjevení­, tajuplná zmizení­, zvláÄtní­ íşkazy.

     

    Grurgův avatar sestoupil na zem. Grurgovo bratrstvo svolalo posily ze vÄech koutů svÄta, aby ho nalezli a ujali se ho.

    Consortium, Durunovi přivrženci, také. A tehdy nastal boj.

     

    DvÄ skupiny, pevnÄ odhodlány bí­t se za svého boha, vyrazily po stopách zázraků, aby nalezli Avatara a svedli o nÄj krvavou bitvu.

     

    ------

     

    Moc dÄkuji vÄem, co se zůÄastnili s námi. A dÄkuji tÄm, kteří­ to ří­dili a vymysleli. (Autorství­ a hlavní­ Äást organizace byla v režiji představených Bratrstva. [A Consortia, samozřejmÄ]).

  10. nic proti novym cepickam ale ten drop je strasny az nasiraci...radsej green ferus kartu ako ciapku, radsej abyss knecht kartu nez capku...tot muj naozor

     

    To možná. Ale uvÄdom si, že když se _přidá_ možnost, že něco padne, rozhodnÄ to neznamená, že se omezí­ drop karet. Tyhle dvÄ situace (drop Äepice a drop karty) spolu nikterak nesouvisí­. Dokonce se může stát, že padnou obÄ najednou. To, že padne něco jiného než to, co si nepřejeÄ, neznamená, že kdyby Äepice nebyla, že by nezbytnÄ musela padnout karta.

×
×
  • Create New...