Jump to content
Reborn fórum

Rasho

Supporters
  • Posts

    59
  • Joined

  • Last visited

About Rasho

Rasho's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Celou anketu beru pozitivne, sam sem hlasoval pro GD. Akorat u tech 3rd classu mam pocit, ze vetsina lidi co pro ne hlasovali. V tom vidi jen nejaka nova povolani. Edit: Trouble Taky zkusim bejt pozitivni. 1.1.2011 Cesko skupuje dluhopisy Recka, Cesky statni dluh = 0 KÄ neuveritelne se stalo skutecnosti.
  2. Dobra prace :) Edit: Este sem zapomel
  3. Normalne se to zkusi. Kdyz budou nejaky reduky nebo skilly moc slaby nebo silny tak se pozmeni. Proc by neco co funguje jinde nemelo fungovat na rebu. Estli nebudou chodit lidi na valky ani pak tak se aspon bude moc rict ze snaha byla . Jo a zkuste psat strucne zabere dost casu se tim prokousat.
  4. Kdyz budes mit dobre fungujici guildu nakupe tak ti asuraci neskocej nic. Tim predtim sem jen chtel rict, ze stejny moznosti jako maj obranci maj i utocnici. Edit: Kdo chce behat solo bude mrtvej (mozna)
  5. Stejne tak muzou 2 asuraci vyskakat pul obrany a na zacatku hradu budou utocnici s assu narozdil od vetsiny obrancu.
  6. By Aritma: Buildy taky neni nutne zasadne menit kvuli assu. Sem naprosto opacneho nazoru, ikdyz teda tech zmen je vic ale to assu je zasadni.
  7. Me dost prekvapuje, ze tu neni spousta stiznosti na pokazeny buildy, kdyby meli bejt GW bez assu. Osobne sem taky pro zruseni assu. Proste kdo si bude chtet effektivne zahrat pozmeni build nebo vyexpi new char.
  8. Ty upravy by musely bejt dost velky jinak je ten hrad pri rozumnym poctu obrancu na rebu nedobytnej. Takze nehlasuju.
  9. 4 VS 4 me zas tak takticky nepride, kdyz tam budou chybet nektery povolani ktery je treba. A nektery classy se tam proste nedostanou malokdo bude mit chut oslabovat vlastni team. 2 vs 2 to muzes jit rovnou PVP do pronty. Na ragnaroku je prave pekny jak se jednotlivy povolani doplnujou. Podle me tak od 6vs6+ to zacina bejt zajimavy a prostor pro nejaky vymejsleni. Gelle a ty budes hrat ze se do toho montujes ? Edit: Odmena zeny at si kazdej poridi co chce mozna nejaka image capka. Nejaka motivacni cedule na namko bud s jmeny nebo guildou. Bez ghost, devil karet a podobne. Prubeh turnaje spis kratsi doba. Poty povoleny .
  10. Par otazek a mozna nejaka kritika. Pocita se s tim ze uspechy v tedle podobe uz zustanou? Mozna by to mel bejt jen takovej dlouhej event (1-3 mesice) a na konci nejaka pekna capka s def 3 jen jako aby bylo videt kdo byl nej. Celkem bych uvital kdyby ty snadny zmizely at to ma nejakou uroven a zustaly tam hlavne takovy co podporujou party a guildy napr. (zabijeni MVP, endless) popr. nejaky haluze (obenau a green poty). To healovani , oblikani equipu, domecky .... me pride trapny. Z domecku bych udelal maly GW pro solisty. Jinak je super, ze GM sou schopny tu hru obohatit ste sikovny . Todle je jen muj pohled. Nekamenujte me. Edit: Kvalitu ne kvantitu.
  11. Pri pouziti meteor assault opet nekterym lidem hazi erory.
×
×
  • Create New...