Jump to content
Reborn fórum

Ageku

Hráči
  • Posts

    54
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Ageku

  1. Takže tímto krokem se reborn otevírá i pro česky/slovensky nemluvící hráče?
  2. http://irowiki.org/oldwiki/Repeatable_EXP_Quests viz zhu po long, disguise a loli ruri. Aspoř by mÄli lidi o důvod ví­c chodit v partách do niffu.
  3. Test server s renewal mechanikou
  4. Ageku

    Renewal

    ^tohle možná bych jenom nechala @item pokud nebude možnost zkopí­rovat íşÄty na test server. A nebo nastavit Äí­lený drop (karty 10% krom mvp?)
  5. Ageku

    Renewal

    Musí­m ří­ci, že zpoÄátku jsem byla také zásadnÄ proti renewalu; a to nemluví­m nejen o spritech. Ale pak jsem mÄla možnost hrát na renewal low-ratu. Můžu tvrdit, že jsem si ho zamilovala. Ono možná hodnÄ lidí­ zbyteÄnÄ renewal odsuzuje, aniž by ho doopravdy zkusili(o jakémsi "testování­" na HR radči pomlÄí­m:)), přijde mi to jako Äkoda. Proto jsem pro možnost Äí­slo 2, přece jenom by podle mne nebylo Äpatné nechat lidem prostor si mechaniku "oÂťukat", protože jak je vidÄt je o ni zájem pomÄrnÄ velký. HodnÄ se tady diskutuje o tom, že by se mÄl nechat server pÄknÄ tak jak je, na souÄasné mechanice, a že by k pří­padným vÄtÄí­m zmÄnám docházet nemÄlo. Ale o tom právÄ MMORPG jsou - jsou postavené na neustálých inovací­ch, tak aby hra nenudila a stále fascinovala nÄÄí­m novým. V jiném pří­padÄ pořád existují­ offline RPG. Dále- odchod hráÄů. Ano, je docela možné, že nÄkteří­ kvůli renewalu odejdou, protože se jim nechutí­. Ale stejnÄ tak je možné, že pokud zůstane vÄechno při starém, tak lidi odejdou jen proto, že je hra prostě nudí­. NehledÄ na to, že ti, kteří­ kvůli tomuto odeÄli v minulosti, se můžou při zprovoznÄní­ renewalu vrátit. Proto jsem si jistá, že to až takový Äok pro serverovou populaci nebude.. Přece jen s tí­mto problémem se musely potýkat oficiální­ servery. A kdyby jim to způsobilo velkou ztrátu tak by se do renewalu nepouÄtÄli - každý hráÄ jim platí­ mnohdy nemalé pení­ze. Poslední­ vÄc- expení­ solo... Tady by se to dalo pÄknÄ řečit eventama kdyby to s party expení­m Älo z kopce. Na iRU to mají­ pÄknÄ vymyÄlené, a to tak, že občas nahodí­ exp event á la repeatable questy. A o party tam rozhodnÄ nouze není­(dle vlastní­ zkuÄenosti). Přidávám linky na nÄkolik screenů(nejsou moje): http://i3.photobucket.com/albums/y58/lachanna/screenshots/Lachanna_ab_lbl126.png http://img.photobucket.com/albums/v488/TeiTei/screenValkyrie011.jpg http://forums.irowiki.org/picture.php?albumid=80&pictureid=2939 ToÂť jest můj názor na tuto vÄc. Přeji hezký zbytek dne. (:
  6. Ráda bych podÄkovala za hunt quest, je to opravdu milé zpří­jemnÄní­ pvm a já, jakožto pure pvmista, jsem za toto velmi vdÄÄná. Jak už tady nÄkdo psal výÄe, je to spí­Äe o zábavÄ a ne (pouze) o zí­skávání­ drahých předmÄtů. Mne napří­klad baví­ shromažÄovat odmÄny (hlavnÄ Äapky), bez ohledu na hodnotu... NaneÄtÄstí­ jsem dost přelétavý typ člověka co se charů týÄe, takže skoro na vÄech postavách mám 100 bodů z huntů a ví­ce a žádný char v žebří­Äku. ): Jinak pro ty, co si chtÄjí­ spí­Äe vydÄlat, bych doporučila sleepery či podobné lokace, vydÄlává se zde efektivnÄji řeknÄme..
  7. Myslí­m, že by bylo celkem nefér vůči ostatní­m, kdyby jsi obrázek mÄnila pozdÄji za jiný... Pravidla jsou daná a musí­ se dodržovat, aby mÄli včichni stejné podmí­nky.
  8. Doufala jsem, že se v téhle soutÄži ukážeÄ Hot.
  9. Poznámka mého kamaráda Učitelka napsala...: "Dí­vá se na mne přes praví­tko a stÄžuje si, že jsem zelená."
  10. Ageku

    TODO

    Já si osobnÄ myslí­m, že ty karty na rebornu jen tak nebudou, když nejsou ani na iru, jenom na kro renewalu... Takže asi jedinÄ až s 3rd classama :X
  11. Ageku

    Hudobna tvorba

    opravdu luxusní­.. a tak i celá tvá tvorba .. nechceš něco nabí­dnout třeba nějakému rádiu? možná bych věděla o jednom
  12. Noa? To nemÄní­ nic na tom, že je slepý
  13. je tam nemůžu za to, že jsi slepý
  14. Inspirace na iWiki fórech zde: http://forums.irowiki.org/showthread.php?t=70 Jsem si říkala, že by to mohlo být ku prospěchu, trochu poznat lidi tady (aniž by si museli dávat svoji fotku do avataru ) Navíc témata tohoto typu bývají celkem populární moje: http://img94.imageshack.us/i/osoba3.jpg/
  15. Ageku

    Odkud jste?

    Kunčice p.O. ... toÂť jest asi 40km od Ostravy
  16. Ageku

    White Sniper

    Bacha White, Tracy má biÄ a nebojí­ se ho použí­t
  17. Ten text se tam musí­ nechat
  18. Třeba i na oficiální­ch serverech bývá zvykem, že si hráči kreslí­ své loading screeny http://iro.ragnarokonline.com/forum/forums...399&start=1
  19. Ageku

    Testovací­ server

    No, tobÄ se možná zdá lehké rozjet vlastní­ server, ale já si to nemyslí­m Nejednomu člověku by na tom ruply nervy
  20. Ehm hezky hezky, kdybych mÄla pení­ze tak bych si něco objednala
×
×
  • Create New...