Jump to content
Reborn fórum

Ageku

Hráči
  • Posts

    54
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Ageku

  1. Preto, ak sa bude testovat renewal, bolo by dobre taketo prikazy zrusit.. nastavit nejaky exp rate(nemusi byt ani nejak extremne vysoky kedze su dost podstatne upravene exp table) a nejaky vyssi drop

    Navyse by bolo dobre mat moznost si prekopirovat postavu z normalneho servra na test

     

    ^tohle

    možná bych jenom nechala @item pokud nebude možnost zkopí­rovat íşÄty na test server. A nebo nastavit Äí­lený drop (karty 10% krom mvp?)

  2. Musí­m ří­ci, že zpoÄátku jsem byla také zásadnÄ proti renewalu; a to nemluví­m nejen o spritech. Ale pak jsem mÄla možnost hrát na renewal low-ratu. Můžu tvrdit, že jsem si ho zamilovala.

    Ono možná hodnÄ lidí­ zbyteÄnÄ renewal odsuzuje, aniž by ho doopravdy zkusili(o jakémsi "testování­" na HR radči pomlÄí­m:)), přijde mi to jako Äkoda. Proto jsem pro možnost Äí­slo 2, přece jenom by podle mne nebylo Äpatné nechat lidem prostor si mechaniku "oÂťukat", protože jak je vidÄt je o ni zájem pomÄrnÄ velký.

     

    HodnÄ se tady diskutuje o tom, že by se mÄl nechat server pÄknÄ tak jak je, na souÄasné mechanice, a že by k pří­padným vÄtÄí­m zmÄnám docházet nemÄlo. Ale o tom právÄ MMORPG jsou - jsou postavené na neustálých inovací­ch, tak aby hra nenudila a stále fascinovala nÄÄí­m novým. V jiném pří­padÄ pořád existují­ offline RPG.

     

    Dále- odchod hráÄů. Ano, je docela možné, že nÄkteří­ kvůli renewalu odejdou, protože se jim nechutí­. Ale stejnÄ tak je možné, že pokud zůstane vÄechno při starém, tak lidi odejdou jen proto, že je hra prostě nudí­. NehledÄ na to, že ti, kteří­ kvůli tomuto odeÄli v minulosti, se můžou při zprovoznÄní­ renewalu vrátit. Proto jsem si jistá, že to až takový Äok pro serverovou populaci nebude.. Přece jen s tí­mto problémem se musely potýkat oficiální­ servery. A kdyby jim to způsobilo velkou ztrátu tak by se do renewalu nepouÄtÄli - každý hráÄ jim platí­ mnohdy nemalé pení­ze.

     

    Poslední­ vÄc- expení­ solo... Tady by se to dalo pÄknÄ řečit eventama kdyby to s party expení­m Älo z kopce. Na iRU to mají­ pÄknÄ vymyÄlené, a to tak, že občas nahodí­ exp event á la repeatable questy. A o party tam rozhodnÄ nouze není­(dle vlastní­ zkuÄenosti). Přidávám linky na nÄkolik screenů(nejsou moje):

    http://i3.photobucket.com/albums/y58/lachanna/screenshots/Lachanna_ab_lbl126.png

    http://img.photobucket.com/albums/v488/TeiTei/screenValkyrie011.jpg

    http://forums.irowiki.org/picture.php?albumid=80&pictureid=2939

     

    ToÂť jest můj názor na tuto vÄc.

    Přeji hezký zbytek dne. (:

  3. Ráda bych podÄkovala za hunt quest, je to opravdu milé zpří­jemnÄní­ pvm a já, jakožto pure pvmista, jsem za toto velmi vdÄÄná. :D

    Jak už tady nÄkdo psal výÄe, je to spí­Äe o zábavÄ a ne (pouze) o zí­skávání­ drahých předmÄtů. Mne napří­klad baví­ shromažÄovat odmÄny (hlavnÄ Äapky), bez ohledu na hodnotu... :) NaneÄtÄstí­ jsem dost přelétavý typ člověka co se charů týÄe, takže skoro na vÄech postavách mám 100 bodů z huntů a ví­ce a žádný char v žebří­Äku. ):

     

    Jinak pro ty, co si chtÄjí­ spí­Äe vydÄlat, bych doporučila sleepery či podobné lokace, vydÄlává se zde efektivnÄji řeknÄme.. :D

  4. hey there~ nie zeby som s tym pictom bola ktovieako (alebo aspon trochu) spokojna, ale som leniva kreslit este raz... mozno sa k tomu este neskor dokopem a zmenim ho za iny, snad lepsi (ak sa to v tomto evente da), ale nech zatial bude aspon.. taak.. enjoy? ^^;

     

    kritiku len privitam, btw (okrem veci co som spominala na dA v komente)~

    http://kaila-chan.deviantart.com/art/Fisch-RO-snipa-188235181?q=gallery%3Akaila-chan%2F326145&qo=0

     

    Myslí­m, že by bylo celkem nefér vůči ostatní­m, kdyby jsi obrázek mÄnila pozdÄji za jiný... Pravidla jsou daná a musí­ se dodržovat, aby mÄli včichni stejné podmí­nky.

×
×
  • Create New...