Jump to content
Reborn fórum

Zereges

Supporters
  • Posts

    1 198
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Zereges last won the day on February 8 2016

Zereges had the most liked content!

About Zereges

  • Birthday 21.12.1993

Contact Methods

  • ICQ
    228996238

Profile Information

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

2 264 profile views

Zereges's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

5

Reputation

  1. (Kdysi to tak fungovalo a na Classic #1 to tak funguje pořád) Cestování kaprou stojí 750zeny (do starých měst) a 3750 (do nových měst - třeba Rachel), které se slevnit o 250, 500, 750 pokud člověk splní první, druhý případně třetí kapra quest. Do Rachelu se dá cestovat zdarma jakmile má postava 200 bodů u Vaana (do Veinsu je to od 5750 bodů)
  2. Zkus se s tím zastavit spíš na IRC, tam seženeš jistější pomoc
  3. Zkus se s tím zastavit spíš na IRC, tam seženeš jistější pomoc
  4. Nevím proč to není vidět i v CPčku: Renewal: Server je ONLINE, je připojeno 52 hráčů, z toho 41 Merchantů Classic: Server je ONLINE, je připojeno 24 hráčů, z toho 16 Merchantů
  5. Hrej na classicu, tam ti klidne vymenim tu robu za prazdnou
  6. To je super link. Kromě toho, že nevede na nic konkrétního, je ještě napsaný špatně. Když už tak bych postnul oficiální guide, případně konkrétní gameplay video. Ale abych odpověděl na otázku, mám v plánu to stáhnout a zkusit.
  7. Pokud by se mu na dobu pobytu v pre-renewal snížili staty, level, refine a všechny renewal věci na pre-renewal hodnotu, tak by to možná i mohlo fungovat (pokud je to reálné z technického hlediska.
  8. Pokud si ale někdo udělal 3rd char tak se do pre-renewal světa už ale nedostane ne? Nebo tam by mu to dočasně kleslo na 99/70?
  9. Kdyby se vrátilo staré nastavení, tak bych se určitě lognul, jsou věci na které bych si rád zavzpomínal.
  10. Mouchu sme na rebornu taky nezkoušeli, ale na highratu kde sme měli zpravidla slabší gear to šlo, neříkám že to nebylo HC, ale dalo se to. Endless bys nestihnul za ty 4hodiny (nebo tam bylo 8?) a to bylo ještě v době kdy nebyl reflect (bg) gear. Ale na highratu sme to šli se 3 charama a skončili sme v 80patře. Endless 2 sem nebyl (sice sem to přescriptoval, takže vím co tam jsou za moby, ale nebyl sem to), takže nevím jak je na tom s obtížností. Já jsem na rebornu skončil když se objevila anketa "chcete 3rd", pak sem ještě hrál na nějakých highratech, ale GW tam byly vyhaxovane rusama.
  11. Jedinné co byla výzva byl endless, zbytek bossů sme byli schopni zabít s Ellesharem ve dvou lidech.
  12. Jo to si pamatuju. Rodixe a Oasis jak stojí 3 hodiny u NPC a vybírají dokonalou kombinaci barvy oblečení, účesu a čepičky.
  13. Ragnarok je dead už několik roků...
  14. a nebude to třeba tím serverem odvedle?
×
×
  • Create New...